תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 05:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרידה מחלום - בלוג של אוהד הפועל
הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 19:43 
מה עם השנאה הטהורה של מישהו כמוני או כמו בני? אנשים שכתבו כאן פי אלף ממך נגד אלימות, ויצאו נגד אותם אנשים שאתה מכוון אליהם אין ספור פעמים? איך זה מסתדר עם מה שאנחנו כותבים כאן היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 19:51 
mkorman1 כתב:
בני12 כתב:
mkorman1 כתב:
רוני
כל מילה ומילה
מעודד אותי שיש עדיין קול שפוי בים השנאה הטהורה

שנאה טהורה למה ?

גם אני שואל את עצמי את אותה שאלה
זה מה שהיה כתוב בשלט לא?

אפילו אתה יודע שאין שום קשר בין השלט הזה למה שקרה במשחק.
לא שאני מסכים עם המסר של השלט אבל הוא כוון לשנאה למכבי
ומכבי היו סטטיסטים לגמרי במה שקרה במהלך או בסוף המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:00 
בני12 כתב:
mkorman1 כתב:
בני12 כתב:
mkorman1 כתב:
רוני
כל מילה ומילה
מעודד אותי שיש עדיין קול שפוי בים השנאה הטהורה

שנאה טהורה למה ?

גם אני שואל את עצמי את אותה שאלה
זה מה שהיה כתוב בשלט לא?

אפילו אתה יודע שאין שום קשר בין השלט הזה למה שקרה במשחק.
לא שאני מסכים עם המסר של השלט אבל הוא כוון לשנאה למכבי
ומכבי היו סטטיסטים לגמרי במה שקרה במהלך או בסוף המשחק.

אני חולק עליך
השלט הזה הוא סימפטום למה שנהיה מאיתנו
והשנאה היא לאו דווקא למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:01 
joshsoos כתב:
איך השיפוט קשור למה שקרה בדגל הקרן? לא מבין, היית במשחק? לא ראית את התסכול של השחקנים מעוד שריקה ועוד שריקה נגדנו, מבזבוז זמן של מכבי שלא זוכה לתגובה של הזבל? עשו פה עכשיו סרטון חביב, תסתכל על התגובות אחרי כל שריקה מכורה, אולי תקלוט.
גם אני לא מצדיק זריקה של חפצים על סבן ועטר, אבל מה אתה יודע, אני גם לא מוכן להיענש על זה כשכל העולם עושה את זה ולא מקבל כלום. את כל מה שקרה אחרי זה אני ועוד איך מצדיק, כמו שאמרתי לך, אין דבר כזה ששופט ימכור לי את המשחק מול העיניים, הפעולה הכי לא ספורטיבית שיש, וזה יעבור בשקט. אבל אתה מתלונן, כי אתה כל כך תקוע בתוך הפוזיציה. מה רצית שאנשים יעשו? יתקפלו וילכו הביתה בשקט? אבל לא, אפשר למחות נגד שיפוט אחרת... יאללה, תארגן הפגנה, תשרוק בוז. דרכים אחרות, כן כן. ולא, ברור לחלוטין שאתה לא הרגשת ולא מרגיש מה שרוב מוחלט של בלומפילד הרגיש אתמול, מה שגרם לבחורה ( ב-ח-ו-ר-ה ) רחמנא ליצלן להתפרץ למגרש כדי להגיד לשופט שהוא מכור. וזה שורש העניין, התקיעה הזו שלך בתוך הפוזיציה הזו על טעויות של שופטים שהיא הטענה הקבועה שלך. העליתי את הדוגמה של צ'לסי- שלא הגבת על התגובה של האוהדים שלהם, מעניין.... -ולא יפליא אותי שאתה חושב שהנורבגי שמכר את צ'לסי לא עשה את זה בכוונה, כי אם כן "הוא היה יכל לעשות יותר".
בקטע של שלשום אתה מיעוט, תאמין לי, מיעוט. זה קורה, רוני, שופטים באים לזיין לקבוצה את הצורה והם אשמים. זה קרה לנו שלשום. והמנגנון לא משאיר יותר מדי ברירות לאוהדים למחות. האוהדים שלנו עשו את זה שלשום איך שעשו, האוהדים של צ'לסי איימו בהמוניהם על חייו של טום הנינג. אין לנו דרך אחרת למחות, או להתגונן בפני התקיפה הזו, כמו שאין לנו דרך למחות על ההסתה הפושעת של ה'עיתונות' ביומיים האחרונים, שהיא פלילית לחלוטין. אבל אתה לא יוצא כנגדם ולא נגד שופט וקוונים שמכרו אותנו ופגעו במהות הספורט שבשמה הגעת שלשום למשחק, אלא תקוע בפוזיציה המנותקת שלא מסוגלת לנתק דבר מדבר.

סבבה, אז מה שאתה אומר לי, שאלימות היא לגיטימית, כל עוד מה שגורם לה הוא "ראוי". לאיים על חיים של שופט כדורגל זה בסדר (אולי גם להרביץ לו או לרצוח אותו). לזרוק מוטות של דגלים למגרש זה בסדר. כל אחד הישר בעיניו יעשה לפי המדדים שלו לגבי מה מצדיק אלימות ולגבי הרמה שלה.
זה נקרא אנרכיה. זה מצדיק הרבה דברים גדולים הרבה יותר מההתפרעות של אוהדי הפועל אתמול, כי זו הדרך היחידה שיש. אני מניח שאתה בעצמך יכול לחשוב על איזו דוגמא מיידית מחיי היום יום שלנו במדינה הזו.
ולמה אין לנו דרך למחות על ההסתה הפושעת של העיתונות? הרי גם זו אלימות. למה שלא נגיב עליה באלימות גם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:40 
תחשוב שמישהו בא אליך ושם אצבע שני סנטימטר מעינייך. איך תגיב? תחילה קרוב לוודאי שתצחק, לאחר מכן תתחיל למצמץ, משם כבר הדם יחל לעלות למוח, ולבסוף יש להניח שתאבד את שיווי המשקל ותעיף בכח את היד מהפרצוף.

לא כתבתי שלאיים על חיי שופט זה בסדר. כתבת שלא זכרת שאוהדי צ'לסי עשו משהו, עניתי לך מה הם עשו, ואולי כך תיכנס גם לפרופורציות לגבי חכות פלסטיק ושקיות גרעינים. מה דעתך על שביתה של רופאים שנוטשים חולים, לא אקט אלים? מה תגיד על מפוטרים ממפעל שנסגר בשל מחדל זה או אחר, ששורפים צמיגים ומתבצרים? על עובדים שסוגרים שירות בגלל שמפרים חוקי עבודה? לירות רקטה על אוהדים זו אלימות, לזרוק חכות ושקיות גרעינים כמחאה על שיפוט מכור, זה אקט הכרחי בקונטקסט של המקרה.
וכן, אשמח לשמוע איך אתה מציע למחות נגד ההסתה של העיתונות, זו שאחראית כאן יותר מכל להתפשטות האלימות. לך על זה, תראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
למרות שאני בדעת מיעוט
לא אחשוש מלכתוב -
אני מסכים עם עיקרי דבריו של הכותב

גם אני הסברתי רבות לילדיי
על ההבדל בין הפועל ומה שהיא מייצגת ומסמלת לבין פאשיסטי ביתר
וע"כ נותרתי ללא מענה במה אנו שונים מבבוני ההר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
קראתי את ההודעה הפותחת ומאוד הזדהתי איתה באופן מפתיע. הייתי שותף בעבר לאותם רגשות שפותח האשכול הרגיש . גם אני הגעתי עם ילדים (בנים לא בנות) בעבר. לשימחתי הבן הבכור לא נדבק במחלה ואני מקווה שהאחרים יגמלו ממנה. אמנם התאורים מעט דרמתיים אבל המסר ברור.
הרבה יותר הזדהתי עם הניסוחים שבהודעה מטה. הערה קטנה. אנו לא בתחילתה של דרך. אנו בהמשכה. כל עוד המשטרה לא תחליט שהיא מעוניינת להרחיק מופרעים לכמה שנים מהיציע ולנכות את היציעים מחוליגנים זה ימשך. פה דאיכה , שם התפרצות הכיוון ברור.
דגל אדום כתב:
כמו פותח האשכול, גם אני מגיע לכל משחק מחוץ לעיר (ויותר רחוק מירושלים).
כמו לפותח האשכול, גם לי 2 בנות, רק שאצלי הן גדולות יותר, ולשתיהן מנוי להפועל, כבר כמה שנים (בעבר בשער 7, מהשנה בשער 5).
כשהסתיים הדרבי רצינו להישאר באצטדיון ולהודות לשחקנים.
כשהתחילה המהומה, עזבנו באופן מיידי.

יצאנו מבואסים מהמשחק, כועסים על השופט, על שחקני מכבי, ושונאים את טביב יותר מתמיד.
הבנו גם את הקהל מסביבנו ואת תגובתו.

הבנו, אבל לא הסכמנו!

כי להצדיק התנהגות אלימה זה משהו שאני לא יכול להסכים לו, ולא יכול להצדיק בפני הבנות שלי.

אני גם יכול לקבל את זה שבלהט האירועים היו מי שנסחפו - לא צריך לקרות, אבל אם קרה, אז בסדר.

מה שמפריע לי יותר מהכול, זה שגם כעת, בדיעבד, ואחרי שהיה מספיק זמן להירגע, יש מי שממשיך להצדיק את ההתנהגות הפרועה, ועוד לחשוב שזה יקדם אותנו איכשהו. זוהי עמדה שבעיני אסור לקבל אותה.

לא יעלה על הדעת שאלימות תהווה פתרון, גם לא פתרון לעוולה הגדולה ביותר.
לצערי, אני מתרשם שגם כותבים רבים בפורום הזה, שבדרך כלל אני מאוד מעריך את דעתם, סבורים שההתפרעות האחרונה תסייע בעתיד להבהיר כל מיני דברים לכל מיני גורמים.

לאלימות צריך להתנגד בלי קשר לשכר או לעונש שיבואו בעקבותיה. היא פסולה גם אם טביב יעזוב בעקבותיה וגם אם יורידו לנו 30 נקודות + 2 עונות של משחקי רדיוס. שאלת המחיר אסור שבדיעבד תהווה תשובה לשאלה האם זה "היה כדאי" או לא. בעיני, זה לא היה כדאי, בכל מקרה!

הלוואי ובעתיד יתברר שזה היה רק אירוע חד פעמי ולא תחילתה של דרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
הגבתי באשכול אחר, אבל אני חושב שזה רלוונטי גם לפה

הברדק בדרבי, לדעתי, הוא תוצאה של תסכול עמוק שמרבית האוהדים סוחבים איתם כבר תקופה ארוכה.
שכל המערכת מושחתת, שמסרו את הקבוצה שלנו לאנשים שהמילה מפוקפקים היא חתיכת אנדרסטייטמנט לגביהם.
שההתאחדות היא, במקרה הטוב, מקום מסואב ורקוב, ובמקרה הרע, מקום שנשלט ע"י אותם גורמים עברייניים ומפוקפקים.
והשופטים הם במקרה הטוב חבורת ליצנים עם אגו ובמקרה הרע, חלק מחגיגת ההימורים והפשע ששולטת בענף...

אבל, התקשורת, כרגיל, מחפשים את המטבע מתחת לפנס, וכולם מגלגלים עיניים לנוכח האלימות במגרשים.
כאילו שהכדורגל מתנהל באופן מופתי, עם מתקנים ראויים, עם שחקנים שהם איזה מודל לחיקוי, עם תרבות ספורט נקייה
(פחחח, ד"ש מק"ש, בית שאן, מכבי בית שאן...ואלו רק המקרים שקשורים אלינו, בטח יש עוד אחרים שלא מעיינים אותנו מן הסתם ולכן לא מתייחסים אליהם)
וחינוך להישגיות והשקעה לטווח ארוך...
ורק האוהדים הנייטיבס המחורבנים, באים ומחרבים את האידילייה.

וכל עיתונאי מושתן ומסריח וכל עסקן שמעדיף להתייחס נקודתית למקרה הזה הוא דמגוג טיפש ושיטחי במקרה הטוב,
או חלק מהפארטייה ובעל אינטרס במקרה הסביר

(וכדי שלא יובן לא נכון, אלימות זה פיחסה ופויה!!!!!!111אחתאחת
אני מתייחס לזריקת החפצים ולא לנורים שירו על יצע אוהדי מכבי שזה אקט אלים ומסוכן.
וגם לי יש ילדים שאני מקווה להביא איתי למגרש ביום מן הימים, ומקווה שאני אביא ואתם לאצטדיון ארופאי והם יראו שחקני הפועל עושים טיקי-טקה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
למרות שאני בדעת מיעוט
לא אחשוש מלכתוב -
אני מסכים עם עיקרי דבריו של הכותב

גם אני הסברתי רבות לילדיי
על ההבדל בין הפועל ומה שהיא מייצגת ומסמלת לבין פאשיסטי ביתר
וע"כ נותרתי ללא מענה במה אנו שונים מבבוני ההר

יש מצב שאתה באמת לא יודע מה זה פאשיסט?
לידיעתך, זריקת מקלות פלסטיק אינה חלק מהגדרת הפאשיזם, ואינה הסיבה שבגללה יש אולי מי שמכנה את אוהדי ביטר "פאשיסטים" (לטעמי הכינוי הזה לא רלוונטי לעניינם, אבל זה לא העניין פה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: