תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 16:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סקר אוהדים חדש
הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 10:13 
וכמה מאלה שאתה מכיר מגיעים לבלומפילד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 11:12 
קומוניסים כתב:
חבר צהובון שלח לי אסמאס, שבמחקר הזה כתוב ש50% מאוהדי הפועל, הם אוהדי המחלה בכדורסל..
החבר משקר או שהמחקר משקר?

שמעתי אתמול את אורי קופר, כנראה מידיעות, ברדיו, והוא אמר משהו בסגנון ש"הקבוצה המועדפת בכדורסל על 50% מאוהדי הפועל היא המחלה". אני מניח שחלק גדול מהם בסה"כ רואים לפעמים משחקים בטלוויזיה (כמו אבא שלי, בעוונותי...) ורוצים שהנבלות ינצחו, אבל ייתכן מאוד שאם הפועל כדורסל תגיע פעם לפריים טיים הם יהיו גם בעדה.

הסקר מאוד מאוד חיובי מבחינת הפועל. לא אתפלא אם בסביבות 1997 להפועל היו 10%, למחלה ולבית"ר 25% לפחות.
המשמעות מבחינת מציאת רוכש להפועל היא עצומה, לעומת אם המספר היה יותר קטן משמעותית.

דרך אגב, האחראי המרכזי לשינוי הזה הוא בעיני (כן, כן, אני יודע מה תגידו) מושיק תאומים. אני מכיר את גוטמן וקשטן והולמאי ואוסטרץ' ושכטר וגילי וכל שאר בעלי המניות, אבל תאומים הוא מי שהניע את התהליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סקר אוהדים חדש
הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 12:00 
50% מאוהדי הפועל הם לא אוהדי הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 13:23 
כ"כ הרבה אוהדים ובכל זאת שיא המנויים שלהם מגרד בקושי את ה6000 מנויים, וגם כאן זהו שיא שנקבע השנה הודות למבצעי מנויים מיוחדים.

בשנים האחרונות מכבי חיפה לא היתה ממוקמת ראשונה בטבלה הבאה, כנראה גם לא תהיה.
הפועל ומכבי הן המובילות בטבלה הזו לפחות בארבע השנים האחרונות שבדקתי, אולי גם מעבר.
סקרים לחוד ומציאות לחוד.

תמונה

מעניין איך יראה הסקר אם ישאלו "איזו קבוצה אתה אוהד בכדורגל+כדורסל"?!

ניחוש שלי:
שתי קבוצות שונות(מכבי בכדורסל) - 40%+
מכבי - 30%+
הפועל - 15%-
כל השאר - מתחת ל10%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
RedAlert כתב:
עובדיה כתב:
RedAlert כתב:
אשדוד כזו עיר מגעילה
250 אלף תושבים ובקושי אלף מגיעים למשחק
נתונים יפים להפועל פתח תקווה והפועל חיפה

אגב
לגבי הפועל,רוב האוהדים עד לפני הופעת אוהדי ההצלחות של לא מזמן,היו גם מגיעים למשחקים.הנתון שהעלו למעלה בתגובות הראשונות הוא פשוט מדהים גם
לנו יש את האחוז הכי טוב בין כמות אוהדים בכללי לבין כמות אוהדים שאשכרה מגיעים למשחקים וזה הכי חשוב

ואיך האוהדים של חיפה מזיקים כול כך מעט ?
זריקת מוט על המאמן,שריקת בוז במחציות,מקללים את השחקנים.מזיקים הכי הרבה

אשדוד אמנם עיר מגעילה, אבל בתקופה של הפועל אשדוד הי"ד לפני האיחוד, האצטדיון היה מתמלא כמעט כל משחק ובדרבים מול עירוני אשדוד אי אפשר היה להכניס סיכה לאצטדיון.

היום הקבוצה הזו גוססת
האוהדים למודי אכזבות
קיימת כמעט 13 שנים ואפילו לא תואר אחד לרפואה (אחרי 4 גמרי שוקו, 2 חצאי גמר גביע המדינה ו2 עונות מוצלחות יחסית)

מה גם שכל האוהדים של הפועל אשדוד הי"ד כבר גדלו ורובם לא באים יותר למשחקים/התנגדו לאיחוד,
אמנם ג'קי בן זקן נותן מחירי זנות לכניסה (20 שקל למבוגר במשחקים קטנים ו30 במשחקים חשובים) אבל גם זה לא מוציא את האוהדים מהבית.

העיר הזאת עוברת תהליך של התחרדות והמון אוהדים הם דתיים ככה שלבוא בשבת זה לא רלוונטי בשבילם.

לא פלא שאין אוהדים, בגיל 13 התייאשתי מהקבוצה הזו ועברתי להפועל שגם היא לא הייתה בימים מזהירים (תחילת ימיו של גיא לוזון)

תמיד תישאר לי פינה חמה בלב למ.ס ולאוהדים שלה ואפילו בימי שבת כשאין הפועל אז לפעמים אני מגיע למשחקים, הכמות קהל זעומה והארגון שלהם גוסס עם תוף דפוק ושלטי גדר קרועים אבל זו מ.ס וכבר הפסקתי להתאכזב מהם.

סיפור חיי.

גם אני אשדודי אני מבין את הסיפור מאוד מקרוב
אתה צודק במה שאתה אומר על האיחוד
אבל אני מדבר בעובדות,ולמ.ס. אין קהל ואני בספק שיהיה לפחות בשנים הקרובות
העיר בכול מקרה מורכבת לרוב מאוהדי בית"ר או חיפה,ולאחרונה האמתי צצו כמה אוהדי הפועל מכמה חורים או לפחות ככה הם טוענים שהם

ואשדוד עיר מגעילה בלי קשר,בגלל האנשים התבוסתניים משהו,בגלל הערסים,בגלל הרובעים.עיר של עולים שלא מעוניינים להתחבר,ואולי גם עדיף שלא
גם זו עיר עם מלא פוטנציאל מבחינה כלכלית,והדבר היחיד שבונים בה זה בניינים כבר עשרות שנים ברמה שאפשר למות מתסכול.אין בית חולים עבור 250 אלף איש כאשר ברחובות ובאשקלון,ואפילו בצפת יש.באמת מעצבן

רק תואר יביא באמת קהל (וגם זה לטווח הקרוב-בינוני במידה ולא תהיה המשכיות) ואני לא רואה איך הקבוצה הלוזרית הזאת תביא תואר בזמן הקרוב.

אוהדי הפועל באשדוד יש בודדים, מכל המכרים שלי (ולא חסר מכרים) אני יודע על 2 אנשים שהולכים בקביעות למשחקים/אוהדי שרופים/כל התשובות נכונות.
יש פה ושם אוהדי דאבל ואוהדי משחק פעם בשנה אבל גם הם נדירים יחסית.

עיר מעצבנת, מלא פוטנציאל וכלום. פשוט כלום. אתמול קבוצת הבנות של הכדורסל מכבי אשדוד הביאה תואר ספורטיבי ראשון לעיר בת 56 בעלת 250 אלף תושבים. עצוב. עצוב מאוד אפילו.

ראיתי רק עכשיו
אבל כול מה שאתה אומר נכון בעצם
ואני מכיר קצת יותר מ-2,אפילו באזור ה10 וכמה מהם הם מהמבוגרים שכבר 30 שנה במגרשים ולהפוך הוא-צעירים שהולכים בקביעות(לא אוהדי דאבל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2012, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
ע"פ אותו כתבה ב"7 ימים", בכדורסל מקקי כמובן מובילה עם 67 אחוז אוהדים, הפועל ירושלים שניה עם 10 ואנחנו עם 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2012, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אני הייתי במשחקים של הפועל אשדוד בעבר בליגה א' עם אלפי צופים.
אבל זה לא קשור רק לאיחוד.
גם קרית שמונה היו מביאים הרבה יותר אוהדים פעם, כשהם היו הפועל ואדומים.
ויש עוד מלא דוגמאות.
זה פשוט קשור למגמה שחלה ב-20 השנים האחרונות - הבחירה של הדורות האחרונים כמעט רק בקבוצות הגדולות.

קשור מאוד לאיחוד. המון אוהדי הפועל אשדוד מאסו בכדורגל לאחר האיחוד הזה.
היו לי כמה שיחות כאלה עם אוהדי הפועל אשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: