צור ש. כתב:
ציטוט:
היי צור! תודה רבה על תגובתך. אני מתנצלת אם בדבריי הובן כאילו אני מתייחסת לכל אוהדי הפועל ת"א, זו ממש לא הייתה כוונתי. יש לי הרבה חברים אוהדי הפועל כולל החברה הכי טובה שלי... אני בעצמי חושבת שטביב רע להפועל ת"א והלוואי ותצליחו להגשים את משאלתכם. בסך הכל רציתי להביע רעיון אחר למחאה שעשוי להיות מוצלח יותר. דווקא משום שטביב הוא סוג האדם שהוא, אני לא רואה אותו מתקפל מול מחאה מהסוג הזה. להיפך, זה רק עוד יותר מדרבן אותו. לכן, השקעת האנרגיות מאחורי הקלעים, בגיוס משקיעים, במו"מ ובפוליטיקות הקטנות שבסופו של דבר משפיעות - בעיניי, יכולה להיות יותר אפקטיבית. ממש כפי שטביב הרדים את מוני הראל. זו דרך פעולה, סוג של פוקר, זה רעיון, ואפשר להסכים איתו ואפשר שלא. משפט הסיכום שלי היה - כן, אי.טי יילך בסיום הביתה פשט צריך תסריט אחר.
לגבי דבריי על אלימות והמשפחה - לא התייחסתי להפגנה אתמול אלא לאירועי הדרבי שלטעמי כן היו אלימים - אינני יכולה לראות אחרת השלכת חפצים ומוטות אל עבר הדשא, ואמנם אין קשר ישיר וברור למחאה אבל לא תוכל לשכנע אותי שאין קשר בין הדברים. לגבי משפחתו - אני לא חושבת שראוי להפגין מול בית של אדם - אפשר להפגין במגרש, במתחם האימונים וכו'. אבל כדאי להניח למשפחה שקט, וכך גם לשכנים. אני שוב מתנצלת אם פגעתי בך באופן אישי ואם דבריי הובנו לא נכון. באמת ובתמים חשבתי שאני דוברת בעד המאבק בטביב ופשוט מציעה שביל אחר לצעוד בו.
שיהיה בהצלחה, וסופשבוע נעים
מאיה
צור,
אני אשמח אם תוכל להעביר למאיה את התגובה הבאה:
כשמשה פרימו אמר בשידור חי בשער השבת שהוא שונא את אוהדי מכבי חיפה לאחר שאלו השליכו מוט ברזל על המאמן שלהם, הוא אולץ להתנצל גם בשידור חי וגם בטור מיוחד באתר ערוץ הספורט.
אם מאיה רונן רוצה להתנצל על זה שקראה לכל אוהדי הפועל אלימים והגדירה את המחאה נגד טביב כאלימה , כשבניגוד לאוהדי חיפה אף אחד לא ניסה לפגוע פיזית בטביב (אם כבר הוא זה שנחקר במשטרה על אלימות כלפי נער אוהד הפועל) מצופה ממנה שתעשה את מה שפרימו עשה ותבהיר למה התכוונה באותן פלטפורמות.
עד אז, התגובה שלה שווה כמו חתימה של טביב על חוזה. כלום.