תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 09:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה שהולך עכשיו ב103FM
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:11 
:PUKE:
אז נכון, היה צפוי וכולם יפי נפש וכו', אבל ההשתלחות הזאת בקהל ובאביחי מעוררת בחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה שהולך עכשיו ב103FM
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:20 
בלי לשמוע אני כבר יכול לנחש, הבהמה איינשטיין מתנהג כמו דיקטטור ולא נותן לאף אחד אחר לדבר, קופמן שותק, פרימו מצייץ כמו שרק הוא יודע עם הקול המעצבן שלו, ומה עוד? עזוב, חבל בכלל להשקיב למה שהולך שם, רק חסר שטביב יעלה ויגיד "אני שומע את מה שאתם אומרים ולא מבין איך בכלל נותנים לאנשים כמוכם את הזכות לבקר, אתם משת"פים של מוני הראל!!!" כבר שמעתי אותו אומר משהו בסגנון, שילכו לעזאזל שם כולם, לא עושים שום דבר חיובי חוץ מלבלבל את המוח, תוכנית כל כך מיותרת!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
אף פעם לא הבנתי אוהדים שבכח שומעים זבל תקשורתי במיוחד כשהוא לא מדויק על סף השקרי
ויתרה מזאת, עוד נותנים לזה במה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:32 
עושים בנו שם עכשיו לינץ׳ שאני לא זוכר כמוהו
בכל השנים שאני אוהד הפועל. אפילו לא דומה ליום
שחיללו את הקברים של חולדאי.

יעקב הילל עלה עכשיו לשידור כדי קצת
לנסות לדבר בשם השחקנים ולהראות את הצד שלהם,
ואיינשטיין וקופמן תכף הורגים אותו בצעקות.
איינשטיין נשמע כאילו הוא בהתקף פסיכוטי

בא לי להתעורר בעונת 2015

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
הם תמיד נשמעים ככה.
איינשטיין מתחיל לרוב לקבל התקף אסטמה עוד במונולוג הפתיחה כמעט כל יום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:33 
מי זה האלון המגמגם הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
מיותר להתייחס לזה. התקשורת תעשה עלינו סיכול ממוקד בימים הקרובים, אל תתרגשו מזה יותר מדי.
עדיף פשוט לא להקשיב ולקרוא את שלל טורי הדעה של כל ה"גאונים" עם הרבה פילטרים והרבה אורך רוח.
חבל על העצבים שלנו, הם לא שווים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:35 
איינשטיין הוא אחד חסרי המושג הכי גדולים שנתקלתי בהם. אין לו מושג מה קורה מחוץ לעמדת השידור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:43 
פרימו המזדיין הזה אמר בשידור שנשלחות אליו הודעות תוך כדי התוכנית מאוהדים בשערים 7,8,2 ו13 שמגנים את 'מה שעשה שער 5'.
ניסיון מגעיל לפלג את הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:46 
אף אחד חוץ מקופמן בינתיים לא הזכיר אפילו במילה אחת את הסיבה האמיתית לכל הבלאגן שהיה אתמול בבלומפילד, בושה שהוא לגיטימי עדיין בעיני אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 18:47 
בלי קשר למה שהולך עכשיו, אתמול בדרך לדרבי שמעתי את התוכנית והבנתי כמה המצב של התקשורת קשה ומנותק מהמציאות.
הנטייה שלהם להגזים והשאיפה שלהם למשהו תלוש ולא מציאותי מעולם הכדורגל. במקום לזרום עם זה ולהנות מהשואו המטורף הזה של עולם הכדורגל.

דיברו עם אייל לחמן, כש90% מהראיון לא על כדורגל, אלא רק על זה שאייל לחמן השתמש ב"אל תזיין את השכל" לקוון.
ביחיאת, משתמשים בביטוי הזה כל יום כל היום, בכל מקום. למה מצפים שדווקא בכדורגל לא ידברו ככה?
למה מצפים שבמקום הכי אמוציונלי בחיים שלנו נתנהג באיפוק ובשלווה? מאמנים, שחקנים ואוהדים. התקשורת יושבת בבית מול המחשב ורק נדהמת כל פעם מחדש מכל פיפס שקורה בכדורגל.
הם גם תמיד משוכנעים שבשאר העולם זה מתנהל אחרת. למה? כי זה באנגלית? בספרדית? זה נשמע יפה יותר?

זה מזכיר לי את הבדיחה שבאנגליה אין זונות לא חכמות. כולן יודעות אנגלית...

לעניין שלנו - כל היום רק מתעסקים בקללות שלנו, בהתנהגות השלילית שלנו, בלי לדבר על הרעיון הכללי שמאחורי כל זה.
אני מניח שאם הקהל של ריאל מדריד היה מתנהג ככה בספרד לנוכח תצוגת שיפוט עלובה לטובת ברצלונה - התקשורת כאן הייתה מוצצת להם את הזין.
אוי לא, אמרתי זין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 19:00 
belos כתב:
בלי קשר למה שהולך עכשיו, אתמול בדרך לדרבי שמעתי את התוכנית והבנתי כמה המצב של התקשורת קשה ומנותק מהמציאות.
הנטייה שלהם להגזים והשאיפה שלהם למשהו תלוש ולא מציאותי מעולם הכדורגל. במקום לזרום עם זה ולהנות מהשואו המטורף הזה של עולם הכדורגל.

דיברו עם אייל לחמן, כש90% מהראיון לא על כדורגל, אלא רק על זה שאייל לחמן השתמש ב"אל תזיין את השכל" לקוון.
ביחיאת, משתמשים בביטוי הזה כל יום כל היום, בכל מקום. למה מצפים שדווקא בכדורגל לא ידברו ככה?
למה מצפים שבמקום הכי אמוציונלי בחיים שלנו נתנהג באיפוק ובשלווה? מאמנים, שחקנים ואוהדים. התקשורת יושבת בבית מול המחשב ורק נדהמת כל פעם מחדש מכל פיפס שקורה בכדורגל.
הם גם תמיד משוכנעים שבשאר העולם זה מתנהל אחרת. למה? כי זה באנגלית? בספרדית? זה נשמע יפה יותר?

לעניין שלנו - כל היום רק מתעסקים בקללות שלנו, בהתנהגות השלילית שלנו, בלי לדבר על הרעיון הכללי שמאחורי כל זה.
אני מניח שאם הקהל של ריאל מדריד היה מתנהג ככה בספרד לנוכח תצוגת שיפוט עלובה לטובת ברצלונה - התקשורת כאן הייתה מוצצת להם את הזין.
אוי לא, אמרתי זין...

:ROSE:

זה מה שקורה כשהעיתונאים פה לא יוצאים מבועת האולפן שלהם. זה מה שהם מכירים. יש פה אנשי שטח בודדים, כמו עמיקם לדוגמא.

אין להם מושג. אלו אנשים שבאים עם האוטו לחנייה שלהם, נכנסים לקונחייה ולא יוצאים ממנה. לך תגיד למאיר איינשטיין להסתובב עם צעיף הפועל בסמטאות השדרה אחרי משחק מול הבבונים. לך תיתן לפרימו שעה וחצי בתחנה המרכזית. אנשי בררה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 19:42 
למי אכפת מהחבורת טמבלים הזאת?
המשתמש הכי מפגר בפורום יותר חכם שם מכולם ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 19:52 
קופמן האפס הזה תמיד יודע ליילל ולשאוג כשלא עומד מולו אף אחד. כשמגיע מישהו שצריך להתעמת איתו, הוא שותק כמו דג. עוד קקי תקשורתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 19:54 
כאילו מה ציפיתם?
לא היה ברור שזה מה שיהיה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
belos כתב:

אוי לא, אמרתי זין...

בהקשר זה מעניין לשמוע מה היו התגובות באותו שידור שפיגו הגיע עם ריאל לקאמפ נואו. אני בטוח שהשתלחו שם באוהדי ברסה בדיוק כמו בנו.
כן מצדיק את זריקת החפצים, לא מצדיק, זה בכלל לא משנה. ההשתלחות הזו של הזבלים בתקשורת חייבת להוציא אותנו כגוף אחד חזק, במיוחד כשיש לנו מאבק ארוך מול הזבל שמחזיק לנו את הקבוצה.
ואני באמת לא מבין איך אתם יכולים לשמוע רדיו או לקרוא את מה שנכתב באתרים אחרי האירועים אתמול, זה מזוכיסטיות לשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: