תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 15:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למה אנחנו שותקים שטביב מתכנן את העתיד?
הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 15:12 
מנכ"ל,הורדת תקציב,הצערה,חתימה
בשקט בקשט טביב לא פוחד ומתכנן את העונה הבאה,עם כוונות להשאר פה.
איפה כל הלחץ שהבטיחו שהוא יחזור לארץ?
צריך למרר לו את החיים עד שיסבול ולא יתכנן פה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למה אנחנו שותקים שטביב מתכנן את העתיד?
הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 15:34 
לא שותקים, עושים, מאחורי הקלעים, אבל לא מספיק. ובטח שאנחנו צריכים להראות את עצמנו יותר.
תדירות נמוכה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
אולי זה די חזירי לבקש את זה, אבל הייתי בטוח שברגע שהוא יחזור לארץ, יהיה פשוט חמ"ל שבכל רגע נתון יידע איפה הוא נמצא ויכתוב באתר "מצילים את הפועל" כדי שנוכל לבוא לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 15:43 
אני מיואש.
סעיף 11ה לתקנון העברת זכויות אומר ש"התאגיד יקפיד על שמה הטוב ועל המוניטין של הקבוצה ושל מחלקת הנוער".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
אולי זה די חזירי לבקש את זה, אבל הייתי בטוח שברגע שהוא יחזור לארץ, יהיה פשוט חמ"ל שבכל רגע נתון יידע איפה הוא נמצא ויכתוב באתר "מצילים את הפועל" כדי שנוכל לבוא לשם.

אני נוטה להסכים איתך. למרות שאין ספק שמתבצעת פעילות מאחורי ולפני הקלעים, לא עושה רושם שטביב מוטרד יותר מדי וממשיך לעשות ככל העולה על רוחו.
הלחץ התקשורתי עליו לא קיים, זה בטוח. למרות כל הבלאגן שליווה את שובו לארץ, עושה רושם שהסערה חלפה והוא חזר לסורו.
עם כל זה, מחזק את ידי כל מי שנוטל בעול. אני מתאר לעצמי שזה לא פשוט להתמודד עם מצב בו צריך לנהל מאבק גם מול התקשורת וגורמי החוק השונים.
נקווה לטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 15:53 
הרוש הודף כתב:

לא ציפיתי, אבל די קיוותי שיהיה משהו בסגנון.
אולי לא בכל רגע,
אבל לפחות פעם ביום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 16:03 
צריך לארגן משהו,
צריך לקדם את המחאה לתדירות גבוהה יותר
למישהו יש רעיונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
תאמין לי שעובדים הרבה מאוד מאחורי הקלעים, ואני צריך להזכיר לך שההודעה יצאה לאתרים לפני בערך 3 שעות. מה ציפית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 16:12 
YardenDe כתב:
תאמין לי שעובדים הרבה מאוד מאחורי הקלעים, ואני צריך להזכיר לך שההודעה יצאה לאתרים לפני בערך 3 שעות. מה ציפית?

איזה הודעה? מה הקשר להודעה?
כתוב שהוא מתכנן את שנה הבאה משבוע שעבר כבר. מאז הצעדה לא עשינו כלום חוץ מהטרדה הזאת באירוע של דנה. (שאפו).
צריך להראות את עצמנו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 17:01 
אין קשר למינוי הזה,
צריך להמשיך להטריד, ואני לא מאשים אף אחד..
ציינו מקום שהוא נמצא בו ואני מגיע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
כי על טביב כמו טביב אי אפשר לסמוך בהצהרות שלו. עכשיו שמשהו אשכרה קרה , אפשר לבוא לתגובה שתבוא בקרוב. לדעתי לפחות, אני לא באמת יודע מה קורה מאחורי הקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 19:05 
נתחיל בזה שהמאבק מתנהל בצורה יפה מאוד ובמספר פעילויות הרגשתי גאווה שאני אוהד הפועל והפעם זו גאווה באוהדים ובמאבק.

לגבי ההודעה של טביב, מקבל שהבעיה היא יותר שהבעלים הוא סרטן ש"אינו אוהד את הקבוצה" וטיפש מאשר עצם הקיצוץ.

לגבי המאבק עצמו -
1 הגברת המאבק צריכה להיות בכיוון הוספת אלמנטים איכותיים אפילו יותר מאשר הגידול הכמותי שגם הוא חשוב ביותר.
2 מה יכול להשפיע על טביב ? לחץ סביבתו הקרובה ותדמיתו. לא רוצה לעבור לחפירות, אבל למרות שהוא "חולה כסף" לא זו הנקודה. ואם כן אז כסף פרטי שהוא מוציא מכיסו, ולא כסף של הקבוצה.
לחץ מסביבתו הקרובה - דוגמא לאלמנט איכותי היא הפנית חלק גדול יותר מהמאמץ לפגיעה רגישה אך כואבת במשפחתו. גם לחץ על מי שמשכיר לו את הבית יעזור. גם אבי לוזון שאין לנו מה לאבד בו כי הוא ממילא של טביב כמו גם של כל הפושעים. לדוגמא, פרסום על ראשי הספורט המקורבים לפושעים והבלטה שהם חברים האחד של השני.
תדמיתו - יצירת כותרות. לדוגמא, פעילות הקשורה לכנסת ואם אפשר גם לבתי משפט / בג"ץ אפילו בתביעות סרק המבליטה את הפסול בהתנהגותו. או, קליפ איכותי שיתפוס בכלל האוכלוסיה. או, פרסום עם חתימה של סלבס לסוגיהם המגנה אותו ביותר.
ופרובוקציות תחומות, ורתוי שגם מצולמות, כמו יריקות לכיוונו ולכיוון אנשים המקושרים אליו. כמובן, לא קרוב מדי. הכל כדי להוציאו משיווי משקל למרות החיוך שעל פניו כך שיגביר את קצב השטויות שלו.
3 טביב מרבה לעשות שגיאות הן כי הוא טיפש והן בשל הלחץ החזק המופעל עליו (להמשיך !!!). הוא כבר יפיל את עצמו. מה שנשאר לנו הוא להימנע משגיאות כמו כאלה שבעטין נסגרו שערים 4 ו-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
נתחיל בזה שהמאבק מתנהל בצורה יפה מאוד ובמספר פעילויות הרגשתי גאווה שאני אוהד הפועל והפעם זו גאווה באוהדים ובמאבק.

לגבי ההודעה של טביב, מקבל שהבעיה היא יותר שהבעלים הוא סרטן ש"אינו אוהד את הקבוצה" וטיפש מאשר עצם הקיצוץ.

לגבי המאבק עצמו -
1 הגברת המאבק צריכה להיות בכיוון הוספת אלמנטים איכותיים אפילו יותר מאשר הגידול הכמותי שגם הוא חשוב ביותר.
2 מה יכול להשפיע על טביב ? לחץ סביבתו הקרובה ותדמיתו. לא רוצה לעבור לחפירות, אבל למרות שהוא "חולה כסף" לא זו הנקודה. ואם כן אז כסף פרטי שהוא מוציא מכיסו, ולא כסף של הקבוצה.
לחץ מסביבתו הקרובה - דוגמא לאלמנט איכותי היא הפנית חלק גדול יותר מהמאמץ לפגיעה רגישה אך כואבת במשפחתו. גם לחץ על מי שמשכיר לו את הבית יעזור. גם אבי לוזון שאין לנו מה לאבד בו כי הוא ממילא של טביב כמו גם של כל הפושעים. לדוגמא, פרסום על ראשי הספורט המקורבים לפושעים והבלטה שהם חברים האחד של השני.
תדמיתו - יצירת כותרות. לדוגמא, פעילות הקשורה לכנסת ואם אפשר גם לבתי משפט / בג"ץ אפילו בתביעות סרק המבליטה את הפסול בהתנהגותו. או, קליפ איכותי שיתפוס בכלל האוכלוסיה. או, פרסום עם חתימה של סלבס לסוגיהם המגנה אותו ביותר.
ופרובוקציות תחומות, ורתוי שגם מצולמות, כמו יריקות לכיוונו ולכיוון אנשים המקושרים אליו. כמובן, לא קרוב מדי. הכל כדי להוציאו משיווי משקל למרות החיוך שעל פניו כך שיגביר את קצב השטויות שלו.
3 טביב מרבה לעשות שגיאות הן כי הוא טיפש והן בשל הלחץ החזק המופעל עליו (להמשיך !!!). הוא כבר יפיל את עצמו. מה שנשאר לנו הוא להימנע משגיאות כמו כאלה שבעטין נסגרו שערים 4 ו-5.

אהבתי את סעיף 2.
קליפ שכולל בתוכו כמה סלבס אוהדי הפועל שהמסר שלו הוא "זה לא רק קומץ, זה כל הפועל. אלי טביב תלך מפה" יכול להיות רעיון מעולה למחאה תרבותית ואפקטיבית.
סתם מהראש, אפשר לגייס למשימה את : אורי ובועז בנאי, יהלי סובול, מיקי חיימוביץ', דן ויגאל שילון, עידו רוזנבלום, גבי ברלין ועוד היד נטויה.
אם יהיה אפשר לרתום את האנשים האלה ועוד רבים וטובים זה יכול להיות אחד הדברים המרגשים.
ואני לא אומר במפורש אריק איינשטיין. תחשבו לבד מה תמונה של האיש הזה מחזיק שלט נגד טביב יכולה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

לגבי המאבק עצמו -

אני חושב שזו הפעם הראשונה שמישהו משתמש בצבע הכחול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 19:43 
בשעות האחרונות מינה טביב מנכ"ל אוהד מכבי מנוי ל11 בעברו.

מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
מנוי ל-11 בעברו הרחוק ומנוי ל-8 בעברו הפחות רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 20:14 
תקצבי של 25 מיליון ש"ח הוא אפילו קצת מוגזם. מבוסס על מכירתם של שניים-שלשה שחקנים בסדר גודל של 3 מיליון אירו . אם לא תהנה החתמות רציניות בקיץ, כמות המנויים תצנח לכ-4000 וגם המקדמה של לאן בהתאם.גם לא בונים על שלב הבתים בליגה אירופאית. האסטרטגיה של טביב ברורה: מעבר לתקציב רב שנתי מבוסס על מקורות עצמיים. בלי מכירת שחקנים, לא רואה את הפועל ת"א מגיעה ל-25 מיליון ש"ח.
מצד שני, זה אומר שגם עבור מכירת המועדון, ניתן לדרוש סכום צנוע יחסית.
אני כותב את הדברים באשכול מכוון שבסופו של דבר,מה שיקבע האם טביב יעזוב או ישאר זמן רב : האם יש רוכש רציני או אין כזה.
מה שמהחאה יכולה לתרום כעת ,בין השאר, זה להתחבר לקבוצת ח"כים שדורשים שקיפות בקבוצות כדורגל. זה יעד אפשרי שמאחד מעגלים רחבים בדעת הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 20:19 
moshiko כתב:
תקצבי של 25 מיליון ש"ח הוא אפילו קצת מוגזם. מבוסס על מכירתם של שניים-שלשה שחקנים בסדר גודל של 3 מיליון אירו . אם לא תהנה החתמות רציניות בקיץ, כמות המנויים תצנח לכ-4000 וגם המקדמה של לאן בהתאם.גם לא בונים על שלב הבתים בליגה אירופאית. האסטרטגיה של טביב ברורה: מעבר לתקציב רב שנתי מבוסס על מקורות עצמיים. בלי מכירת שחקנים, לא רואה את הפועל ת"א מגיעה ל-25 מיליון ש"ח.
מצד שני, זה אומר שגם עבור מכירת המועדון, ניתן לדרוש סכום צנוע יחסית.
אני כותב את הדברים באשכול מכוון שבסופו של דבר,מה שיקבע האם טביב יעזוב או ישאר זמן רב : האם יש רוכש רציני או אין כזה.
מה שמהחאה יכולה לתרום כעת , בין השאר, זה להתחבר לקבוצת ח"כים שדורשים שקיפות בקבוצות כדורגל. זה יעד אפשרי שמאחד מעגלים רחבים בדעת הקהל .

נכון מאוד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: