תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 09:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תגובת האוהדים והאוהדות להחלטת בית הדין מהיום
הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
רותם, הורידו את המחיר בשבילך ודפקו את עמיתייך הגברים ליציע שצריכים לסבסד אותך.
זאת השורה התחתונה. וזה לא מפריע לך, את אפילו מריעה לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 20:46 
הרציונאל יהיה מובן לך גם תהיה הנחה קבועה לגברים בהופעות בלט? איך נשמעת הנחה קבועה לגברים על בגדים וקוסמטיקה? אי אפשר לאחוז את המקל משני הצדדים. ההנחה לנשים היא סקסיסטית ומתייחסת אליהן כאל סוג ב', תוך אפליה ברורה של גברים, ויותר מכך אפליה של הציבור שזכאי להנחה הזו על בסיס סוציאלי, שהם ילדים ובני נוער שעל חשבונם נשים קונות כרטיסים, שלא לדבר על גמלאים שאינם זכאים לה. ציוץ מפי בחורה אחת לא שמעתי עד היום, אז חלאס עם הצביעות.
זו הצעה מטומטמת של אדם מטומטם שהתקבלה ע"י אנשים מטומטמים, אבל הטיעון הזה צבוע ולא תופס מים. ממילא טביב יכול לגייס הרבה ילדי בית ספר, וזה לא שבשעה הזו במדינת ישראל בלומפילד יתמלא בנשים וילדים עד גיל 13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים זה יהיה מובן לי, לפעמים לא.
אבל אני אשתדל לשפוט כל מקרה לגופו. נראה לי קצת לא רציני להתייחס לעצם הרעיון של האפלייה כמזעזע ולקרוא לסולידריות בין גברים לנשים וכו', כשמדובר באירוע שבאורח קבע מפלים נשים וגברים בכניסה אליו.

אם אני צריך להשוות, זה כמו שגברים ימחו על כך שיש ערבי קריאת תורה לנשים בלבד בבית כנסת וידרשו לבטל אותם כי זה מפלה אותם. זה בזמן שזה מוסד שאפליית נשים מובנית בו, ועליה הם לא אומרים דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 21:21 
הפועל כתב:
רותם, הורידו את המחיר בשבילך ודפקו את עמיתייך הגברים ליציע שצריכים לסבסד אותך.
זאת השורה התחתונה. וזה לא מפריע לך, את אפילו מריעה לזה.

אתה כנראה בכוח מסלף את דבריי. אמרתי שאני מבינה את הרציונאל, גם אם אני לא מסכימה עם השיטה
פרט לזה, השווית מחירים של מנויים לשערים שונים לנשים ולמנויי חבר למשל? כי בשער 7 מנוי מטעם חבר שילם פחות מאשר מנוי ילד/אישה.

ואני שוב אחזור על דבריי, הדיון בנושא הזה חשוב, אבל מקומו לא כאן.
במקום להסתכל על הבחירה שלי ושל עוד נשים לא להיכנס למשחק כמשהו חיובי, אתם מחפשים איפה אני צבועה ואיפה אני דופקת אתכם באופן אישי.
עשיתי רק שנתיים בצבא, רוצים לכעוס עליי על זה? או אולי על זה שהמשכורת שלי בממוצע נמוכה מזו של גבר בעל אותם נתונים?

מי מכם שרוצה לנהל דיון אמיתי וענייני על שוויון מגדרי בתחומי החיים השונים מוזמן, לא כאן, ובטח שלא עכשיו.

העונש שניתן לנו בזוי ומבזה, וכמו שאדום נחמד הזכיר - זה לא מבטל את ההרחקה מאחד המשחקים! גברים מנויים יורחקו לארבעה משחקים בעוד שנשים בעיקרון יורחקו רק לשלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
סוג הקהל ש"פתרון" כזה מושך הוא לא אוהדים כמוני וכמוכן, אלא סתם אנשים שרוצים לראות כדורגל. זה גם מה שהיה בטורקיה. עבור 99 אחוז מהנשים והילדים שהיו במשחק כנראה זו היתה פעם ראשונה.
וכן, להניח שנשים וילדים קטנים ישתתפו בפחות ארועי אלימות זו הנחה סבירה. גם עם הסטטיסטיקה מהדרבי. אוהדות שבאות לשער 5 הן לא קהל היעד של הפתרון.
אני מסכים שבשביל אוהדות הפועל, אין שום סיבה לרכוש כרטיס והן שוות לחלוטין לאוהדים הגברים. כולנו נהייה במחאה בחוץ.
2 בעיות יש עם הפתרון הזה-
1. זה לא חינם (שזו הבושה האמיתית)
2. הדיינים לא התחייבו שמשחק זה ינוכה מהעונש הכללי, ובהחלט יכול להיות שאוהדים גברים משער 4-5 "יזכו" להרחקה מ4 משחקים במקום 3 כפי שעכשיו.
רק בגלל שתי הסיבות האלה, הפתרון הוא בזיוני ומראה טוב טוב על שיתוף הפעולה בין טביב ולוזון. בא לי להקיא מהם.

נראה לי שהתכוונת לשערים שאינם 4-5 כי גם אחרי ההמתקה שתגיע 4-5 יישאר סגור עד סוף העונה.
בכל מקרה נשים וילדים שעשו מנוי ייצאו ממש מביכים אם הם לא יוכלו להתאפק וישלמו שוב על כרטיס בשביל להיכנס למשחק בידיעה שהסיבה היחידה שמישהו הסכים שהם יהיו שם היא שהם יהיו תפאורה לחגיגות הכמעט אליפות הפוטנציאליות של קרית שמונה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אדום נחמד כתב:
סוג הקהל ש"פתרון" כזה מושך הוא לא אוהדים כמוני וכמוכן, אלא סתם אנשים שרוצים לראות כדורגל. זה גם מה שהיה בטורקיה. עבור 99 אחוז מהנשים והילדים שהיו במשחק כנראה זו היתה פעם ראשונה.
וכן, להניח שנשים וילדים קטנים ישתתפו בפחות ארועי אלימות זו הנחה סבירה. גם עם הסטטיסטיקה מהדרבי. אוהדות שבאות לשער 5 הן לא קהל היעד של הפתרון.
אני מסכים שבשביל אוהדות הפועל, אין שום סיבה לרכוש כרטיס והן שוות לחלוטין לאוהדים הגברים. כולנו נהייה במחאה בחוץ.
2 בעיות יש עם הפתרון הזה-
1. זה לא חינם (שזו הבושה האמיתית)
2. הדיינים לא התחייבו שמשחק זה ינוכה מהעונש הכללי, ובהחלט יכול להיות שאוהדים גברים משער 4-5 "יזכו" להרחקה מ4 משחקים במקום 3 כפי שעכשיו.
רק בגלל שתי הסיבות האלה, הפתרון הוא בזיוני ומראה טוב טוב על שיתוף הפעולה בין טביב ולוזון. בא לי להקיא מהם.

נראה לי שהתכוונת לשערים שאינם 4-5 כי גם אחרי ההמתקה שתגיע 4-5 יישאר סגור עד סוף העונה.
בכל מקרה נשים וילדים שעשו מנוי ייצאו ממש מביכים אם הם לא יוכלו להתאפק וישלמו שוב על כרטיס בשביל להיכנס למשחק בידיעה שהסיבה היחידה שמישהו הסכים שהם יהיו שם היא שהם יהיו תפאורה לחגיגות הכמעט אליפות הפוטנציאליות של קרית שמונה.

כן, כמובן. צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי

יום שני ניצחון של ק"ש מבטיח להם אליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
לא הבנתי

המשחק ביום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
תתאבד כבר כתב:
לא הבנתי

המשחק ביום ראשון.

אתה גבר גבר,
אפשר בקשה תשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 14:11 
תתאבד כבר כתב:
קלדרון כתב:
תתאבד כבר כתב:
לא הבנתי

המשחק ביום ראשון.

אתה גבר גבר,
אפשר בקשה תשובה?

לא. אבל זה לא ממש משנה הרי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
יש עוד 8 משחקים = 24 נקודות בקופה.
הפער עומד על 17

ק"ש צריכה 8 נקודות להבטיח אליפות.

מה שאומר שאם היא מנצחת את 3 המשחקים הקרובים, ואנחנו מסיימים מקום שני לפני הפלייאוף,
הם חוגגים עלינו אליפות בבית שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 15:46 
joshsoos כתב:
הרציונאל יהיה מובן לך גם תהיה הנחה קבועה לגברים בהופעות בלט? איך נשמעת הנחה קבועה לגברים על בגדים וקוסמטיקה? אי אפשר לאחוז את המקל משני הצדדים. ההנחה לנשים היא סקסיסטית ומתייחסת אליהן כאל סוג ב', תוך אפליה ברורה של גברים, ויותר מכך אפליה של הציבור שזכאי להנחה הזו על בסיס סוציאלי, שהם ילדים ובני נוער שעל חשבונם נשים קונות כרטיסים, שלא לדבר על גמלאים שאינם זכאים לה. ציוץ מפי בחורה אחת לא שמעתי עד היום, אז חלאס עם הצביעות.
זו הצעה מטומטמת של אדם מטומטם שהתקבלה ע"י אנשים מטומטמים, אבל הטיעון הזה צבוע ולא תופס מים. ממילא טביב יכול לגייס הרבה ילדי בית ספר, וזה לא שבשעה הזו במדינת ישראל בלומפילד יתמלא בנשים וילדים עד גיל 13.

ג'ושוס, אתה מפטפט.

האיחוד האירופי שוקל ללכת בעקבות נורבגיה ועוד כמה מדינות ולתת מכסות קבועות לנשים בדירקטריונים של חברות. אגב, חברות עם ייצוג גבוה יותר של נשים מציגות תוצאות טובות יותר. אפליה מתקנת היא עניין מוצדק.

ספציפית בכדורגל, המוצר הוא זכויות שידור. נשים מעלות את ערך המוצר (תסכים איתי שעדיף למצלמות להתמקד בהן מאשר בך) ולכן יש הצדקה לתת להן הנחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: