תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול עתיד הכדורסל. מצב הצעירים! אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 17:55 
דרך אגב רפי מנקו משחק כרגע ביחד עם חבריו מהדור הראשון של האקדמיה בליגה הארצית צפון.
נמצאים במקום ה8.
לא רע בשביל קבוצה שלמה של ילדים בני 17-18 ;)

ברגע שהעונה בארצית תיגמר, רפי ביחד עם כל גילאי ה18 של האקדמיה יהיו שחקנים חופשיים ויוכלו לחתום בכל קבוצה שרק יחפצו. ואז יתחיל המבחן האמיתי על האפקטיביות של האקדמיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 20:48 
הנה אחד מעניין.
אליאב מושיאשווילי, בן ה17 המתנשא לגובה של 2 מטר. משחק בעמדת הSF/SG.
אליאב משחק כבר משנה שעברה באקדמיה של גראן קאנריה U18.

http://www.one.co.il/Article/189846.html

כבוד גדול לעם הגרוזיני. ;)

בנוסף, אחרי חקר מעמיק בנוגע לשחקנים הצעירים שלנו בחו''ל.
בן אלטיט אשר משחק במכללת ''בראיינט בולדוגס, כבר בעונתו הראשונה כפרשמן מקבל 19.6 דקות משחק בממוצע. קולע 5 נקודות ועושה חסימה אחת.
40 % מהשדה ו68% מהעונשין. הוא לרוב משחק אצלם בעמדת הPF אבל גם משחק כסנטר.

בנוגע לכארם משעור, אחרי בדיקה גיליתי נתונים מאכזבים ביותר.
בעונתו השניה במכללה הוא שותף בסך הכל ל 3.2 דקות בממוצע למשחק וקולע 1.3 נקודות(ממש נער פוסטר)

נעם לייש ואוראל לב,עוד שחקנים מבטיחים ששיחקו בנבחרת הנוער שיצאו לשחק במכללות. השנה לא שותפו ממשחקים בגלל חוק דבילי של המכללות שאני לא מבין אותו.

נאור שרון (16, 1.93, PG) כבר הפך לשחקן מרכזי באקדמיה של פו אורטז בצרפת.
הוא משחק בליגת הפיתוח הצרפתית נגד שחקנים בני 19 עד 21. קולע 7 נקודות וחשוב מכך מוסר 5 אסיסטים ב26 דקות למשחק שהמאמן מעניק לו בגילו הצעיר.

בנוגע לכישרון הצעיר שלנו בר טימור (19, 1.91). השנה הוא עושה אצלנו ב 17 וחצי דקות 5.5 נקודות עם 60 אחוז מה2 ו2.2 אסיסטים למשחק.
עם שיפור ניכר במשחקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2012, 22:35 
חלק מהשחקנים הלכו למכללות שגדולות עליהם, כמו משעור ב-UNLV.

יש מכללות שבהן פרשמנים פשוט לא מקבלים דקות אלא אם הם שחקנים ממש יוצאי דופן.

למרות זאת לא מעט מהשחקנים האלה חוזרים ארצה חזקים יותר פיזית ולפעמים גם שחקנים טובים יותר.

אל תצפה משחקנים שלא היו סופרסטארים ברמה האירופית שיתנו מספרים משמעותיים במכללות.

בן אלטיט למשל משחק במכללה שהיא בדרג ז' בארה"ב בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 21:48 
הרבה זמן לא יצא לנו לדבר על מעיין
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19262
תום מעיין אשר מתאושש מפציעה קשה כבר סגור במכללה היוקרתית סיטון הול (פרטים על המכללה בכתבה).
הוא כבר החל בלימודים במכללה עם רצון לשחק באופן מיידי בתחילת העונה הבאה. היה לו לפי הכתבה גם הצעות מוירג׳ניה טק , ג׳ורג׳יה טק ומיסיסיפי.

מבחינתי המעבר למכללה כל כך גדולה במיוחד אחרי פציעה כל כך קשה זו הטעות הגדולה ביותר שמעיין יכל היה לעשות.
מספיק להסתכל על מקרים כמו טישמן או בוכמן כדי להבין את גודל השגיאה בבחירת מכללה שגדולה עליך בכמה רמות.
עדיף היה לו לבחור במכללה יותר קטנה ולהתפתח שם כשחקן.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
עוד שחקן שכדאי לכם להכיר הוא איגור קולשוב (17, 1.95). היכרות קצרה:
http://www.one.co.il/Article/157408.html
בקצרה, איגור שחקן הקדטים והנוער (בנוער הוא היה בהיותו בן 16 בלבד)
כוכב האקדמיה בשנתון השני אחרי רפי מנקו בשנתון הראשון. החליט לעזוב את האקדמיה בסוף שנה שעברה בשביל ללכת לשחק בתיכון סגמונט היוקרתי בשביל להשתלב במכללה טובה בהמשך.
בנוגע ליכולותיו...טוב:
״בשבוע שעבר נערך בוושינגטון טורניר גונזגה היוקרתי שהפגיש בין התיכונים הטובים בארה"ב. סגמונט שהיא אלופת פלורידה עם מאזן מדהים בעונה שעברה של 28-4, הגיעה לטורניר ולמרות שהפסידה פעמיים, הצליחה לגבור על תיכון ג'ון קארול ממרילנד, 70-74, בעזרת תצוגה ענקית של הישראלי שקבר 31 נק' ב-15/16 מהקו. ״
איגור בנוסף נבחר לחמישיית המצטיינים של הטורניר.
לכתבה המלאה:
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19073

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 21:59 
רדנקו. יש לי אמונה מסויימת והאמונה היא שהדבר הכי טוב שאפשר לתת לשחקן זה לתת לו לשחק.
אם הוא נמצא במכללה שכנראה המיצוי שלו זה 3 דקות משחק ואולי זה קצת יעלה כי זו עדיין שנתו השנייה-
עדיף לו ללכת למכללה פחות חזקה ולקבל יותר מעמד. אתה יכול לא להסכים איתי אבל זאת דעתי.( אל תשכח שכארם כבר שנה שניה במכללה)
כנראה שנראה מי צודק כשכארם יביא את התוצאות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 22:07 
cscarlos כתב:
רדנקו. יש לי אמונה מסויימת והאמונה היא שהדבר הכי טוב שאפשר לתת לשחקן זה לתת לו לשחק.
אם הוא נמצא במכללה שכנראה המיצוי שלו זה 3 דקות משחק ואולי זה קצת יעלה כי זו עדיין שנתו השנייה-
עדיף לו ללכת למכללה פחות חזקה ולקבל יותר מעמד. אתה יכול לא להסכים איתי אבל זאת דעתי.( אל תשכח שכארם כבר שנה שניה במכללה)

אני חושב שזה בדיוק מה שאמרתי. או לפחות התכוונתי לומר :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 22:25 
רדנקו כתב:
cscarlos כתב:

אני חושב שזה בדיוק מה שאמרתי. או לפחות התכוונתי לומר :D

אה ...אם זה ככה אתה מאוד צודק ואני מעריך את יכולות ההבנה שלך :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 18:27 
מסתבר שכארם משעור אינו השחקן הערבי המבטיח היחידי כרגע.

הכירו את סאמר ג'אסר בן 22,מתנשא לגובה 206 ומשחק בעמדת הPF. שחקן נבחרת הנוער.
http://www.youtube.com/watch?v=VtnM1BE0PJQ

לצערי אין לי כרגע מידע על המכללה שלו ועל מצבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 22:31 
צריך גם לזכור שמשעור משחק ב-UNLV בעמדה 3 לפי מה שקראתי בשנה שעברה.
זה שינוי מאד משמעותי עבורו. אולי זה יעזור לו כשיחזור לארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 14:02 
שחקן שלא הוזכר כאן הוא אוראל לב.
בן 18, 1.96.
גדל במחלקת הנוער של המחלה, ויתר העונה על משחק פעיל בליגה מקצוענית כדי לממש הצטרפות למכללת הוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 19:01 
יצא לי לשים לב שהשנה כמעט כל נבחרת הנוער מורכבת משחקני אקדמיה.
מה ששנוי במחלוקת,הרי אין שחקנים טובים גם באגודות השונות? ומה אם השחקנים שמתאמנים בחול? מה איתם??
נראה כאילו הנבחרת נחלשה,אפילו ביחס לעונות קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2012, 19:15 
קופיפו כתב:
שחקן שלא הוזכר כאן הוא אוראל לב.
בן 18, 1.96.
גדל במחלקת הנוער של המחלה, ויתר העונה על משחק פעיל בליגה מקצוענית כדי לממש הצטרפות למכללת הוואי.

http://www.one.co.il/Article/190259.html
סטט:
במכבי נוער, 11.8 נקודות ב65 % מהשדה ו5 ריבאונדים ב23 דקות
בליגת בתי הספר , 25 נקודות ו5 אסיסטים למשחק.
בנבחרת הנוער בדרג ב, 8.5 ב55% מהשדה.

היה קפטן נבחרת הנוער. לא ישחק השנה במכללה ויתחיל בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
מתוך ספסל:

מאמן הנבחרת החדש יערוך ביום חמישי הקרוב בהדר יוסף אימון מבחן ל-20 שחקנים שעתידים להיות חלק מהסגל לאליפות אירופה. מתן חרוש מועמד למשרת העוזר.

אחרי שנבחרות הקדטים והנוער החלו בהכנות לאליפות אירופה בקיץ הקרוב גם בעתודה מתחילים לעבוד. ביום חמישי הקרוב בשעה 12:00 ינסו כ-20 שחקנים להרשים את המאמן החדש, שרון דרוקר, במטרה להיות חלק מסגל הנבחרת.

כאמור מדובר במיון ראשוני של מועמדים ושחקנים כמו בר טימור וגיא לביא שאמורים להוות ככל הנראה את השלד לנבחרת כלל לא זומנו.

שמות המוזמנים: אלון אברמוביץ ויונתן אלפסי (הפועל ת"א), בני אלשיר (עירוני נהריה), אדם אריאל ועדי כהן סבן (הפועל ירושלים), תומר בר אבן (הפועל יקנעם/מגידו), עומרי תבור (בני הרצליה), אוראל לב (מכללת הוואי), סרגיי זליקמן ועוז בלייזר (הפועל עפולה), זיו בן צבי (יקנעם/מגידו), לירז אריאלי (טבעון/עמק יזרעאל), עומר כהן ושי קליינמינץ (כפ"ס/כוכב יאיר), אלכס צ'רנוביץ וניב סולומון (הפועל חולון), אלן סקוורר (מכבי הוד"ש), עמית דויטש (עירוני נס ציונה), תום סלוצקי (תרשיחא), איגור מאיור (עירוני ר"ג) (שמו לב שחקנים של איזו קבוצה לא מוזמנים)

בעניין נוסף, מתן חרוש ששימש כעוזרו של דרוקר בהפועל ירושלים וכן באריס סלוניקי וכיום עובד תחת אפי בירנבוים במכבי ראשל"צ הוא מועמד מוביל לרשת את תפקיד העוזר גם בעתודה נוכח היחסים האישיים הטובים בין השניים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 12:03 
נבחרת הנוער של שנה שעברה:
אוראל לב- כנראה יהיה בעתודה
סרגיי זליקמן
נועם לייש- כנראה יהיה בנוער (בזמן המשחקים עדיין יהיה 18)
אור סלומון- כנראה יהיה בעתודה
יניב סלומון-נשאר
רפי מנקו- נשאר השנה
איגור קולשוב- כנראה יהיה בנוער
אסף גוטרמן
בן אלטיט - כנראה יהיה בעתודה
עומר כהן.
סטט:

נבחרת העתודה של שנה שעברה:
נמרוד טישמן
תום חבקין
כרמל בוכמן
בר טימור
תומר בר אבן
גיא לביא
שון לבנובסקי
רם אליאספור
לירז אריאלי
עוז בלייזר
יונתן שטרקמן
ג'רמייה קרייסברג
סטט: http://www.safsal.co.il/hTeamStatPage18.aspx
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

העתודה שאני חושב שצריכה להיות:
בר טימור
גיא לביא
לירז אריאלי
תומר בר אבן
אור סלומון
אוראל לב
כארם משעור
עוז בלייזר
שון לבנובסקי
בן אלטיט
רם אליאספור (כמו שנה שעברה ישחק גם בנוער)

(צריך לבדוק מה קורה עם הפציעה של תום מעיין)

הנבחרת שאני רוצה לנוער:
נאור שרון
נועם לייש
איגור קולשוב
אליאב מושיאשווילי
רפי מנקו
יניב סלומון
עידן זלמנסון
רם אליאספור
משלימים שחקני האקדמיה

(אני לא מתיימר להכיר את ליגת הנוער אז יכול להיות שחקנים שאני מפספס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 18:27 
מה הסדר של הנבחרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2012, 19:52 
Perlov כתב:
מה הסדר של הנבחרות?

לא הבנתי את השאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 14:33 
הנה שחקן מאוד מעניין שאני חושב שמצפה לו עתיד מזהיר שמצאתי דרך האתר הקדוש ״ ספסל״

דניאל דנינו זה השם. שוטינג גארד בן 15.
מוביל את קבוצת נתניה בליגת הנערים, קבוצה שכמעט לא הפסידה העונה ומועמדת חזקה לאליפות.

בנוגע אליו,
ממוצע של לא פחות מ30 נקודות למשחק וכמה משחקים שהוא נתן העונה עם לא פחות מ50 נקודות להם הוא הוסיף 20-25 ריבאונדים במשחקים השונים.
הוא השחקן המוביל לנבחרת הקדטים מחוץ לאקדמיה.

לפני שתגידו שזה רק בליגת הנערים וזה לא נחשב, אם מספרים כאלה לא מתווכחים. הילד פנומן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 17:42 
cscarlos כתב:
Perlov כתב:
מה הסדר של הנבחרות?

לא הבנתי את השאלה

כמו שבכדורגל זה
בוגרת
אולימפית
נוער
נערים א
וכו'

מה הסדר בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2012, 20:03 
הסדר הוא:
בוגרת
אולימפית - עד גיל 24/25 לא זוכר בדיוק
עתודה- עד גיל 20
נוער- עד גיל 18
קדטים- עד גיל 16
טרום קדטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 20:17 
הגיעה זמן להיכרות מעמיקה עם השחקנים ולא רק עם השמות.
אז בבקשה, בחסותי, סרטוני היילייטס של השחקנים המבטיחים במדינה:

נאור שרון- http://www.youtube.com/watch?v=jojfZhTsqdI
נעם לייש- http://www.youtube.com/watch?v=VwTZRt5eHIg
אוראל לב- http://www.youtube.com/watch?v=A1rzIwf4wJw
אור סלומון- http://www.youtube.com/watch?v=zc7292eg ... re=related
יניב סלומון- http://www.youtube.com/watch?v=gJCHI8n0enY
רפי מנקו- http://www.youtube.com/watch?v=_YN3Ajkk ... re=related
כארם משעור (דאנק מפלצתי)- http://www.youtube.com/watch?v=GLAgAVqEwGk

בנוסף ברמה הגבוהה ביותר עידן זלמנסון בן ה16 קלע סל במשחק ליגה של מכבי נגד חיפה. הסל היה בזכות יכולת אישית עם הגב לסל ולא משהו בשטף המשחק. הסל לא אומר כלום אבל עדיין גאווה.

עוד סרטונים יגיעו בהמשך ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי את זלמנסון השנה מול הפועל בדרבי נוער שאירחנו.
לפחות שם היה לא מרשים, בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 20:39 
הפועל כתב:
ראיתי את זלמנסון השנה מול הפועל בדרבי נוער שאירחנו.
לפחות שם היה לא מרשים, בלשון המעטה.

בהתחשב בזה שהוא היה השחקן הכי מוביל בנבחרת הקדטים שנה שעברה ביחד עם נאור שרון ובהתחשב בזה שהוא כבר נתן את הנתונים במכבי כנראה שפשוט ראית משחק לא טוב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 20:41 
cscarlos כתב:
בנוסף ברמה הגבוהה ביותר עידן זלמנסון בן ה16 קלע סל במשחק ליגה של מכבי נגד חיפה. הסל היה בזכות יכולת אישית עם הגב לסל ולא משהו בשטף המשחק. הסל לא אומר כלום אבל עדיין גאווה .

אתה אוהד הפועל? מה זה גאווה? הוא שחקן של המחלה, וכאחד שכזה אין פה מקום לפרגן לו, בטח שלא להשתמש במילים כמו גאווה, אפשר לחשוב שאתה שותף בכרטיס שלו. שיישרף זלמנסון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 20:58 
ברגר כתב:
cscarlos כתב:
בנוסף ברמה הגבוהה ביותר עידן זלמנסון בן ה16 קלע סל במשחק ליגה של מכבי נגד חיפה. הסל היה בזכות יכולת אישית עם הגב לסל ולא משהו בשטף המשחק. הסל לא אומר כלום אבל עדיין גאווה .

אתה אוהד הפועל? מה זה גאווה? הוא שחקן של המחלה, וכאחד שכזה אין פה מקום לפרגן לו, בטח שלא להשתמש במילים כמו גאווה, אפשר לחשוב שאתה שותף בכרטיס שלו. שיישרף זלמנסון...

ההשקפה שלי היא ששחקן לא משוייך לקבוצה מסויימת. הוא שחקן נוער שלהם אז מה? בר טימור היה של חיפה.
שחקנים מבחינתי הם נטרליים וזה מה שהם. ואם הם ישראלים ועוד סנטרים עם פוטנציאל שמראים יכולות בשבילי זה גאווה שמשהו צומח בארץ. העובדה היא שאין סמלים. תן למתן נאור מיליון דולר והוא ילך למכבי. זה ברור מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 21:04 
cscarlos כתב:
ברגר כתב:
cscarlos כתב:

ההשקפה שלי היא ששחקן לא משוייך לקבוצה מסויימת. הוא שחקן נוער שלהם אז מה? בר טימור היה של חיפה.
שחקנים מבחינתי הם נטרליים וזה מה שהם. ואם הם ישראלים ועוד סנטרים עם פוטנציאל שמראים יכולות בשבילי זה גאווה שמשהו צומח בארץ. העובדה היא שאין סמלים. תן למתן נאור מיליון דולר והוא ילך למכבי. זה ברור מאליו.

איזה נשמה טובה, אז למה אתה אוהד הפועל? או שאתה אוהד של כל הקבוצות ומגיע (?) להדר יוסף כשלא אכפת לך מי ינצח? קבוצה, חלק מהיותה קבוצה, מהווה גם האוסף של החלקים המרכיבים אותה: שחקנים, מאמנים, הנהלה, מחלקת נוער וקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 21:15 
ברגר כתב:
cscarlos כתב:
ברגר כתב:
cscarlos כתב:

איזה נשמה טובה, אז למה אתה אוהד הפועל? או שאתה אוהד של כל הקבוצות ומגיע (?) להדר יוסף כשלא אכפת לך מי ינצח? קבוצה, חלק מהיותה קבוצה, מהווה גם האוסף של החלקים המרכיבים אותה: שחקנים, מאמנים, הנהלה, מחלקת נוער וקהל.

לא אתה יודע מה בוא נעשה את זה בדרך שלך. בוא שכל הישראלים יהיו בוגרי נוער של הפועל ושכל הזרים יהיו כאלה שלא שיחקו ולא רוצים לשחק במכבי. תעשה לי טובה..
רוצה לשמוע קצת עלי?
אני לא נולדתי אדום כמוך. אני באתי מאהבה לכל הענף הישראלי לכדורסל.
לפני כמה שנים שמעתי על קבוצה מיוחדת שמשחקת בליגה א׳,הפועל אוסישקין שמה.
אין לי מה להגיד, התאהבתי בפרוייקט,התאהבתי בקבוצה ובאוהדים הנפלאים. בקהילה והרצון להיות שונים ובחרתי שאני אהפוך מ״אוהב כדורסל״ לאוהד הפועל. אני מאוהב בקבוצה ומעורב בה. רוצה רק בטובתה. שונא את מכבי שנאה ספורטיבית ולא אוהב את מה שהם עושים לענף. אבל השנאה היא לא משהו שפשוט...אני יודע...בא לי לייחל למוות לאנשים שמזוהים איתה בדוגמה לכם למשל.

אני חייב להגיד שאין לי שנאה כמעט לאף שחקן בלי קשר לקבוצתו (אולי חוץ מפניני אבל זה קשור לאופי שלו ולא לעובדה שהוא במכבי).
אז בשביל מה אני אוהד את הקבוצה? בשביל הקהל בשביל המועדון ובשביל המסורת.
ואם אתה לא חושב שזה מספיק כדי להיקרא אוהד קבוצה אז שיבושם לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 21:20 
cscarlos כתב:

לא אתה יודע מה בוא נעשה את זה בדרך שלך. בוא שכל הישראלים יהיו בוגרי נוער של הפועל ושכל הזרים יהיו כאלה שלא שיחקו ולא רוצים לשחק במכבי. תעשה לי טובה..
רוצה לשמוע קצת עלי?
אין לי מה להגיד, התאהבתי בפרוייקט,התאהבתי בקבוצה ובאוהדים הנפלאים. בקהילה והרצון להיות שונים ובחרתי שאני אהפוך מ״אוהב כדורסל״ לאוהד הפועל. אני מאוהב בקבוצה ומעורב בה. רוצה רק בטובתה. שונא את מכבי שנאה ספורטיבית ולא אוהב את מה שהם עושים לענף. אבל השנאה היא לא משהו שפשוט...אני יודע...בא לי לייחל למוות לאנשים שמזוהים איתה בדוגמה לכם למשל.

אני חייב להגיד שאין לי שנאה כמעט לאף שחקן בלי קשר לקבוצתו (אולי חוץ מפניני אבל זה קשור לאופי שלו ולא לעובדה שהוא במכבי).

זכותך לאהוד הפועל מכל סיבה שאתה בוחר לנכון, אבל אל תצפה שיקבלו כאן בהבנה את המילים "מ*בי" ו-"גאווה" באותו משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 21:29 
Kyahs כתב:
cscarlos כתב:

רוצה לשמוע קצת עלי?

זכותך לאהוד הפועל מכל סיבה שאתה בוחר לנכון, אבל אל תצפה שיקבלו כאן בהבנה את המילים "מ*בי" ו-"גאווה" באותו משפט.

לא...כי אני אמרתי שמכבי מביאה גאווה כן?? כולה שיש שחקן נוער שלה שאני ממש מחזיק ממנו מה יש? בגלל זה להתחיל לפקפק בנוגע להיותי אוהד הקבוצה? אם לא שמת לב אתה כותב עכשיו בתוך אשכול על השחקנים הצעירים המבטיחים שלנו. ובינהם תימצא גם שחקני מכבי אם תרצה ואם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 21:32 
cscarlos כתב:
Kyahs כתב:
cscarlos כתב:

רוצה לשמוע קצת עלי?

לא...כי אני אמרתי שמכבי מביאה גאווה כן?? כולה שיש שחקן נוער שלה שאני ממש מחזיק ממנו מה יש? בגלל זה להתחיל לפקפק בנוגע להיותי אוהד הקבוצה? אם לא שמת לב אתה כותב עכשיו בתוך אשכול על השחקנים הצעירים המבטיחים שלנו. ובינהם תימצא גם שחקני מכבי אם תרצה ואם לא.

אחלה שאתה מחזיק ממנו, מכאן ועד להשתמש במונח "גאווה"???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2012, 21:33 
ברגר כתב:
cscarlos כתב:
Kyahs כתב:
cscarlos כתב:

רוצה לשמוע קצת עלי?

אחלה שאתה מחזיק ממנו, מכאן ועד להשתמש במונח "גאווה"???

טוב סליחה מאמי אני לא התכוונתי להשתמש במילה הזאת. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: