תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דור פורת - הגשת מועמדות לוועד המנהל
הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא לא חושב שיהיה ויכוח.
אני חושב שמרבית הטמבלים שהולכים לכדורסל מבינים את מציאות הענף, וישלימו עם קבוצת מרכז טבלה.
אפשר לחשוב גם מה ההבדל בין צמרת למרכז טבלה בליגת העל. יש שם בתכלס 2 וחצי קבוצות וכל מה שמתחתיהן זה קבוצות עם תקציב מינימום פלוס מינוס. האקסטרה שלנו יהיה הקהל, כמו חולון ולדעתי זה אמור להספיק בשביל מרכז טבלה ומעלה.

ואחרי שאול, ואפיזודת טביב הנוכחית, לא צריכה להיות שום בעיה לאמר למי שאומר שחייבים להכניס "גביר", שעדיף למצות קודם את הסיכוי להתנהל בזכות עצמנו ולחזק את העמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 12:05 
יש פה דילמה, מצד אחד אני מסכים בנושא לקיחת האחריות, מצד שני אני חושב שהמשכיות בועד המנהל חשובה עד כדי קריטית, אני לא חושב שאנחנו רוצים שכל הועד המנהל יתחלף כל שנתייים.
מכאן שפיתרון הולם של שני נציגים ממשיכים ושלושה חדשים נראה לי אידיאלי, השינוי צריך לבוא מ:
א. הפקת לקחים של הממשיכים
ב. הדם החדש של החברים החדשים בועד

מה שבטוח, השנתיים הקרובות הן קריטיות להמשך דרכנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 12:10 
אבל למה לחכות?
למה לא לדון בזה עכשיו?
בשביל מה הבחירות , כדי שאותם אנשים יבחרו עוד פעם עם 2 קישוטים חדשים?
אין בשום מקום דיון רציני ונוקב על עתיד העמותה ועל דרך קבלת ההחלטות בה
הכל מתנהל בשו-שו כאילו היה מדובר במוסד לפחות
אבל מה נאסוף תרומות ב50000 ש״ח וזה יפתור את בעיית המליון ש״ח גירעון שיש לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה שאין מליון ש"ח גירעון, הכל בסדר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 12:29 
ואני אומר שהגירעון האמיתי , לא זה שכתוב במאזן, הוא מליון ש״ח
כתוצאה מכל מיני סעיפי העברה לשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 12:37 
זה לא בסדר לדעתי שבאשכול שחבר פתח למען הצגת המועמדות שלו לוועד המנהל , והאני מאמין שלו , מתפתח ויכוח לא קשור , שבטעות יכול להיות מקושר לדור פורת עצמו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 12:46 
צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 17:49 
mkorman1 כתב:
אחריות אישית? אני מבין שזו דרישה מגוחכת בעיניך ואני לא מאשים אותך כיוון שזוהי התרבות הניהולית הרווחת במחוזותינו
אבל כאן בכל זאת יש חריג כיוון שאפילו לא נעשה נסיון להסביר ולתרץ כיצד אירע הדבר
ההיפך
עולם כמנהגו נוהג וחייבים להמשיך ולבחור באחראים לכישלון הניהולי כי..
באמת למה חייבים?

לדעתי בנסיבות שלנו זו דרישה מטומטמת.

מי בדיוק ינהל את העמותה? דור פורת ובוכמן? אתה ואני?

עם כל הכבוד לכשלון של העונה האחרונה מבחינת התנהלות כספית (והוא לדעתי כשלון) אם כל ההנהלה הנוכחית היתה הולכת הביתה, העמותה היתה נשארת בלי אף אדם שיודע לנהל קבוצת כדורסל.

אתה צריך לזכור שההנהלה הנוכחית למדה את המלאכה הזו במשך שש שנים.

תאהב את זה או לא - בלי אנשים מההנהלה הנוכחית בהנהלה הבאה לא תהיה לך קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 22:56 
עד כה, בחרתי לא להתייחס לדיון אשר לא נוגע לי באופן ישיר על אף שהתפתח בנושא שנוגע למועמדותי לבחירות (כפי שכבר רוי הפנה).
כיוון ששמי הוזכר, אני רואה בזאת הזדמנות מצוינת לציין שני דברים.

א. אני חושב שחילוף תדיר של האנשים בוועד המנהל הוא הכרחי לעצם קיומו, ולו בגלל נושא "עייפות החומר".
כמו כן, אני חושב שעדיף שבין קדנציה אחת לשנייה של הועד המנהל יהיו אנשים אשר יכהנו בשתי הקדנציות על מנת "להעביר את המקל" ואת הידע שנצבר הרלוונטי (על אף שאני בטוח כי אם יהיה מצב בו לא ייבחר חבר הנהלה מכהן, טובת הקבוצה תעמוד לנגד עיניהם והם ידאגו להעביר את הידע בין כה וכה).

ב. בהתייחס לדבריו של רדנקו, בטוחני כי כוונתך היא לא כי אני ולא נמרוד בוכמן - שגם הוכחנו את מעשינו בשטח וגם הפגנו את מסירותינו המוחלטת לטובתה של העמותה - איננו מוכשרים ו/או ראויים לכהן בוועד המנהל בסוף בחירות אלו, אלא כי קיומם של חברי ועד מנהל אשר מחזיקים בידע שנצבר בעת הקדנציות החולפות חשוב אף הוא.

דור

נ.ב. תודה לכל המחמיאים. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 23:04 
דור פורת כתב:
עד כה, בחרתי לא להתייחס לדיון אשר לא נוגע לי באופן ישיר על אף שהתפתח בנושא שנוגע למועמדותי לבחירות (כפי שכבר רוי הפנה).
כיוון ששמי הוזכר, אני רואה בזאת הזדמנות מצוינת לציין שני דברים.

א. אני חושב שחילוף תדיר של האנשים בוועד המנהל הוא הכרחי לעצם קיומו, ולו בגלל נושא "עייפות החומר".
כמו כן, אני חושב שעדיף שבין קדנציה אחת לשנייה של הועד המנהל יהיו אנשים אשר יכהנו בשתי הקדנציות על מנת "להעביר את המקל" ואת הידע שנצבר הרלוונטי (על אף שאני בטוח כי אם יהיה מצב בו לא ייבחר חבר הנהלה מכהן, טובת הקבוצה תעמוד לנגד עיניהם והם ידאגו להעביר את הידע בין כה וכה).

ב. בהתייחס לדבריו של רדנקו, בטוחני כי כוונתך היא לא כי אני ולא נמרוד בוכמן - שגם הוכחנו את מעשינו בשטח וגם הפגנו את מסירותינו המוחלטת לטובתה של העמותה - איננו מוכשרים ו/או ראויים לכהן בוועד המנהל בסוף בחירות אלו, אלא כי קיומם של חברי ועד מנהל אשר מחזיקים בידע שנצבר בעת הקדנציות החולפות חשוב אף הוא.

דור

נ.ב. תודה לכל המחמיאים. :ROSE:

מסכים עם כל מה שאמרת ובאשר למשפט השלישי - בדיוק לזה התכוונתי. בדיוק בגלל זה הזכרתי אותי ואת קורמן. אני בהחלט מעריך את עצמי, אבל הידע שלי בניהול קבוצת כדורסל הוא לא גדול במיוחד (בדיוק כמו שלך ושל בוכמן ושל כל מועמד שלא היה בועד המנהל עד עכשיו), וגם זו הגזמה פראית לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: