תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 10:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות ודיונים הפועל סופ"ש 16-17/3
הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 03:17 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

האם טביב שיבש הליכים?
בעלי הפועל ת"א שכר את עו"ד ציון אמיר כשנשאל מדוע הקלטות ממצלמות האבטחה ריקות, ענה: "היו בעיות חשמל" החוקרים השמיעו לו הקלטה של אלמוני שטילפן למשטרה ואמר: "רואה שני אנשים שתוקפים אדם אחר"

ביומיים שלאחר הניצחון הגדול על מכבי חיפה מילא אלי טביב את המצברים בחופשה עם רעייתו בצפון. הוא היה זקוק לזה, שכן אתמול הוא שהה במשך חמש שעות בחדרי החקירות של המשטרה. זאת בעקבות חקירת האירוע מחוץ לביתו בשבוע שעבר, שבמהלכו התעמת עם קטין. טביב טען שהאוהד זרק אבנים על חלון ביתו. הנער טען מצידו שטביב והמאבטח שלו היכו אותו וגרמו לו לחבלות פיזיות.
במהלך היום שכר טביב את שירותיו של פרקליט הצמרת ציון אמיר. תוך כדי החקירה הפתיעו השוטרים את טביב כשהשמיעו לו שיחת טלפון שהתקבלה במוקד המשטרה. באותה שיחה טילפן אלמוני שאמר: "אני מבחין בשני אנשים שתוקפים אדם אחר." במשטרה לא הצליחו לאתר את אותו עד ראייה שהתקשר, וייתכן גם שמדובר באדם שליווה את הקטין שהגיע וקילל את הבעלים של הפועל ת"א. לכן זה עלול שלא להספיק לשמש ראיה נגד טביב, מאחר שגם טביב וגם המאבטח אמרו שאותו נער התפרע ולכן הם נאלצו לתפוס אותו בחוזקה כדי שלא יימלט.

במהלך חקירתו עלה החשד שטביב שיבש הליכים, שכן הקלטות ממצלמות האבטחה היו ריקות. כשנשאל הבעלים של הפועל ת"א מדוע לא רואים דבר בקלטות, ענה כי רכש את המצלמות רק בתקופה האחרונה, ולכן הוא אינו יודע כיצד לתפעל אותן, מה גם שהיו לו בעיות חשמליות. פרקליטו של טביב, עו"ד ציון אמיר, אמר בנושא: "הוא לא עשה דבר כדי למחוק את מה שמופיע בקלטות. המשטרה ביקשה את החומר וקיבלה את מה שרצתה. הוא לא נגע ולא השפיע על הקלטות והוא לא עשה דבר כדי למחוק את מה שמופיע וכאשר נשאל אמר - 'לא ידעתי מה יש בהן, לא ראיתי ולא נגעתי בהן".
כאמור, במהלך החקירה שב טביב וחזר על גרסתו, ולפיה לאחר שאותו קטין השליך אבן על חלון ביתו, קילל וגידף אותו, הוא רץ עם המאבטח ותפס אותו, עד להגעת כוח המשטרה. רבע שעה לפני תום החקירה עומת טביב עם הקטין, והמשיך לדבוק בגרסתו.
בתום החקירה שוחררו טביב והנער כשההגבלה נותרה בעינה - על השניים נאסר ליצור קשר זה עם זה.
במשטרה מסכמים כעת את החומר ויעבירו אותו בימים הקרובים לפרקליטות, שאמורה לפסוק איזה גרסה היא הנכונה. גורם במשטרה ציין שעצם העובדה שמצלמות האבטחה כלל לא פעלו, לא אמורה לשחק לטובתו של טביב.
עו"ד אמיר סיכם: "מר טביב משתף פעולה באופן מלא עם המשטרה. הוא עושה הכל כדי להגיע לחקר האמת
וצריך לזכור שהוא הקורבן באירוע. אותו נער הגיע בשעת לילה מאוחרת, איים, קילל וזרק אבנים, וזה העבריין האמיתי. מר טביב עונה על כל השאלות ומכחיש באופן גורף. מכאן ואילך אנו סומכים על המשטרה שתעשה את עבודתה נאמנה."

עוד מישראל היום על הערעור בבית הדין :

נשים וילדים יוכלו להיכנס לבלומפילד ביום א'

בהפועל ת"א יצאו אתמול אופטימיים מהדיון בערעור שהגישה הקבוצה לבית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל. ההחלטה הסופית אמורה להתפרסם היום, אולם אתמול כבר קיבלו האדומים הקלה מסוימת מבית הדין. זאת לפי הפשרה שהציע יו"ר ההתאחדות אבי לוזון.
לוזון העביר לבית הדין מכתב באמצעות תובע ההתאחדות, עו"ד שלום אבן עזרא, וביקש לאפשר כניסת ילדים ונשים למשחק ביום ראשון, שבו תארח הפועל ת"א את האלופה שבדרך עירוני ק"ש. "זה לא דבר שבשיגרה שיו"ר ההתאחדות פונה לבית הדין," אמר לוזון במכתב ופירט: "אני סבור שמדובר במשחק בעל חשיבות ציבורית רבה והשלכות ספורטיביות החורגות מעבר לנושא המונח לפניכם. המשחק הנ"ל הוא בבחינת משחק אליפות לקבוצת עירוני ק"ש, העשויה למצוא את עצמה במרחק של נקודה אחת מאליפות היסטורית - לה, לתושבי העיר ולמדינת ישראל. אני משוכנע כי ציבור אוהדי הספורט במדינה לא היה רוצה שמשחק זה יתקיים באיצטדיון ריק."
ההצעה של לוזון כללה גם מחיר אחיד של עשרה שקלים לכרטיס בלבד, והיא התקבלה במלואה. הרעיון הזה מסתמך על עונשים דומים שנקבעו בליגות הטורקית וההולנדית, ואשר גררו תגובות חיוביות באופ"א. לפיכך, נשים וילדים עד גיל 13 יוכלו לשבת כמעט בכל היציעים, פרט לשערים 5-4 וגם .11-10
בניגוד לדיון הראשון, אז ייצג מנהל הקבוצה יעקב הלל את האדומים, הפעם הגיע היועץ המשפטי של המועדון, עו"ד אפרים ברק, כשהוא מלווה בעו"ד נוסף ממשרדו. הלל הציג את כל המסמכים כפי שנדרש ואמר: "זה פתרון ראוי לבינתיים. את מה שהיה לי להגיד אמרתי בבית הדין ואני חושב שזה עונש קשה וחמור. אנחנו ביקשנו זיכוי." ההערכה היא שהאדומים יזכו להקלה בעונש, בדומה לבית"ר ירושלים. ייתכן שאחת משלוש הנקודות שהורדו לקבוצה תושב לה, ובנוסף עשויים הדיינים להמתיק את עונשי ההרחקה הממושכים של אביחי ידין (12 משחקים בפועל) וסלים טועמה (שישה משחקים בפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות ודיונים הפועל סופ"ש 16-17/3
הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 03:38 
סמל אישי של המשתמש
סתם שאלה
מה עם אוהדי קריית שמונה ?
אם 10-11 סגור איפה הם יישבו?וגם להם יהיה מותר רק ילדים ונשים ?
לא שזה חשוב או קריטי,סתם מתוך עניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
כיף לקום לעוד בוקר שבו החבל מתהדק עוד קצת סביב ראשו של הנוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
סתם שאלה
מה עם אוהדי קריית שמונה ?
אם 10-11 סגור איפה הם יישבו?וגם להם יהיה מותר רק ילדים ונשים ?
לא שזה חשוב או קריטי,סתם מתוך עניין

גם להם מותר רק ילדים ונשים. צפה להמוני נשים שמגיעות עם ילדיהם הקטנים בשעה 20:50 מק"ש לת"א (משהו כמו 3 שעות נסיעה, עם עצירה במקדונלדס בצומת השומרים וב M הדרך בבית ינאי) ביום חול.
אני מאמין שההתאחדות תנסה להביא אוטובוס של כל מיני נשים וילדים מאזור המרכז/דרום ולתת להם צעיפים כחולים,
גם ככה האוהדים של ק"ש הם למעשה אוהדי בית"ר, מה זה כבר משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 09:20 
שער 7 הוא אדום כתב:
כיף לקום לעוד בוקר שבו החבל מתהדק עוד קצת סביב ראשו של הנוכל.

שתהיה לי בריא, לא יודע איפה אתה רואה פה התהדקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 09:24 
כרגע הכל תלוי ביכולת של המשטרע לשחזר את הצילומים שטביב מחק, זה נראה לא טוב בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
עלק מי שהתלונן למשטרה הגיע עם הקטין.
ללא ספק התוכנית הייתה שיפוצצו את הקטין מכות, והמתלונן יעמוד בצד ויתקשר למשטרה.

וד"א, טביב לא טען שהוא זה שהזמין את השוטרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 09:26 
אולי כדאי לעזור למשטרה ולפרסם פליירים שאנחנו מחפשים את הבחור שהתקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
SPORT5:
טביב בבעיה? המשטרה: "סביר להניח שיוגש כתב אישום נגדו"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 17564.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 10:16 
אל באנדי כתב:
SPORT5:
טביב בבעיה? המשטרה: "סביר להניח שיוגש כתב אישום נגדו"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 17564.html

הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות ודיונים הפועל סופ
הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
cheabuksis כתב:

מה זה השטויות האלה? אני תמיד חשבתי שהמשטרה יודעת לפענח מאיזה טלפון התקשרו למוקד. מספר מזוהה זה די משהו בסיסי היום, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות ודיונים הפועל סופ
הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
cheabuksis כתב:

מה זה השטויות האלה? אני תמיד חשבתי שהמשטרה יודעת לפענח מאיזה טלפון התקשרו למוקד. מספר מזוהה זה די משהו בסיסי היום, לא?

אתה לא מבין בחקירות.
הנער הגיע עם שותף, בזמן שהנער זורק אבנים ומקלל, השותף מתחבא בצד ומחכה שטביב והמאבטח יצאו אל הנער.
טביב והמאבטח יוצאים כדי להרגיע את הנער בדרכי שלום, אבל אז הנער מתחיל להכות את עצמו כדי להפליל אותם!
בינתיים השותף מתקשר מטלפון מוצפן למשטרה כדי שלא יעלו על עקבותיו, וכדי שהמשטרה תתפוס את טביב שלא עשה כלום!

או במילים אחרות, אין מצב שאין להם שיחה מזוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 12:00 
IdanTheLittle כתב:
עמי נאווי כתב:
cheabuksis כתב:

אתה לא מבין בחקירות.
הנער הגיע עם שותף, בזמן שהנער זורק אבנים ומקלל, השותף מתחבא בצד ומחכה שטביב והמאבטח יצאו אל הנער.
טביב והמאבטח יוצאים כדי להרגיע את הנער בדרכי שלום, אבל אז הנער מתחיל להכות את עצמו כדי להפליל אותם!
בינתיים השותף מתקשר מטלפון מוצפן למשטרה כדי שלא יעלו על עקבותיו, וכדי שהמשטרה תתפוס את טביב שלא עשה כלום!

או במילים אחרות, אין מצב שאין להם שיחה מזוהה.

כנארה שטביב מצוי בקשר כזה או אחר עם כל מיני גורמים בכירים,אחרת אין איך לספר כל פעם כמה המשטרה יכולה לחקור ולא רוצה (הודעה באותו יום שטביב לא נוכח בבית,עיכוב במסירת המצלמות,מספר מזוהה וכ'ו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/347/ ... =620&loc=4

היא חוזרת: בית"ר ירושלים בכדורסל
בלעדי ל-nrg מעריב: 36 שנים מאז התפרקה, תחזור הקבוצה הירושלמית לכדורסל הישראלי. משה דדש יהיה אחראי על גיוס הספונסרים ויכהן בתפקיד נשיא הכבוד. מסיבת עיתונאים צפויה להתקיים ביום ראשון הקרוב

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
לא כ"כ ידעתי איפה לפרסם את זה, אז החלטתי שיהיה פה.
"התרת כניסה רק לנשים הינה כמו הדרת נשים מהרחובות. בידול זול וגימיקי.
אנחנו לא היינו בדרבי? מה מבדיל אותנו משאר יושבי היציע? ביום ראשון נעמוד כולנו כאחד מחוץ לבלומפילד".
דנה אגמון בטור מעולה ונכון על ההחלטה המטומטמת של לוזון.
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3521

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 19:52 
אלי טביב עובר לוילה עם גדר גבוהה בכפר שמריהו. שי ברדה הצדיק פתח בעסק לאימונים אישיים עם האחד והיחיד, נמני אבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2012, 20:07 
מגניב. כפר שמריהו יותר קרוב.
תנחומיי לשכנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/346/978.html?hp=71&cat=7101

ציטוט:

"יהיה קשה לשווק את ידין לאירופה"
"המוניטין שלו נפגע, הוא חייב להתבגר", אומר רונן קצב, "הוא פשוט לא אחד שמסוגל לשמור דברים בבטן", מסביר גבי בורשטיין, "הוא תמיד שומר על הכבוד שלנו", מהללים האוהדים. איך הפך אביחי ידין, מכוכבי הדאבל של הפועל, לשחקן בנסיגה ובעל תדמית פרובלמטית?

מאי 2010, הפועל ת"א מסיימת את העונה עם דאבל, ואביחי ידין, שותף בכיר בהישג, חוגג עונת שיא - אחת המרשימות שנראו מקשר דפנסיבי ישראלי.
מאמן הנבחרת החדש לואיס פרננדס, ועוזרו טל בנין, גדול הקשרים האחוריים בתולדות הכדורגל שלנו, מזמנים את ידין למסע המשחקים בדרום אמריקה, שם מתקבל הרושם שהוא הולך להיות מאבני היסוד בקמפיין הקרוב. דיסקים עם ביצועיו של הקשר כבר מסתובבים באירופה - סמפדוריה והאנובר למשל, מנהלות אחריו מעקב, והעתיד נראה מזהיר.

מרץ 2012, הפועל ת"א סופגת את העונש המשמעתי הכבד בתולדות הכדורגל הישראלי, ואביחי ידין, שותף בכיר בהתפרעות בדרבי, מסיים עונה חלשה, מוקדם מהצפוי עם השעיה חסרת תקדים ל-12 משחקים. הצעות מאירופה אינן בנמצא, וספק אם יגיעו בקיץ הקרוב לאור מצבו. ודאי לא מליגות כמו איטליה וגרמניה.

ידין, שנותר השריד הבולט האחרון לכוכבי הדאבל מלבד ואליד באדיר ועמרי קנדה, רואה את יתר כוכבי אותה קבוצה במחוזות מושלגים, ומרגיש מתוסכל. לפני שנה הוא נראה השחקן הכי אירופאי בחבורה - כושר גופני עילאי, פעלתנות אין קץ, גולים נדירים ביופיים והמון חוכמת משחק.
אלא שאחרי עונת השיא הגיעה ירידה בעונה שעברה, שלוותה בנסיגה נוספת ביכולתו בעונה הנוכחית. ידין לא הצליח לשפר את האלמנטים הפחות מוצלחים במשחקו - יכולת המסירה לעומק והטכניקה האישית. תוסיפו לכך סיום מוקדם של העונה (אלא אם כן בית הדין יקבל את ערעורו ויקל בעונש), ותקבלו שחקן במלכוד.

ידין יושב בהפועל על שכר גבוה מאוד, שני רק לאפולה אדל, עם חוזה לעוד שנתיים. כאחד משלושת השחקנים שהגיעו להפועל מהפועל כפ"ס וטביב לא יסכים להתפשר על פחות מחצי מיליון יורו עבורו.
למצוא קבוצה שתהמר על שחקן בדעיכה, שלא שייך לסגל הנבחרת שלו, ובעל רקורד משמעתי בעייתי מאוד - זו משימה קשה מאוד אפילו עבור סוכנים ישראלים, אלה שמסוגלים למכור קרח מהפועל עכו לאסקימוסים.

אפילו הסוכן שלו, רונן קצב, לא מהסס לומר זאת: "המוניטין של אביחי נפגע, יהיה קשה לשווק אותו לאירופה במצב הנוכחי וברור שההשעיה הזו פוגעת לו בקריירה. אביחי יודע שטעה ואין בכלל ויכוח על כך שמגיע לו עונש חמור, אבל מדובר בעונש
חסר פרופורציות. ברור שההשתוללות שלו לא הייתה לרוחי, מבחינתי שחקן צריך לדעת גם מתי להבליג".

אבל ידין הוא לא מהמבליגים. כשהחוזה המשודרג שהובטח לו אחרי עונת הדאבל לא נחתם, הוא וחברו הטוב, ערן זהבי, החרימו אימונים; כשבאחת הנסיעות לחו"ל מלון הקבוצה לא עמד בסטנדרטים הראויים, ידין השמיע את תלונותיו לפני כולם.
אחרי שקובי מויאל התגרה בטדי באוהדי הפועל, דאג ידין לנקום עם פעולה דומה בסיום רבע גמר הגביע הסוער אשתקד, שהציתה מהומה רבתי על הדשא וגררה את הרחקתו ממשחק העונה בקרית אליעזר. כשאחד משחקני ראפיד בוקרשט נכנס בו העונה, הגיב ידין בבעיטה והורחק משלושה משחקים בליגה האירופית. השיא הגיע כמובן בדרבי האחרון.

יש גם מי שמעריך את הגישה הזו. ביום שני האחרון, לקראת סיום הניצחון הגדול 1:4 על מכבי חיפה, היה זה דווקא ידין שזכה לשירי הלל מכמה מאות האדומים שהגיעו לחיפה. "הוא נלחם עבורנו תמיד ושומר על הכבוד שלנו", מבהירים האוהדים, "ואת זה לא נשכח לו אף פעם".

מאמניו וחבריו של ידין לא זוכרים בעייתיות בהתנהלותו בעונת הדאבל בשום צורה שהיא, ועל כך מעיד גם אלי גוטמן ("כל מה שאני יכול לומר לכתבה זה שאני מאוד אוהב את הבחור הזה"). גבי בורשטיין, שהיה חלק מהצוות המקצועי בהפועל, מפיל חלק מהאחריות על התוהו ובוהו במתחם חודורוב.
"כמובן שההתנהגות של אביחי איננה משהו שאפשר לעבור עליו לסדר היום, אבל אנחנו לא מקבלים את התמונה במלואה. משהו מסריח שם מאחורי הקלעים וכנראה שאביחי הוא זה שמבטא זאת בצורה השקופה ביותר. יש שחקנים שלא מסוגלים לשמור דברים בבטן כל כך הרבה זמן וזו גם הבעיה שלו. מבחינתי, בכל אופן, מדובר בשחקן ובחור מצוין שעוד יוכיח לכולם מה הוא שווה".

ובינתיים, יושב לו דרור קשטן בביתו ובטוח שכל זה לא היה קורה, אם רק היו נותנים לו גיבוי. חלק לא קטן מהבעיות שחווה ידין העונה היו מול מאמנו, שהאשימו בהדלפות ויצירת אווירה שלילית בחדר ההלבשה, ואף הודיע לו באסיפה לפני כל השחקנים כי הוא נקנס ב-15 אלף דולר בשל כך.
אחת הסיבות להידרדרות ביחסים בין קשטן לטביב הייתה כשהמאמן גילה כי הקנס לא נאכף דה פקטו. ידין, כאמור, הגיע לקבוצה עם טביב ונחשב עד לא מזמן אחד השחקנים הקרובים אליו ואחד היחידים שאף נכח בחתונת בתו של הבוס לפני ארבעה חודשים. הגיבוי מלמעלה בעימות מול קשטן, טוענים רבים, העלה לידין את השתן הישר לראש.

האם זה מה שהביא להתפרצות בדרבי? האם זה הניהול הכושל שגרם לו לפרוק כל עול? האם ידין הוא זה שהלהיט את הקהל וגרם להתפרעות ההמונית? מבחינת הבית הדין של ההתאחדות לפחות, התשובה לשאלה האחרונה היא 'כן' לאור העובדה שהוטל עליו העונש החמור ביותר בפרשה.

"אוהדי הכדורגל בקושי מכירים את הקול של אביחי כי הוא שונא להתראיין", מספר אחד מחבריו לקבוצה, "אבל הוא הפך עם הזמן לקולני ודומיננטי מאוד על המגרש ובחדר ההלבשה. הוא בחור מצחיק ומשוגע באופן חיובי, אחד ששחקנים אוהבים.
"הבעיה שהוא לא תמיד יודע לשים לעצמו מעצורים. בוא נאמר שפוליטיקאי גדול הוא לא, הוא אומר את מה שהוא חושב, גם אם לפעמים מדובר בתלונות כלפי התנהלות המועדון, שכל השחקנים חושבים כך אבל אף אחד לא מעז לומר. אביחי הוא פשוט אחד שאין לו אלוהים, הוא מאוד ישיר ולעתים גם אגרסיבי, וזה פוגע בו".

גם קצב מספק ניתוח דומה לאישיותו של השחקן. "רק הזמן יוכל לדעת אם הוא יצא מחוזק מהעונש. זה משהו שאמור לזעזע אותו חזק מאוד. אביחי יודע שיש לו את היכולות להגיע רחוק, אבל מצד שני הוא עדיין חייב להתבגר בנושאים מסוימים, לקחת דברים פחות ללב. ברגע שהוא ידע לעשות את ההפרדות הללו בראש, אין לי ספק שהוא יחזור להיות אותו אביחי ידין שהכרנו. וגם אם זה לא יהיה באירופה, הוא חש מחויבות וקשר עמוק עם הפועל, ואין לי ספק שבארץ הוא לא ישחק בקבוצה אחרת".

ואני אומר - להחתים לכל החיים.
אביחי ידין :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
לצערי, אביחי הרויח ביושר את המוניטין הרע שלו.
אנחנו אולי מעריכים את האכפתיות שלו ואת הפנאטיות שלו, אבל זה בא רק כי היכולת ירדה מאוד.
זה טרייד אוף ידוע. כשהיכולת למטרה, האגרסיות למעלה.
רואים את זה טוב מאוד גם עם שי וסלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
http://www.mako.co.il/weekend-articles/ ... 631006.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 01:56 
אוגוסטוס היל כתב:
תנחומיי לשכנים

צריך להתחיל להפעיל לחץ על השכנים שם מעכשיו!

ליפני שהוא סוגר ללכת לתלות שם שלטים בכל האזור ולעשות רעש מאוחר בלילה בקריאות של "לא רוצים טביב בהפועל" ככה יהיה לשכנים טעימה ממה שמצפה להם ואני מאמין שהם כבר יפעילו לחץ על המשכיר שלא יביא לטביב את הדירה.

לעבודה! :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
תנחומיי לשכנים

צריך להתחיל להפעיל לחץ על השכנים שם מעכשיו!

ליפני שהוא סוגר ללכת לתלות שם שלטים בכל האזור ולעשות רעש מאוחר בלילה בקריאות של "לא רוצים טביב בהפועל" ככה יהיה לשכנים טעימה ממה שמצפה להם ואני מאמין שהם כבר יפעילו לחץ על המשכיר שלא יביא לטביב את הדירה.

לעבודה! :COMMY:

באותו נושא אני לא מבין איך זה לא קרה עד עכשיו, למה לא לאתר פשוט את האנשים שעושים עם טביב את העסקים שלו בחול ולשלוח להם מסמכים וקבצים עם עברו של הבנאדם להזהיר מפני העבירות שהוא עשה החשדות שעומדות מולו והדברים שהוא עושה מדי יום.
כמו שבעקבות ההפגנות מול ביתו לא מחדשים לו את השכירות על הדירה.
לפי דעתי אין לחץ גדול מזה על אדם קמצן כמו טביב, ברגע שיפגעו לו בעסקים הידיים שלו על קרנות המזבח יחלו להיחלש משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 04:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לצערי, אביחי הרויח ביושר את המוניטין הרע שלו.
אנחנו אולי מעריכים את האכפתיות שלו ואת הפנאטיות שלו, אבל זה בא רק כי היכולת ירדה מאוד.
זה טרייד אוף ידוע. כשהיכולת למטרה, האגרסיות למעלה.
רואים את זה טוב מאוד גם עם שי וסלים.

אני רוצה ששחקנים כאלה ישחקו על המגרש,שחקנים שאיכפת להם.
לא צריך ללכת מכות או להיות אגרסיבי בשביל שנראה איכפתיות,מספיק שנראה אותך מעיר לשחקן יריב שמתגרה בקהל או נוזף בשחקן יריב שמושך זמן.
קח שחקנים כמו עומרי קנדה ואביחי ידין לעומת דדי בן-דיין ויוסי שבחון,עומרי ואביחי מחוברים להפועל ואוהבים את הקהל כך שגם בתקופות פחות טובות שלהם מבחינה מקצועית יש להם ערך מוסף על המגרש,לעומתם דדי ושבחון לא התחברו ולא הראו חיבה רבה לקהל וכאשר היכולת המקצועית שלהם דעכה הם הזיקו יותר מאשר הועילו.
תשאלו את עצמכם שאלה,יהיה לכם קל לוותר על סלים כמו שהיה לכם קל לוותר על שבחון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אתה נותן את שבחון כדוגמא לשחק שלא התחבר לקהל? הוא בסך הכל שחקן בינוני. אפשר לחשוב כמה גילי ורמוט "התחבר" לקבוצה. הכל זה פונקציה של כמה הוא תורם מקצועית.
ולא, אני לא רוצה לוותר על סלים שי או אביחי, אבל זה לא סותר את העובדה המאוד פשוטה-כשהיכולת שלהם התדרדרה, ראית אותם יותר ויותר מעורבים בויכוחים ופחות במהלכים חיוביים. ואם אתה רוצה שהקבוצה שלך גם תנצח לפעמים, יכול מאוד להיות שאין להם מקום (זה לא המצב כרגע, ושלושתם עדיין תורמים לדעתי מקצועית, אבל לא רחוק היום שנאלץ להסכים עם זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 13:00 
גם באתר הרשמי -
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
גם באתר הרשמי -
תמונה

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 13:15 
אל באנדי כתב:
צור ש. כתב:
גם באתר הרשמי -
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2012, 13:25 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
אל באנדי כתב:
צור ש. כתב:
גם באתר הרשמי -
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: