mkorman1 כתב:
לא דמגוגיה ולא בטיח
מה לא נכון בזה?
למה רב התפאורות בשפה זרה?
היתה אפילו אחת ביוונית-זה לא לצרכי חוץ או שהעבירו אותנו כבר לליגה הקפריסאית?
או הדגלים של כל מדינות העולם כמעט חוץ מדגל ישראל כי הוא לא מסתדר טוב עם האג׳נדה האנטיפסטית החדשה
העיקר שאתה מדבר על ״עובדות״
אתה בעצמך העלת שאלות ולא ציינת עובדות. אני לא יודע מדוע השלטים באנגלית ולי אישית זה לא ממש מפריע, סתם בשביל הדוגמא הסלוגן של המחאה שלנו הוא e.t go home אז גם כאן אנחנו מתחנפים למישהו ?
אני יכול להגיד לך שכשראיתי את התפאורה בדרבי תהיתי יחד עם חברי ליציע אם זה הסלוגן והתפאורה שהיינו מעלים במשחק דרבי כשאלי טביב נוכח בבלומפילד. אולי לא היינו עושים את זה אבל אני מעריך את השקעה של כל מי שהרים את הדבר הזה. אם זה באמת היה מפריע לי, הייתי הולך ועושה את זה בעצמי או מנסה להגיע למצב בו יש לי השפעה כלשהי על התפאורה,שירי העידוד או כל דבר דומה.
אפשר לא להסכים וראוי להתנהל תמיד עם ביקורת עצמית וכלפי הסביבה, אבל מפה ועד לקבוע מה עומד מאחורי דברים מבלי לבדוק את העובדות לאשורן, לא רק שזה דמגוגי זו גם עיתונאות גרועה במיוחד.
אני מצטער שאני מנצל את המקצוע שלך לשם כך, אבל אתה היית מגיע לדיון או כותב כתב הגנה מבלי לבדוק עובדות קודם או מבלי עבודת תחקיר בסיסית ?
זה מה שאלון עידן עשה. לקח סיטואציה שהוא ראה, פירש אותה כרצונו והציג את זה כעובדות תוך כדי רכיבה פופוליסטית על גל האנטי בתקשורת כנגד הקהל של הפועל.