תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקרנת המשחק רילסקי - הפועל ת"א ביוכבד בר, מחר (ג') 17:45
הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 19:44 
מול כל קבוצה נורמלית קלי לא עובר את העשר נקודות, ובהגנה חגגו עליו במחצית הראשונה
לא חושב שההבדלים בין רוב השחקנים שלנו הם כאלו משמעותיים שאפשר לתלות את ההפסד הזה באי שיתופו של קלי(ועוד כשיונתן קולע 15)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 19:45 
הוקיץ' כתב:
ההיסטריה פה מופרכת.
הפסדנו לקבוצה די טובה שנתנה יום מטורף מהשלוש. שלא לדבר על השופטים האדיבים שהוציאו את קרטיס מחוץ למשחק.
מכיוון ששני המשחקים הבאים הם בהדר יוסף אנחנו עדיין במצב טוב.

אין פה שום היסטריה וההודעות האלה די טרחניות
השופטים היו איתנו בסדר גמור וזה בלשון המעטה (אם הם לא היו ממציאים לקלי את הרביעית הוא היה מקבל אותה דקה אחר כך לבד - בואו נודה בעובדות שהוא היה פתטי היום בלי קשר לשופטים)
"היום המטורף" שלהם מהשלוש היה רבע אחד שהוא כולו באשמתנו, בשאר המשחק (בעיקר במחצית הראשונה) הם לא פגעו ממטר

לא צריך פה להכריח אופטימיות כמו שקורי קאר מכריח זריקות לשלוש
היה משחק מאכזב והפסדנו כי היינו חלשים וכי הזרים שלנו (שוב) לא תפקדו
לא רק מותר אלא אף חובה להתאכזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 19:47 
זליקוביץ' מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 19:53 
Red or Dead כתב:
מול כל קבוצה נורמלית קלי לא עובר את העשר נקודות, ובהגנה חגגו עליו במחצית הראשונה

את מודע לזה שהמצאת את זה, כן?

פז, עלק אין פה היסטריה. הפסדנו משחק צמוד מאוד מול קבוצה טובה וחזקה בפנים.
אני חולק עליך מאוד לגבי השופטים. לדעתי הם כל המשחק קיפחו אותנו (אם כי היו גם כמה טעויות לטובתנו. כנראה שהם לא שופטים טובים כל כך).
גם הרבע השלישי הוא לא לחלוטין באשמתנו. אני זוכר לפחות 4 שלשות שחטפנו עם יד בפנים. אלו דברים שקורים.
הדבר היחיד שצריך באמת לאכזב אותנו זאת התרומה הנמוכה של סטיט. לדעתי גם ארז קצת מגזים בחוסר היכולת של גל להתמודד הגנתית מול שחקנים גדולים ממנו.
בסך הכל זה עדיין לחלוטין בידיים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 19:56 
Kyahs כתב:
זליקוביץ' מישהו?

לא קיבל ולא דקה היום. זה הצד השלילי.
הצד החיובי: יונתן ״חוזר לעצמו״ למרות שלא הייתי ממהר להסיק זאת. שמח לקבל אותו בחזרה הוא שחקן שחשוב לנו ברוטציה.
עוד דבר חשוב זה שיותם שירן ובר טימור קיבלו הרבה דקות. הרוטציה התרחבה מאז הנסיעה האחרונה שלנו לבולגריה והצעירים שלנו מתקדמים.
הצד השלילי בכל זאת, ההגנה לא הייתה משהו והמשחק הטוב שלנו בשבועות האחרונים של הנעת הכדור עד למציאת הזריקה הנוחה ביותר נעלמה. הנקודות נעשו מיכולות אישיות. בכל מקרה לא אהבתי את מה שראיתי.
ואיזה התסכול אתה חש כשברבע אחד קולעים לך 8 שלשות אחת אחרי השניה בלי שתשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:05 
הוקיץ' כתב:
Red or Dead כתב:

אני חולק עליך מאוד לגבי השופטים. לדעתי הם כל המשחק קיפחו אותנו (אם כי היו גם כמה טעויות לטובתנו. כנראה שהם לא שופטים טובים כל כך).
גם הרבע השלישי הוא לא לחלוטין באשמתנו. אני זוכר לפחות 4 שלשות שחטפנו עם יד בפנים. אלו דברים שקורים.
הדבר היחיד שצריך באמת לאכזב אותנו זאת התרומה הנמוכה של סטיט. לדעתי גם ארז קצת מגזים בחוסר היכולת של גל להתמודד הגנתית מול שחקנים גדולים ממנו.

אין פה שום "היסטריה", ואם אתה אומר את זה כנראה לא ראית מעודך היסטריה... בכלל לא דיברו פה על השלכות לעתיד או על העפת שחקנים/מאמנים או כל דבר אחר, יש פה רק התייחסות קונקרטית למשחק המאכזב של הקבוצה ושל שחקנים מסוימים, ואני אחזור ואומר שזו טרחנות נטו לפרש פה כל דבר שלא נכתב בטונים ורדרדים של דובוני אכפת לי בתור היסטריה מופרכת. הנטייה הזאת לזעוק אחרי ניצחון שכל מי שאי פעם ביקר את הקבוצה/ארז/הזרים במשהו טעה טעות מרה ואחרי הפסד לטעון שאנשים נוהגים בהיסטריה מופרכת שהם מעזים להתאכזב, זה דבר שהוא לא כל כך מובן בעיני. יש דברים להפיק מכל משחק לטוב ולרע והקיצוניות הזאת מיותרת.
יש לנו BIAS מובנה לגבי השופטים בתור אוהדים, אבל היום באופן ספציפי לטעמי הם היו איתנו יותר מבסדר גמור (מסכים איתך שהם לא טובים במיוחד).
ואני לא מבין איך פתאום הקבוצה הבולגרית הזאת נהייתה כזאת טובה. מדובר בקבוצה בלי זרים עם מאזן של 6-4 במפעל ו14-8 בליגה הבולגרית, במחצית דיברו עליהם בתור חבורת נגרים לתפארת ואין סיבה להפוך אותם פתאום לענקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:11 
אגב, הוקיץ', עלתה הסטטיסטיקה של הפועל מהמשחק וקלי עם 2/6 מהשדה, 1/2 מהקו וסה"כ 5 נק' ו-4 עבירות ב-13 דק'.
יש דברים שבאמת אי אפשר להתווכח איתם ("קלי דוקא היה טוב היום") אז לפעמים צריך לתת למספרים לדבר
קלי לא הגיע למשחק היום, לא הצליח להתמודד עם הבשר של הגבוהים שלהם לא בהגנה ולא בהתקפה, ולטעון אחרת זה לחטוא לאמת
אני מבין שאתה אוהב אותו אבל החכמה בחיים זה לדעת להסתכל מעבר ל-BIASים שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:11 
עוד משחק מיותר במפעל המיותר הזה
אבל ניתן ללמוד ממנו המון על ההתנהלות במצבי לחץ
שהיא טעונת שיפור בלשון המעטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:12 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
Red or Dead כתב:

אין פה שום "היסטריה", ואם אתה אומר את זה כנראה לא ראית מעודך היסטריה... בכלל לא דיברו פה על השלכות לעתיד או על העפת שחקנים/מאמנים או כל דבר אחר, יש פה רק התייחסות קונקרטית למשחק המאכזב של הקבוצה ושל שחקנים מסוימים, ואני אחזור ואומר שזו טרחנות נטו לפרש פה כל דבר שלא נכתב בטונים ורדרדים של דובוני אכפת לי בתור היסטריה מופרכת. הנטייה הזאת לזעוק אחרי ניצחון שכל מי שאי פעם ביקר את הקבוצה/ארז/הזרים במשהו טעה טעות מרה ואחרי הפסד לטעון שאנשים נוהגים בהיסטריה מופרכת שהם מעזים להתאכזב, זה דבר שהוא לא כל כך מובן בעיני. יש דברים להפיק מכל משחק לטוב ולרע והקיצוניות הזאת מיותרת.
יש לנו BIAS מובנה לגבי השופטים בתור אוהדים, אבל היום באופן ספציפי לטעמי הם היו איתנו יותר מבסדר גמור (מסכים איתך שהם לא טובים במיוחד).
ואני לא מבין איך פתאום הקבוצה הבולגרית הזאת נהייתה כזאת טובה. מדובר בקבוצה בלי זרים עם מאזן של 6-4 במפעל ו14-8 בליגה הבולגרית, במחצית דיברו עליהם בתור חבורת נגרים לתפארת ואין סיבה להפוך אותם פתאום לענקים.

אני רק אתקן אותך שכן היה להם זרים. אלה אם התכוונת שאין להם אמריקאים. ...
יש להם כמה קוריאטים וסרבים..
והשלשות שלהם ברבע השלישי היו פוקס. אם השחקן הזה שזרק חצי מהזריקות האלו עושה את מה שהוא עשה במשחק איתנו על בסיס יום יומי אני רוצה אותו בהפועל. (ואנחנו היינו מנצחים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:13 
שוב, לא מסכים לגבי השופטים.
לגבי רילסקי, אני לא כתבתי שהם לא טובים בשום מקום וגם לא כתבתי שהם ענקים. בסך הכל קבוצה טובה לדעתי (בעיקר מירקוביץ' הנהדר וגם ווקוסבלייביץ') עם הרבה בשר בפנים, דבר אשר תמיד מקשה על הפועל.
אם לא נעבור אותם אני אכן אהיה מאוכזב. כרגע אני לא רואה סיבה להתאכזב או להתעצבן מעבר לבאסה של כל הפסד באשר הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:14 
Fez כתב:
אגב, הוקיץ', עלתה הסטטיסטיקה של הפועל מהמשחק וקלי עם 2/6 מהשדה, 1/2 מהקו וסה"כ 5 נק' ו-4 עבירות ב-13 דק'.
יש דברים שבאמת אי אפשר להתווכח איתם ("קלי דוקא היה טוב היום") אז לפעמים צריך לתת למספרים לדבר
קלי לא הגיע למשחק היום, לא הצליח להתמודד עם הבשר של הגבוהים שלהם לא בהגנה ולא בהתקפה, ולטעון אחרת זה לחטוא לאמת
אני מבין שאתה אוהב אותו אבל החכמה בחיים זה לדעת להסתכל מעבר ל-BIASים שלנו

אמרתי שהוא פתח טוב (והוא אכן קלע את כל החמש ברבע הראשון). ברגע שמילאו אותו בעבירות הוא הפך ללא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
קלי באמת היה גרוע, ושדולבראנד חיפה עליו סביר בסה"כ.
בשורה התחתונה הפסדנו בגלל רבע שלישי שפשוט לא הופענו אליו, והופעה גדולה של אחד הסרבים שלהם (תסלחו לי שברח לי השם).
אני מאמין שאפשר לעבור אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:47 
הוקיץ' כתב:
Red or Dead כתב:

כן, המצאתי את זה שהוא קלע 8 מול הגליל, 7 מול באר יעקב והיום למרות שעשה 5 נק' ב13 דקות הוא הצליח לקבל עליו 12 ולעשות ארבע עבירות
מבין הקבוצות הגדולות רק מול לבסקי אני זוכר שהוא נתן משחק מעולה, אצלנו בבית
בכל מקרה הוא לא אחד שאני מרגיש שאפשר לסמוך עליו שייתן את המספרים שלו כמו יוטר או אסברי

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:52 
ובכל זאת, ניתן עוד מילה טובה לקורי קאר שהמשחק ההירואי שלו במחצית השניה נשכח קצת בגלל ההפסד
מדהים כמה הוא אפקטיבי בחדירה לסל (היום הוא היה בלתי עציר) לעומת ההשלכות האלה שלו מבחוץ במחצית הראשונה
ועוד יותר מדהים כמה ביצים יש לו לקחת את המשחק על עצמו בהגנה, בהתקפה ובריבאונד כשהזרים שלנו משחקים מחבואים

חבל שהוא לא שיחק ככה במחצית הראשונה כי אז לא היינו נקלעים למצב הזה

בכלל קורי נותן תפוקה מדהימה במשחקים האחרונים, ואם הוא ימשיך ככה (ויונתן ימשיך את מגמת השיפור מהמחצית השניה) יש סיבות לאופטימיות לקראת סוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
מאד חבל שזליקוביץ לא שיחק בכלל. הקליעה מבחוץ הייתה חסרה לנו היום.
מישהו זוכר כמה מתן שיחק ברבע השלישי שטחנו אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקרנת המשחק רילסקי - הפועל ת"א ביוכבד בר, מחר (ג') 17:45
הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 21:17 
יש הרבה מה ללמוד מהמשחק הזה וטוב שזה בא לפני הפלייאוף. היינו בגדול בסדר, זה באמת לא בשמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 21:20 
Red or Dead כתב:
הוקיץ' כתב:
Red or Dead כתב:

כן, המצאתי את זה שהוא קלע 8 מול הגליל, 7 מול באר יעקב והיום למרות שעשה 5 נק' ב13 דקות הוא הצליח לקבל עליו 12 ולעשות ארבע עבירות
מבין הקבוצות הגדולות רק מול לבסקי אני זוכר שהוא נתן משחק מעולה, אצלנו בבית
בכל מקרה הוא לא אחד שאני מרגיש שאפשר לסמוך עליו שייתן את המספרים שלו כמו יוטר או אסברי

מול לבסקי הוא קלע 28 בבית ו-16 בחוץ.
מול פני הוא קלע 20 נקודות בבית ו-21 בחוץ.
מול ראשל"צ בגביע הוא קלע 15.
מול באר יעקב בבית הוא קלע 19.
גם מול טבעון וקלמנטה הוא די חגג.
בקיצור, כן המצאת את זה.
לדעתי הוא אחד השחקנים הבודדים בקבוצה שאתה יודע מה תקבל ממנו בערב נתון גם אם היום הוא פישל עם העבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 21:42 
קודם כל, פני ממש לא קבוצה מרשימה, ומול לבסקי אמרתי שהוא היה טוב
מול ראשל"צ ובאר יעקב לא הייתי אז אני לא אענה אבל להגיד שהוא חגג מול קלמנטה זה לא ממש נכון, והייתי במספיק משחקים השנה כדי להבין מה קלי שווה
הרבה מהנקודות שלו הם בסוף של משחקים גמורים אז הסטטיסטיקה שלו לפעמים קצת משקרת, יש לו איבודים מפגרים(של צעדים, של כדורים שבורחים לו בין הידיים), ואני מרגיש לגביו בדיוק ההפך ממה שאתה, כלומר כל פעם שהוא מקבל את הכדור זה יכול להגמר בסל ויכול להגמר באותה מידה בצעדים מביכים או איזו זריקה מוזרה שלא קרובה להכנס
ברגעי ההכרעה ממש לא הייתי רגוע אם הכדור היה בידיים שלו(לצערי אני יכול להגיד את זה על כל שחקן בקבוצה), וזה בלי לדבר על זה שלצד ימים גדולים בהגנה יש לו ימים שהיו מביישים שחקן בילדים ג'
בקיצור, חסר יציבות ואתה ממש לא יודע מה תקבל ממנו בכל משחק

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 22:17 
רילסקי קבוצת פח, וההפסד הזה הוא בושה וחרפה.

ההגנה שלנו היתה בזיון במחצית השניה, ובכלל לא משנה מי היה על המגרש.

יונתן היה מעבר חציה בהגנה בכל הזמן שהיה על המגרש (מלבד אולי שתי דקות שבהן שמר במחצית השניה) ואם היה מפסיק עם הזריקות מבחוץ בסטפ בק כשהיו לבולגרים ארבע עבירות קבוצתיות אז אולי היה מגיע קצת לעונשין והיה גומר את המשחק. במקום זה הוא העדיף להמשיך לזרוק מבחוץ ואכן קלע משם 1 מתוך ארבע זריקות במקום שיעשה נקודות בכל התקפה.

זה שהוא היה היחיד מלבד קורי שעשה פה ושם סל לא אומר שהוא היה טוב. היום היתה הפעם הראשונה שהתחלתי לחשוב שאולי הייתי מעדיף לראות את עמיתמיר אצלנו במקומו. די נמאס לי מהאדישות המחפירה הזו בהגנה. לפחות תמיר קולע באחוזים גבוהים כשהוא לבד.

וגם דמונטז הוציא אותי מדעתי.

יש לי רק דבר אחד לומר על שני הזרים שלנו - אם זוג העצלנים האלה היה מבלה בחדר כושר כמה פעמים בשבוע במהלך העונה, אז הם היו מסוגלים לנצח משחקים ולא היו עפים מכל מגע בהתקפה (כמו סטיט) או חוטפים פאולים בהגנה על גבוהים מביכים (כמו קלי).

יאללה. עוד משחק עבר. מקווה שזו נפילה רגעית, כי הקבוצה הזו היתה צריכה לחטוף מאתנו 20 הפרש בבית ובחוץ. עם שופטים רעים או בלי. עם קלי או בלעדיו.

אין לי שום טענות לארז כשאף שחקן לא פוגע וכולם משחקים כאילו הם לובשים חיתולים. מזל שיש לנו את קורי שהוא סלע איתן ברגעי הלחץ, גם אם בכל שאר המשחק הוא יכול לעשות אלף שטויות מביכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 00:21 
יאללה עוד הפסד אחד בליגה המיותרת והלא מעניינת הזאת, ונוכל להתרכז בדבר החשוב באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 00:53 
הליגה הזו אמורה לשמש כגורם מאזן לסגל יחסית רחב ומפעל שממנו אפשר בעיקר ללמוד ואולי על הדרך לעשות כמה שקלים.
אכן מאכזב להפסיד אבל בכל זאת היינו קרובים בסוף וכן יונתן חזר לעניינים ואותו בוודאי נצטרך לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
סתם שאלה...הרבה דיברו פה על תלבושות בהירות וכהות בבית ובחוץ...
אז למה אתמול הפועל שיחקה בלבן והקבוצה הביתית בתלבושת כהה? או שבליגה הבלקנית יש חוקים אחרים...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי מירקוביץ' הזה הוא שחקן שהפועל יכולה להביא בתור רכז זר במידה ונעלה. נראה כמו שחקן שיכול לתרום גם בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 10:34 
redgr כתב:
לדעתי מירקוביץ' הזה הוא שחקן שהפועל יכולה להביא בתור רכז זר במידה ונעלה. נראה כמו שחקן שיכול לתרום גם בליגת העל.

זה הרכז שקלע עלינו איזה 4 שלשות ברבע השלישי ועשה את החיים שלנו קשים עם המשחק בינו לגבוה שלהם?
(השחקן המוביל שלהם).
אם כן חסר לנו רכז סקורר שוטר כמוהו ברמות.
אבל אם אנחנו עולים לליגת העל אני מעדיף שהרכז יהיה ישראלי ושהזרים יהיו בתפקידים אחרים.
גם לדעתי הזרים שלנו העונה בשום פנים ואופן לא צריכים להישאר איתנו לעונה הבאה אם נהיה בליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
redgr כתב:

זה הרכז שקלע עלינו איזה 4 שלשות ברבע השלישי ועשה את החיים שלנו קשים עם המשחק בינו לגבוה שלהם?
(השחקן המוביל שלהם).
אם כן חסר לנו רכז סקורר שוטר כמוהו ברמות.
אבל אם אנחנו עולים לליגת העל אני מעדיף שהרכז יהיה ישראלי ושהזרים יהיו בתפקידים אחרים.
גם לדעתי הזרים שלנו העונה בשום פנים ואופן לא צריכים להישאר איתנו לעונה הבאה אם נהיה בליגת העל

כן אבל כפי שראית הוא שיחק דקות ארוכות בתור מספר 2. תמיד אמרנו שהמשחק הכי טוב של הפועל הוא כשיש 2 מובילי כדור על המגרש.
זה יצור על 2 העמדות האלה רוטציה צעירה עם רכז ישראלי, מירקוביץ', בר טימור, גל איתן ורק על עמדה 2 גם זליקוביץ'.
על עמדה 3 תהיה רוטציה בין קורי, מתן ויותם שירן ועל עמדה 4 זר(אולי קלי, לא סגור על זה), שולדנבראנד ובמקרה הכי גרוע קורי/מתן.
על עמדה 5 להביא עוד זר חיה ועדיף גם עוד ישראלי גבוה ויהיה לנו סגל מאוד מאוד רחב ודי חזק אפילו.
הרכש שלדעתי יהיה מצוין: הוא רכז ישראלי, מירקוביץ', 2 זרים גבוהים/זר גבוה וקלי וגבוה ישראלי אם נצליח להביא אחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 12:23 
קודם כל יופי של קבוצה בנית לך ובהתחשב בזה שמירקוביץ יגיע מקבוצה במקום שלישי מבולגריה אפשר יהיה להשיג אותו ועוד בזול יחסית לזר.(הוא סרבי לא?)
רק דבר אחד. אתה אומר להביא גבוה ישראלי כאילו זה דבר שיש בשפע כשבעצם החיה הזאת כבר נכחדת.
הרכז הישראלי שאתה רוצה להביא יהיה רכז מנוסה ומוביל ויקר סטייל מורן רוט או שאתה מחפש רכז צעיר זול שיהיה אפשר להחתים לכמה שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע לגבי מירקוביץ' ספציפית, אבל לדעתי תמיד יש ערך מוסף בלהביא שחקנים מיוגוסלביה.
מעבר לכישרון וכו', בהכללה, לדעתי הם יותר מחוייבים ומתחברים לקהל מאשר זרים אמריקאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
בגלל זה כתבתי עדיף. אם אפשר להביא איזו הברקה שכזו זה יהיה מבורך מאוד. עם 2 זרים, שלודנבראנד ורוטציה במקרה הרע עם קורי ומתן-נסתדר.
את האמת, אני מפחד מאוד ששחקן כמו מורן רוט יהרוג את אחד הפוטציאלים הגדולים שלנו- בר טימור.
החלום שלי הוא- טפירו. הוא הוכיח שהוא יכול לתת עוד עונה-או שתיים טובות בכיף וגם הוא יתן הרבה מקום לצעירים ויתן גם מקום למירקוביץ' להיות בעמדת הרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 12:38 
אוקי גם אני הייתי רוצה אותו בקבוצה רציתי עוד לפני שהצעת. עכשיו... איפה תשיג גבוה ישראלי?
גרין-מעדיף לשחק בחול. לא שווה את הכסף. מקצועית הוא גמור, לא רוצים אותו בהפועל
עידו קוזיקרו-שחקן של גלבוע גליל נראה לי
רוטבארט- ספגטי,משחק בשביל קבוצה סלובנית
אורי קוקיה-שחקן הגנה ענק וגבוה משלים מצוין אבל שייך לירושלים.
אלכס צ'רנוביץ-לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות
אלכס טיוס-חתום גם לשנה הבאה באשדוד
רוזפלט- לא לקחנו אותו השנה לא נראה לי שניקח גם שנה הבאה
כל השאר צעירים מדי ולא מנוסים.

וכדי שהרכז הישראלי שתרצה ידע גם לקלוע מהשלוש כי אסור שזה יהיה חיסרון שלנו כמו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
שוב, הגבוה הישראלי זה משהו שהוא בונוס אבל לא חובה. ולך תדע איזה שחקן הקבזוצה תמצא. מי בזמנו דמיין את מתן/קורי בקבוצה?
הישראלי שלי הוא מאיר טפירו.
חמישה של טפירו,מירקוביץ', מתן, 2 זרים היא די זקנה אבל יכולה להיות קטלנית, במיוחד עם התמיכה הצעירה מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: