תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 14:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סקר אוהדים חדש
הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 22:57 
להלן נתונים מתוך סקר שיפורסם במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות (מדגם של 1300 אוהדים), נערך על ידי ד"ר עביחי שוב-עמי מהמכללה למנהל.

האם אתם מרוצים מהחיים?
אוהדים שרופים 50%
כלל האוהדים 34%
כלל האוכלוסיה 31%

אילו אוהדים נתפסים כמזיקים לקבוצה שלהם?
בית"ר ירושלים 71%
הפועל ת"א 38%
מכבי ת"א 32%
מכבי חיפה 27%

איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?
מכבי חיפה 28%
מכבי ת"א 23%
בית"ר ירושלים 19%
הפועל ת"א 19%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סקר אוהדים חדש
הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
צריך לזכור שלמרות שאנחנו לכאורה הקבוצה הכי פחות אהודה מ- "4 הגדולות", עדיין יש לנו את ממוצע הצופים למשחק הכי גדול בפער גדול. גם בעונות טביביות כאלו. עונה הבאה זה סיפור אחר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 23:07 
YardenDe כתב:
צריך לזכור שלמרות שאנחנו לכאורה הקבוצה הכי פחות אהודה מ- "4 הגדולות", עדיין יש לנו את ממוצע הצופים למשחק הכי גדול בפער גדול. גם בעונות טביביות כאלו. עונה הבאה זה סיפור אחר..

הסקר הזה מצביע על שינוי: היינו במספר סקרים במשך שנים מקום רביעי , הפעם מקום שלישי יחד עם ביתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 23:27 
מתי התבצע המחקר זה שאלה חשובה ולאורך כמה זמן.
בבני האדם פועל עיקרון האחרוניות (לתת חשיבות יתרה לשינויים האחרונים), אם השאלות נשאלו בתקופה החרונה (לאחר הדרבי) אני אתפלא איך אנחנו לא מקום ראשון בכלל.
הסקרים הללו נועדו להפריח או לאשש טענות שהחוקר רוצה, לא תמיד החוקר עושה אותם בצורה סטטיסטית נכונה ולכן ניתן לקחת אותם כלא רציניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 23:39 
reddeath כתב:
מתי התבצע המחקר זה שאלה חשובה ולאורך כמה זמן.
בבני האדם פועל עיקרון האחרוניות (לתת חשיבות יתרה לשינויים האחרונים), אם השאלות נשאלו בתקופה החרונה (לאחר הדרבי) אני אתפלא איך אנחנו לא מקום ראשון בכלל.
הסקרים הללו נועדו להפריח או לאשש טענות שהחוקר רוצה, לא תמיד החוקר עושה אותם בצורה סטטיסטית נכונה ולכן ניתן לקחת אותם כלא רציניים.

הסקר בוצע לפני הדרבי.
עורך הסקר הנו ראש המחלקה לשיווק ולפרסום בבית הספר למינהל עסקים של המכללה למינהל
סקר איננו מדע מדוייק אך בכל זאת יש כללים מדעים לעריכתו. כמובן שמרכיב מכריע הנו ניסוח השאילות ודרך הצגתן(פנים אל פנים, טלפוני, טופס).
דבר חשוב נוסף זה רצף של סקרים. לאורך שנים המגמה היתה דומה:
מקום ראשון חיפה. מקום שני - שלישי מכבי או ביתר. מקום רביעי, אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
לחיפה יש מלא אוהדי כורסא שאוהדים בהגדרה אבל לא באים למשחקים הפער כל כך גדול בגלל זה.
אנחנו הקהל היחיד מבין ארבעת הגדולות שמביא כמות הגיונית של אנשים בהתאם לכלל האנשים שמעידים על עצמם אוהדי הקבוצה, באופן עקבי ובעונות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
אם לנסות להשוות לסקרים עברו, אז בהחלט גדלנו ואפשר להתרשם מהעובדה הזאת לא רק מהמגמה בסקרים כאלה או אחרים, אלא גם מהשינוי בכמות אוהדים שאנחנו מביאים לגמרים בשנים האחרונות.
מול ביטר בעונת אלי כהן, הבאנו 11-12 אלף לכל היותר וכיום לכל גמר, נביא מעל 20 אלף אוהדים בכיף. בלי עזרת מחלקות נוער, הזמנות וכו'. לעומת זאת, ביטר ממשיכים לצנוח. בעונות הזוהר של ארקדי, הם היו קרובים יותר לחיפה ובטח מעל מקקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 08:40 
לא יודע אם שאלת "איזה קבוצה אתה אוהד" היתה פתוחה או מוגבלת לאפשרויות, אבל בכל מקרה, 89 אחוז ל-4 קבוצות רק מצביע באופן קריטי על גסיסתו של הכדורגל. זה לא נורמלי וזה בעיקר יפגע באהדת הנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 08:48 
עפר דגמי לעולם כתב:
לא יודע אם שאלת "איזה קבוצה אתה אוהד" היתה פתוחה או מוגבלת לאפשרויות, אבל בכל מקרה, 89 אחוז ל-4 קבוצות רק מצביע באופן קריטי על גסיסתו של הכדורגל. זה לא נורמלי וזה בעיקר יפגע באהדת הנבחרת

מה קשור אהדת הניבחרת???

אני אישית עושה מנוי לנבחרת כל שנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 08:57 
חבק אותי... כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

מה קשור אהדת הניבחרת???

אני אישית עושה מנוי לנבחרת כל שנה...

זה קשור. אוהדי מועדונים גדולים לא ממהרים למשחקי נבחרת מסיבות שונות. א. הם רוויים. ב. הם לא אוהבים את ההתחכחכות עם אוהדי קבוצות עוינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
מעולה.
שתלך לאלף עזאזל נבחרת שמייצגת גוף של מושחתים שנותנים לעבריינים לשלוט בליגת העל.
אמן שיכשלו בכל משחק. הם לא מייצגים אותי, הם מייצגים מאפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 11:25 
להלן סקר שערך ערוץ הספורט בשנת 2010:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
איך אפשר לקחת ברצינות סקר שקובע שלחיפה יש הכי הרבה קהל בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 11:42 
moshiko כתב:

תמונה

הנתונים של משפחת לוזון :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:

לא הכי הרבה קהל, הכי הרבה אוהדים(באופן כללי ולא ספציפית שרופים).
זה בהחלט הגיוני והיה מאוד צפוי לאור ה-20 שנה האחרונות. זה שחיפה נמצאת בצפון, זה לא אומר שאין לה אוהדים בדרום(ויש לה מלא) ובמרכז ובכל חור בארץ.
הכי קל לבנאדם המצוי, לאהוד את חיפה. היא הכי פחות מעוררת שנאה, היא מאוד "קלה להשגה", אין למועדון הזה איזה אופי או אג'נדה מסויימת. כמובן שגם נותנת את שלה מבחינה מקצועית כמעט בכל עונה כבר שנים רבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
צפו לירידה דרסטית בכמות האוהדים של חיפה בחצי שנה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 16:34 
שער 7 הוא אדום כתב:

יש 30 אחוז של אוהדי הצלחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
אשדוד כזו עיר מגעילה
250 אלף תושבים ובקושי אלף מגיעים למשחק
נתונים יפים להפועל פתח תקווה והפועל חיפה

אגב
לגבי הפועל,רוב האוהדים עד לפני הופעת אוהדי ההצלחות של לא מזמן,היו גם מגיעים למשחקים.הנתון שהעלו למעלה בתגובות הראשונות הוא פשוט מדהים גם
לנו יש את האחוז הכי טוב בין כמות אוהדים בכללי לבין כמות אוהדים שאשכרה מגיעים למשחקים וזה הכי חשוב

ואיך האוהדים של חיפה מזיקים כול כך מעט ?
זריקת מוט על המאמן,שריקת בוז במחציות,מקללים את השחקנים.מזיקים הכי הרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
אשדוד כזו עיר מגעילה

אגב
לגבי הפועל,רוב האוהדים עד לפני הופעת אוהדי ההצלחות של לא מזמן,היו גם מגיעים למשחקים.הנתון שהעלו למעלה בתגובות הראשונות הוא פשוט מדהים גם
לנו יש את האחוז הכי טוב בין כמות אוהדים בכללי לבין כמות אוהדים שאשכרה מגיעים למשחקים וזה הכי חשוב

אשדוד אמנם עיר מגעילה, אבל בתקופה של הפועל אשדוד הי"ד לפני האיחוד, האצטדיון היה מתמלא כמעט כל משחק ובדרבים מול עירוני אשדוד אי אפשר היה להכניס סיכה לאצטדיון.

היום הקבוצה הזו גוססת
האוהדים למודי אכזבות
קיימת כמעט 13 שנים ואפילו לא תואר אחד לרפואה (אחרי 4 גמרי שוקו, 2 חצאי גמר גביע המדינה ו2 עונות מוצלחות יחסית)

מה גם שכל האוהדים של הפועל אשדוד הי"ד כבר גדלו ורובם לא באים יותר למשחקים/התנגדו לאיחוד,
אמנם ג'קי בן זקן נותן מחירי זנות לכניסה (20 שקל למבוגר במשחקים קטנים ו30 במשחקים חשובים) אבל גם זה לא מוציא את האוהדים מהבית.

העיר הזאת עוברת תהליך של התחרדות והמון אוהדים הם דתיים ככה שלבוא בשבת זה לא רלוונטי בשבילם.

לא פלא שאין אוהדים, בגיל 13 התייאשתי מהקבוצה הזו ועברתי להפועל שגם היא לא הייתה בימים מזהירים (תחילת ימיו של גיא לוזון)

תמיד תישאר לי פינה חמה בלב למ.ס ולאוהדים שלה ואפילו בימי שבת כשאין הפועל אז לפעמים אני מגיע למשחקים, הכמות קהל זעומה והארגון שלהם גוסס עם תוף דפוק ושלטי גדר קרועים אבל זו מ.ס וכבר הפסקתי להתאכזב מהם.

סיפור חיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
אני בהלם שמכבי לא במקום הראשון.
הייתי בטוח שהם יובילו בפער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
sylar כתב:
אני בהלם שמכבי לא במקום הראשון.
הייתי בטוח שהם יובילו בפער.

אם לא היה להם את הכדורסל, הם היו מקום רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 18:27 
moshiko כתב:

תמונה

במקומות עם קבוצה אחת אחוז האוהדים "סתם" גבוה יחסית. יש להם אלטרנטיבה ?
ולכן, אתה צודק שאפשר להשוות את האחוזים הסופים בעיקר מול מכב*.
למרות רזולוצית הדיוק בסקרים ניכרת תנודה ממכב* אלינו. יתכן שהסקר ב-2010 נעשה לפני הדאבל.
חיפה ובית"ר יציבות יחסית.

אגב, לבני יהודה יש התפלגות דומה לזו של ק"ש מה שמראה שחוג אוהדיה רואה את עצמו תלוש מתל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 19:56 
מעבר לרמת דיוק של סקר זה או אחר, מה שחשוב זה המגמה.
לאורך זמן : מכבי חיפה מובילה. היא נתפסת כמועדון כלל ארצי, מצליחן, מנוהל בצורה איכותית ונקי מדימוי אלים (אנחנו עוסקים בדימויים , לא בעובדות).
אחריו לפני כעשור, היה ביתר. נתפס כמועון שורשי, "מסורתי", יתכן שהציבור הימני ראה בו סמל להזדהות.
אחריו היה מכבי ת"א. שרכב ורוכב על גבה של קבוצת הכדורסל.
אנחנו היינו תמיד מקום רביעי הרחק מהמקום השלישי.
אם הסקר הנוכחי אכן משקף נאמנה את המציאות אזי אנחנו קפצנו מדרגה מבחינת רמת הזדהות. אני חושב שהסקר משקף את גל ההצלחות של עידן אלי גוטמן. יש להניח שבעונה הבאה, אחוז ההזדהות יחלש אם המגמה של המועדון תמשך.
לסקרים יש חשיבות רבה לגבי המועדונים: הסקר בוחן לא רק אחוז ההזדהות של האוהדים, בוחן את המשקל של אוהדי כדורגל מ"לייט" עד "שרוף" בסה"כ האוכלסיה. הנתונים משמשים בסיס לקביעת מחירי הפרסום וחסויות בענף הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
אשדוד כזו עיר מגעילה

הבעיה באשדוד שיש הרבה אוהדי הפועל אשדוד והרבה אוהדי מכבי אשדוד
שאלו ואלו לא אוהבים האיחוד של מ.ס אשדוד

יקח עוד עשר-עשרים שנה עד שהצעירים והנוער ירגישו מחוברים למ.ס אשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
RedAlert כתב:
אשדוד כזו עיר מגעילה

אגב

אשדוד אמנם עיר מגעילה, אבל בתקופה של הפועל אשדוד הי"ד לפני האיחוד, האצטדיון היה מתמלא כמעט כל משחק ובדרבים מול עירוני אשדוד אי אפשר היה להכניס סיכה לאצטדיון.

היום הקבוצה הזו גוססת
האוהדים למודי אכזבות
קיימת כמעט 13 שנים ואפילו לא תואר אחד לרפואה (אחרי 4 גמרי שוקו, 2 חצאי גמר גביע המדינה ו2 עונות מוצלחות יחסית)

מה גם שכל האוהדים של הפועל אשדוד הי"ד כבר גדלו ורובם לא באים יותר למשחקים/התנגדו לאיחוד,
אמנם ג'קי בן זקן נותן מחירי זנות לכניסה (20 שקל למבוגר במשחקים קטנים ו30 במשחקים חשובים) אבל גם זה לא מוציא את האוהדים מהבית.

העיר הזאת עוברת תהליך של התחרדות והמון אוהדים הם דתיים ככה שלבוא בשבת זה לא רלוונטי בשבילם.

לא פלא שאין אוהדים, בגיל 13 התייאשתי מהקבוצה הזו ועברתי להפועל שגם היא לא הייתה בימים מזהירים (תחילת ימיו של גיא לוזון)

תמיד תישאר לי פינה חמה בלב למ.ס ולאוהדים שלה ואפילו בימי שבת כשאין הפועל אז לפעמים אני מגיע למשחקים, הכמות קהל זעומה והארגון שלהם גוסס עם תוף דפוק ושלטי גדר קרועים אבל זו מ.ס וכבר הפסקתי להתאכזב מהם.

סיפור חיי.

גם אני אשדודי אני מבין את הסיפור מאוד מקרוב
אתה צודק במה שאתה אומר על האיחוד
אבל אני מדבר בעובדות,ולמ.ס. אין קהל ואני בספק שיהיה לפחות בשנים הקרובות
העיר בכול מקרה מורכבת לרוב מאוהדי בית"ר או חיפה,ולאחרונה האמתי צצו כמה אוהדי הפועל מכמה חורים או לפחות ככה הם טוענים שהם

ואשדוד עיר מגעילה בלי קשר,בגלל האנשים התבוסתניים משהו,בגלל הערסים,בגלל הרובעים.עיר של עולים שלא מעוניינים להתחבר,ואולי גם עדיף שלא
גם זו עיר עם מלא פוטנציאל מבחינה כלכלית,והדבר היחיד שבונים בה זה בניינים כבר עשרות שנים ברמה שאפשר למות מתסכול.אין בית חולים עבור 250 אלף איש כאשר ברחובות ובאשקלון,ואפילו בצפת יש.באמת מעצבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
אני הייתי במשחקים של הפועל אשדוד בעבר בליגה א' עם אלפי צופים.
אבל זה לא קשור רק לאיחוד.
גם קרית שמונה היו מביאים הרבה יותר אוהדים פעם, כשהם היו הפועל ואדומים.
ויש עוד מלא דוגמאות.
זה פשוט קשור למגמה שחלה ב-20 השנים האחרונות - הבחירה של הדורות האחרונים כמעט רק בקבוצות הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
עובדיה כתב:
RedAlert כתב:
אשדוד כזו עיר מגעילה

אגב

היום הקבוצה הזו גוססת
האוהדים למודי אכזבות

סיפור חיי.

גם אני אשדודי אני מבין את הסיפור מאוד מקרוב
אתה צודק במה שאתה אומר על האיחוד
אבל אני מדבר בעובדות,ולמ.ס. אין קהל ואני בספק שיהיה לפחות בשנים הקרובות
העיר בכול מקרה מורכבת לרוב מאוהדי בית"ר או חיפה,ולאחרונה האמתי צצו כמה אוהדי הפועל מכמה חורים או לפחות ככה הם טוענים שהם

ואשדוד עיר מגעילה בלי קשר,בגלל האנשים התבוסתניים משהו,בגלל הערסים,בגלל הרובעים.עיר של עולים שלא מעוניינים להתחבר,ואולי גם עדיף שלא
גם זו עיר עם מלא פוטנציאל מבחינה כלכלית,והדבר היחיד שבונים בה זה בניינים כבר עשרות שנים ברמה שאפשר למות מתסכול.אין בית חולים עבור 250 אלף איש כאשר ברחובות ובאשקלון,ואפילו בצפת יש.באמת מעצבן

רק תואר יביא באמת קהל (וגם זה לטווח הקרוב-בינוני במידה ולא תהיה המשכיות) ואני לא רואה איך הקבוצה הלוזרית הזאת תביא תואר בזמן הקרוב.

אוהדי הפועל באשדוד יש בודדים, מכל המכרים שלי (ולא חסר מכרים) אני יודע על 2 אנשים שהולכים בקביעות למשחקים/אוהדי שרופים/כל התשובות נכונות.
יש פה ושם אוהדי דאבל ואוהדי משחק פעם בשנה אבל גם הם נדירים יחסית.

עיר מעצבנת, מלא פוטנציאל וכלום. פשוט כלום. אתמול קבוצת הבנות של הכדורסל מכבי אשדוד הביאה תואר ספורטיבי ראשון לעיר בת 56 בעלת 250 אלף תושבים. עצוב. עצוב מאוד אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 09:06 
חבר צהובון שלח לי אסמאס, שבמחקר הזה כתוב ש50% מאוהדי הפועל, הם אוהדי המחלה בכדורסל..
החבר משקר או שהמחקר משקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
מחקר שקרי שנראה שנעשה על ידי שונאי הפועל. הכי גדול שקבעו שאוהדי חיפה הם הכי תומכים. הרבה קשקושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
חבר צהובון שלח לי אסמאס, שבמחקר הזה כתוב ש50% מאוהדי הפועל, הם אוהדי המחלה בכדורסל..
החבר משקר או שהמחקר משקר?

לא יודע על 50 אחוז
אבל מכיר אישית כמה כאלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: