ספורטליין:פרסום ראשון: איש העסקים, מיכאל ברנשטיין, מעוניין לרכוש את הפועל ת"א
http://sportline.co.il/?p=37509ישראל היום:בהפועל ת"א התעוררו לראשונה זה שבועות רבים לבוקר שהתחיל בחיוך, לפחות בפן המקצועי. לאחר הניצחון הגדול על מכבי חיפה 1:4, לשחקנים האדומים ולמאמן ניצן שירזי חזרה האמונה שלמרות הכל המקום השני הוא בהישג ידם. זאת נוסף על גביע המדינה, מה שיכול להציל משהו מהעונה הרעה שעובר המועדון.
המגן עמרי קנדה, שידע גם הוא כמה שבועות סוערים לאחרונה, נשמע אתמול אופטימי במיוחד. "היה משחק גדול עם המון הקרבה מאיתנו השחקנים. נתנו לכולם לדבר על הפועל והפעם באמת הצלחנו להתעלם מכל. אנחנו התרגלנו שאף פעם לא שקט במועדון ובשבילנו זו שיגרה, ברגע שאתה מפנים את זה יותר קל להסתדר. ניצן גרם לנו להבין את זה והוא גבר, ממש כיף להתאמן תחתיו, כל אימון הוא כיפי והאווירה מצוינת. הוא חייב להישאר עוד עונה. אם שואלים אותי, אני יכול לספר לך ששחקנים מאוהבים בו".
אבל איך מתעלמים מהמחאה ומכל הבלאגן?
"אי אפשר להתעלם מזה, ואנחנו מרגישים את זה כל הזמן. אבל כשאנחנו חושבים שחלאס, צריך לנצח, והלו - זאת הפועל ת"א, עם כל הכבוד לסכנין ואשדוד אנחנו חייבים לקחת מקום שני. זה יעליב אם זה לא יהיה ככה, אם הפועל לא לוקחת אליפות אז אין שאלה, המטרה היא המקום השני. זכינו גם בשני גביעים ברציפות ואני מקווה שנשיג גם את השלישי".
איך אתה מגדיר את העונה שלך עד כה?
"היו לי הרבה עליות וירידות השנה. זו הפעם הראשונה בשבע שנים שאני מתמודד קצת עם פציעות. זו עונה לא הכי גדולה בלשון המעטה ומורכבת. פתחתי מעולה בחודשיים הראשונים ואז היתה ירידה ביכולת ואחר כך חילופי מאמנים וכל מה שקרה מסביב. אני מרגיש כאילו עברו חמש עונות. גם מבחינה אישית התמודדתי ואני עדיין מתמודד עם דברים, וכמו כל דבר אני מטפל בזה בחיים דרך צחוק".
גם עם הקלטת שפורסמה שבה באדיר ספק מכה אותך?
"זה הכעיס אותי מאוד ומבאס אין ספק. הכעס שלי לא על וואליד. מה שמבאס שדבר כזה לא אמור לצאת. אני לא מאשים את הצוות המקצועי עכשיו אבל בקדנציה של אלי גוטמן המרקם החברתי היה מושלם ומשהו קרה מאז. אולי זה באמת כל מה שמסביב שמשפיע אני לא יודע, אבל כן מקווה שנדע לחזור להיות ככה".
טביב כעס עליכם שחגגתם עם הקהל. אתה מבין אותו?
"מותר לטביב לחשוב ככה ולהגיד הכל. הוא הבעלים, אבל אני לא יודע אם הוא צודק או לא. אני אישית שואב את העידוד והאטרף שלי מהקהל. כולם יודעים שאני שחקן של קהל וברגע שהוא נותן מוטיבציה ואנחנו מצליחים זה ברור שנשמח איתם בסוף ונודה להם על ההשקעה שלהם. זה לא שאני נגד טביב ומצדיק את זה שהם מקללים אותו, אני לא נכנס לזה, יש את המחאה ואני מקווה שבסופו של דבר הדברים יסתדרו".