תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: March Madness
הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 16:28 
על הסיבוב הראשון דיוק ומיזורי עפו
מדהים

נערך לאחרונה על ידי mkorman1 בתאריך 18 מרץ 2012, 19:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Mad March
הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 18:20 
חיכיתי באמת שמישהו יפתח נושא.
האמת שכמות ההפתעות היא בכלל מטורפת. גם קנטאקי וסירקיוז התקשו לא מעט לפני שעלו.
בהתחשב במאמן שלנו הייתי אומר שזה זמן טוב לראות את הזרים שלנו בעונה הבאה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 18:24 
כפר סבא לקחו שחקן ממכללת ליהיי שניצחה את דיוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 18:34 
לא מדויק, הם לקחו את אחיו הגדול ששיחק בליגת המכללות NAIA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
ביביתון.

אחי, איפה אתה?
בתיכון שקל סי.ג'יי מקולום לפרוש כי היה הכדורסלן הפחות מוכשר במשפחה כיום אחיו משחק בכפר סבא, בעוד הוא אחראי לניצחון המדהים של ליהיי על דיוק עם 30 נק'

אחרי אחד מימי הפתיחה המאכזבים של טורניר המכללות בשנים האחרונות, הגיע יום שישי והזכיר לנו למה קוראים לזה "מארס המשוגע." שתי מדורגות ,15 שמעולם לא ניצחו בטורניר בעבר, שלחו הביתה את מיזורי ואת דיוק שסומנו כמועמדות לזכייה באליפות, והרסו לכולם את טופסי ה"בראקטס."
עד השנה, רק בארבעה מקרים בהיסטוריה גברה מדורגת 15 על מדורגת שנייה - שלשום זה קרה פעמיים. נורפולק סטייט האלמונית הדהימה את מיזורי ,84:86 אבל זה היה רק המתאבן לסנסציה של אוניברסיטת ליהיי הקטנטנה מבית לחם, פנסילבניה, שגברה על דיוק האימתנית .70:75
אחרי שקלע 22.1 נק' למשחק ונבחר לתואר שחקן העונה בליגת הפטריוט, סי.ג'יי מקולום סומן עוד לפני המשחק כפוטנציאל ששווה לעקוב אחריו, אבל אף אחד לא חשב שהוא יישאר בטורניר ליותר 40-מ דקות. כעת, הגארד הג'וניור רחוק 40 דקות בלבד מהסוויט 16 ומהשוואות לסטפן קארי, עוד סקורר אדיר שגילה במארס שהרגל שלו מתאימה בדיוק לנעל של סינדרלה.
מקולום, שגבר שלשום על אחיו הצעיר של סטפן, ,'סת סיפר ששקל לפרוש מכדורסל בתיכון: "לא הייתי בטוח שאני רוצה להמשיך בזה כי הייתי ילד נמוך שרק זורק שלשות בזמן שאח שלי עלה בחמישייה." האח, יש לציין, הוא אריק מקולום, סגן מלך הסלים של הליגה הלאומית במדי כפר סבא/כוכב יאיר.
בכיתה ,'ט סי.ג'יי לא הגיע 1.60-ל מ' גם עם נעליים. מאז הוא גבה ביותר 30-מ ס"מ והפך לאחד הפרוספקטים הכי מעניינים במכללות. "הוא הרבה יותר טוב ממני היום ובעיקר בנוי בצורה נהדרת," מספר אחיו אריק, שבעצמו שקל פרישה אחרי המכללה עד שקיבל את ההצעה מברק נתניה אשתקד. "אם הוא ימשיך לשחק ככה, אנחנו מאמינים שהוא ייצא כבר לדראפט הקרוב," סיכם.
מול אוסטין ריברס (בנו של דוק,( אנדרה דוקינס וסת' קארי, שאמורים להיבחר גבוה בדראפטים הבאים, הוא לא ממש התקשה. 30 הנקודות, 6 הריבאונדים 6-ו האסיסטים שרשם התגמדו לעומת המחמאה הענקית שקיבל מהמאמן המפסיד, מייק ששבסקי: "כשהוא על המגרש, כולם בקבוצה נראים טוב יותר. האסטרטגיה הכי טובה שיכולנו לנסות היתה לסבך אותו בעבירות."
מקולום עצמו התרגש בסיום בעיקר מהקפיצה החדה במספר העוקבים אחריו בטוויטר. "כל הלחץ היה עליהם," הסביר הגארד ומייד צייץ: "הטלפון שלי גוסס, אגיב בהמשך."
הלילה, נגד אקסביאר, שהפתיעה בעצמה את נוטר דיים ,63:67 מקולום וליהיי ינסו לעשות היסטוריה נוספת ולהיות המדורגת 15 הראשונה בסוויט .16 אם זה יקרה, הרבה מאוד סקאוטים במכללות יצטרכו לספק הסברים לבוסים שלהם. "התפקיד שלהם זה לזהות כישרונות," זעם אביו של סי.ג'יי, אריק סיניור, "אבל כנראה אין להם מושג."

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 19:07 
פותח האשכול, נא לשנות את השם ל- March Madness , קשה לי עם השם העילג שנתת לחודש הענק הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: March Madness
הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 19:17 
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: March Madness
הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 20:32 
מקולום היה פשוט יוצא מהכלל מול דיוק.

בכלל - כל הקבוצה שלו שיחקה מצוין ונתנה הגנה שמזמן לא ראיתי קבוצה נותנת מול דיוק.

זה היה מפתיע במיוחד כי הם שמרו רוב הזמן הגנה אישית והתמודדו בלי שום רגשי נחיתות מול דיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
ההפתעות ממשיכות:

ג'ורג'טאון (3) הפסידה לצפון קרולינה סטייט (11).

עוד תוצאות:
http://www.one.co.il/Article/196985.html

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
יא אללה זה פשוט כ"כ מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 17:40 
מענין מאד. טורניר נהדר עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
הלילה מתחיל שלב 16 המתוקים:

סירקיוז - וויסקונסין
מישיגן סטייט - לאויוויל
אוהיו סטייט - סינסינטי
פלורידה - מארקט

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2012, 10:50 
אני מחכה למישיגן סטייט - לואיוויל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: