תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 18:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 21 משחק העונה: מכמבי באר יעקב - הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
סמין היה הראשון עם השיר תותים של אתניקס

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
כבר במשחק בסיבוב הקודם הוא התגרה בקהל אחרי כל סל שלו.
הוא אוהב את התשומת לב הזאת, נהנה ממנה, מה עוד שהוא יודע שבסוף המשחק אוהדי הפועל ידברו איתו, יחבקו אותו ויבינו שזה הכל חלק מהשואו.
הזבל הזה צריך להיות מחוק ולהיות לפחות בדרגה של גיא פניני, שאם הוא היה עושה חצי ממה שסימין עשה נגדנו בשני המשחקים, הוא לא היה יוצא בלי אבטחה ביציאה צדדית.

כנראה שזה כך. רק שהוא לקח את זה רחוק מדי.

מבחינתי זה החל כמו סוג של "טראש טוק" מהסוג שאנחנו אוהבים להקניט את בוכמן (זה בסדר בוכמן, לא באמת מכרת אותנו... :) ), אבל כנראה שהוא נהנה מתשומת הלב הזאת קצת יותר מדי וכאמור חשב שנסלח לו על כל דבר, אבל ברגע שהוא החל להקניט את הקהל בחזרה, להתגרות באוהדים בכוונה, לעשות לעברנו תנועות ולסנן מילים מיותרות, אז זה כבר חרג מהקטע הנחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
עזבו התפלפלויות מיותרות, סימין סמרטוט בן של זונה ואנחנו דפקטים אם במפגש הבא, במידה ויהיה הוא לא זוכה ליחס שמגיע לזבלהכמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:26 
ראיתי שאחרי המשחק הקודם הוא בא להסתחבק ולהתבדח עם האוהדים.

כנראה שההתגרות בקהל והתגובות של הקהל מכניסים אותו למוטיבציה.

גם הפעם ראיתי שהוא רצה לבוא אחרי המשחק לקהל לדבר אתנו אבל אנשי הבטחון לא נתנו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:37 
אני לא מבין מי מסתחבק איתו אחרי התגרות כזאת. אחרי כל סל שלו חיוכים מתריסים ליציע עם תנועות ידיים, אפילו בין זריקות עונשין.
כשנגמר שרנו לו "איגור סימין בוא לפה" ואז הוא חייך והתקרב, והמאבטחים לא נתנו לו.
ראיתי אותו אומר: "אני רוצה להגיד להם תודה".
כמו גיא פניני,כלומניק שמתעסק רק במסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 14:39 
ranjef כתב:
אני לא מבין מי מסתחבק איתו אחרי התגרות כזאת. אחרי כל סל שלו חיוכים מתריסים ליציע עם תנועות ידיים, אפילו בין זריקות עונשין.
כשנגמר שרנו לו "איגור סימין בוא לפה" ואז הוא חייך והתקרב, והמאבטחים לא נתנו לו.
ראיתי אותו אומר: "אני רוצה להגיד להם תודה".
כמו גיא פניני,כלומניק שמתעסק רק במסביב.

עם כל הכבוד, סימין הוא ממש לא כמו גיא פניני.
גיא פניני זה טינופת שאין לו מקום על מגרש הכדורסל. פרובוקטור בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
גם הפעם ראיתי שהוא רצה לבוא אחרי המשחק לקהל לדבר אתנו אבל אנשי הבטחון לא נתנו לו.

בסוף כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
ולגבי ההכאה על חטא ששחטנו במהלך העונה את ארז, הקבוצה והזרים,
קודם כל, יש עדיין לא מעט ביקורת והמון חששות לגבי הפלייאוף.
בחייאת, היינו צריכים להעמיד קבוצה שתעלה בהליכה בעונה כזאת.
נגד מי אנחנו מתמודדים?
מי אלה הבאר יעקב האלה, שרוב העונה הובילו את הטבלה, ולא היה חסר הרבה השבוע שהם יעשו צעד חשוב לקראת השגת הביתיות לאורך הפלייאוף?
והזרים?
שוב, בואו קודם כל נעלה.
אבל החשש שלי שאם נעלה הנטייה תהיה להשאיר אותם, בטענות שבעונה שניה בקבוצה הם ישתפרו ויתנו הרבה יותר, הם מכירים את המועדון ואת המאמן, או הטענות מהסוג של שהם שחקנים שמתאימים לליגת העל.
מבחינתי הדבר הראשון שצריך לעשות אם עולים הוא להגיד להם תודה ולחפש זרים טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 15:26 
אנטיגונה לקחת לי את המילים מהפה.
צריך לדבר על זה רק במצב היפוטטי (טפו טפו טפו וכל הבולשיט)
אבל אם וכאשר נעלה צריך לחשוב על זה שבקבוצה כמו שלנו לא יהיה יותר מ3 זרים.
אנחנו לא מכבי אז זה לא שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו מוסרית וכלכלית להחזיק 6 זרים ולא נורא.
הזרים הם חלק קירטי וחשוב ביותר בקבוצה. הם החיזוק שמשלים את מה שחסר אצל הישראלים.
ואני ממש לא הייתי רוצה לראות את קלי וסטיט איתנו אם וכאשר וכל שאר הנגד עין הרע.

מבחינתי ,(ונמאס לי מכל הנגד עין הרע שאני לא שם על זה רק אתם)
גל,מתן,שולדי,קורי,טימור זליקו נשארים וזהו. במידה ועולים לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 15:36 
מתכננים למכור לנו 85 כרטיסים במשחק הבא. מי ייתן ויקבלו בראש מיבנה, עפולה או כל דבר אחר.

ציטוט:
הנהלת הפועל תל אביב פנתה אתמול (רביעי) בתלונה לאיגוד הכדורסל, משטרת באר יעקב וקבוצת מכבי באר יעקב לאחר שעשרות אוהדיה נשארו מחוץ למרכז מקס במשחק העונה שנערך ביום שלישי האחרון. האדומים ידרשו מהיריבה החזר כספי מלא לכל אותם אנשים שנשארו מחוץ לאולם.

http://safsal.co.il/article.aspx?id=19368

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
מתכננים למכור לנו 85 כרטיסים במשחק הבא. מי ייתן ויקבלו בראש מיבנה, עפולה או כל דבר אחר.

ציטוט:
הנהלת הפועל תל אביב פנתה אתמול (רביעי) בתלונה לאיגוד הכדורסל, משטרת באר יעקב וקבוצת מכבי באר יעקב לאחר שעשרות אוהדיה נשארו מחוץ למרכז מקס במשחק העונה שנערך ביום שלישי האחרון. האדומים ידרשו מהיריבה החזר כספי מלא לכל אותם אנשים שנשארו מחוץ לאולם.

http://safsal.co.il/article.aspx?id=19368

גם עכשיו הם מכרו לנו רק 70 כרטיסים.
כל השאר השגנו בעצמנו שהלכנו לקופות שלהם והם מכרו לנו כי אין להם אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 15:52 
כן אבל אני מאמין שאחרי מה שראו (נראה לי שגם הם היו מופתעים מכמות הקהל שלנו והעוצמה שלו),
אם ניפגש איתם הם ינסו בכל דרך שיהיו כמה שפחות אוהדי הפועל.
אפשר כבר לקנות מכונת הגרלות כמו בלוטו. אנחנו גם ככה עושים כל שבוע.... ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:07 
אנטיגונה כתב:
נגד מי אנחנו מתמודדים?
מי אלה הבאר יעקב האלה, שרוב העונה הובילו את הטבלה, ולא היה חסר הרבה השבוע שהם יעשו צעד חשוב לקראת השגת הביתיות לאורך הפלייאוף?
והזרים?
שוב, בואו קודם כל נעלה.
אבל החשש שלי שאם נעלה הנטייה תהיה להשאיר אותם, בטענות שבעונה שניה בקבוצה הם ישתפרו ויתנו הרבה יותר, הם מכירים את המועדון ואת המאמן, או הטענות מהסוג של שהם שחקנים שמתאימים לליגת העל.
מבחינתי הדבר הראשון שצריך לעשות אם עולים הוא להגיד להם תודה ולחפש זרים טובים יותר.

הכי קל להגיד "מי אלה באר יעקב האלה". בפועל הם לקחו את שני הזרים הכי טובים בליגה (ושוב, אני הבנתי שגם מדובר בזרים יקרים משלנו), את הישראלי הטוב בליגה ועוד כמה שחקנים משלימים טובים.
מי שחשב שניקח בהליכה אכל הזייה קשה לדעתי.
לגבי הזרים, אני ממש אבל ממש לא מסכים. לגבי סטיט יש לי עוד סימני שאלה וכמובן שבפלייאוף הוא יבחן, אבל קלי לדעתי חייב להיות באנקר ולא משנה באיזה ליגה נשחק.
האמת שאני חיכיתי כבר הרבה זמן לכתוב את מה שכתבתי פשוט כי לאנשים הרבה פעמים אין אמונה בתהליך. אני שמח שלפחות בינתיים הבחירות של ארז רק מוכיחות את עצמן יותר ויותר ככל שעובר הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
השדרים של וואן כל פעם מחדש גומרים מסטיט.
יכול להיות שיש פה משהו שאנחנו לא רואים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:12 
לא השדרים אלא ערן סלע.

וחוץ מזה - הפוך גוטה. הפוך.

הם לא ראו את כל המשחקים שאתה ראית אלא רק בודדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 17:14 
הפועל כתב:
השדרים של וואן כל פעם מחדש גומרים מסטיט.
יכול להיות שיש פה משהו שאנחנו לא רואים?

הם פשוט מתרשמים ממה שכל אחד יכול להתרשם מסטיט במבט ראשוני - שהוא שחקן מאוד מוכשר ואתלט על.
כמובן שמי שמכיר לעומק את סטיט יודע שהמצב קצת יותר מורכב מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
אחרי הכישלון בעלייה בעונה שעברה,
אתה מצפה שנעמיד קבוצה שנהיה די בטוחים בעלייה שלה לאורך העונה, כשהיריבה העיקרית היא באר יעקב.
קבוצה בלי מסורת, בלי קהל ושאין לה מה לחפש בליגת העל.
זאת לא מכבי חיפה של רוזן, שעלולה להיות המתחרה שלנו על העלייה בעונה הבאה.

ואני לא מאמין בתהליכים בכדורסל.
בכדורסל אתה מביא את הכי טוב שיש לעונה הנוכחית ולמשימה שלך באותה עונה.
לא זרים צעירים חסרי ניסיון שלדעתך מתאימים יותר לליגת העל ויממשו שם את הפוטנציאל שלהם.
וככה צריך להיות אם נעלה ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 18:55 
זה יופי שאתה מצפה, רק שאתה שוב זורק סיסמאות לאוויר מבלי להתייחס למצב הנתון בו באר יעקב העמידו קבוצה נהדרת.
מכבי חיפה של רוזן, אם כבר הכנסת אותה לדיון, היא לדעתי כבר שנתיים קבוצה פחות טובה מאיתנו.
לגבי התהליך, אז קודם כל קבוצה ללא הרבה משאבים כמונו לא יכולה לדעתי לבנות את עצמה יום קדימה. חוץ מזה שכשדיברתי על תהליך אז דיברתי גם על תהליך תוך כדי העונה (כמו שאכן ראינו העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
מה זה קבוצה נהדרת, אולי גם יבנה כזאת?
אם הקבוצה היתה נבנית כמו שצריך ולא נראית זוועה יותר מחצי עונה (בשני המקרים באחריות הראשית של המאמן), מי בכלל היה חושב להגיע למאבקים עם התקפי לב נגד הקבוצות האלה (שבינתיים הפסדנו להן פעמיים וניצחנו אחת בהארכה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 19:25 
כן, קבוצה נהדרת. תסתכל נטו על הסגל שלה ולא על השם אז מדובר בקבוצה מצוינת.
אז לדעתי הקבוצה נבנתה כמו שצריך (ואת זה אנחנו רואים עכשיו כשאנחנו מוליכים את הטבלה בפער של 2 משחקים לקראת סוף העונה הסדירה) והמאבקים האלו היו בכל מקרה כי המתחרות שלנו הן קבוצות טובות.
לא זכור שבעונה שעברה, בה נראינו נהדר בחצי העונה הראשונה, ליקקנו דבש בדרך לעלייה קלילה לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 20:06 
הוקיץ' כתב:
אז לדעתי הקבוצה נבנתה כמו שצריך (ואת זה אנחנו רואים עכשיו כשאנחנו מוליכים את הטבלה בפער של 2 משחקים לקראת סוף העונה הסדירה) והמאבקים האלו היו בכל מקרה כי המתחרות שלנו הן קבוצות טובות.
לא זכור שבעונה שעברה, בה נראינו נהדר בחצי העונה הראשונה, ליקקנו דבש בדרך לעלייה קלילה לליגת העל.

המתחרות שלנו פחות טובות ולא במעט משתי המתחרות העיקריות שלנו בסיום העונה שעברה. יבנה של שנה שעברה במובהק הייתה החלשה מבין ארבע המובילות, העונה עם אותו סגל וזר אחר פחות טוב היא פתאום מאיימת על המקום השני.
אז באמת תודה רבה לליגה הלאומית שהצליחה עד עתה להעמיד קבוצה ראויה אחת שמתחרה איתנו במקום שתיים ושזו נזכרה להתחיל להפסיד משחקים בדיוק לפני הפלייאוף, אבל מה זה קשור לאיכות הקבוצה שלנו שפחות טובה מהעונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 21:01 
פטר נאומוסקי כתב:
הוקיץ' כתב:

המתחרות שלנו פחות טובות ולא במעט משתי המתחרות העיקריות שלנו בסיום העונה שעברה. יבנה של שנה שעברה במובהק הייתה החלשה מבין ארבע המובילות, העונה עם אותו סגל וזר אחר פחות טוב היא פתאום מאיימת על המקום השני.
אז באמת תודה רבה לליגה הלאומית שהצליחה עד עתה להעמיד קבוצה ראויה אחת שמתחרה איתנו במקום שתיים ושזו נזכרה להתחיל להפסיד משחקים בדיוק לפני הפלייאוף, אבל מה זה קשור לאיכות הקבוצה שלנו שפחות טובה מהעונה שעברה?

א. לדעתי המתחרות שלנו העונה לא פחות טובות וגם אם כן הפערים הם שוליים. ההשוואות שאתה עושה עם יבנה הן כל כך לא רלוונטיות לספורט מורכב ודינמי כמו כדורסל ובתור בן אדם שראה לא מעט כדורסל בחיים שלו אתה אמור לדעת את זה.
הנה גם אני יכול: באר יעקב תסיים השנה עם מאזן יותר טוב מהבקעה בעונה שעברה = באר יעקב קבוצה יותר טובה מהבקעה.
ב. אין לי ספק שהקבוצה שלנו העונה יותר טובה כרגע מהקבוצה של העונה שעברה (גם אם בתחילת העונה זה לא היה המצב) ואני מאמין שהיא רק תלך ותשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 22:18 
אני מסכים לגמרי שיבנה קבוצה לא פחות טובה מיבנה של השנה שעברה.

בתחילת העונה חשבתי שהם נחלשו מאד. היום אני כבר לא חושב ככה.

ולומר שיבנה היתה החלשה מבין 4 הקבוצות הראשונות זו לדעתי שטות מוחלטת. יבנה היתה קבוצה טובה יותר משמעותית מיקנעם של השנה שעברה. לדעתי היא היתה רחוקה מאתנו והבקעה מרחק קטן מאד.

באר יעקב, שבשנה שעברה סיימב במקום החמישי, היא לדעתי קבוצה טובה משמעותית מיקנעם של השנה שעברה ולמרות שהיא לכאורה לא "קבוצה" ברמה של הפועל והבקעה של השנה שעברה, היא היתה יכולה לדעתי להתמודד עם שתיהן, כי בשנה שעברה לא היו לאף קבוצה שלושה (וחצי) סקוררים ברמה כל כך גבוהה כמו שיש השנה בבאר יעקב.

בניגוד למה שחשבתי בתחילת העונה ועד לפני כחודש, אני היום מאמין שאם הקבוצה תמשיך במגמת השיפור שלה, לקראת אמצע הפלייאוף אנחנו נהיה קבוצה לא פחות טובה מזו שהיתה לנו בשנה שעברה, ואולי אפילו יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 22:25 
רדנקו כתב:
אני מסכים לגמרי שיבנה קבוצה לא פחות טובה מיבנה של השנה שעברה.

בתחילת העונה חשבתי שהם נחלשו מאד. היום אני כבר לא חושב ככה.

ולומר שיבנה היתה החלשה מבין 4 הקבוצות הראשונות זו לדעתי שטות מוחלטת. יבנה היתה קבוצה טובה יותר משמעותית מיקנעם של השנה שעברה. לדעתי היא היתה רחוקה מאתנו והבקעה מרחק קטן מאד.

באר יעקב, שבשנה שעברה סיימב במקום החמישי, היא לדעתי קבוצה טובה משמעותית מיקנעם של השנה שעברה ולמרות שהיא לכאורה לא "קבוצה" ברמה של הפועל והבקעה של השנה שעברה, היא היתה יכולה לדעתי להתמודד עם שתיהן, כי בשנה שעברה לא היו לאף קבוצה שלושה (וחצי) סקוררים ברמה כל כך גבוהה כמו שיש השנה בבאר יעקב.

בניגוד למה שחשבתי בתחילת העונה ועד לפני כחודש, אני היום מאמין שאם הקבוצה תמשיך במגמת השיפור שלה, לקראת אמצע הפלייאוף אנחנו נהיה קבוצה לא פחות טובה מזו שהיתה לנו בשנה שעברה, ואולי אפילו יותר טובה.

האמת שזה השוואות שקצת קשה לעשות.
הקבוצה של העונה שעברה הייתה אמנם יותר אמינה מבחינת סקורינג ויכול להיות שבלאומית אפילו יותר אפקטיבית (אני לא חושב כך אבל זה אפשרי), אבל הקבוצה של העונה הרבה יותר "בריאה" ומאוזנת והרבה יותר מתאימה ברמתה לליגת העל.
אם מגמת השיפור תמשיך אז לדעתי אין שאלה בכלל לגבי מי הקבוצה הטובה יותר.
אגב רדנקו, מה דעתך לגבי הזרים? היית רוצה לראות אותם ממשיכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 23:13 
לגבי דמונטז - לא. אני חושב שאפשר יהיה למצוא שחקן טוב ממנו ומתאים יותר ממנו לליגת העל אם נעלה.

הוא לא נותן לנו ניהול משחק ברמה שמצופה מרכז, וכקומבו אני בטוח שנוכל למצוא טובים ממנו (כמובן במחירים שאפשר לשלם בליגת העל).

לגבי קלי - בעקרון כן, אבל זה תלוי כמובן בתפקיד שייועד לו ובשחקנים שיהיה אפשר להביא מסביבו.

בכל מקרה - זה לא תלוי בנו. הם חתומים לעונה אחת בלבד ללא אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 23:35 
לגבי סטיט, אני נוטה להסכים אם כי יש עוד פלייאוף וחובת ההוכחה עליו.
לגבי קרטיס, לדעתי זאת תהיה טעות גדולה לא להשאיר אותו מכל הבחינות. הוא שחקן מצוין, יש לו עוד הרבה מקום להשתפר, הוא כבר מכיר את המערכת ובעלויות שלו (אפילו אם יעלו בינתיים) אין לי ספק שלא נמצא טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 00:05 
סמל אישי של המשתמש
קלי יכול להיות 4 מפלצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
לא ולא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אנטיגונה כתב:
נגד מי אנחנו מתמודדים?
והזרים?
שוב, בואו קודם כל נעלה.

הכי קל להגיד "מי אלה באר יעקב האלה". בפועל הם לקחו את שני הזרים הכי טובים בליגה (ושוב, אני הבנתי שגם מדובר בזרים יקרים משלנו), את הישראלי הטוב בליגה ועוד כמה שחקנים משלימים טובים.
מי שחשב שניקח בהליכה אכל הזייה קשה לדעתי.
לגבי הזרים, אני ממש אבל ממש לא מסכים. לגבי סטיט יש לי עוד סימני שאלה וכמובן שבפלייאוף הוא יבחן, אבל קלי לדעתי חייב להיות באנקר ולא משנה באיזה ליגה נשחק.
האמת שאני חיכיתי כבר הרבה זמן לכתוב את מה שכתבתי פשוט כי לאנשים הרבה פעמים אין אמונה בתהליך. אני שמח שלפחות בינתיים הבחירות של ארז רק מוכיחות את עצמן יותר ויותר ככל שעובר הזמן.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2012, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לשחקני באר יעקב, ג'רמיין הול לא היה שנה שעברה אפילו קרוב להיות אחד מהזרים הטובים בליגה
והסגל הישראלי שלהם כולל 3 וחצי שחקנים
רבאק יש להם השנה חצי מהתקציב שלך

מה שיצא מהסגל שנבנה השנה זה לא כישלון מהדהד, אבל קשה לאמר שזו הצלחה מסחררת גם.
בשורה התחתונה אנחנו הגדלנו את התקציב והסגל משנה שעברה, ומצד שני אין אף קבוצה שמתקרבת אלינו כמו שהיה עם הבקעה שנה שעברה שהיה להם תקציב גדול משמעותית משלנו, ובכל זאת אנחנו מתקשים משמעותית יותר משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: