sylar כתב:
אם בארסה היו מפסידים ליונייטד בגמר, עדיין היית אומר את זה?
אם ססק לא היה עובר בסוף, היית אומר את זה?
אם דני אלבס, שלטענתך הוא "ללא ספק השחקן הכי מכביסט ומטונף בכדורגל", היה שחקן של קבוצה שהיא לא בארסה, או לפחות לא בארסה של היום, היית אומר את זה?
לא.
יובל, אני מתוסכל לא פחות ממך על עזיבתו של פברגאס והפסטיבל שהיה לפני שעזב,
אבל אל תשווה ביריבות שבין מכבי והפועל, וזאת שבין ארסנל וברצלונה,
שהיא אפילו לא קיימת.
לא הבנתי מה הקשר לגמר של ברצלונה ויונייטד. ואת ברצלונה אני שונא לפני שפברגס עבר אליהם (וגם אם לא הייתי שונא אותם, כל מה שהיה סביבו היה מספיק לי כדי לשנוא אותם). אני שונא את ברצלונה קודם כל בגלל שהשיפוט במשחקים שלה בליגת האלופות הם מכורים, והמקרה הכי בוטה היה בכלל נגד צ'לסי, שהיא יריבה קצת יותר גדולה של ארסנל מאשר ברצלונה. כנראה שלא הייתי אומר את זה על אלבס אם הוא היה משחק בקבוצה אחרת, אבל מן הסתם העובדה שדני אלבס משחקת בקבוצה כזאת מכביסטית מאפשרת למכביסטיות שלו ללבלב. העובדה שהוא נמצא במועדון שחושב שהכל מגיע להם, והשופטים והתקשורת מחליקים לו כל מה שהוא יעשה, מאפשרים לו לשחק ולהתנהג בצורה כל כך דוחה. בקבוצה אחרת הוא עדיין היה שחקן דוחה, אבל עם גבולות יותר מצומצמים (וכן, יכול להיות שהוא גם היה מקבל פחות חשיפה).
לא ניסיתי להשוות ברמת היריבות, שאני יודע שהיא מזערית, אם בכלל קיימת. זאת לא הייתה הנקודה שלי, וארסנל בכלל לא הייתה הנקודה שלי (בתור אוהד ארסנל אני מכיר מקרים כאלה מקרוב, אבל אין לי ספק שברצלונה עושה קטעים מלוכלים כאלה גם לקבוצות אחרות) אלא רק כמה ברצלונה הם מכביסטים. אם אתה רוצה, אתה יכול לשנות בכל ההשוואות שלי את כל האזכורים של הפועל לקבוצות אחרות, חולון או גליל או ירושלים, ומה אוהדי הפועל היו חושבים על מהלכים כאלה.
בלי שום קשר, אני לא מבין איך אוהד ארסנל, שאמור לחוות מקרוב ועל בשרו כמה ברצלונה מועדון דוחה, יכול להיות בעדם.