תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 15:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סטיקר שאוהדי כפ"ס הוציאו לפני תשע שנים
הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
הוא שאמרתי. אתה מכחיש שיש פה כאלה שחכמים בדיעבד? אני כתבתי שכולם כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סטיקר שאוהדי כפ"ס הוציאו לפני תשע שנים
הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 11:58 
אמיר ונונו כתב:
ערן כתב:
כל הכבוד - באמת, בלי ציניות - למי שהתנגד כבר לפני שלוש וחצי שנים למהלך.

ובכל זאת, אם באופן היפותטי הייתי נדרש לבחור בין קבוצה ללא טביב וללא דה סילבה וידין (ועונה עם יבואה), ובין המצב הנוכחי - תשובתי נשארת כשהיתה. מתוך הנחה ואמונה שטביב לא יישאר עימנו עוד הרבה, האליפות הזו תישאר לנצח.

ערן, הבחירה הוירטואלית הזו היא לגיטימית, גם אם אני לא בטוח שהייתי בוחר כמוך.
הנקודה היא שזו בחירה וירטואלית. אין תקשורת ישירה בין דדגלאס ואביחי בהפועל לבין טביב בהפועל.
אם היה לנו בעלים סביר, אלה שחקנים שלא היה קשה להביא גם בלי למכור את נשמתנו לשטן.
וכבר ציינו פה ובצדק ששניהם לא היו שחקנים גדולים לפני שפגשו את גוטמן.
באותה מידה, יכלו להגיע שניים - שלושה שחקנים אחרים שהיו עוברים אצל גוטמן את השדרוג ומובילים את הקבוצה לדאבל המדהים ההוא.

הא? אביחי היה קפטן הנבחרת האולימפית והקשר האחורי הכי מבוקש בארץ בגילאים האלה, וגוטמן לא ספר אותו בעונה הראשונה. את דה סילבה גוטמן תיזז בעונה הראשונה, ורק בשניה העביר אותו סופית לעמדת הבלם. עליו ועל שכטר אפשר לשים את החותמת של גוטמן בדאבל, על ידין, זהבי, ורמוט וכד' ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 13:07 
אם היה ספק לגבי זה, אני ידעתי הכל ובחרתי להתעלם.
או יותר מדויק, לא עשיתי כל מה שצריך ואפשרי כדי למנוע את המצב שאנחנו נמצאים בו היום, ואני מצטער על כך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 13:27 
מה זה "הכל"? ידעת שאלי טביב עבריין? ידעת על הדפסות הכרטיסים, האלימות, האיומים, השכונה?
ידענו שהוא עוד אחד "מאלה", וידענו שהפועל ת"א שילמה לכפ"ס כסף טוב על השחקנים האלה (7.5 מיליון ש"ח זה הרבה מאוד כסף), וידענו שהוא ינסה לעקוץ קצת מהקופה פה ושם ויסדר ג'ובים לאנשים מוזרים, אבל אי אפשר להגיד ש"ידענו הכל".

מעבר לזה, זה נסגר מעל הראש שלנו - כשיש קבוצה טובה ומרגשת אין לך שום סיכוי לעשות דברים כמו שאנחנו עושים עכשיו וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
מה זה "הכל"? ידעת שאלי טביב עבריין? ידעת על הדפסות הכרטיסים, האלימות, האיומים, השכונה?
ידענו שהוא עוד אחד "מאלה", וידענו שהפועל ת"א שילמה לכפ"ס כסף טוב על השחקנים האלה (7.5 מיליון ש"ח זה הרבה מאוד כסף), וידענו שהוא ינסה לעקוץ קצת מהקופה פה ושם ויסדר ג'ובים לאנשים מוזרים, אבל אי אפשר להגיד ש"ידענו הכל".

מעבר לזה, זה נסגר מעל הראש שלנו - כשיש קבוצה טובה ומרגשת אין לך שום סיכוי לעשות דברים כמו שאנחנו עושים עכשיו וטוב שכך.

אז דובר בכלל על 12 מיליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 13:33 
לא תתפוס אותי כתב:

לת"א, הכל היה ידוע, כל הסיפורים היו באינטרנט ואפילו כאן בפורום היה לפחות אוהד אחד של כפר סבא שאמר כל הזמן מה הולך לקרות לנו.
אם לא היה ברור, אין לי טענות לאף אחד חוץ מלעצמי (מעבר לאמירה שאני מאמין בה "כשלנו כקהל"), ואני מנסה לכפר על זה עכשיו כמה שאני יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 13:41 
אני עדיין לא יודע מה הולך לקרות לנו. עיקר ההפחדות היו על ג'ובים, חוזים כפולים (כאילו שאלי טביב הוא היחיד שעושה חוזים כפולים בארץ) וצ'יזבטים כשמצד שני היה לך את המאמן הכי טוב בארץ עם הסגל הכי כשרוני בעשור האחרון לפחות.
בנוסף, כולם יכולים להגיד מה שהם רוצים, אבל כשאלי טביב ומוני הראל היו ביחד בהנהלה הקבוצה לקחה את אחד ההימורים הכי גדולים שלה והשאירה את שכטר, ורמוט, זהבי ואניימה והביאה את טוטו תמוז ובן סהר. להשוות את זה למצב של היום זה אבסורד.

זה שהיו כאן כמה עומדים בשער זה נכון, אבל גם כשאברמוביץ רצה לקנות אותנו הם עמדו בשער ("הוא לא קשור למועדון" "ימאס לו מהצעצוע אחרי שנתיים ונרד לארצית")
אני מהציניים האלו שמאמינים שקבוצה צריכה הישגים אמיתיים כדי להתקיים. באופן מוזר ובניגוד לרוב החברים שמאמינים ב"רוח", בזמן שאני אומר את זה אני גם נוסע לקרית אליעזר למשחק עם 400 אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
אשכולות שמצאתי מהעבר(מהלך 2008) על טביב
-מי הבעלים של הפועל חוץ ממוני ? טביב ?
http://www.shedim.com/forum078/viewtopi ... highlight=
-טביב אומר בראיון ל-one שאולי יהיה בעלים של הפועל
-ציטוט :"הוא יעזוב אותנו כמו שהוא עשה בכ"ס"
-ראיון עם אלי טביב בידיעות אחרונות
תהנו

משעשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
כל הכבוד - באמת, בלי ציניות - למי שהתנגד כבר לפני שלוש וחצי שנים למהלך.

ובכל זאת, אם באופן היפותטי הייתי נדרש לבחור בין קבוצה ללא טביב וללא דה סילבה וידין (ועונה עם יבואה), ובין המצב הנוכחי - תשובתי נשארת כשהיתה. מתוך הנחה ואמונה שטביב לא יישאר עימנו עוד הרבה, האליפות הזו תישאר לנצח.

אני לא רציתי את טביב, אבל גם לא הייתי בפורום כשהוא הגיע, אז אין לי סימוכין מהארכיון. תצטרך להאמין לי.
"תרגיל טביב" לא היה ברור ושקוף מהרגע הראשון, אבל גם בלעדיו היה ידוע לכל בר דעת שמדובר בנוכל עבריין שאינו ראוי להיות בעלים.
עוד נקודה שאני לא יכול שלא לחשוב עליה, היא שבויכוחים הנצחיים על אלי גוטמן אתה תמיד שואל מה היינו אומרים עליו אם ערן זהבי לא שם את זה בטדי בדקה ה-92.
אפשר לשאול את זה גם על טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
EISEN, אני לא באמת חושב שיש מישהו שהיה תמים כדי לחשוב שאין קומבינה. לרוב האנשים, ואני ביניהם, פשוט לא היה אכפת. חשוב שנהיה כנים עם עצמנו בעניין הזה.

לגבי ״מה היה קורה אם״, את ההקשר בין דה סילבן וידין לתואר אני לא הראשון שעושה, וזה הליך לוגי לגיטימי ולו רק בשביל חשבון הנפש של כל אוהד הפועל: לוותר עליהם ולחסוך את טביב, אבל גם את מאי 2010?
אז הנה, לגבי זהבי-גוטמן, לא זוכר שהשתמשתי ההיפותטיות הזו, עם הביקורת שלי על גוטמן, אבל אזרום עם זה: סיכוי ענק שבלי דאבל הייתי מוכן לוותר על השחקנים האלו רק בשביל שטביב לא יבוא. אבל לקחנו אליפות, וזה בעצם כל הקטע, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 23:33 
גם אני הייתי עיוור מרצון, ולמרות טביב והסבל שהוא גרם לזהבי עם החוזה לאורך כל עונת הדאבל ולאחריה, לקחנו אליפות. מוני מכר אותנו בשביל שלושה שחקנים שיכל גם לקנות.
לקחנו אליפות ואי אפשר לשנות את העבר, אבל בוא נראה כמה נזק עוד נצטרך לסבול עד שהנבלה ימכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 23:45 
מי שחושב שלפני שנתיים היה אפשר להרים מחאה כמו עכשיו על בסיס היסטוריה + קומבינה מפוקפקת עם מוני, חי באילוזיה. מכל זווית של נסתכל על זה זה פשוט לא ריאלי. העובדה שחלק חששו יותר ואחרים נתנו יותר צ'אנס (כאילו מישהו שאל אוהדים אם הם מוכנים לתת צ'אנס...) מוכיחה מה בדיוק? שיש מי שיודע יותר, שקרא את המפה נכון יותר, שהיה פחות נאיבי, שאולי היה יותר ערכי במובן מסויים.
מהתחלה לא סבלתי את טביב אבל חשבתי שיש פה צירוף של אינטרסים שיכול לייצר WIN WIN. הוא רוצה כסף וכבוד, אנחנו רוצים הישגים. 1+1=2.
היחיד שמבחינתי נתן תשובה אלטרנטיבית לטענה שלי זה קלדרון, שמן הסתם צדק כשאמר שההתנהלות הנוראית (שאין לי כח לפרט) היא בDNA של טביב. הוא לא יודע שום דבר אחר. הוא לא מסוגל.
אז וואלה, אני גאה לטעות בדיעבד. אני גאה לתת לבני אדם צ'אנס וכנראה אמשיך לעשות כך גם מחר.
זה עניין של ערכים, אמונה באדם, תמימות, טמטום, ניים איט. זה לא ממש חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סטיקר שאוהדי כפ
הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אתה מוזמן להביא לי לינקים לציטוטים שלך מקיץ 2008 שבהם אתה מתנגד לעסקה, כלומר לא טומן את הראש בחול.
או לינקים לציטוטים מה-15.5.2010 שבהם אתה נחרד מהעתיד הצפוי לנו, כלומר לא טומן את הראש בחול.
עד אז אניח שאתה לא רק חכם בדיעבד, כמו רבים פה, אלא גם לא נוהג בכנות.

אני לא נוהג לכתוב בפורום הזה, אבל אם אתה רוצה אתה יכול לחפש ציטוטים שלי מקיץ 08 בפורום הפועלים. אף אחד לא הקשיב לי, התשובה הכי פופולארית של האנשים אלי היתה "אנחנו לא כפ"ס, אצלינו זה לא יכול לקרות" היו איתי אולי 3-4 שהקשיבו לי, ועוד 3-4 שהכירו את טביב כמוני עוד מתקופת כפ"ס.
ולהגיד שהדאבל בא בזכותו זה עוול לשחקנים ולגוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
רוחו כתב:
ערן כתב:
אתה מוזמן להביא לי לינקים לציטוטים שלך מקיץ 2008 שבהם אתה מתנגד לעסקה, כלומר לא טומן את הראש בחול.
או לינקים לציטוטים מה-15.5.2010 שבהם אתה נחרד מהעתיד הצפוי לנו, כלומר לא טומן את הראש בחול.

אני לא נוהג לכתוב בפורום הזה, אבל אם אתה רוצה אתה יכול לחפש ציטוטים שלי מקיץ 08 בפורום הפועלים. אף אחד לא הקשיב לי, התשובה הכי פופולארית של האנשים אלי היתה "אנחנו לא כפ"ס, אצלינו זה לא יכול לקרות" היו איתי אולי 3-4 שהקשיבו לי, ועוד 3-4 שהכירו את טביב כמוני עוד מתקופת כפ"ס.

ברוכים השבים!
עכשיו רק חסר ש-19 יחזור!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
רוחו, אני זוכר שכתבת.

ולגבי ה״אנחנו לא נהיה כפר סבא״: טביב עדיין פה, אבל מישהו יכול לומר שהוא מאמין שהוא יצליח לפרק אותנו? הוא יכול לנסות, אני חושב שהוא מת לעשות את זה כרגע, אבל אם יש משהו ששלושת החודשים האחרונים מוכיחים, זה שפה זה לא כפר סבא. פה הוא מקבל פוקוס תקשורתי כל הזמן, פה יש אלף איש מול הבית שלו, פה יש דיונים עליו בתוכנית אקטואליה שלא עוסקות בד״כ בספורט, פה הוא איבד שליטה והרביץ לאוהד ונחקר במשטרה. כי אין מה לעשות, אין דין הפועל תל אביב כדין הפועל כפר סבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 00:27 
רוחו כתב:
ערן כתב:

נדמה לי שזה די ברור היום שאנחנו לא כפ"ס. לא מבחינת התוצאה (בתקווה ובאמונה) ולא מבחינת התהליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מי שחושב שלפני שנתיים היה אפשר להרים מחאה כמו עכשיו על בסיס היסטוריה + קומבינה מפוקפקת עם מוני, חי באילוזיה. מכל זווית של נסתכל על זה זה פשוט לא ריאלי. העובדה שחלק חששו יותר ואחרים נתנו יותר צ'אנס (כאילו מישהו שאל אוהדים אם הם מוכנים לתת צ'אנס...) מוכיחה מה בדיוק? שיש מי שיודע יותר, שקרא את המפה נכון יותר, שהיה פחות נאיבי, שאולי היה יותר ערכי במובן מסויים.
מהתחלה לא סבלתי את טביב אבל חשבתי שיש פה צירוף של אינטרסים שיכול לייצר WIN WIN. הוא רוצה כסף וכבוד, אנחנו רוצים הישגים. 1+1=2.
היחיד שמבחינתי נתן תשובה אלטרנטיבית לטענה שלי זה קלדרון, שמן הסתם צדק כשאמר שההתנהלות הנוראית (שאין לי כח לפרט) היא בDNA של טביב. הוא לא יודע שום דבר אחר. הוא לא מסוגל.
אז וואלה, אני גאה לטעות בדיעבד. אני גאה לתת לבני אדם צ'אנס וכנראה אמשיך לעשות כך גם מחר.

כל מילה ובמיוחד הקטע המודגש.
אם במצב הנוכחי, כשET יום אחרי יום מתעקש להמשיך לתת סיבות למחאה לגעוש ולתסוס, ועדיין אנחנו נלחמים בעור שינינו על צדקת המאבק (עד כה בהצלחה יפה), לפני שנתיים זה היה חסר סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 00:51 
אחד האדומים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כל מילה ובמיוחד הקטע המודגש.
אם במצב הנוכחי, כשET יום אחרי יום מתעקש להמשיך לתת סיבות למחאה לגעוש ולתסוס, ועדיין אנחנו נלחמים בעור שינינו על צדקת המאבק (עד כה בהצלחה יפה), לפני שנתיים זה היה חסר סיכוי

אף אחד לא חושב שהיה אפשר, אבל עדיין לא אמרתם כלום.
בעולם מתוקן, בעולם בו אוהדי הפועל מפתחים טיפה שכל, ובעולם בו לא כל אחד מאיתנו חושב שהפיפי זה גשם, היינו צריכים למחות כבר לפני שנתיים.
מעטים מדי הזהירו, הרבה אנשים התעוררו מאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
http://www.shedim.com/forum078/viewtopi ... 42#3437942

תודה רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 01:11 
אני באמת שלא זוכר מה כתבתי כשטביב הגיע, אבל בתקופה ההיא הייתי מעורב מאוד בכל מה שקשור לכדורגל בכפר סבא, שמעתי את כל הסיפורים ואפילו יצא לי לשבת במשרדים המפורקים של לויטה עם אלי יאני אחרי שהכנופייה גזלה להם את הצורה, שמעתי אזהרות בכל מקום ואת הסיפורים המצמררים שהיום כולם די מכירים ועדיין, בסופו של יום אי אפשר היה שלא לתת הזדמנות, שלא לתת צ'אנס, לקוות שמה שקרה בכפר סבא לא יקרה ולהניח שאולי הפעם במועדון גדול האיש הזה יפעל אחרת, בטח כשהוא לא יכול לעשות דברים לבדו.
מה עוד שאני מסכים עם אוגסוטוס שלא היה סיכוי לגייס את הקהל בלי שהמעשים של טביב יידברו בעד עצמם. גם בשלב מתקדם יותר כשכבר לי לפחות, היה ברור עם מי יש עסק וכתבתי את זה בכל מקום, אנשים לא הסכימו בכלל להקשיב וטענו כל מיני טענות הזויות שבדיעבד הסתברו מנותקות מהמציאות.

לצערי גם היום, אני לא משוכנע שדין הפועל לא כדין כפר סבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 01:33 
שבתאי יחבס כתב:

:ROSE:

רוי האדום כתב:

המצב שלנו מבחינת בעלים כל כך רע שאני לא בטוח שאפשר לרדת יותר ,
אבל , וזה אבל גדול ...
בצירוף טביב כנראה שעוד אפשר לרדת , וכנראה לא מעט , חרא ועוד חרא זה ...
אנחנו כלום , ואנחנו לקראת כלום גדול יותר .

:ROSE:

ההודעה שלי מתונה הרבה יותר מאשכול נפרד:
"לא מעניין אותי הברבורי מוח שלו, או שיביא כסף להפועל או שיישאר בבית"
הוא כאמור לא הביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אני לא קונה את ההכאה על חטא הרטרואקטיבית הזו. הרי זה היה מסריח בריל טיים. כמו הרבה דברים מסריחים אחרים בכדורגל הישראלי, כאלו שהיו שקופים ובולטים והרבה כאלו שהרבה פחות. אין הרבה בינינו שטוענים שלא היה להם מושג שההעברה הזו שערורייתית או שהם חשבו שהיא תקינה, ומי שכן טוען את זה בתום לב אז הוא מטומטם. עצמנו עין כי עצמנו עין. כי ככה זה. ומי שחושב שזה לא יקרה בעתיד, בסיטואציות אחרות שבהן נזכה מההפקר, חי (לדעתי) בסרט.
וכן, צריכים להיות כנים עם עצמנו בעניין הזה, אין באמת על מה להתחרט. הפועל תל אביב, שבאליפות האחרונה שלה זכתה עשר שנים לפני כן, השתמשה בשחקנים האלו ליצירת תלכיד שנלחם על אליפות מיד בעונה הראשונה שלהם, כששניים מהם היו נדבך חשוב וקריטי באליפות שהגיעה בעונה שאחרי. ועל זה לא אבכה בחיים. בחיים. כן, אלי טביב הוא אחד הדברים הגרועים ביותר שקרו להפועל תל אביב, אבל האליפות ההיא היתה - מלבד תואר דאבל, ההצלחה המקסימלית ביותר - משהו שאני לא מאמין שאצטער עליו בחיים. בשום מצב.
אם ישאלו אותי אם הייתי מוכן שהכל יחזור אחורה: השחקנים האלה לא באים, גם טביב לא, והפועל לא עושה את שלושת העונות האחרונות - הייתי מסרב. כמה שקשה עכשיו.

מה עם לקבל את השחקנים האלה תמורת 7.5-8 מיליון השקלים (שהם היו רחוקים מלהיות שווים אז) שטביב קיבל תמורתם בלי לתת לו גם 50% מהשליטה במועדון?
גם לזה היית מסרב?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
גם אני הייתי עיוור מרצון, ולמרות טביב והסבל שהוא גרם לזהבי עם החוזה לאורך כל עונת הדאבל ולאחריה, לקחנו אליפות. מוני מכר אותנו בשביל שלושה שחקנים שיכל גם לקנות.
לקחנו אליפות ואי אפשר לשנות את העבר, אבל בוא נראה כמה נזק עוד נצטרך לסבול עד שהנבלה ימכור.

הוא אכן קנה אותם ובמחיר מלא.
לא ברור בדיוק עבור מה קיבל אלי טביב 50% מהקבוצה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 07:33 
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:

אם פה אין עילה לפתיחה בחקירה, אני לא יודע איפה יש. בושה וחרפה שהקומבינה הזאת לא נחקרת.
וכל עוד מוני לא פותח את הפה שלו, הוא שותף מלא לקטסטרופה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להכות על חטא ללא הפסקה,ולחשוב מה היה קורה בדיעבד.
כרגע זה לא ממש יעזור לנו.
אם עד לפני חודש וקצת לא מעט מהקהל שלנו לא הבין מה רוצים מטביב,אז לכו תנסו להסביר להם (ואפילו לאחד כמוני שטען שהפועל זאת לא כפ"ס) שבמצב שהיינו בו,עם קבוצה כשרונית,אחרי דאבל ביד והעפלה לליגת האלופות,שטביב עוד יגרום לנו נזק בטווח הרחוק.
אף אחד לא מטומטם,וכל מי שאפילו עובר ברפרוף על עיתוני הספורט ואתרי האינטרנט הבין שטביב הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר בגזרת ניהול,וגם סוג של עבריין,אבל אפילו אותו אוהד ממוצע לא ממש התייחס לזה בזמן שהקבוצה שלך יכולה לבסס את עצמה בתור אימפריה והקבוצה הכי דומיננטית בכדורגל הישראלי לשנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אלי טביב שלום.
אני מקבל אותך בברכות על החלטתך להשקיע במועדון הפועל תל-אביב. הניירת אולי עליך אבל הבעלות - עלינו.

אני מוכן גם לשים בצד את כל מה שהיה עד עכשיו, את כל הרקורד המרשים שהתקשורת אספה עליך בשנים האחרונות, את החתמת דורון ג'מצי, את סיפורי המשכורות למיניהן לשחקנים כמו מהארן ושי שכ"כ מגיע להם.
הכל נשים בצד, נתחיל מחדש. טאבולה ראסה.

קח בחשבון שהקהל הזה ילך אחרי הקבוצה שלו בכל מצב, כמו שהוא כבר הוכיח כשהוא עשה זאת בעבר.
מצד שני, הקהל הזה גם יגן עליה בחירוף נפש. גם אם יש אנשים שסקפטים מאוד לגבי עתידך במועדון, דע לך שזה אך ורק מתוך דאגה להפועל.
אנחנו כבר הוכחנו את מקומנו ונמשיך לעשות זאת כל עוד הפועל חשובה לנו. זאת ההזדמנות שלך להוכיח את מקומך.
תתן אהבה - תקבל אהבה, לא תתן אהבה - לא תקבל אהבה. it's that simple.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
teknoboy כתב:
chimpfive כתב:

אם פה אין עילה לפתיחה בחקירה, אני לא יודע איפה יש. בושה וחרפה שהקומבינה הזאת לא נחקרת.
וכל עוד מוני לא פותח את הפה שלו, הוא שותף מלא לקטסטרופה הנוכחית.

אני מנסה לחשוב על עוד מצבים בחיים שבהם מישהו שהוא ספק-עבריין נהיה פתאום שותף שלך בחמישים אחוז בלי לשים שקל (ועוד עושה עליך סיבוב), ומה שעולה לי בראש לא נעים במיוחד (לכאורה, על פי הנטען, כפי שפורסם במקורות זרים, וכו' וכו').

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: