תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 04:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היום לפני 10 שנים, הפועל מנצחת 0-1 את מילאן
הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 09:15 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: היום לפני 10 שנים, הפועל מנצחת 0-1 את מילאן
הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
איזה משחק זה היה...
רכבות אויריות לאצטדיון ה GSP בניקוסיה, אחת הטיסות הכי מצחיקות בחיי עם שעה של שירי אוהדים וריקודים עם הדיילות.
הצטופפנו מאחורי הספסל של הפועל וראינו פשוט קונצרט של מכונה משומנת. 4 שחקני הגנה, 3 שחקני קישור אחורי, קשר תוקף ושני חלוצים שעושים כל הזמן תנועה, אוסטרץ פשוט שיגע את רוקה ג'וניור והשפיל אותו בכל פעם שקיבל את הכדור.
מסירת אומן של יוסי לתביא קצת דינרוס והשירה האדירה של הקללה באיטלקית אחרי הגול שליוותה אותנו גם מול פארמה וגם מול מילאן.
עונה לאספנים, אי אפשר להסביר את מה שהלך בכל משחק כזה. היה נראה שעוזר המאמן שלנו כיום פשוט עומד בשער קטן כמו בשכונה, כל כדור לשער איכשהו היה נבעט בדיוק עליו.

הדבר החשוב שצריך לזכור הוא שגם שחשבנו שאי אפשר להעמיד עוד קבוצה כזו הגיעה הקבוצה של גוטמן והציבה סטנדרטים חדשים.
עכשיו ,כשהקבוצה של גוטמן התנפצה לכל עבר, נדמה שהמצב חסר תקווה ושהדברים האלו לא יחזרו בחיים.
עוד תהיה לנו קבוצה לא פחות טובה מהקבוצות האלו, אתם תראו. הקהל שהיה בלונדון,פארמה,מילאנו,ליסבון,גלזנקירשן וליון עוד יכבוש יעדים אחרים.
אנחנו הפועל, לא טביב. אל תשכחו את זה. היום בשבע זו הזדמנות מצוינת להראות את זה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 13:54 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
עשר שנים!
וואו. מדהים. זוכר את זה כאילו זה היה אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
אחרי אותו משחק לא חשבתי שהקבוצה הזו מסוגלת להפסיד בכלל. שזה הכל תלוי בנו.
אני מודה שהתחושה הזו לא השתנתה עד היום, למרות 2 עונות מחפירות בעשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 15:28 
.........שלא לדבר על הגומלין והשער העצמי של המנכ"ל המיועד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הדבר החשוב שצריך לזכור הוא שגם שחשבנו שאי אפשר להעמיד עוד קבוצה כזו הגיעה הקבוצה של גוטמן והציבה סטנדרטים חדשים.
עכשיו ,כשהקבוצה של גוטמן התנפצה לכל עבר, נדמה שהמצב חסר תקווה ושהדברים האלו לא יחזרו בחיים.
עוד תהיה לנו קבוצה לא פחות טובה מהקבוצות האלו, אתם תראו. הקהל שהיה בלונדון,פארמה,מילאנו,ליסבון,גלזנקירשן וליון עוד יכבוש יעדים אחרים.
אנחנו הפועל, לא טביב. אל תשכחו את זה. היום בשבע זו הזדמנות מצוינת להראות את זה שוב.

הקבוצה של גוטמן היתה קבוצה מצויינת ששיחקה כדורגל הרבה יותר יצירתי ויפה.
אם זאת אני לא מאמין שהיתה יכולה לסיים משחק נגד מילאן בלי לספוג שער.
מבחינה טקטית ומבחינה הגנתית הקבוצה של 92 היתה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 16:49 
kobster כתב:
איזה משחק זה היה...
רכבות אויריות לאצטדיון ה GSP בניקוסיה, אחת הטיסות הכי מצחיקות בחיי עם שעה של שירי אוהדים וריקודים עם הדיילות.
הצטופפנו מאחורי הספסל של הפועל וראינו פשוט קונצרט של מכונה משומנת. 4 שחקני הגנה, 3 שחקני קישור אחורי, קשר תוקף ושני חלוצים שעושים כל הזמן תנועה, אוסטרץ פשוט שיגע את רוקה ג'וניור והשפיל אותו בכל פעם שקיבל את הכדור.
מסירת אומן של יוסי לתביא קצת דינרוס והשירה האדירה של הקללה באיטלקית אחרי הגול שליוותה אותנו גם מול פארמה וגם מול מילאן.
עונה לאספנים, אי אפשר להסביר את מה שהלך בכל משחק כזה. היה נראה שעוזר המאמן שלנו כיום פשוט עומד בשער קטן כמו בשכונה, כל כדור לשער איכשהו היה נבעט בדיוק עליו.

באמת אחת הטיסות המצחיקות ...
וואו איזה עונה חלומית זאת הייתה ...המינוס בבנק חגג באותו עונה (=

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
מה זה לעומת התיאור של רמי יצהר בגלי צה״ל.
קלש-קלש-קלש-קלשנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 17:03 
מבחינת התוצאה (ורק מבחינת התוצאה) זה הנצחון הכי גדול של קבוצה ישראלית באירופה. זאת אותה מילאן ששנה אח"כ זכתה בליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
מבחינת התוצאה (ורק מבחינת התוצאה) זה הנצחון הכי גדול של קבוצה ישראלית באירופה. זאת אותה מילאן ששנה אח"כ זכתה בליגת האלופות.

למה רק מבחינת התוצאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: היום לפני 10 שנים, הפועל מנצחת 0-1 את מילאן
הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

אתה יכול להוריד את ההתניה. זה הנצחון הכי גדול של קבוצה ישראלית באירופה בכל פרמטר שרק תרצה.
משחק "בית" בקפריסין בשלב נוקאאוט מול הרכב זהה כמעט לחלוטין להרכב שלקח שנה לאחר מכן את ליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
גיא האדום כתב:

אתה יכול להוריד את ההתניה. זה הנצחון הכי גדול של קבוצה ישראלית באירופה בכל פרמטר שרק תרצה.
משחק "בית" בקפריסין בשלב נוקאאוט מול הרכב זהה כמעט לחלוטין להרכב שלקח שנה לאחר מכן את ליגת האלופות.

אבל כמעט הודח ע"י רודה ( :HEART2: ) ובחצי הפסיד לדורטמונד (אם אני לא טועה).
אולי יש כאן רמיזה על מידת הרצינות של אותה מילאן במפעל. משהו כמו מנצ'סטר יונייטד השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 18:49 
kobster כתב:
גיא האדום כתב:

ההתנייה היא במקום כי אני זוכר את המשחק עצמו ולא רק את התוצאה. בעוד שנגד צ'לסי בבית (לדוגמא) העלמת קבוצה מצויינת, שלטת לחלוטין, מנעת מהם להגיע למצבים, שמת את שני החלוצים שלך מול השוער פעם אחר פעם, ולבסוף הבקעת צמד, נגד מילאן במשחק ההוא עברנו את החצי בערך פעמיים וקצת. באחת הפעמים האלו הבקענו. אבל לא היה שמץ של ספק שאנחנו משחקים מול קבוצה שגדולה עלינו בכמה וכמה מספרים (ואגב, "אדום נחמד", היא שיחקה בהרכב מלא ולא עם המילואים).

לכן אני לא בטוח שזה המשחק הכי גדול שלנו, או של קבוצה ישראלית בכלל, באירופה. אבל זאת התוצאה הכי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
kobster כתב:
גיא האדום כתב:

ההתנייה היא במקום כי אני זוכר את המשחק עצמו ולא רק את התוצאה. בעוד שנגד צ'לסי בבית (לדוגמא) העלמת קבוצה מצויינת, שלטת לחלוטין, מנעת מהם להגיע למצבים, שמת את שני החלוצים שלך מול השוער פעם אחר פעם, ולבסוף הבקעת צמד, נגד מילאן במשחק ההוא עברנו את החצי בערך פעמיים וקצת. באחת הפעמים האלו הבקענו. אבל לא היה שמץ של ספק שאנחנו משחקים מול קבוצה שגדולה עלינו בכמה וכמה מספרים (ואגב, "אדום נחמד", היא שיחקה בהרכב מלא ולא עם המילואים).

לכן אני לא בטוח שזה המשחק הכי גדול שלנו, או של קבוצה ישראלית בכלל, באירופה. אבל זאת התוצאה הכי טובה.

בהחלט שיחקנו הגנתי נגד מילאן, מה לעשות שהיא קבוצה גדולה. אבל זו בטח היה נצחון גדול יותר מה5-1 על וינה או ה3-0 על בנפיקה. זו היתה אחת הקבוצות הגדולות ששיחקנו מולם.
אגב, המשחק השני היה הרבה יותר מרשים בעיני, כי אנחנו ניהלנו את המשחק. אני לא אשכח את אינזאגי מבזבז זמן בקרן כבר בדקה 70. חבל שלא תקענו להם אחד.

והיא באמת שיחקה עם הרכב מלא, אבל קשה לומר עד כמה ברצינות היא לקחה את המשחק והמפעל. שוב, אל תשכח שרודה הקטנה היתה מרחק פנדל מלהעיף אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 19:03 
1:10
הקהל שר "עולה עולה עולה עולה....." ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 19:09 
ובסרטון רואים את עוזר המאמן הנוכחי שלנו, המגן שמאלי נוכחי שלנו ואת המנהל הנכנס. אם אני לא טועה המנהל/סקאוט הנוכחי ישב אז על הספסל. חסרים רק בכר או דומב ואפשר לעשות reunion של ההגנה מאותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: