teknoboy כתב:
ברגר כתב:
תקראו לזה חוליגניזם, אני קורא לזה התבגרות. אחרי שנים ארוכות, הבנו שלא יכול לבוא שופט, לזיין אותנו בבית שלנו ולצאת מזה בשלום. ושמנשה משיח לא יקום מחר בבוקר...
!!!
הבנאדם אשכרה אנס אותנו.
מה פותח האשכול ציפה? שימחאו לו כפיים בירידה לחדר ההלבשה?
אפשר לחשוב מה קרה שם ואיזה פוגרום נורא היה.
חבל שאנשים כמוך לא מבינים מה קרה היום. נכון, משיח שופט מחריד והוא באמת היה מעצבן היום והרב לרעתנו, אבל מכאן ועד להתנהגות של הקהל והשחקנים המרחק גדול.
היום הקהל של הפועל פשוט שיחק לידיים של כל מי שחיכה לו בפינה. טביב, אופירה, סגל, נוימן וכל אלה שמתמוגגים עכשיו. תגידו "בואו לא נתייחס למה שחושבים וכותבים עלינו". בולשיט. התקשורת היום קובעת סדר יום והלך רוח.
אני כבר לא מדבר על הביקורת העצמית שצריכה להיות לנו כקהל. החזיז הנוראי שהושלך היום לשער 11 (אני מקווה שיתפסו את מי שעשה את זה ושהוא יילך לכלא, בין אם זה אוהד הפועל, מכבי, בית"ר, מתנחל, ערבי או שמאלני משנקין), ההתפרעות חסרת הרסן בסוף המשחק. גועל נפש.
מה שקרה היום אם לסכם זה שהושלך חזיז ליציע של אוהדי מכבי שפגע בילדה שנשלחה לטיפול, פגע חפץ מהיציע בראש של שחקן יריב, התפרעות והשלכת חפצים למגרש, השתוללות מביישת של השחקנים.
אני מבין את האמוציות, אני מבין את העצבים על השופט, אבל בחיים אני לא אקבל התנהגות כזו. בחיים. טביב והדובר שלו יושבים ומחככים ידיים. הנה, הם קיבלו לגיטימציה להמשיך להרוס את הפועל והמחאה קיבלה בעיטה בבטן והתגלגלה קילומטר לאחור.
מה שהיה היום בבלומפילד יעלה כל פעם שאוהדי הפועל יעשו משהו, מעין אירוע מכונן. נכון, אוהדי בית"ר גרועים פי עשר. גזענים, אלימים, הכל נכון. מי שלא מבין את כללי המשחק מפסיד בסוף, אפילו אם הוא חושב שהוא צודק (ואני מקווה שאין הרבה אוהדי הפועל שמצדיקים את מה שהיה היום בבלומפילד, כי שוב, בלי קשר לנזק שזה יעשה לכל המטרות שלנו, זה היה מופע אימים מהסוג הגרוע ביותר).
קחו שנייה אוויר, שימו את המשחק הזה בצד וגם את השופט ותחשבו על מה קרה היום. סתם בשביל שזה לא יחזור יותר. את הנזק שנעשה כולנו נוכל להבין יותר בימים הקרובים.