תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול עתיד הכדורסל. מצב הצעירים! אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 21:59 
כידוע לכולם לישראל בתחום הכדורסל יש בשנים האחרונות בעיה קשה של צעירים.
קושי ההשתלבות של השחקנים הצעירים מנבא עתיד שחור לענף.
ברגעים כאלה צריך להסתכל על מה שכן יש לנו ולהסיק מסקנות.

אני פותח אשכול שבו אני כן אפרט על השחקנים הישראלים הצעירים המבטיחים ביותר שנמצאים כרגע.
כמובן שאני אשמח שתוסיפו עוד שחקנים שאתם הבחנתם בהם. הוספת פירוט ודיון על השחקנים שנמצאים כרגע בשוק. (אם טעיתי במשהו אני אשמח לתיקון).

במסגרת השחקנים שאני חיפשתי שמתי לעצמי שתי חוקים:
*השחקן צריך להיות לכל היותר בן 24
*השחקן צריך להיות חלק מהרוטציה של הקבוצה שהוא משחק בה ולא נער פוסטר.

שמתי את השחקנים בקטגוריות כדי לפשט את התהליך.

בנוסף אני לא הוסיף את שחקני הנבחרת: עמרי כספי (23),אלישאי כדיר (24),גל מקל (23), יוגב אוחיון (עוד חודש בן 25).

מתאזרחים
סילבן לנדסברג - עוד לא בן 22,סמול פורוורד שיכול לשחק גם שוטינג גארד, 1.98. משחק בחיפה.
סטט: 21 נק,5 רב,2.5 אסיס.
סילבן בעונתו השניה בסך הכל בישראל הפך לשחקן המרכזי ביותר בחיפה.
עוד לא בן 22 וכבר מוביל את הליגה בנקודות למשחק. בעל יכולת אישית ברמות שלא נראו בישראל לשחקנים בגיל שלו בלי קשר להיותו ישראלי.
לצערנו הוא כבר יותר מדי מתבלט עד שמכמבי כבר מביעים עניין בו.

אלכס טיוס - בן 24, 2.03 סנטר,משחק באשדוד.
סטט: 13 נק, 8 רב , 66% מהשדה.
אלכס טיוס אשר נמצא בתהליך גיור הגיע השנה מהמכללות וכבר מוביל את טבלת הישראלים ברבואנד. בין הישראלים המובילים ומאמן הנבחרת הלאומית שיבק כבר שוקל את הזמנתו לנבחרת הלאומית.

המתאזרחים הם אולי המרשימים ביותר אך הם אינם התוצר של הארץ.

ישראלים בליגת העל

עמית שמחון - בן 22,סמול פורוורד שמשחק גם כשוטינג גארד,1.98 משחק בעירוני אשקלון.
סטט: 6.5 נק, 2 רב
עמית שמחון שכבר הספיק לעבור במספר תחנות בליגת העל עשה השנה את הפריצה הגדולה באשקלונה.
הראה יכולות קליעה גבוהות וקנה לעצמו מקום של כבוד ברוטציה של אלפסי.
זכה לאחרונה בתחרות השלשות של האלוסטאר הישראלי.

גיא לביא - בן 20, רכז,1.85, משחק בבני השרון\הרצליה
סטט: 4.3 נק, 1.3 רב, 1 אסיס.
שחקן שמבחינתי הוא אכזבה גדולה מאוד העונה. בעקבות הפציעה הגורלית של בן רייס הגיעה ההזדמנות לידיו של גיא לביא אשר במשחקי האימון לפני תחילת העונה וגם בתחילת העונה הביא מספרים בדבאל פיגרס,והיבא שחקן מרכזי בקבוצה.
ירד משמעותית בתפוקה לאחר מכן.

שון דניאל- בן 22,סמול פורוורד,1.97,משחק עבור חולון.
סטט: 6 נק,2 רב.
שון דניאל,הבן של...
כבר כמה עונות משחק בליגת העל אך עדיין לא הפך לשחקן מוביל. בעונה זאת הצליח אחרי עזיבתו של דן גרונפלד לתפוס מקום בחמישייה של חולון.

יחזקאל סקוורר - בן 23, 1.81, רכז,משחק עבור הבקעה.
סטט: 6.7 נק, 2.3 רב, 3 אסיס
אחד מאלה שנשארו בבקעה אחרי העליה על חשבוננו לליגת העל.
אחרי הפציעה של שמולין ברנר קיבל הזדמנות והפך לשחקן לגיטימי ברוטציה של הבקעה.

אחרי שאני אמצא את הנתונים בנוגע לשחקנים בלאומית אתחיל גם להוסיף אותם (כבר צפוי שאבחר ברוב הצעירים שלנו בנוסף ליועד בית יוסף שלפי דעתי עדיין לא 25)

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 10 מרץ 2012, 22:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול עתיד הכדורסל. מצב הצעירים! אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 22:01 
בנוסף אמשיך בעתיד על הצעירים בגיליים הנמוכים יותר (18-16)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2012, 23:25 
ביקשת תיקונים אז בבקשה:

נתחיל בעברית:

שני חוקים. לא שתי חוקים.

אוסיף. לא הוסיף.

גילאים. לא גיליים.

אלכס טיוס הוא לא סנטר. הוא 4 אנדרסייזד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול עתיד הכדורסל. מצב הצעירים! אשכול מקצועי
הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 02:33 
לא מעניין אותי מצב הכדורסל אלא מצבה של הפועל. לכן, זה עוד ממש מוקדם לפתוח אשכולות כאלה. מנחוס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 08:05 
רדנקו כתב:
ביקשת תיקונים אז בבקשה:

נתחיל בעברית:

שני חוקים. לא שתי חוקים.

אוסיף. לא הוסיף.

גילאים. לא גיליים.

אלכס טיוס הוא לא סנטר. הוא 4 אנדרסייזד.

אני עושה העברה מהנייד שלך לשיחות נכנסות ישר לאבשלום קור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 09:00 
רדנקו תודה רבה על התיקון :)
למרות שאם מדברים על אלכס בליגה שלנו אפשר לשים אותו בסנטר. ככה גם משחקים איתו באשדוד.
אבל יכול להיות שאתה צודק.

בנוגע לתגובות כמו ״לא מעניין אותי מצב הכדורסל מעניין אותי רק הפועל״
פתחתי את האשכול הזה רק למי שאשכרה אוהב גם כדורסל ומתעניין במה שקורה ולא מישהו שהקשר היחיד שלו לענף זה האגודה.

חוץ מיזה שדעות כאלה מוזרות לי ואין לי מושג איך בן אדם יכול להתעניין בקבוצה בתוך ספורט אבל לא להתעניין בספורט עצמו. השחקנים האחרים אמורים לעניין אותך כי הם גם יריבים שלך וגם כאלה שאתה יכול להוסיף לקבוצה שלך וכל זה מנקודת מבט של מישהו שמעניין אותו רק הקבוצה.

דרך אגב לא הבנתי איך אשכול כזה על מצב הכדורסל בארץ יכול להיות באיזה צורה מנחוס...לא שאני שם על זה בכל מקרה

בכל מקרה,פתחתי את האשכול הזה בתור אשכול מידע שיכול להכיל דיונים על השחקנים הצעירים שלנו.

עכשיו,רדקנו,מחכה לתיקונים מצידך ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 11:25 
סילבן לנדסברג הוא כמובן כישרון גדול ואלכס טיוס הוא אתלט מצוין ושחקן מאוד נחוש ואקטיבי אבל גם די נגר. סוג של פועל שחור.
עמית שמחון הוא אחלה בחלה של שחקן וגם בחור מאוד צנוע וחיובי. קלע מצוין אבל יודע גם להוריד כדור ולשמור טוב. השלב הבא זה שיתחיל לקחת יותר אחריות ויתפוס מקום יותר מרכזי.
גיא לביא הוא שחקן חכם מאוד ורכז אמיתי מהסוג שכבר אין ממנו יותר מדי. יש לו בעיה של נתונים פיזיים מה שגורם לחדירות שלו להיות הרבה פחות יעילות מאשר ברמת הנוער. נראה איך הוא יתפתח.
שון דניאל הוא סתם שחקן פח ויחזקאל סקוורר הוא שחקן חביב אבל לא הרבה יותר מזה.

אני אוסיף כמה משלי (לשם הבהרה, כל מה שכתבתי זה מהזיכרון כך שאני לא מתחייב על הדיוק):
עמדות 4-5:
בן אלטיט - בחור בן 18, 2.08, משחק באיזה קולג' עלוב. בוגר מחלקות הנוער של המחלה, שחקן מאוד מוכשר אבל גם רך מדי. יכול להגיע רחוק.
רם אליאספור - בן 19, 2.08, משחק (יותר נכון לא משחק) באיזה קבוצה הולנדית אם אני לא טועה. שחקן גבוה וחזק שהיה דומיננטי ברמת הנוער אבל לדעתי הוא נגר מדי בשביל להיות שחקן בוגרים משמעותי. בזכות הנתונים שלו יהיה שחקן ליגת העל.
אדם ח'שאן - בן 17.5, 2.01, משחק בנוער של חיפה. אמנם נמוך אבל מפלצת שלא מהעולם הזה ויש לו גם אחלה טאץ' בידיים. מאוד לא מלוטש ועדיין לא יודע איך להשתמש במה שיש לו, אבל יכול להגיע רחוק לדעתי.
ניב סולומון - בן 19, 2.05, מנגב את הספסל בחולון. שלט לחלוטין בליגת הנוער משום שהיה גבוה וחזק מכולם. לא ברור עדיין מה יצא ממנו ברמת הבוגרים אבל אני מעריך שיכול להיות שחקן ליגת על טוב.

עמדות 2-3:
אור סולומון - בן 19, 1.97, משחק בראשל"צ. אחלה שחקן שבעולם. יש לו גובה, קליעה, כידרור ואפילו זוג ביצים מרשים. הולך להגיע רחוק.
יניב סולומון - צעיר בשנה מאחיו וגם טיפה נמוך ממנו אם אני לא טועה. דומה מאוד בסגנון המשחק לאחיו וגם כן פוטנציאל גבוה מאוד (אם כי אני חושב שהאח הבכור בכל זאת יותר מוכשר).
בן רייס - בן 21, בערך 2.00, משחק בבניה"ש. כבר היום שחקן ליגה טוב. יודע גם לקלוע וגם להוריד כדור. נדמה לי שגם מחזיק באופי טיפה חרא. יכול להתפתח לסוג של גיא פניני (במקרה הממש טוב).

עמדות 1-2:
נמרוד טישמן - בן 20, 1.96, משחק בגליל. שחקן סופר סופר מוכשר, בוגר מחלקות הנוער של המחלה. רכז גבוה, שליטה מצוינת בכדור, קליעה קצת בעייתית. יש לו בעיה של אופי שלדעתי תמנע ממנו לממש את הפוטנציאל.
נאור שרון - עוד לא בן 17, 1.91, משחק בפו אורטז. עונה שעברה היה גורם משמעותי בליגת התיכונים למרות שהיה רק בכיתה י' והעונה הצטרף לאקדמיית כדורסל בצרפת. כישרון גדול אבל לפי הבנתי מדובר גם בחתיכת שחצן (כיאה לשחקן שגדל במחלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 11:47 
אני חייב להגיד כמה דברים על אור סלומון ואיגור נסטרנקו.
שניהם משחקים בראשון לציון ובוגרי הנוער שהוכרזו כהבטחות גדולות- במיוחר סולומון שבנבחרת הצעירה היה הסקורר המוביל והוביל את קבוצת הנוער של ראשון לציון לאליפות.
לצערי אור ואיגור אשר מקבלים הרבה מאוד הזדמנויות על ידי אפי לא מראים שום יכולת. הם מאוד אנמיים ולא נוגעים בכלל בכדור. פסיביים משהו. שניהם עם ממוצע של פחות מנקודה ומה שמאכזב זה שהם עושים את זה כשהם דווקא מקבלים איזה עשר דקות של משחק כל אחד. לא נערי פוסטר.

עמית שמחון כנראה מסתמן כהבטחה המובילה כרגע בגילאיים הצעירים. יש משחקים גדולים שלו ומסתמן כמו סמול פורוורד בעל עתיד מזהיר בליגת העל.
אין ספק שהוא זה שניצל בצורה הטובה ביותר את השינויים שקרו השנה לליגת העל.

טישמן הוא אכזבה כל כך גדולה שלי שאני אפילו לא כתבתי אותו למרות שבעבר מאוד החזקתי ממנו.
היה הבטחה ענקית בנוער. בנבחרת הצעירה היה הסקורר המוביל בעונה האחרונה של הנוער בדרג א' עם 18 נקודות בממוצע.
אחר כך עבר לשחק בקולג' בו יובש עד כלות,לפי דעתי ההחלטה הגרועה ביותר שעשה.
אחר כך חזר לקבוצת הבת של מכבי יקנעם מגידו שם עשה פחות מעשר נקודות בממוצע למשחק וכששיחקנו נגדו ראינו שהוא לא משהו כמו שציפינו ממנו.
העונה הוא עלה לליגת העל כנראה בגלל השם שלו ולא בגלל היכולת ועושה בגלבוע גליל ממוצע של 2 נקודות למשחק. לא ממש חלק מהרוטציה.
בערך אותו דבר אפשר להגיד על כרמל בוכמן. (מצטער ראיצ'ו )

ואם רם אליעספור לא מצליח אפילו בקבוצה מהולנד אז כנראה שהוא צריך לחזור לליגה הארצית ולהתבשל.

חוץ מיזה כל הכבוד הוקיץ על הפירוט המעמיק :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
צריך לראות איך בן חוזר מהפציעה שלו.

יש את ערן זמלסון שבגיל 16 עם 206 ס"מ כבר קלע בבוגרים של מכבי.

עמית שמחון היה בן 4 שחקנים שאמרו בקיץ לא לארז, מבחנתי מחוק.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
יש בעיה בליגה הישראלית לבחון דברים כי כמעט תמיד השחקנים הישראלים הם שחקנים משלמים.
אם אם נותנים לשחקן 20 דקות המשחק הוא עדין שחקן משלים שפשוט נמצא על המגרש כי "צריך" ישראלי ליד ה 4 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 17:10 
קרלוס, אתה צריך להבין שקשה מאוד לשחקן ישראלי שעד עכשיו שיחק בנוער להגיע לליגת העל ולתת איפקט ישר.
לצורך העניין, עמית שמחון, שרק העונה התחיל לתת תוצרת, מבוגר בארבע שנים מאור סולומון.
אם עוד ארבע שנים אור סולומון עדיין יהיה באותו מקום אז תתאכזב ממנו.

לגבי נסטרנקו, אני בכלל לא מחזיק ממנו.
יכול לתת גוף ל-10 דקות אבל לא יותר מזה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 17:50 
עמית שמחון מנוהל על ידי ההורים שלו. הוא כבר סגר אצלנו ואז הלך להצעה טובה יותר מאשקלון.

שני הסולומונים לטעמי הכשרונות הכי גדולים שהיו פה כבר לא מעט שנים. אני מאמין שהם יפרצו בקבוצה הנכונה.

את אלכס טיוס ראיתי בכמה משחקים במחנה קדם הדראפט בפורטסמות' ששם שיחקו גם קלי, סטיט, ועוד כמה שחקנים שמשחקים היום ביוון וליגות טובות אחרות.

הוא היה השחקן המצטיין במחנה ועשה לכולם שם בית ספר. הוא ממש לא נגר, ויש לו מגוון של תנועות ואפילו קליעה מטווח השלוש. הוא יודע לשחק עם הגב לסל ועם הפנים לסל, הוא ריבאונדר התקפה אדיר וגם חוסם די טוב.

כמו תמיד - זה תלוי במאמן שאצלו אתה משחק ומה הוא דורש ממך לעשות. הוא שחקן של הרבה אנרגיות ולדעתי בקבוצה הנכונה היה יכול להיות ה-4 הטוב בליגה.

צריך להזכיר גם את כארם משעור שהלך ל-UNLV, ומלבד אתלטיות אדירה יש לו גם קצת כדורסל.

עוד שחקן שצריך להזכיר ועשה לדעתי טעות אדירה כשהחליט ללכת לסיטון הול בעונה הבאה הוא תום מעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 18:00 
יכול להיות שאני טועה, אבל עד עכשיו טיוס בעיקר הראה שהוא מאוד אתלטי ואקטיבי בשני הצדדים, אבל גם פינישר די רע. אם אתה אומר אחרת אני סומך עליך כי אני ראיתי אותו רק באשדוד.
לתום מעיין יש בעיה קשה של קליעה ולא בטוח עד כמה הוא יהיה טוב ברמת הבוגרים.
לגבי שמחון, מדובר בילד טוב. צריך להבין שבמדינה שלנו כל ילד בן 15 בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת. מהבחינה הזאת בהחלט מדובר בבחור יוצא דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 18:06 
הוקיץ.
המילה אכזבה הייתה יותר מדי קשה אני מודה.
ויכול להיות שפשוט התרגלתי לבר טימור. (בתור שחקן שבערך בגיל שלו ויוזם)
אבל היו לי ציפיות ממנו השנה שהוא לפחות יעשה משהו בראשון לציון. אני ראיתי הרבה משחקים שלהם רק בשבילו
ובכל התקפה כשהוא היה על הפרקט הוא פשוט לא נגע בכדור וגם מתי שהוא כן הוא ישר מסר מהר שחס וחלילה הוא יצתרך לעשות משהו.
ראיתי את אור משחק מול קבוצת הגילאים שלו והוא וואחד סקורר אז מחזר לי למרות השינוי לבוגרים שבוודאי הרמה אחרת לגמרי,שהוא לא יוזם מהלך.
אבל לא נורא,העתיד עוד לפניו.

ברזל.
עידן באמת פוטנציאל גדול. לפי מה ששמעתי היה אחד הבולטים בקדטים למרות כל שחקני האקדמיה.
ובנוגע למחיקת שמחון רק בגלל זה, סליחה אבל זה די מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
טימור בלאומית אפילו רק עכשיו מתחיל קצת להיפתח וליזום.
ויש הבדל גדול מאד בין ליגת העל וליגה לאומית. תן לנסטרנקו עוד קצת זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 19:50 
cscarlos כתב:
הוקיץ.
המילה אכזבה הייתה יותר מדי קשה אני מודה.
ויכול להיות שפשוט התרגלתי לבר טימור. (בתור שחקן שבערך בגיל שלו ויוזם)
אבל היו לי ציפיות ממנו השנה שהוא לפחות יעשה משהו בראשון לציון. אני ראיתי הרבה משחקים שלהם רק בשבילו
ובכל התקפה כשהוא היה על הפרקט הוא פשוט לא נגע בכדור וגם מתי שהוא כן הוא ישר מסר מהר שחס וחלילה הוא יצתרך לעשות משהו.
ראיתי את אור משחק מול קבוצת הגילאים שלו והוא וואחד סקורר אז מחזר לי למרות השינוי לבוגרים שבוודאי הרמה אחרת לגמרי,שהוא לא יוזם מהלך.
אבל לא נורא,העתיד עוד לפניו.

ברזל.
עידן באמת פוטנציאל גדול. לפי מה ששמעתי היה אחד הבולטים בקדטים למרות כל שחקני האקדמיה.
ובנוגע למחיקת שמחון רק בגלל זה, סליחה אבל זה די מגוחך.

לא יצא לי לראות את סולומון בבוגרים השנה, אבל אם הוא לא יהפוך לכוכב ענק בליגה אני אופתע מאד מאד.

אני באמת לא זוכר שחקן ברמה הזו בנוער כבר הרבה מאד זמן.

אולי זה אומר משהו בעיקר על רמת ליגת בתי הספר והנוער, אבל בכל זאת - הוא נראה לי פוטנציאל מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 19:54 
זה סתמי להתחיל לסמן את עמית שמחון רק כי הוא סירב אלינו כשהוא בבירור שחקן מקצועי שצריך לעשות את ההחלטה הכי טובה בשביל הקריירה שלו וההצעה לשחק באשקלון היא יותר מלגיטימית והיא גם הוכיחה את עצמה.
זה שבן אדם מוכן לרדת ליגות בשביל קבוצה כמו מה שמתן נאור עשה זה דבר נדיר שצריך להלל ולא לצפות שכל שחקן יעשה את זה בשבילנו כאילו זה מובן מאליו.

ובנוגע לכארם משעור הוא באמת מעניין אותי גם בעיקר בגלל המוצא שלו.
ערבים ישראלים לא נוטים לשחק ברמות הגבוהות של הספורט שלנו ובעיקר לא בכדורסל. להגיד את האמת אפילו שחקנים מזרחיים אני בקושי רואה שלא להגיד ערבים.
(חייבים להודות שכדורסל בארץ הוא בעיקר ספורט של אשכנזים.)
לפי מיטב הבנתי לפלסטינים יש איזה ליגה משלהם שמשתווה ברמתה לליגה א' שלנו מקסימום וקבוצה אחת מהארצית שרצתה לעלות לליגה הלאומית שהיא בעיקר ערביה.
מי יודע אולי כארם הוא העמרי כספי שלהם. מעניין לאן הוא יוכל להגיע. אני אעקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 19:59 
הפועל
ליזום גם בNBA אני יכול לעשות זה לא בהכרח קשור לרמה.
אפילו אני יכול (כמובן במידה ויתנו לי ) לעלות על הפרקט לקבל כדור ולזרוק לסל. יכול להיות שזה יהיה החלטה מאוד לא חכמה מצידי,רוב הסיכויים שהכדור לא יכנס אבל זה עדיין נקרא יוזמה.
ומישהו כמוהו יכול וצריך לתת לעצמו ליזום.
כשאני מסתכל על המצב בראשון אין להם כמעט ישראלים בכירים. אחרי הזרים יש בעיקר את ניצן חנוכי ואת בנדה. זה נותן רק 6 שחקנים ברוטציה. הוא בהחלט צריך לקחת את המקום ה7.
ואחי אני לא מדבר איתך על זה שעושים עליו הגנה קשוחה ובגלל זה הוא מוסר ככה שיש קשר לרמה.
דווקא בגלל שהוא צעיר ואנמי השמירה עליו הרבה יותר פחותה. שמים עליו את השומר הפחות טוב ומשאירים אותו הרבה פעמים פנוי והוא עדיין לא זורק.
ואם היית רואה אותו בנוער היית מבין את הפספוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2012, 22:13 
אני לתומי מחפש שחקנים צעירים בליגה הלאומית באתר ספסל.
נתקל בקטגוריה מסננת של סטט ״דירוג ישראלים עד גיל 22״
מה מסתבר.? הרשימה ריקה.
אין שחקנים עם ממוצע של יותר מ9 נקודות בליגה הלאומית שהם בגיל 22 ומתחת.
מסתבר שהמצב מגיע אפילו לליגה הלאומית.

ניתוח שלי.
כנראה אחרי שינוי הליגה שקרתה השנה בהם הוספת קבוצה נוספת לליגה מעשר לאחד עשר והגבלת הזרים ל4
היה דרישה הרבה יותר גבוהה לישראלים מליגת העל מה שגרם לחוסר של הרבה שחקנים צעירים. צריך לזכור שגם יש אצלנו 3 שחקנים מתחת ל22 שמאוד כשרוניים שמתפתחים גם הם.
סיבה אחרונה שאני יכול לחשוב עליה היא שהישראלים הצעירים שהיו אמורים להיות המבטיחים ביותר שסיימו גיל נוער בחרו ללכת להתקדם בחול במקום להגיע לליגה השניה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 21:08 
מעניין לראות מה קורה עם רפי מנקו הכוכב של האקדמיה. הרבה אומרים שהוא השחקן הראשון שהאקדמיה תהנה מהתוצר שלו.

בנוסף האקדמיה תצא ביחד עם חיזוק של 4 שחקנים לטורניר בשוויץ מול נבחרות חזקות כמו איטליה וצרפת.

http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19383

שניים מתוך ה4 מוכרים לי, יניב סלומון ועידן זלמנסון.

דווקא אני אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2012, 16:49 
מי זה רפי מנקו? איזה תפקיד הוא משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 13:03 
רפי מנקו הוא 1.98, סווינגמן (SG-SF)
הוא הקפטן של האקדמיה מתחילתה.
כיום הוא יהיה בן 18. עדיין משחק באקדמיה נראה לי.

http://www.ibba.one.co.il/General/Artic ... &id=180846
שיחק בנבחרת הנוער והיה בין השחקנים המובילים (לא כמו אור סלומון אבל שלישי ברוטציה נראה לי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 13:32 
האמת שהייתי שמח לדעת אם יש מישהו בקבוצה שמתעסק בכל נושא הצעירים.
להחתים ולהשאיל שחקנים מוכשרים זה חלק מהתנהלות בריאה של מועדון (גם מבחינה כלכלית שזה נושא מאוד חשוב מבחינתנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
יורם חרוש ייכנס בקרוב לתפקיד זה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 13:46 
הוקיץ
אני מסכים שזה עדיין לא קורה,ואני חושב שזה חלק מהפיכת מועדון למקצועי ורציני עם חשיבה קדימה.
כרגע אני חושב שאנחנו עדיין לא בשלב הזה.

מה אנחנו כן עושים כרגע?
אנחנו פונים לשכבות חלשות.
אנחנו בתור עמותה בעלת פעולות חברתיות דואגת לשחקנים הצעירים וכך מקבלת אותם.
למה זה טוב מבחינה מקצועית? בגלל שדווקא בשכבות החלשות צומחים להם השחקנים הגדולים ביותר.
אלה שאין להם מה להפסיד. אלה שלא מתעסקים בפינוקים אלה בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 14:09 
דרך אגב בר טימור הוא כבר בין המבטיחים ביותר.
אני יודע שאי אפשר לקחת הרבה מהמשחק נגד עפולה אבל אפשר לראות שבר תפס לעצמו ביטחון שאין בכלל לשחקנים בגיל שלו (19).
כרגע הוא המחליף הראשון לגל ומתפתח ביחד עם הקבוצה בהמשך העונה.
ארז הפך אותו לשחקן הגנה טוב יותר. בנוסף המהירות שלו במעבר ובמתפרצת והפיניש הטוב בחדירות מצויין.
הוא גם מפתח יד סבירה מרחוק למרות שזה לא הכלי העיקרי שלו.
מישהו יודע לכמה עונות הוא חתום אצלנו? וגם כמה אבירם ויותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 14:47 
בדיוק ספסל העלו כתבה על נאור שרון עליו דיברתי, כולל סרטון ביצועים:

http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19384

כישרון גדול מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
[quote="cscarlos"]ארז הפך אותו לשחקן הגנה טוב יותר.

התכוונת לעופר רון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2012, 17:13 
כן אני מכיר את היכולות של נאור שרון ומי שלא כדאי לראות את סרטון ההילייטס.
מדובר בכשרון נדיר. הוא עשה את הבחירה הנכונה כשבחר להתפתח בחול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: