סמיילית כתב:
חבק אותי... כתב:
סמיילית כתב:
אני חושבת שבנאדם שתרם כ"כ הרבה להפועל ת"א כדורסל לדורותיה ראוי להנות מחמת הספק ולא חייב ששמו יוכפש (גם אם יש בזה מהמציאות). אני מקווה למרות מה שאתם אומרים העניין הזה יושתק, אף אחד לא אומר שבאמת בהנחה והוא עשה משהו רע הוא צריך להשאר בתפקידו הוא פוטר וזהו. מבחינתי העניין נגמר.
א.אני לא חושב שהוא תרם כל כך הרבה להפועל,הוא עבד בהפועל מעל 20 שנה וקיבל תנאים מעולים- משכורת דיור רכב פלאפון והכי חשוה פירסום-שזה דבר שאין לו מחיר ושווה המון.
ב.אני לא חושב שאת יכולה להחליט מה יושתק ומה לא.יש לקבוצה הזו-1400 בעלים ואם את חברת עמותה אז יש לך פחות מעשירית האחוז קולות להחליט משהו בעמותה,תעשי הצבעה ומה שיוחלט בה יהיה מקובל על כולם.
ג.במידה ששחור לקח משהו לא צריך ללכת למשטרה ולא צריך לעשות סקנדל ובלאגן,אבל לכל בעל מניה בעמותה חייב לדעת את האמת.
ד.לגבי העונש לפטר וזהו,זה בכלל נישמע הזויי... האם מותר לי לקחת לך מהארנק 5,000 שקל? ואם אתפס אז העונש יהיה שלא נתכתב בפורום.נעשה ברוגז ברוגז לעולם... שולם שולם אף פעם.
ואחרי זה נשיר את שיר השנה בגנים-"אין אין אין חגיגה,בלי בלי בלי ,בלי עוגה..." ובזרועות שלובים נרוץ יחדיו לכיוון השמש הבועקת כשאנחנו שרים בטירוף של ממש את הפיזמון ההורס של השיר אזזזזזז "איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה? איפה איפה איפה איפה איפה העוגה??? "
שב"ש
נהיה לי ממש חשק לעוגה עם נס קפה אז שלום...
"לדווח את האמת לעמותה" זה אומר להוציא את הכל החוצה כולל עיתונאים ואנשים אחרים, אני אישית לא רואה שום צורך בכך.מעבר לזאת, אני ועוד 1400 כמוני בחרו את ראשי העמותה ואני סומכת עליהם בעיניים עצומות, אם לדעתם זה לא מספיק חמור בשביל להוציא את זה- אין לי שום בעיה עם זה.
א.המיקרה חמור מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד....
ב.מדובר בהרבה כסף ולא 100 שקל כמו שאיזה משתמש פה רשם.וחוץ מיזה יש את המשפט דין פרוטה כדין מאה.
ג.יש פה הרבה אנשים שלא מפריע להם וזו זכותם-לי באופן אישי זה מפריע מאוד.
אם יש דבר שאני שונא זה גנבים-גנבו אותי אישית עשרות פעמים וזה מגעיל זה מרגיז זה משבש לך את האיזון והשלווה ויוצר אווירה שלילית להרבה זמן.
על אחת כמה וכמה גניבה מעמותה.אנשים פה תורמים כספים,אנשים תורמים זמן אנשים נותנים את הלב ואת הנשמה,חותמים על עריבות אישית ועוד אלף ואחד דברים ובסוף...
בא אדם מיתוך העמותה ולוקח/גונב כספים שהושגו בעמל רב,ויש פה משתמשים שאומרים טוב אם זה המצב אז סבבה.
אני אישית,אין לי חשק ואין לי רצון להיות שותף לעמותה שכזו.
קצב ישב בכלא,בניזרי ישב בכלא,איציק מפליציק (שכחתי את שם המשפחה) ישב בכלא אין חסינות לאף אחד לא במועדון לא בהפועל ולא במדינה כולה.
אני יכול להיות החייל הכי טוב במדינה ולקבל הכי הרבה אותות וצ'לשים מהמדינה אבל כשיבוא היום והחליט לעשות משהו פלילי כמו גניבה/אונס/רצח.
אני אשב כמו גדול מאחורי סורג ובריח.מעשים טובים זה לא נקודות בויזה שאתה יכול להשתמש בהם... מעשים טובים הם קודם כל בשביל עצמך נקודה.
שב"ש