תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 09:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב' 12.03
הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף זה גם בעיתון האמיתי היחיד במדינה:
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1661972
אלי טביב נחקר תחת אזהרה בחשד לתקיפת קטין
הבעלים של הפועל ת"א שוחרר לביתו בתנאים מגבילים לאחר שנחקר בחשד להכאת נער בן 17. "לא אכנע לבריונים שמנסים לפגוע בי או בקבוצה", אמר

הבעלים של הפועל תל אביב, אלי טביב, נחקר היום (שני) תחת אזהרה במשך כשלוש שעות במרחב ירקון בחשד לתקיפת קטין. קודם לכן נדרשה רעייתו של טביב, דנה אשכנזי לתת עדות בנושא. טביב עצמו שוחרר לאחר החקירה לביתו בתנאים מגבילים. חקירתו של טביב הגיעה בעקבות תלונתו של נער בן 17 שטוען כי הוכה על ידי טביב ומאבטחו האישי בסוף השבוע שעבר.
אלי טביב עצמו הגיב לאחר חקירתו ואמר: "יש לי אמון מלא במשטרה. לא אכנע לבריונים שמנסים לפגוע בי או בקבוצה ומטרידים כבר תקופה ארוכה את משפחתי". בחקירה הציג טביב הציג את גרסתו לאירועים ועומת מול גרסתו של המתלונן
מדוברות המשטרה אישרו את הפרטים: "אלי טביב נחקר תחת אזהרה בעניין הקטין שהותקף לכאורה ביום חמישי מחוץ לביתו. הוא שוחרר בתנאים מגבילים. נאסר עליו ליצור קשר עם הנער או להתקרב אליו במשך 30 יום".
כזכור, בלילה שבין חמישי לשישי, הוגשה תלונה דו צדדית הוגשה למשטרה, אחרי שטביב ומאבטחו האישי תפסו את הנער שלטענתם זרק אבנים לכיוון ביתו של הבעלים. בין הצדדים התפתח ככל הנראה עימות פיסי, אך הנער טען כי לא השליך אבנים, אלא רק הפגין מחוץ לביתו של טביב.
לטענת הנער, תושב האזור בו מתגורר טביב, הוא עבר בסמוך לביתו של טביב וקרא קריאות בגנותו של הבעלים. מאבטח, שיצא ממכונית שחנתה בסמוך, תפס אותו לפני שטביב יצא מביתו והשניים היכו אותו נמרצות עד שנזקק לטיפול רפואי. הנער, שפונה מאוחר יותר לבית החולים איכילוב, נפצע באוזנו. לעומתו, מכחיש טביב את הטענות בגין תקיפה וטוען כי הנער השליך אבנים אל עבר ביתו, והוא עצמו רק החזיק בו עד שהגיעה ניידת המשטרה.
צוות החקירה אסף עדות של אזרח ששהה במקום, וככל הנראה היה זה שהזעיק את המשטרה, ובנוסף בודק את התמונות שהתקבלו ממצלמות האבטחה בביתו של טביב, וייתכן שגם ממצלמות של בתים נוספים באזור.
בעקבות התקרית, מטה המאבק של אוהדי הפועל תל אביב מתכנן לקיים הפגנה מול ביתו של טביב ביום רביעי בערב. "מצבה של הקבוצה משתקף באובדן השליטה שמפגין הבעלים, טביב, שלכאורה מעז להרים יד על ילד בן 17, שהוא אחד מאיתנו", נכתב בהודעת המטה." אנחנו לא מוכנים לשתוק על האלימות הזו. "נתנו לטביב הזדמנויות חוזרות ונשנות להוכיח שהוא אדם ראוי, שיוכל להוביל את המועדון בדרך הנכונה והטובה עבורו. האירוע המזעזע שהתרחש בחמישי האחרון, מבהיר לכולנו כי כלו כל הקיצין".
בהמועדון פרסמו תגובה לכך וטענו כי "זהו מעשה ציני שאותם מתפרעים שנקטו רק לפני שבוע מעשי אלימות קשים במשחק הדרבי, מנסים להתחפש לפיות תמימות הזועקות נגד אלימות".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/345 ... 1&cat=7101
אלי טביב נחקר באזהרה, שוחרר בערבות
תקרית הנער, האבן, בעלי הפועל ת"א והמכות עברה לצוות חקירה מיוחד. בעלי הפועל ת"א שלח את אשתו דנה אשכנזי על מנת להסיח את התקשורת, בזמן שנכנס מהכניסה האחורית. במשטרה סבורים כי היה מעורב בתקיפה, יזומן לחקירה נוספת. ג', שיעבור ניתוח בעור התוף, משחזר: "התנצלתי כדי שיפסיקו לבעוט בי"

אלי טביב עשה הבוקר (שני) צחוק מהתקשורת הישראלית, תוך שהתשתמש בהצלחה בתרגיל הדוגמנית בחדר החקירות. הבוקר זומן בעלי הפועל ת"א לחקירה תחת אזהרה במרחב ירקון של משטרת ישראל, בחשד שתקף תקיפה חמורה נער בן 17 איתו התעמת בכניסה לביתו באפקה.
במשטרת ת"א קיים נוהל VIP לאנשים חשובים ומפורסמים המזומנים לחקירות, נוהל המאפשר להם להתחמק מכניסה למטה דרך הדלת הראשית ומתיר להם להתחמק פנימה דרך החניון התת קרקעי של הבניין. בעבר זכו דוגמנים ושחקני כדורגל בכירים ליחס המועדף, בין אלו נמנים בר רפאלי ואיציק זוהר.
טביב, שבמשטרת ת"א החליטו אתמול לזמנו לחקירה כחשוד, ביקש ליהנות גם הוא מהשירות ולהימנע מהרגע המשפיל בו יצולם בידי צלמי התקשורת עם כניסתו. במשטרה נעתרו לבקשתו, לטענת דוברת המחוז, סגן ניצב אורית פרידמן, בשל היותו אישיות ציבורית וההחלטה לשמור על פרטיותו.
טביב לא הסתפק בכך וארגן מבצע הסחה לצלמי התקשורת שהמתינו בחוץ. הוא שיגר תחילה את אשתו הדוגמנית דנה אשכנזי אל הכניסה הראשית של משרדי החקירות, עם הגעתה מיהרו הצלמים הרבים לצלם אותה. באותו שלב בדיוק נכנס הבעלים עם מכוניתו לחניון התת קרקעי ובכך עלה היישר לחדר החקריות, מבלי לעבור אפילו את הבדיקה הבטחונית הנדרשת. "הוא פשוט עשה לתקשורת את תרגיל הדוגמנית, שלח את אשתו היפה לחזית התחנה. הצלמים ראו אותה ואת יופייה ורצו לצלם אותה, בינתיים הוא נכנס בדלת האחורית", אמרה הדוברת פרידמן.
טביב נחקר במשך מספר שעות בחדרי החקירות וחקירתו תועדה במצלמות וידאו. הוא חשוד בתקיפתו של הנער ובגרימת חבלה חמורה. טביב הכחיש את החשדות ובמשטרה מעריכים כי סיכם עם המאבטח שנעצר אף הוא כי השני ייקח את התיק עליו ויודה בתקיפת הנער.
במשטרה סבורים כי טביב נטל חלק בתקיפה וגורם אמר כי בכוונת החוקרים לזמנו לחקירה אחת נוספת לפחות. הבעלים האדום נחקר תחת אזהרה, שוחרר בערבות ותחת תנאים מגבילים (אסור לו להתקרב לנער במשך 30 יום). "עצוב מאוד שאדם שחווה אלימות ומטיף נגד אלימות, ברגע של משבר נוהג באלימות כל כך קשה כלפי נער", אמר גורם בכיר במשטרת ת"א.
צוות החקירה המיוחד שמונה, בראשותה של רפ"ק רונה פינגלאווי-מורד, הוא אותו צוות שחוקר את השלכת רימוני ההלם והעשן על בית טביב בתחילת פברואר.
במשטרה גוברת ההערכה כי גרסתו של הילד קרובה לאמת, בניגוד לגרסת בני משפחת טביב, כי הילד השליך אבן לעבר ביתם ועל רקע זה הם רדפו אחריו והיכו עפ"י החשד את הנער. כתוצאה מהתקיפה נזקק הנער לטיפול ואמור לעבור ניתוח בעור התוף. חוקרי המשטרה לא מצאו שרידים של אבן ונזק לשמשה של חלון הבית, כפי שטען טביב.
ג', תלמיד תיכון מת"א, היה בלילה שבין חמישי לשישי מחוץ לביתו של טביב בשכונת אפקה בצפון ת"א, ולטענת הבעלים קילל וזרק אבנים על הבית. הנער מכחיש את ההאשמות, טוען כי רק גידף את טביב ובמשטרה נוטים לקבל את גרסתו, לאחר שחוקרי המשטרה סרקו לטענתם את זירת האירוע ולא מצאו זכר לאבנים או לשברי זכוכיות. במשטרה השיגו את סרטי מצלמות האבטחה מבית טביב וממצלמות אבטחה נוספות, אולם הסרטים טרם פוענחו.
טביב התלונן כי האבן נזרקה על חלון בתו בת ה‭,4-‬ מה שיצר מהומה בבית, שלאחריה הוא ומאבטחו רדפו אחרי הנער ותפסו אותו עד להגעת המשטרה. המאבטח עוכב לחקירה בה טען כי הוא וטביב רק השתלטו על הנער ולא הכו אותו. ג' עצמו נחקר, שוחרר ופונה לקבלת טיפול רפואי וכנראה יזדקק לניתוח בעור התוף.
אמו של הנער, אשת יחסי ציבור בתחום התרבות, הורידה פרופיל ובודקת את כל האפשרויות המשפטיות נגד טביב והמאבטח, בנפרד מהאוהדים - מהם ביקשה עזרה בעניין הניתוח.
בסביבת המשפחה והאוהדים מנסים לקבל הסברים לכך שהפרשה התפוצצה יומיים לאחר שהתרחשה. במאבק בין טביב לאוהדים, נראה לאחרונים מוזר שהבעלים לא מיהר לצאת לתקשורת עם סיפור זריקת האבנים, דרך משרד יחסי הציבור ששכר, ועשה זאת רק לאחר שהתבקש לתגובה.

"התנצלתי רק כדי שיעזבו אותי"
הנער סיפר לחבריו את גרסתו: "טביב הפיל אותי ובעט בי. הייתי על הרצפה כל הזמן, לא התנגדתי, לא ברחתי. הם היו שניים - טביב והמאבטח, ככה שגם לא יכולתי לעשות משהו. הם בעטו בי בכל הגוף - בפנים, בבטן, ברגליים.
"התנצלתי והתחננתי שיעזבו אותי רק כדי לגרום להם להפסיק לבעוט בי. הם הפסיקו רק כשהמשטרה באה, ואמרו לשוטרים שזרקתי אבנים למרות שלא זרקתי שום דבר. השוטרים הלכו לבדוק וראו שלא נזרק כלום. הם לקחו אותי ואת המאבטח לחקירה. טביב, כמובן, נשאר בבית, למרות שסיפרתי להם שתקף אותי.
"בחיים לא הייתי חושב שאדם בגילו ובמעמדו של טביב יתן לי מכות. יש מצלמות שיוכיחו. במשטרה נאמר לי שאם הצילומים מאותו ערב יעלמו, זוהי ראיה לכל דבר".

בקושי חצי הרכב בקרית אליעזר
בצל העונש הכבד, תעלה הערב ‭,20.50)‬ קרית אליעזר, ישיר בערוץ 1) הפועל למשחק חוץ קשה מול מכבי חיפה, עם הרכב טלאים. אל ידין וטועמה המורחקים מתווספים טוטו תמוז ונאאל חוטבא הפצועים, ושי אבוטבול ומהראן לאלא, שהגזרה בינם לבין טביב התחממה אתמול - שוב בעקבות העובדה שלא קיבלו משכורות.
בסביבת השניים טענו כי מדובר בחיסול חשבונות לאור המאבק הכספי הבלתי נגמר שמתנהל בין השניים לטביב. דודו של לאלא, פואד, המייצג את השחקן, שלח אתמול סמס מאיים: "אם לא תשלם את המשכורת מיד, ננקוט נגדך הליכים משפטיים".
ל-nrg מעריב הוא אמר: "טביב הוא רמאי ורע לב. לא מספיק שהוא חייב ללאלא 100 אלף שקל בגין מענקים ובונוסים שטרם שולמו לו. עכשיו הוא גם עובר על החוק ומלין את שכרו". מחמוד עבאס, מירקו אורמוש ועמרי קנדה יפתחו בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
יש מישהו במדינת פשע, פח זבל ואשפה הזאת שמסוגל להציל אותנו?

חיים רמון, תאומים, לא יודע, כל אדום שאיכפת לו,
הפועל פאקינג מתפרקת ואתם שותקים.

הצילו!

אני רוצה לומר בהזדמנות הזו, שציטרון שוחח היום עם אבא שלי ארוכות. הוא טוען שהקהל של הפועל ידע לעשות את המוות לכל ההנהלות הקודמות ולכן קשה למצוא אנשים שיבואו.
אני מנסה להגיד לעצמי שזה שטויות, ואם מכבי הצליחו להביא 3 בעלים שונים אחרי שעשו את המוות ללוני, אין סיבה שבהפועל זה לא יקרה.
אבל זה מה שהוא אמר. זו הסיבה שהוא ברח מהפועל.

למרות שאני רואה הפועל כבר כמעט 20 שנה, בתקופה הזו שהייתי חייל היה לי נורא קשה לעקוב. אני אשמח אם מישהו ירענן את זכרוני בכל הנוגע למעורבות שלו בהפועל. זכור לי משהו על שביט, ושקיללנו את ההנהלה כי הם התיחסו אליו לא יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
האדס כתב:
יש מישהו במדינת פשע, פח זבל ואשפה הזאת שמסוגל להציל אותנו?

חיים רמון, תאומים, לא יודע, כל אדום שאיכפת לו,
הפועל פאקינג מתפרקת ואתם שותקים.

הצילו!

אני רוצה לומר בהזדמנות הזו, שציטרון שוחח היום עם אבא שלי ארוכות. הוא טוען שהקהל של הפועל ידע לעשות את המוות לכל ההנהלות הקודמות ולכן קשה למצוא אנשים שיבואו.
אני מנסה להגיד לעצמי שזה שטויות, ואם מכבי הצליחו להביא 3 בעלים שונים אחרי שעשו את המוות ללוני, אין סיבה שבהפועל זה לא יקרה.
אבל זה מה שהוא אמר. זו הסיבה שהוא ברח מהפועל.

למרות שאני רואה הפועל כבר כמעט 20 שנה, בתקופה הזו שהייתי חייל היה לי נורא קשה לעקוב. אני אשמח אם מישהו ירענן את זכרוני בכל הנוגע למעורבות שלו בהפועל. זכור לי משהו על שביט, ושקיללנו את ההנהלה כי הם התיחסו אליו לא יפה.

שיפסיק לבלבל את המוח בנוגע לסיבות העזיבה שלו, נהיה בון טון לזיין את השכל על הקהל.
http://www.haaretz.co.il/sport/1.1383074
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3359636,00.html
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000178978

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
הוא יודע שעו"ד בן עמי זה לא הקהל של הפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
התמונה שמופיעה בוואלה היום בתוך כל כתבה על הפועל:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 17:04 
הארווי כתב:
nati כתב:
הצדיק היחיד בסדום
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/345 ... hp=3&loc=6
ד"א,הוא שכח את הרבע גמר ב83.

ואת שני הפוגרומים בתקווה.

:hapoel:

זה היה צריך להיות קו ההגנה של הקבוצה בבית הדין ולא הקו הטיפשי שננקט שם שאומר שצריך לזכות את הקבוצה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 17:24 
הערעור של הפועל יידון בבית הדין העליון של ההתאחדות ביום חמישי הקרוב.
הפגנה, מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
103FM: יעקב הלל נתן אולטימטום לטביב שאם הוא לא נפגש איתו בקרוב, הוא עוזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
לפי פרימו ב 103fm הלל אמור להודיע בימים הקרובים על עזיבתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
התמונה שמופיעה בוואלה היום בתוך כל כתבה על הפועל:
תמונה

טוב. רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
שלום תקווה לא מחובר למציאות. אולי הציעו לו תפקיד ניהולי?

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2516058
הפועל תנצח וטביב יפסיד? נוסחה שלא תעבוד
אוהדי הפועל תל אביב צריכים להבין ששקט תעשייתי טוב לא רק לבעלים, אלא גם להם. הוא, מצדו, חייב ללמוד מטעויות ולהקים מחדש צוות ניהולי במועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
שלום תקווה לא מחובר למציאות. אולי הציעו לו תפקיד ניהולי?

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2516058
הפועל תנצח וטביב יפסיד? נוסחה שלא תעבוד
אוהדי הפועל תל אביב צריכים להבין ששקט תעשייתי טוב לא רק לבעלים, אלא גם להם. הוא, מצדו, חייב ללמוד מטעויות ולהקים מחדש צוות ניהולי במועדון

מה יהייה? מחר נקרא טור של אריק איינשטיין שחושב שטביב הוא הניהול בהתגלמותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
יעקב הלל בדרך החוצה

שוב רעידת אדמה אצל האדומים: הסקאוט/מנהל, שלאחרונה ממלא תפקידים נוספים, כועס על התנהלותו של אלי טביב ולא מרוצה משכרו. בשל כך הוא צפוי לעזוב. הקבוצה ויתרה על בית מלון לפני המשחק בחיפה. גורם במועדון: "נפגשנו בגלילות כדי להימנע מהפקקים בוולפסון"

אחרי התפטרות חברי הנהלת הפועל תל אביב בינואר האחרון, שכללה את היו"ר דורון אוסידון, המנכ"ל ניר ענבר והדובר קובי ברדה - גם יעקב הלל צפוי להתפטר ביומיים הקרובים.

הלל, שספג ביקורות רבות עקב טיפול בנושאים שלא קשורים אליו, כמו ייצוג הקבוצה בדיון המשמעתי אתמול, היה משוכנע כי עם חזרתו של טביב ממיאמי תתקיים פגישה ותוכן תוכנית עבודה, אבל בפועל הדבר לא קרה ולמקורביו הוא סיפר שהוא מרוויח שכר נמוך יחסית: "אם התוכנית שלי לא תתממש - בימים הקרובים אעזוב את הקבוצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 19:26 
אהההה, עכשיו הכל ברור. נפגשתם בגלילות כדי להימנע מהפקקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 19:27 
גורם במועדון. ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:19 
טור נכון של חמי אוזן בוואלה
http://sports.walla.co.il/?w=/3733/2515991

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:21 
ארבעה עצורים בקרית אליעזר, אוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
על מה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
אופירה שטופת הזרע ממהרת בכותרת ראשית שאלימות אוהדי הפועל לא נפסקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
על מה???

לא יודע.
אבל פעם אחרונה שהיינו בקריה נעצרו לידי אוהדים בברוטליות באשמת קטטה, ואני יכול להעיד שהם לא היו קשורים למה שהלך שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א: יעקב הלל בדרך החוצה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4201847,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
טביב: "יש לי כעס על השחקנים שלא תוקפים את הקהל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:42 
במהלך המשחק והשידור בערוץ 1 יש את הענין הזה של שאלה ותגובות של אנשים.
איך זה עובד?

עכשיו אמרו משהו על פייסבוק. משהו יכול לתת לי כיוון?

נערך לאחרונה על ידי חתול אדום בתאריך 12 מרץ 2012, 20:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:42 
nati כתב:
הצדיק היחיד בסדום
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/345 ... hp=3&loc=6
ד"א,הוא שכח את הרבע גמר ב83.

כי הוא יודע שמילה לא במקום וחברי המושב יזרקו לו גזם בכניסה לבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

איפה זה נכתב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
nirog כתב:

איפה זה נכתב ?

שמעתי אותו אומר את זה בראיון בערוץ הראשון
היה פרומו לראיון שישודר במחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 21:03 
אל באנדי כתב:
nirog כתב:

איפה זה נכתב ?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2516183

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 21:22 
אוגוסטוס היל כתב:
אל באנדי כתב:
nirog כתב:

איפה זה נכתב ?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2516183

צריכה , האיש פשוט חולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
היה נחמד לראות את שחקני הפועל ממלאים את הוראות הבעלים ורצים להתקיף את האוהדים אחרי הגול השלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: