אני קורא שומע ורואה את התקשורת ביומיים האחרונים ופשוט מגחך. לפחות תנסו להראות כאילו אתם עיתונאים.
אתמול בבוקר בדרך לעבודה שומע ברדיו את יו"ר ההתאחדות אבי לוזר שקובע בנחרצות מה העונש שיש להטיל על הפועל.חתיכת דפקט אתה אמור להראות אובייקטיבי ולא לקבוע מראש את סוג העונש. פשוט הזוי.
הטלוויזיה "האדומה" בשידור המשחק המרכזי עם גינזבורג שוער העבר המכבי ונמני סמל מכבי לידו. במעלה השידור עמית הורסקי אוהד חיפה ולידו דניאל המוגבל נוימן שחקן ואוהד בית"ר. אחה"צ אתמול ערב חדש עם...אראל סגל אוהד בית"ר מושבע שהביא לאולפן את שלומי ברזל עורך הארץ אוהד בית"ר לדבר על אלימות הפועל(כמה אירוני לשמוע הטפות על אלימות מצד אוהדי לאציו הירושלמית).
ממשיך בתכנית הספורט של מאיר איינשטיין המשתלח ושוב קובע בנחרצות מה העונש שיש להטיל על הפועל ועוד מכנס פאנל עונשים שיש להטיל על הפועל( ממתי מראיין קובע עונשים ועושה סבב מרואיינים איזה עונש להטיל? הוא דאג לקבוע עונשים לחיפה עם המוט על אלישע? למכבי עם זריקות חפצים בקרן על שחקנינו כל דרבי?? לבית"ר על אלימות רצופה וחסרת גבולות של 40שנה?(דקירות, שריפות, הכאות, איומוי רצח וכל מה שתרצו).
את התכנית של הפרוצה מהדרום אני לא שומע כדי לא לזהם את תאי המוח שלי אבל אני מניח שגם שם הייתה השתלחות.
כל עיתון מלא בעצות של עאלק עיתונאים. כולם צולבים ומכפישים. "מעולם לא הייתה אלימות כזאת" (ועל זה נאמר פחחח).
פוגרום(פחחח) זרקו חפצים(באמת פעם ראשונה שראינו את זה).
ואיזה צליבה של טועמה וידין. זוג שחקנים גברים של החיים. הלוואי ולכל שחקן בקבוצה היה כואב כמו להם שמפסידים בדרבי. אני מצדיע להם. אז הם רצו לשופט. ממש מעולם לא נראו שחקנים רצים לשופט.
אני אומר לכם חוץ מהזיקוק שהיה מעשה שמסכן חיי אדם יצאתי מעודד מאד מהלחימה, מהביחד ומהאכפתיות של השחקנים והאוהדים.
ולתקשורת "האדומה" - חפשו מי ינענע אותכם. שמים עליכם ועל החוסר אובייקטיביות שלכם אלף **ן