תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 08:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ידין וטועמה מושעים מהפועל , ע"פ ניצן שירזי.
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 17:54 
למה נראה לכם ששירזי הוא זה שהחליט על זה ? הוא מחליט על משהו בכלל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ידין וטועמה מושעים מהפועל , ע
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:
kobster כתב:
בעוד שלוש-ארבע שנים, כשנהיה עם בעלים חדשים וקבוצה מצליחה ובריאה, נסתכל לאחור ונגיד "OMG, ניצן שירזי היה המאמן שלנו. חחחח"
זו תהיה התרומה של ניצן שירזי להיסטוריה של הפועל. עוד אנקדוטה כושלת בתקופת טביב, אפילו לא פסיק בהיסטוריה.

אתה מתכוון- עוד שלוש ארבע שנים כשקבוצת האוהדים שלנו
״הפועל בלומפילד״ תעלה לליגה הארצית?

JohnnieWalker כתב:
kobster כתב:
בעוד שלוש-ארבע שנים, כשנהיה עם בעלים חדשים וקבוצה מצליחה ובריאה, נסתכל לאחור ונגיד "OMG, ניצן שירזי היה המאמן שלנו. חחחח"
זו תהיה התרומה של ניצן שירזי להיסטוריה של הפועל. עוד אנקדוטה כושלת בתקופת טביב, אפילו לא פסיק בהיסטוריה.

קובסטר יקירי אתה אופטימי

תבינו דבר אחד - שעון החול התהפך. טביב לא יהיה בהפועל, השאלה היא מתי זה יקרה ובאיזה מצב הוא ישאיר את הקבוצה.
צאו מסרטי האימה, היינו במצבים הרבה יותר גרועים מזה, היינו בליגה הארצית ב 1990 בלי הנהלה מתפקדת, היינו במקום האחרון ב 2004 עם הנהלה שעשתה הכל בשביל להחריב את הקבוצה ולקחה את כל ההחלטות הלא נכונות, מי זה טביב לעומת ההיסטוריה של המועדון הזה ? אפילו לא פסיק.
במקום לחשוב על קבוצת הפועל בלומפילד, תרכזו את האנרגיות שלכם בלהחזיר את הפועל ת"א למי שהיא באמת שייכת -
לנו, ולא לאפס המאופס הזה ולתאטרון החבובות שהוא הרים פה. אסור לנו לוותר אפילו לא לשניה על מה ששלנו, אסור לנו בכלל לחשוב על מצב שהוא יהיה בהפועל ואנחנו לא.
כל הגרורות שהסרטן הזה הביא יעלמו יחד איתו כשיהיה לנו בעלים אחר, אין מה להתרגש מהם. מריונטות במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
Gunner כתב:
:bang: :bang:

2 השחקנים היחידים שאכפת להם באמת מהקבוצה, פשוט ביזיון מה שקורה פה

שטויות במיץ.
אתמול כולם ואני מדגיש כולם נלחמו.ולכולם אכפת מהקבוצה
היחיד שלא אכפת לו זה אלי טביב,וניצן שירזי הוא כמו שרבים אמרו סמרטוט שלו.

ידין,טועמה ובכלל שחקני הפועל אתמול :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:49 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
כשהמגן של ביתר שבגללו חכמון נתן פנדל על תמוז שנה שעברה התפרע עליו אחרי המשחק, כמה משחקים הוא קיבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
"ביישתם את הסמל" ממש. מה אתה יודע על הסמל של הפועל יא מכביסט מטונף? לראשונה הקבוצה נתנה מלחמה העונה והוא מטיף להם מוסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 19:24 
YardenDe כתב:
"ביישתם את הסמל" ממש. מה אתה יודע על הסמל של הפועל יא מכביסט מטונף? לראשונה הקבוצה נתנה מלחמה העונה והוא מטיף להם מוסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 19:24 
אני לא מבין למה אנחנו לא מקללים את הסמרטוט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 19:41 
אפשר למתוח ביקורת על האוהדים שהתפערו אבל הם באים מרצון למשחקים ולא מקבלים שום דבר תמורת אהבתם לסמל פרט לסיפוק (מידי פעם).
אבל שחקן מקצוען שמקבל כסף רב עבור תפקודו? שישחק , שיכבוש שערים, שיבשל לחבריו, שיעצור התקפות של היריב. במקום זה מתנהגים כמו בריונים שרוצים לפגוע בשופט. שופט שגם אם עשה שטויות , הוא שופט.
ידין וטועמה התנהגו בצורה מבישה. שום התנהגות חוליגנית שלהם לא יחפה על בזיון מקצועי של שחקנים שאמורים להוכיח על המגרש שהם יותר טובים מהקבוצה השניה.
כמובן שעכשיו מקבלים לבבות וחיזוקים. במשחק לא הורגשו ועכשיו יפקירו את חבריו לקראת סוף הליגה והגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ידין וטועמה מושעים מהפועל , ע"פ ניצן שירזי.
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
אפשר למתוח ביקורת על האוהדים שהתפערו אבל הם באים מרצון למשחקים ולא מקבלים שום דבר תמורת אהבתם לסמל פרט לסיפוק (מידי פעם).
אבל שחקן מקצוען שמקבל כסף רב עבור תפקודו? שישחק , שיכבוש שערים, שיבשל לחבריו, שיעצור התקפות של היריב. במקום זה מתנהגים כמו בריונים שרוצים לפגוע בשופט. שופט שגם אם עשה שטויות , הוא שופט.
ידין וטועמה התנהגו בצורה מבישה. שום התנהגות חוליגנית שלהם לא יחפה על בזיון מקצועי של שחקנים שאמורים להוכיח על המגרש שהם יותר טובים מהקבוצה השניה.
כמובן שעכשיו מקבלים לבבות וחיזוקים. במשחק לא הורגשו ועכשיו יפקירו את חבריו לקראת סוף הליגה והגביע.

אני רק הערה קטנה - ידין היה מספר 1 בהפועל אתמול, זו עובדה.
לגבי שאר ההזיות שכתבת אני לא מגיב, זו כבר דעתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 19:57 
מצחיק אותי שאנשים עדיין כותבים "שירזי"/"הלל"/"שביט". תכתבו "בובה X", "בובה Y" (כולנו יודעים שזה טביב).
צריכים לשרוף את חודורוב (לא נעים להגיד את המשפט הזה) על ההשעיה הזאת של שניהם. כל כך מרתיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 20:29 
כאב לי הלב אתמול(ולרבים מאוהדי הפועל חיפה) על הדרבי.

הגיע הזמן שתבינו מיזה ניצן שירזי. עבריין שחושב שעם שפתיים חלקלקות אפשר לעשות קריירה. זהו נגמר לו. כולם ידועים מהבלוף ומהבנאדם שמחובר לכל המאנשים המפוקפקים בארץ(גם אלי טביב שהעיז להעסיק אותו אחרי שכמעט פרק אותנו!).

מקווה שתתאוששו כמה שיותר מהר ותביאו ניצחון על הירוקת. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ידין וטועמה מושעים מהפועל , ע"פ ניצן שירזי.
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת.
הם משום מה יעמדו מול ועדת משמעת של ההתאחדות. אז בהפועל רוצים להגיד ״הנה תראו. אנחנו העשנו אותם. זה מספיק״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ידין וטועמה מושעים מהפועל , ע
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 20:36 
הרוש הודף כתב:
נו באמת.
הם משום מה יעמדו מול ועדת משמעת של ההתאחדות. אז בהפועל רוצים להגיד ״הנה תראו. אנחנו העשנו אותם. זה מספיק״

מאמן גבר עומד מאחורי השחקנים שלו. כן, גם אם הם לקחו קשה הפסד/שערוריית שיפוט בדרבי. בדיוק בזמנים כאלה נמדד מאמן אם הוא גבר או שהוא סמרטוט רצפה שדואג לתחת ולשם שלו..

מבטיח לך שטל בנין היה עומד מאחורי שחקנים שהיו מתנהגים ככה. בעצם, איך הם התנהגו.?? השופט רץ אל ידין ונתן לו אדום הזוי, טבעי שהוא יתעצבן בדרבי. אני כאוהד בטח מעריך שחקנים מהסוג, במיוחד בדרבי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:55 
kobster כתב:

כל כך נכון.
מזכיר לי כמה מאמנים בדיחות שהיו אצלנו בשנות ה80 שהגיעו בזמני משבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:59 
נועם שחם כתב:
pelegs כתב:
נועם שחם כתב:
JohnnieWalker כתב:
נועם שחם כתב:
תרגעו. שתו כוס מים. ההנהלה חייבת לצמצם נזקים לקראת הדיון המשמעתי, וזה כולל גם הצגות מהסוג הזה.

כשהשעו את ידין אחרי האירועים מול ביתר בגביע זה עזר? למה שזה יעזור הפעם?

אם לא יועיל, לא יזיק.

או, אז זה דווקא בדיוק מזיק. זה מזיק כי זה אומר לשחקנים - אנחנו מקריבים אתכם בשביל טובת בעל הקבוצה והבובה שלו. אין לכם גב, אין לכם על מי לסמוך. כאילו שלמישהו יש ספק שבית הדין הולך לזיין אותנו על אמש (ויודעים מה? בצדק - רק שיעשו גם חקירה בנושא הכלב משיח).

...מצד שני, זה רק מקרב אותם לשבירה ויציאה גלויה נגד ההנהלה הבזיונית שלנו, אז אולי בדיעבד זה מבורך.

איך בדיוק מקריבים אותם לטובת טביב ושירזי? מה הרווח שטביב ושירזי מפיקים באופן אישי ממהלך כזה?

טביב כנראה בהוראת הדובר שלו משחק את זה שמתנגד ונלחם באלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 01:30 
שוב פעם הולכים בקו מטופש ומשחקים לידי בית הדין והתקשורת.
הקו צריך להיות - ההרחקות לא צודקות ולכן השחקנים התעצבנו. בנוסף השחקנים רק רצו להבין ממשיח בסוף המשחק מדוע הורחקו. כמו כן להביא כמה דוגמאות - כמו מקרה דסה. צריך גם לציין את השיפוט נגד הפועל במשחקים האחרונים - כמו ההרחקה של באדיר ושהקבוצה נפגעה גם ככה מספיק עם הרחקות שחקנים ואיבוד נקודות שלא בצדק.

השעייה ודיבורים כאלה רק נותנים יותר לגיטימציה לבית הדין להרחיק את שניהם ומסנגלת את הפועל מלהגן עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
אני מקבל חתיכת בחילה כל פעם שאני רואה את הפרצוף תחת(ממש אבל, על אנשים כמוהו הומצא הביטוי עם החוסר חן והפרצוף מסכן) של ניצן שירזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 08:17 
Excuse me, I’ve seen the game, may be I missed something, but what exactly did they do (Toama and Yadin) except getting mad a bit? What’s the big deal?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: