תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 23:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מדינה משוגעת ...
הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
איך נותנים ציונים להרוגים, לעומת נפגעי חרדה. אלף נפגעי חרדה שווה הרוג אחד? ופציעה קשה שווה נניח חמש מאות נפגעי חרדה?
ומעבר לציניות המטומטמת שמתברר לי שלא הובנה אצלכם, רק הגבתי לאנטישמי מלמעלה שרצה שיפלו עלי, על בלומפילד, על מתחם חודרוב ועל עוד כמה וכמה אלפי אזרחים קטיושות.
אני לעומתו לא רוצה שיפלו על האנשים בדרום קטיושות ואני חושב שצריך להילחם בזה, אבל זה שייך לדיון אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 08:14 
אחד אדום כתב:
איך נותנים ציונים להרוגים, לעומת נפגעי חרדה. אלף נפגעי חרדה שווה הרוג אחד? ופציעה קשה שווה נניח חמש מאות נפגעי חרדה?
ומעבר לציניות המטומטמת שמתברר לי שלא הובנה אצלכם, רק הגבתי לאנטישמי מלמעלה שרצה שיפלו עלי, על בלומפילד, על מתחם חודרוב ועל עוד כמה וכמה אלפי אזרחים קטיושות.
אני לעומתו לא רוצה שיפלו על האנשים בדרום קטיושות ואני חושב שצריך להילחם בזה , אבל זה שייך לדיון אחר

להילחם ממש? עם נשק וכאלה? מה קרה "עדיפה דרך השלום מדרך המלחמה" "במלחמה הורגים ונהרגים" "אין מחבל רע, יש מחבל שרע לו" וכל אלה? מלחמה זה פויה! תשאל את ינאי
וכשאתה אומר שאתה לא רוצה שיפלו בדרום על האנשים קטיושות, זה ממש נדיב מצידך, איזה חמוד אתה, אתה פשוט לא רוצה בזה. נהדר :ROSE:

ואל תשחק אותה טמבל, הוא לא באמת מייחל לטילים בגוש דן, הוא מנסה ובצדק להעביר מסר שאם היה נופל טיל אחד על אקירוב, ככל הנראה התגובה המיידית לאוייב היה קשה אלפי מונים.

יש מדינה בעולם שהייתה מקבלת את העובדה שארגוני טרור ירו עליה מעל ל150 טילים תוך 48 שעות? אבל כרגיל התגובה של ישראל "מידתית" "מאופקת" על חשבון בטחון אזרחיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
ישראל משחקת משחקי איפוק ואגו על חשבון חפים מפשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
דובר צהל שחרר הודעה אופיינית להתרפסות הישראלית שמשעות הלילה המוקדמות לא הייתה תקיפה ברצועה, והגבירו את נוכחות המסוקים ברצועה
זוג חדלי האישים העומדים בראשות הממשלה העונים לשם אהוד ברק ובנימין נתניהו מטפלים בסרטן הטרוריסטי באמצעות אקמול ונורופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שהתיסכול אצל המשגרים, מחוסר ההצלחה עד עכשיו מלפגוע באשדוד וב"ש(בזכות הכיפה), יביא אותם לחזור לקלאסיקה ולשגר את כל הארסנל הרקטי הקצר טווח, על שדרות והסביבה. נוסטלגיה.
אומנם פגיעה באשדוד או ב"ש, זה הרבה יותר פיקנטי ומשמעותי, אבל באין ציפור שיר, גם נוד יחשב כזמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
הכיפה לא יכולה להתמודד עם טילי פאג'ר לטווח הרחוק יותר (ת"א-נתניה)

לא רחוק הזמן שמרוב תסכול הם גם יפציצו את תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שבסבב הזה הם יבחרו לערוך בכורה לטיל/רקטה טווח גוש דנית. אם לא יהיו הרוגים ישראלים, זה לא אמור להסתבך לכיוון המרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
לא נראה לי שבסבב הזה הם יבחרו לערוך בכורה לטיל/רקטה טווח גוש דנית. אם לא יהיו הרוגים ישראלים, זה לא אמור להסתבך לכיוון המרכז.

עוד בעופרת יצוקה ירו לאזור ראשון דרום ופלמחים והנסיבות ידועות,
בסיבוב הקודם ירו לאותו אזור עוד פעם.

לדעתי האזעקה הראשונה בגוש דן קרובה מתמיד, על אחת כמה וכמה שהנפשות הפועלות הן הפלגים הקיצוניים יותר ברצועה ולא החמאס שכרגע נשאר מחוץ לתמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
אחד אדום כתב:
עובדיה כתב:
קומוניסים כתב:
עשרות שנים של כניעה התרפסות, חימוש הטרור ועידודו ופתאום מתפלאים איך הטילים מגיעים אוטוטו לגוש דן. מדינה פסיכית.

כשתגיע האזעקה לצפון תל אביב רחמנא ליצלן אולי רק אז אהוד ברק יתעורר, עד אז נחטוף 15 טילים מ6 עד 12:30 בבוקר, וזה רק באשדוד

שיפול כבר בגוש דן שיפול

בנתיים בגוש דן סבלו מטרור פלשתיני הרבה יותר ממה שסבלו בבאר שבע או באשקלון. אתה רוצה לספור הרוגים?
חולי נפש שרוצים שהאחים היהודים שלהם בגוש דן ימותו או יפגעו, עד מתי השינאה העצמית של הימין

ורומאריו, כתבת פעם שאתה עונה עניינית, תקרא שוב את ההודעה שלך ותזכיר לי איך זה קשור

כן, אני רוצה לספור גופות + נפגעי חרדה

תעמוד מאחורי המילה שלך ותספור מאות אלפי נפגעי חרדה, ילדים ומבוגרים שפוחדים ללכת לישון, להיכנס להתקלח ואפילו סתם לצאת לקנות פלאפל

ועכשיו לך תסביר לאחותך למה היא צריכה להתעורר באמצע הלילה ולרוץ 100 מטר בפחות מ40 שניות עד למקלט הקרוב

יאללה יאללה פוליטיקלי קורקט
שמענו עליכם

איפה היית כשכל יומיים אוטובוס של דן היה מתפוצץ?
אה, עוד לא נולדת.
בועה תל-אביבית עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
עובדיה כתב:
אחד אדום כתב:
עובדיה כתב:
קומוניסים כתב:
עשרות שנים של כניעה התרפסות, חימוש הטרור ועידודו ופתאום מתפלאים איך הטילים מגיעים אוטוטו לגוש דן. מדינה פסיכית.

כשתגיע האזעקה לצפון תל אביב רחמנא ליצלן אולי רק אז אהוד ברק יתעורר, עד אז נחטוף 15 טילים מ6 עד 12:30 בבוקר, וזה רק באשדוד

שיפול כבר בגוש דן שיפול

בנתיים בגוש דן סבלו מטרור פלשתיני הרבה יותר ממה שסבלו בבאר שבע או באשקלון. אתה רוצה לספור הרוגים?
חולי נפש שרוצים שהאחים היהודים שלהם בגוש דן ימותו או יפגעו, עד מתי השינאה העצמית של הימין

ורומאריו, כתבת פעם שאתה עונה עניינית, תקרא שוב את ההודעה שלך ותזכיר לי איך זה קשור

כן, אני רוצה לספור גופות + נפגעי חרדה

תעמוד מאחורי המילה שלך ותספור מאות אלפי נפגעי חרדה, ילדים ומבוגרים שפוחדים ללכת לישון, להיכנס להתקלח ואפילו סתם לצאת לקנות פלאפל

ועכשיו לך תסביר לאחותך למה היא צריכה להתעורר באמצע הלילה ולרוץ 100 מטר בפחות מ40 שניות עד למקלט הקרוב

יאללה יאללה פוליטיקלי קורקט
שמענו עליכם

איפה היית כשכל יומיים אוטובוס של דן היה מתפוצץ?
אה, עוד לא נולדת.
בועה תל-אביבית עלק.

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 14:49 
לדעתי ולצערי טווח הרקטות יגדל בשעות\ימים הקרובים
מכיוון שממשלת ישראל תתקוף באיראן והיא רוצה שכל האזרחים יהיו בתך המקלטים בלי שום התראה.כדי שהתקיפה תתבצע בהפתעה גמורה.

אבל זה רק תרחיש הקונספירציה שלי.

משיח עכשיו.
די לגלות קדימה התגלות.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 14:55 
230 טילים ב72 שעות :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
שיפול כבר בגוש דן שיפול

אל דאגה, בסוף עלינו תיפול ה-פצצה. ד'ה ריל ת'ינג. זאת של אחמדינג'אד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
צה"ל מגיב ליריות שלהם מעבר לגיחות של מטוסי חיל האוויר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 15:07 
"לפני דקות אחדות זוהה שיגור רקטה לעבר מרחב רחובות, צפונית לגדרה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 15:16 
בזמן שמיליון תושבי הדרום יושבים במקלטים, בזמן שהטילים נוחתים על ראשנו כמו גשם, והפעם לא גשם ברכה, בוחר חבר הכנסת אחמד טיבי (רע"ם-תע"ל) לרשום בעמוד הפייסבוק שלו "עזה חזקה, תחזיק מעמד" בערבית

15:20: "נפילת רקטת גראד באשדוד 10 פצועים - כוחות במקום"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 15:52 
https://www.facebook.com/?ref=logo#!/ph ... =1&theater

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יודע איפה נפל הגראד "באזור גדרה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
מישהו יודע איפה נפל הגראד "באזור גדרה"?

על ציר תנועה מרכזי בקרבת האזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
יותר מעניין, מישהו יודע איפה נפל הגראד ב"מרחב רחובות"?
כי לא נשמעה אזעקה ברחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

באזור מזכרת בתיה ותל נוף הייתה אזעקה חבר שלי גר שם
זה יורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 16:04 
IdanTheLittle כתב:

אני גם ביררתי, הבנתי שלא הייתה נפילה בכלל אלא רק "זוהה שיגור למרחב רחובות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
IdanTheLittle כתב:

באזור מזכרת בתיה ותל נוף הייתה אזעקה חבר שלי גר שם
זה יורט

בתור אחד שנכח במקום, הטיל לא יורט וגרם נזק ל2 מכוניות.
על מקום הנפילה לא אפרט מן הסתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
על דברים גדולים יותר שמגיעים לכיוון תל אביב יכולה ליירט מערכת הפטריוט. הבעיה היא שהמערכת לא בצעה יירוט מבצעי מעולם, והפעם האחרונה שהשתמשו בה היה במלחמת המפרץ כשלא ידעו להשתמש בה עדיין ושיחררו ואותה בסוף על ר"ג...
בכל אופן, אף אחד לא "יבזבז" טיל של מליון דולר על פאג'ר "מסכן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:29 
קומוניסים כתב:
אחד אדום כתב:
אני לעומתו לא רוצה שיפלו על האנשים בדרום קטיושות ואני חושב שצריך להילחם בזה , אבל זה שייך לדיון אחר

להילחם ממש? עם נשק וכאלה? מה קרה "עדיפה דרך השלום מדרך המלחמה" "במלחמה הורגים ונהרגים" "אין מחבל רע, יש מחבל שרע לו" וכל אלה? מלחמה זה פויה! תשאל את ינאי
וכשאתה אומר שאתה לא רוצה שיפלו בדרום על האנשים קטיושות, זה ממש נדיב מצידך, איזה חמוד אתה, אתה פשוט לא רוצה בזה. נהדר :ROSE:

ואל תשחק אותה טמבל, הוא לא באמת מייחל לטילים בגוש דן, הוא מנסה ובצדק להעביר מסר שאם היה נופל טיל אחד על אקירוב, ככל הנראה התגובה המיידית לאוייב היה קשה אלפי מונים.

יש מדינה בעולם שהייתה מקבלת את העובדה שארגוני טרור ירו עליה מעל ל150 טילים תוך 48 שעות? אבל כרגיל התגובה של ישראל "מידתית" "מאופקת" על חשבון בטחון אזרחיה.

צודק, בו ניכנס לעזה ונכבוש אותה מחדש.
אמיר פרץ התראיין לערוץ 2 וטען שכל יום לחימה קיימת עלות של 1 מיליארד ש''ח למשק, וזה בלי המחיר הכלכלי לשהייה לאחר המבצע של חודש(אם זה ייקח רק חודש) המחיר הדיפלומטי ובטח המחיר הפוליטי/אסטרטגי.
בינתיים חמאס מתחנן לג'אהד להפסיק לירות, רק שישראל לא תיכנס ותאיים על השלטון שלהם, בערוץ 10 נטען ג'אהד רוצה רגיעה. אבל בו ניכנס בהם, למה שמשהוא ימנע ממך זקיפה לאומית(שוב)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 20:54 
כלכלה :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 21:16 
סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:
אחד אדום כתב:

אמיר פרץ התראיין לערוץ 2 וטען שכל יום לחימה קיימת עלות של 1 מיליארד ש''ח למשק, וזה בלי המחיר הכלכלי לשהייה לאחר המבצע של חודש(אם זה ייקח רק חודש) המחיר הדיפלומטי ובטח המחיר הפוליטי/אסטרטגי.
בינתיים חמאס מתחנן לג'אהד להפסיק לירות, רק שישראל לא תיכנס ותאיים על השלטון שלהם, בערוץ 10 נטען ג'אהד רוצה רגיעה. אבל בו ניכנס בהם, למה שמשהוא ימנע ממך זקיפה לאומית(שוב)?

הג'יהאד רוצים רגיעה? באמת?
והם משדרים את הרצון הזה בזה שהם משגרים עוד ועוד קסאמים וגראדים לתחומי ישראל? באמת?

חוץ מזה, מה קשור זקפה לאומית?
איני יודע איפה קומו גר, אבל גם אם הוא גר בתחומי נפילת הגראדים וגם אם לא, אמור להיות אכפת לו שנופלים טילים בשטחי ישראל ושישראל תפסיק את הטילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 21:23 
MANDALA כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:
אחד אדום כתב:

הג'יהאד רוצים רגיעה? באמת?
והם משדרים את הרצון הזה בזה שהם משגרים עוד ועוד קסאמים וגראדים לתחומי ישראל? באמת?

חוץ מזה, מה קשור זקפה לאומית?
איני יודע איפה קומו גר, אבל גם אם הוא גר בתחומי נפילת הגראדים וגם אם לא, אמור להיות אכפת לו שנופלים טילים בשטחי ישראל ושישראל תפסיק את הטילים.

הג'האד משדר רגיעה בזה שהוא אומר שהוא מוכן לרגיעה, לרבות בעקבות לחץ של חמאס, בדיוק כפי שהסברתי.
ואני אישית לא בטווח הגארדים (בינתיים), סבתא שלי אגב כן, הטיל שנפל היום באשדוד היה ברחוב שלה, והיא אגב אדישה. אני די חושד שהיא תל אביבית סמויה.
ומה הקשר בין מה שכתבתי לרמת האכפתיות שלי? כמדומני אם עכשיו יהיה רגיעה, כנראה שלא יהיו טילים. אם "ניכנס באמ אמא שלהם" רק כדי שיהיה לך ולקומוניסים זקיפה לאומית,
יהיו עוד טילים, עוד יותר הרוגים ומחיר כבד מאוד, בדיוק כפי שהסברתי.
נ.ב. עכשיו 1/0

נערך לאחרונה על ידי סתם כי בא לי אדום בתאריך 12 מרץ 2012, 21:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 21:25 
yannay כתב:
כלכלה :LOL2:

אכן, דברים שאתה חושב שהם חומריים כי ראית את זה בסרט הוליוודי ואתה "יותר עמוק מזה" נתונים ללעג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: