תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 00:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב ירושלים?!
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:00 
פותח האשכול אתה פשוט אפס מאופס.
מי אתה שתשווה את הקהל שלנו לבבונים?
בלי הקהל שלנו אין קבוצה.
אוי ואבוי אם נגיע למצב שנשתוק על שיפוט כזה.
אדמיןןןןןן זה שווה הרחקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:05 
שיהיה, באמת אני אומר שאם כל כך הרבה אנשים שמצדיקים את מה שקרה...
טביב מגיע לכם אתם לא טובים ממנו

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
שיהיה, באמת אני אומר שאם כל כך הרבה אנשים שמצדיקים את מה שקרה...
טביב מגיע לכם אתם לא טובים ממנו

אתה ממש טמבל או שאתה רק משחק אותה יא ילד טמבל?
מישהו פה הצדיק את החזיז? אה?
מה שכתבו לך זה שזה בושה שאתה משווה את הקהל שלנו לקהל של הערסים האלה.
תפסיק לכתוב, אתה עושה לעצמך בושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:14 
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1657163

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:17 
צר לי לומר לכם אחיי האדומים אחרי היום ההשוואה כל כך קלה!
במקום לכעוס עליי תבדקו את עצמכם
גם אחרי בית שאן שהפסדנו אליפות לא היו התפרעויות כאלה

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
תקראו לזה חוליגניזם, אני קורא לזה התבגרות. אחרי שנים ארוכות, הבנו שלא יכול לבוא שופט, לזיין אותנו בבית שלנו ולצאת מזה בשלום. ושמנשה משיח לא יקום מחר בבוקר...

!!!
הבנאדם אשכרה אנס אותנו.
מה פותח האשכול ציפה? שימחאו לו כפיים בירידה לחדר ההלבשה?
אפשר לחשוב מה קרה שם ואיזה פוגרום נורא היה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:22 
teknoboy כתב:
ברגר כתב:
תקראו לזה חוליגניזם, אני קורא לזה התבגרות. אחרי שנים ארוכות, הבנו שלא יכול לבוא שופט, לזיין אותנו בבית שלנו ולצאת מזה בשלום. ושמנשה משיח לא יקום מחר בבוקר...

!!!
הבנאדם אשכרה אנס אותנו.

שיסתמו תפה יפסידו בכבוד ויפגינו נגד ההתאחדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:33 
Red Nightmare כתב:
teknoboy כתב:
ברגר כתב:

!!!
הבנאדם אשכרה אנס אותנו.

אני כמעט ולא כותב כאן אבל זה ממש מציק לי כל השטויות שאתה רושם.
להפגין נגד ההתאחדות? מתי עוד אפשר לארגן 10 אלף אוהדי הפועל חוץ ממשחק כדורגל?
מה שקרה היום זה אולי לא מצטייר יפה כלפי חוץ אבל הבהיר יפה מאוד מי שולט בבלומפילד ומי שינסה שוב לזיין את הפועל ולהפגין מפגן שיפוט מזעזע שלא נראה מאז המשחק של צ'לסי-ברצלונה בחצי גמר ליגת אלופות עם טום הנינג אוברבו, שגם אז דרך אגב שחקן די מוכר בשם דידיה דרוגבה תקף את השופט.

מספיק עם הזלזול הזה של השופטים, אפשר לטעות בנבדל, בשריקה לעבירה ובעוד דברים לשני הצדדים, שזה חד כיווני, שחצני, יהיר ובעיקר ממולא בטעויות אני לא אשתוק ולא אלך להפגין נגד ההתחאדות. האמת שלהפגין נגד ההתחאדות לא פחות פתטי מהחגיגות של מכבי שחגגו היום כאילו הם זכו באוסקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:40 
teknoboy כתב:
ברגר כתב:

!!!
הבנאדם אשכרה אנס אותנו.

חבל שאנשים כמוך לא מבינים מה קרה היום. נכון, משיח שופט מחריד והוא באמת היה מעצבן היום והרב לרעתנו, אבל מכאן ועד להתנהגות של הקהל והשחקנים המרחק גדול.
היום הקהל של הפועל פשוט שיחק לידיים של כל מי שחיכה לו בפינה. טביב, אופירה, סגל, נוימן וכל אלה שמתמוגגים עכשיו. תגידו "בואו לא נתייחס למה שחושבים וכותבים עלינו". בולשיט. התקשורת היום קובעת סדר יום והלך רוח.
אני כבר לא מדבר על הביקורת העצמית שצריכה להיות לנו כקהל. החזיז הנוראי שהושלך היום לשער 11 (אני מקווה שיתפסו את מי שעשה את זה ושהוא יילך לכלא, בין אם זה אוהד הפועל, מכבי, בית"ר, מתנחל, ערבי או שמאלני משנקין), ההתפרעות חסרת הרסן בסוף המשחק. גועל נפש.
מה שקרה היום אם לסכם זה שהושלך חזיז ליציע של אוהדי מכבי שפגע בילדה שנשלחה לטיפול, פגע חפץ מהיציע בראש של שחקן יריב, התפרעות והשלכת חפצים למגרש, השתוללות מביישת של השחקנים.
אני מבין את האמוציות, אני מבין את העצבים על השופט, אבל בחיים אני לא אקבל התנהגות כזו. בחיים. טביב והדובר שלו יושבים ומחככים ידיים. הנה, הם קיבלו לגיטימציה להמשיך להרוס את הפועל והמחאה קיבלה בעיטה בבטן והתגלגלה קילומטר לאחור.
מה שהיה היום בבלומפילד יעלה כל פעם שאוהדי הפועל יעשו משהו, מעין אירוע מכונן. נכון, אוהדי בית"ר גרועים פי עשר. גזענים, אלימים, הכל נכון. מי שלא מבין את כללי המשחק מפסיד בסוף, אפילו אם הוא חושב שהוא צודק (ואני מקווה שאין הרבה אוהדי הפועל שמצדיקים את מה שהיה היום בבלומפילד, כי שוב, בלי קשר לנזק שזה יעשה לכל המטרות שלנו, זה היה מופע אימים מהסוג הגרוע ביותר).
קחו שנייה אוויר, שימו את המשחק הזה בצד וגם את השופט ותחשבו על מה קרה היום. סתם בשביל שזה לא יחזור יותר. את הנזק שנעשה כולנו נוכל להבין יותר בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:42 
ofiri5 כתב:
פותח האשכול אתה פשוט אפס מאופס.
מי אתה שתשווה את הקהל שלנו לבבונים?
בלי הקהל שלנו אין קבוצה.
אוי ואבוי אם נגיע למצב שנשתוק על שיפוט כזה.
אדמיןןןןןן זה שווה הרחקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
מאחל לפותח האשכול שיפתחו לו את התחת 30 אוהדים מהמזרחי של טדי, ואז שיחזור לכתוב פה עוד אשכול בסגנון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:45 
למען יראו וייראו, אותנו לא תזיינו בבלומפילד ותצאו בשקט
באיחור של שנים זה סוף סוף בא

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
teknoboy כתב:
ברגר כתב:

!!!
הבנאדם אשכרה אנס אותנו.

יאללה לך תארגן אנשים שיפגינו מול ההתאחדות, מנהיג גדול ודגול שכמוך.
רק פקה פקה אנשים כמוך יודעים לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
פותח האשכול מבחינתי לך תזדיין
אני מתבייש בך

היית נותן שיאנסו את אשתך מול העיניים שלך? (נכון, זה לא אותו דבר, אני יודע)

הייתה חייבת לבוא תגובה אקטיבית ואני גאה ושמח שהיא הייתה מאסיבית כמו שהייתה.
שכולם יירדו עלינו, יקניטו, ילכלכו, יבקרו- אבל אף אחד לא יזיין אותנו בבית שלנו, מולע עיניי כולם, ועוד בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל בית"ר ירושלים ט(ל)ביב
הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:57 
nirog כתב:
omeriko כתב:
לא משנה מה קרה - אין דבר שמצדיק התנהגות כזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:58 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
teknoboy כתב:
ברגר כתב:

!!!
הבנאדם אשכרה אנס אותנו.

חבל שאנשים כמוך לא מבינים מה קרה היום. נכון, משיח שופט מחריד והוא באמת היה מעצבן היום והרב לרעתנו, אבל מכאן ועד להתנהגות של הקהל והשחקנים המרחק גדול.
היום הקהל של הפועל פשוט שיחק לידיים של כל מי שחיכה לו בפינה. טביב, אופירה, סגל, נוימן וכל אלה שמתמוגגים עכשיו. תגידו "בואו לא נתייחס למה שחושבים וכותבים עלינו". בולשיט. התקשורת היום קובעת סדר יום והלך רוח.
אני כבר לא מדבר על הביקורת העצמית שצריכה להיות לנו כקהל. החזיז הנוראי שהושלך היום לשער 11 (אני מקווה שיתפסו את מי שעשה את זה ושהוא יילך לכלא, בין אם זה אוהד הפועל, מכבי, בית"ר, מתנחל, ערבי או שמאלני משנקין), ההתפרעות חסרת הרסן בסוף המשחק. גועל נפש.
מה שקרה היום אם לסכם זה שהושלך חזיז ליציע של אוהדי מכבי שפגע בילדה שנשלחה לטיפול, פגע חפץ מהיציע בראש של שחקן יריב, התפרעות והשלכת חפצים למגרש, השתוללות מביישת של השחקנים.
אני מבין את האמוציות, אני מבין את העצבים על השופט, אבל בחיים אני לא אקבל התנהגות כזו. בחיים. טביב והדובר שלו יושבים ומחככים ידיים. הנה, הם קיבלו לגיטימציה להמשיך להרוס את הפועל והמחאה קיבלה בעיטה בבטן והתגלגלה קילומטר לאחור.
מה שהיה היום בבלומפילד יעלה כל פעם שאוהדי הפועל יעשו משהו, מעין אירוע מכונן. נכון, אוהדי בית"ר גרועים פי עשר. גזענים, אלימים, הכל נכון. מי שלא מבין את כללי המשחק מפסיד בסוף, אפילו אם הוא חושב שהוא צודק (ואני מקווה שאין הרבה אוהדי הפועל שמצדיקים את מה שהיה היום בבלומפילד, כי שוב, בלי קשר לנזק שזה יעשה לכל המטרות שלנו, זה היה מופע אימים מהסוג הגרוע ביותר).
קחו שנייה אוויר, שימו את המשחק הזה בצד וגם את השופט ותחשבו על מה קרה היום. סתם בשביל שזה לא יחזור יותר. את הנזק שנעשה כולנו נוכל להבין יותר בימים הקרובים.

אני כמובן נגד כל הקטע של ירי גופי תאורה (אפשר להיות קטנוניים ולציין שהפצועה נפלה במהומה שנוצרה ונשברה לה אצבע,ככה קראתי באחד מאתרי הספורט, אבל זה לא משנה את העובדה שזה דבר שלכל הפחות לא מתאים באירוע המוני כמו משחק כדורגל).
ולגבי "ההשתוללות חסרת הרסן" בסוף - מי שישמע מה כבר קרה שם. אפשר לחשוב שאוהדים פרצו לחדר ההלבשה של השופטים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:01 
תמשיכו לעצום עיניים ולתת להתאחדות,לשופטים,לאלי טביב ולכל השכונה הזאת לדפוק אתכם בתחת מחדש.
נגמר המאבק היפה,הגיע הזמן שהקהל יעלה הילוך,אם הפסד בדרבי זה מה שגורם לזה,זה עושה את ההפסד פחות כואב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:23 
teknoboy כתב:
redrony כתב:
teknoboy כתב:
ברגר כתב:

!!!
הבנאדם אשכרה אנס אותנו.

אני כמובן נגד כל הקטע של ירי גופי תאורה (אפשר להיות קטנוניים ולציין שהפצועה נפלה במהומה שנוצרה ונשברה לה אצבע,ככה קראתי באחד מאתרי הספורט, אבל זה לא משנה את העובדה שזה דבר שלכל הפחות לא מתאים באירוע המוני כמו משחק כדורגל).
ולגבי "ההשתוללות חסרת הרסן" בסוף - מי שישמע מה כבר קרה שם. אפשר לחשוב שאוהדים פרצו לחדר ההלבשה של השופטים.

לא צריך להיות קטנוניים, גם אם זה מה שקרה, זו אשמתו הישירה של מי שזרק רימון.
תדמיין לך את המצב הקיצוני הבא: אתה עם הבן שלך בן ה-8 או ה-5 למשחק ועף לכיוונכם משהו כזה. לא פוגע, לא כלום. לא נראה לי שזה סמפטי. אני יודע שלדוגמא אם זה במקרה היה הבן שלי, זו היתה לו טראומה לא פשוטה בכלל. אבל תמיד אפשר לצקצק בשביל להרגיע את הצפון.

מה קרה בסוף? מה אתה רוצה שיקרה בשביל שזה ייחשב חמור? נפגעים בנפש? הרוגים?
לא קרה כלום, נכון. כולם בריאים ושלמים. רק נראינו כמו חיות. מה שקרה שם עם השחקנים של מכבי ליד הקרן, אביחי ידין המטומטם שבמקום ללכת 9 מטר בשביל לא לתת למכבי לבזבז זמן, עומד שלוש מטר מהכדור ונותן את כל הלגיטימציה לסבן לקחת את הכדור ולבזבז עוד זמן. זריקת החפצים על השחקנים שלהם. לא קרה כלום. אנחנו רק יודעים להטיף לכל העולם, להתלהם. יש פה כמה אוהדים שמעולם לא העבירו רבע ביקורת על הקהל של הפועל. מעולם. הכל תמיד מוצדק, הכל אצלנו בסדר וכל העולם נגדנו. שופטים, תקשורת. אבל זה ברור הרי אנחנו "driven by pure hate", נכון?

וכן, אני בטוח שעכשיו "אף שופט לא יתעסק איתנו", ברור. הפחדנו את כולם, איזה קהל של גברים יש לנו.

וגם התגובות באשכול הזה: אני מאחל לך ש-30 אוהדי בית"ר יתקיפו אותך ועוד כל מיני תגובות שאת מי מאפיינות בעצם? כנראה אותנו. תענוג מה שנהיה פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
רדרוני, למען הסר ספק, אני נגד שיגור של גופי תאורה מעופפים לעבר התקהלויות, אפילו אם מדובר בשער 11.
הסיבות הן כמובן בדיוק הסיבות שאתה מציין וחושב עליהן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:35 
שילמדו שאותנו לא מוכרים
אני גאה להיות אוהד הפועל ת"א היום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:40 
נגמר הנוער כתב:
תמשיכו לעצום עיניים ולתת להתאחדות,לשופטים,לאלי טביב ולכל השכונה הזאת לדפוק אתכם בתחת מחדש.
נגמר המאבק היפה,הגיע הזמן שהקהל יעלה הילוך,אם הפסד בדרבי זה מה שגורם לזה,זה עושה את ההפסד פחות כואב.

מה אתה רוצה שהקהל יעשה, אני מת לדעת. אבל תעשה לי טובה, לפני שאתה עונה תחשוב רגע ותנסה לתת תשובה שבאמת תקדם את האינטרסים של הפועל ת"א ולא כזו שתהיה מקום שבו תוכל לפרוק את העצבים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:43 
סוף סוף כל הקהל הרים את הראש ועמד על שלו ולא התקפל! מקווה שלטביב מחכה אותו הדבר, עכשיו יש הרבה זמן להקדיש לו...

ככה תמיד צריך להיות שדופקים אותנו!!!! שיפחדו!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:44 
סו אלן כתב:
השריף כתב:
YardenDe כתב:
במה אתה מתבייש בדיוק? ברקטה? אין שום קשר אלינו. לזריקת חפצים? תעשה לי טובה. אחד הימים שאני יותר גאה להיות אוהד הפועל.

לגמרי. תצוגה מרשימה, מרגשת ומוצדקת (חוץ מה"רקטה" הלא ברורה) נגד כל החרא שעוטף אותנו - טביב, שירזי, העסקנים, ההתאחדות, התקשורת הצבועה והמגוחכת. נגד הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:45 
מפגן כח משוגע שלנו היום. מקווה שתהיה לזה המשכיות.
אין מה לעשות, ככה מבינים פה בזוהמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:45 
סו אלן כתב:
השריף כתב:
YardenDe כתב:
במה אתה מתבייש בדיוק? ברקטה? אין שום קשר אלינו. לזריקת חפצים? תעשה לי טובה. אחד הימים שאני יותר גאה להיות אוהד הפועל.

לגמרי. תצוגה מרשימה, מרגשת ומוצדקת (חוץ מה"רקטה" הלא ברורה) נגד כל החרא שעוטף אותנו - טביב, שירזי, העסקנים, ההתאחדות, התקשורת הצבועה והמגוחכת. נגד הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:46 
נועם שחם כתב:
סו אלן כתב:
השריף כתב:
YardenDe כתב:

שאלוהים ישמור את כולנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
אני מתבייש, פשוט בושה.
המשחק היה בסדר למרות השיפוט הנוראי. האוהדים צריכים להיענש ולהיות מורחקים למשך סוף העונה, רקטה חפצים, שופטים בליגת העל שעומדים ומחכים שיוכלו להיכנס לחדר ההלבשה. ידין וטועמה צריכים להיות מושהים עד סוף העונה.
הקהל הוכיח רמה של בית"ר ירושלים משולבת עם סכנין. אני כל כך מאוכזב מהאוהדים מהשחקנים.

אני קונה הפסד בדרבי פעם ב4 שנים תלמדו להפסיד לוזרים.

ככה אתם רוצים לנהל מחאה נגד טביב?!
שיחקתם לידיים שלו.

אינפטנילים!

עליך בחזרה-אימבציל!
(אין על קללות יהושע סוס וסבא טרחני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2012, 01:48 
אתם לא שפויים!!!
מה בדיוק מפריד בינכם לאוהדי בית"ר!?
כלום
אני אפס?!
אנשים פה מטומטמים חושבים שהקבוצה שלהם ומותר להם להתפרע.
זו מדינת חוק (עדיין! )

היום עברו כל גבול, אנשי שער 5 גם אם מכרו אותכם זה פאקינג דרבי מסכן ראשון מזה 4 שנים
מילא גמר גביע. טיפשים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: