תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 04:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גם קריית שמונה הצטרפו לרשימת המוכרים
הודעהפורסם: 03 מרץ 2012, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
שום הסוואה.
אם לבית"ר היה דבר כזה שנקרא חלוץ, זה נגמר הרבה לפני.
הקבוצה היחידה השנה ששלטה ברוב דקות המשחק מול ק"ש (ברצלונה המקומית) היא בית"ר. זה אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2012, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
שום עניין של מכירה, פשוט חוסר מוטיווציה.
בטח כשהקבוצה שמתחתיך בטבלה לא הולכת לצבור נקודות במחזור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 00:15 
דווקא היום שרציתי שהם ינצחו הם הפסידו. הקבוצה הקטנה הכי שנואה עליי בכדורגל, היא ומכבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מתקרב לרמה של בית שאן וגם לא לרמת פתיחת רגליים הברורה כל כך של מקקי מול חיפה. היו כנראה כמה שחקנים עם פחות מוטיבציה(=זונות), אבל היו גם כמה שראיתי אותם מנסים ונלחמים. לא היה פה לדעתי החלטת פתיחת רגליים מכוונת של הקבוצה. בטח לא של מהמאמן(לדעתי לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 00:36 
Adom Bdam כתב:
כל כך צפוי וידוע,אפילו הטוטו נתן את היחסים הבאים: 2.85 לביתר, 3.10 תיקו ו 2.00 לק"ש, אפילו שק"ש תגיע לבלומפילד לא יתנו יחסים כאלה
אפילו בוואן ק"ש הודו שהם אוהדי ביתר מלידה וק"ש רק הקבוצה השנייה שלהם
המכירה גם הייתה כ"כ צפויה,משחק פושר,כמה התקפות של ק"ש,דקה 93 כדור מגיע לרחבה,נגיעת יד ברורה ומכוונת,עושים רושם כאילו מתווכחים,השוער לא זז , 0-1 לביתר,שצמודה לפ"ת.

אפשר לחשוב איזה קבוצה ק"ש.גם המזל לפעמים נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משחק השרוכים 3
הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 00:48 
purvis short כתב:
villa crespo כתב:
purvis short כתב:
ערן כתב:
purvis short כתב:
לא ראיתי שפותח האשכול פתח אשכול זעם אחרי האליפות של הפועל שהושגה בזכות העסקה ההיא עם הפועל כפר סבא. 

:LOL2:

אתה יכול לצחוק עד מחר. אם מכבי כדורסל הייתה עושה עסקה כזאת היו כותבים על זה ארבעה בתים פלוס פזמון. אבל לעניינינו - תסתכל שוב על עשר הדקות האחרונות של קריית שמונה בשבוע שעבר מול בני יהודה. היא יכולה הייתה בשקט להפסיד. בפוקס ניצחה.

ונניח ומה שאתה רושם נכון (וזה לא).
מה הקשר בכלל למקרה ולנושא? זה אפילו פתטי לדחוף את זה ככה בלי הקשר.
אגב, זו בדיוק הסיבה למה לא יכול להיות שיהיה אוהד של קבוצה בכדורגל ושל קבוצה אחרת בכדורסל. רק במדינה המטומטמת הזו זה הגיוני. מדינה בלי תרבות ספורט ולך עוד נותנים לכתוב על זה טורים בעיתון.
יש לך בעיה עם הפועל תל-אביב? תתמודד.
כשנעודד את הפועל בכדורסל, אתה מוזמן לשיר לנו שאנחנו כלבים שהרסו לך את הקבוצה ומגיע לנו טביב.
העיקר שזה יראה לך הגיוני.

יש לי בעיה עם הפועל? הלוואי שמהיום לנצח הפועל תל אביב תיקח אליפויות בכדורגל. אמן.
מה שכתבתי קשור בדבר אחד: מי שמחפש צדק שיסתכל קודם על עצמו. ועוד אומר: כל הקטע הזה שכל קרן, פנדל וכו' גוררים קונספירציות הוא פאתטי. והוא פאתטי כי כשהטענות נכונות הן נראות כמו עוד פרק של בכיינות.
במקרה הנוכחי: לדעתי קריית שמונה ממש לא בטוחה באליפות שלה. לדעתי היא חוששת שהפועל תיצמד אליה. המשחק היום לא שונה מזה שהיה נגד בני יהודה והפועל באר שבע. רק שהיום קריית שמונה הפסידה. חוץ מזה, אולי זו הנאיביות שלי, אבל אני חושב שאוהדי הפועל היום, עדיין, צריכים לקוות שקריית שמונה תפסיד ושהפועל תנצח את הדרבי ואולי בעוד שני מחזורים את קריית שמונה, מאשר שקריית שמונה תנצח כדי שבית"ר תרד .

צודק.אבל אל תשכח את עכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
כשרק קראת את האשכול באתלי לומר שחזרה להפרש שווה מהמקום הראשון ומהפלייאוף התחתון בזכות פתיחת רגליים של קריית שמונה , כשיותר מחצי מההפרש הזה אפשר לצמצם רק במשחקים שנשארו לנו נגדם, אומר שמבחינתינו האליפות הזאת ממש לא אבודה, כי מבחינת צדק ספורטיבי היא אמורה ליהיות שלנו.
ואז נזכרתי במצב שלנו, בזה שחוץ מאורמוש וקנדה אף שחקן בקבוצה לא יודע לעשות בלי הכדור, שחוץ מדמארי ואנטבי אף שחקן לא יודע מה לעשות עם הכדור, ושבאדיר המהיר בין שלושת הבלמים שלנו, שפאקינג ניצן שירזי הוא המאמן שלנו, וחזרתי למציאות.
הייתי מתנחם בכך שהצדק הספורטיבי אומר שעכשיו ביתר בטוח יורדים ליגה, אבל הכדורגל בארץ זה הכל חוץ מספורט.
יש עדיין אפשרות להמר על אליפות של מכבי חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
זין המשחק אתמול לא היה מכור, מי שאומר את זה או שלא ראה את המשחק או שהוא חתיכת דביל.
ראיתי רק את המחצית הראשונה והיה כל כך שקוף כמה שקריית שמונה מחפשים לעזור לבית"ר, הקבוצה הכי טובה בליגה ושחקנים בהגנה שלה מוסרים מהרחבה מסירות קצרות לשחקני ביתר 4-5 פעמים במחצית, זה היה כל כך מרתיח שאם הייתה עליי נעל הייתי מוריד אותה וזורק על הטלוויזיה. מבחינת כמה שהם נתנו להם את המשחק זה יותר גרוע מהשרוכים 2 של מכבי.
אם בית"ר מפסידים מחר הם בפער 4 נקודות כדי לצאת מהקו האדום כששבוע הבא הם נגד מכבי פ"ת במושבה שמקום מעליהם, כשאם מכבי פ"ת מנצחים אותם והפועל ב"ש מנצחים את בני יהודה שהעונה שלהם גמורה הפער בית"ר בפער 6 נקודות מהקו האדום והם יורדים בוודאות.
743 דקות בלי לכבוש והם עושים את זה נגד ק"ש. 743 דקות בלי לכבוש והם מקבלים יחס של 2.45 בווינר.

הכדורגל כאן רקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 08:33 
לפעמים זה מביך לראות איך הפורום מגיב בצורה פאראנוידית ודמגוגית שזה נראה על גבול הסכיזופרני, מי שראה ק״ש השנה יודע שזה קבוצה שממעיטה להגיע למצבים אבל לרוב מאוד מדויקת בסיומת, הם הרבה פעמים משחקים ומגיעים לפיות מהיריבה ומצליחים לנצל את המצב שלהם (נגדנו, סכנין, מכבי, עכו, נתניה) וזה רק מה שאני זוכר.... אתמול ביתר שיחקה על הכבוד באמת, הייתה צריכה לקבל עוד שני פנדלים ובנוסף הפנדל על היד רחוק מלהיות שערורייתי, חלקכם אולי לא הייתם שורקים אבל הרבה שופטים היו שורקים בצדק. לא התאמצו? קשה לי להאמין, הם אולי שיחקו פחות טוב מהבינוני הרגיל שלהם.. בליגה הזאת כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה, בטח מובילה דיי בינונית כמו ק״ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 08:44 
Shacham כתב:
זין המשחק אתמול לא היה מכור, מי שאומר את זה או שלא ראה את המשחק או שהוא חתיכת דביל.
ראיתי רק את המחצית הראשונה והיה כל כך שקוף כמה שקריית שמונה מחפשים לעזור לבית"ר, הקבוצה הכי טובה בליגה ושחקנים בהגנה שלה מוסרים מהרחבה מסירות קצרות לשחקני ביתר 4-5 פעמים במחצית, זה היה כל כך מרתיח שאם הייתה עליי נעל הייתי מוריד אותה וזורק על הטלוויזיה. מבחינת כמה שהם נתנו להם את המשחק זה יותר גרוע מהשרוכים 2 של מכבי.
אם בית"ר מפסידים מחר הם בפער 4 נקודות כדי לצאת מהקו האדום כששבוע הבא הם נגד מכבי פ"ת במושבה שמקום מעליהם, כשאם מכבי פ"ת מנצחים אותם והפועל ב"ש מנצחים את בני יהודה שהעונה שלהם גמורה הפער בית"ר בפער 6 נקודות מהקו האדום והם יורדים בוודאות.
743 דקות בלי לכבוש והם עושים את זה נגד ק"ש. 743 דקות בלי לכבוש והם מקבלים יחס של 2.45 בווינר.

הכדורגל כאן רקוב.

אני נאלץ להסכים
יותר מזה ,כמי שעקב אחר השידור היה נראה לי שגם השדר והפרשן נמצאים בסוד הענין
שכן אחרי 2 דקות של משחק הם כבר אבחנו שקרית שמונה לא משחקת את משחקה הרגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
קפטן קריית שמונה לא אהב את הפקפוק בכשרות המשחק וצייץ בעצמו: "כל מי שטוען שהמשחק מכור או לא "כשר" , גם אנחנו יכולים להפסיד מדי פעם. תתעסקו בעצמכם ובמצב שלכם ואל תפריעו לנו בדרך!!! שבוע טוב לכולם".

זהו. שיכנע אותי.
עכשיו אני בטוח שהמשחק היה מכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 11:28 
אשכול בכייני ומגוחך, שמסמל בצורה לא רעה את התהליך שהפורום הזה עבר בשנה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

לא מסכים שיש כאן בכיינות שנובעת מאיזשהו אינטרס שלנו, מה גם שכולנו ריאלים לגבי הסיכוי להשיג את ק"ש השנה.
אם ראית את המשחק, ואני מניח שראית אם הגבת כך, ודאי שמת לב לנחיתות של ק"ש בהחזקת הכדור, בחוסר התנועה שלהם בהתקפה, בדלילות המפתיעה שלהם בהגנה, בכך שכל בעיטה שהלכה לכיוון השער של הבבונים מצאה את עצמה מורידה ציפור אחרת בכל פעם, ובעיקר לנגיעת היד המאוד מוזרה בדקה ה 93.
לא יודע אם הם מכרו אבל כנראה שהם לא התאמצו במיוחד. לגיטימי מבחינתם, מגעיל מבחינת הספורטיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם מתבחבשים במילים. רב"ש בעצמו הודה שלא היתה מחויבות.
זה לא סתם יום רע של קבוצה. זה קבוצה שבאה להעביר תזמן בתקוה שביתר יכבשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 11:49 
kobster כתב:
נועם שחם כתב:

לא מסכים שיש כאן בכיינות שנובעת מאיזשהו אינטרס שלנו, מה גם שכולנו ריאלים לגבי הסיכוי להשיג את ק"ש השנה.
אם ראית את המשחק, ואני מניח שראית אם הגבת כך, ודאי שמת לב לנחיתות של ק"ש בהחזקת הכדור, בחוסר התנועה שלהם בהתקפה, בדלילות המפתיעה שלהם בהגנה, בכך שכל בעיטה שהלכה לכיוון השער של הבבונים מצאה את עצמה מורידה ציפור אחרת בכל פעם, ובעיקר לנגיעת היד המאוד מוזרה בדקה ה 93.
לא יודע אם הם מכרו אבל כנראה שהם לא התאמצו במיוחד. לגיטימי מבחינתם, מגעיל מבחינת הספורטיביות.

יש כאן בכיינות שלא נובעת מאינטרס. בכיינות בפורום הזה הפכה לערך בפני עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 11:55 
הבכיינות במקרה הזה מוצדקת ולא בגלל שזה קשור להפועל או נובע משנאת ביתר
המשחק אמש הוא סימפטום לכל מדווי הכדורגל הישראלי
ולי לפחות היתה תחושה אמש של מיאוס רבתי וגועל נפש
הרי ההתנהלות כולה היא שכונתית ונגועה לא רק באינטרסים אלא בשחיתות ובעבריינות
די אם נזכיר את השמות המככבים בכדורגל שלנו
אלי טביב
פרוספר אזגי
הלוזונים
גל יוסף
אבו סובחי
ועוד רבים ולא טובים
תיקון נדרש כאן ויפה שעה קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
נועם שחם כתב:

סף הרגישות אכן עלה מאז הבמבי.
השוויתי את זה כבר לאישה בשבוע 40 באמצע יולי. כל דבר מדליק, כל דבר מעצבן, כל עכבר הופך לפיל, כל אחד שמוציא מילה לא בכיוון ה"נכון" זוכה למטר של עצבים במקום התעלמות אלגנטית או התיחסות צינית.
עדיין, מה שהלך אתמול לא קשור לכדורגל, היה ברור שלא היה להם חשק להתאמץ במיוחד.
אין לזה קשר לבכינות רק להתעצמות תחושת הגועל מהעונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
נועם שחם כתב:

אתה צודק, אבל זה לא המקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 12:05 
אני לא חושב שזה היה כזה ברור. לא נראה לי שק"ש עד כדי כך שאננה שתתחיל לחלק מתנות שנשארו עוד לא מעט משחקים לסוף העונה.

אגב, גם בשבוע שעבר הם היו קרובים להפסד בבית, וניצחו מפוקס בדקה ה-93. בוא לא נעשה מהם ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני לא חושב שזה היה כזה ברור. לא נראה לי שק"ש עד כדי כך שאננה שתתחיל לחלק מתנות שנשארו עוד לא מעט משחקים לסוף העונה.

אגב, גם בשבוע שעבר הם היו קרובים להפסד בבית, וניצחו מפוקס בדקה ה-93. בוא לא נעשה מהם ברצלונה.

גם בשבוע שעבר, שהם ניצחו בפוקס, הם שלטו ברוב דקות המשחק. אחזקת הכדור זה בערך הדבר היחיד שמחזיק אותם איפה שהם. לבוא ולהתבטל מול חיבר, זה לא במקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 12:21 
יכול מאוד להיות שהמשחק אתמול היה מכור.
גם יכול מאוד מאוד להיות שהמשחק שבוע שעבר בין סכנין להפועל חיפה היה מכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי את המשחק כי זה לא ענין אותי.
אבל בכלליות לבית"ר יש את היכולת כשזה ממש חשוב לה לשבש את המשחק של היריבה בצורה מרשימה, וראינו את זה גם מולינו פעמים
השנה ובשנה שעברה. מנגד ק"ש היא קבוצה מאוד בינונית מבחינת יכולת, ולכן ברגע שתשבש להם את המשחק הם יראו פח.
רק כמו שיחסית קל היה לשבש את המשחק של הפועל בשנתיים האחרונות (לחץ על ידין במרכס המגרש) ככה גם קל לשבש את המשחק של ק"ש
ועדין כמעט ואף אחד לא עושה / עשה את זה.

תוסיפו לזה את העובדה הפשוטה שמבחינת בית"ר דובר במשחק של עונה שלמה והאליפות (גם אם הם יגידו שלא) למעשה כבר נמצא בכיס של
ק"ש (הרי שבוע שעבר אפילו שירצקי כינה את הגול של סולארי כגול של אליפות). ותקבלו לדעתי את מה שהיה אתמול.

קבוצה גרועה עם פוטנציאל לשבש משחק לא רע ומוטיבציה בשמיים ומנגד קבוצה בינוניית עם 0 כישרון שכל מה שיש לה זה משחק מסודר, ואליפות
בכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 12:50 
נו באמת.. אשכול מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 12:52 
לא ראיתי את המשחק, חוץ מכמה דקות אחרונות. אבל הזיקה בין בית"ר לק"ש היא ברורה, כמו גם זה שק"ש לא הפסידו 25 משחקים, ובית"ר לא הבקיעה גול השד יודע כמה זמן. באווירה הרקובה של הכדורזבל הישראלי ( רק הבוקר אביעד פוהורילס מעיד על אדם בכיר בענף שאמר לו שכל הליגה הלאומית מכורה ) זה מביא אוטומטית לפקוח עיניים טוב טוב לנוכח אירועי המשחק הזה, ולשאול האם הכל תקין, בכיינות בטח שאין כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
צדיק בסדום - אביעד פוהורילס

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/342/902.html?hp=3&cat=3872823

ציטוט:
צפיתי בקפידה בדקות הסיום בטדי. עשר הדקות האחרונות היו בסימן הרמת ידיים של בית"ר. היא כבר בקושי עמדה על הרגליים ולא האמינה ביכולתה לכבוש. אבל גם עבור קרית שמונה ה-0:0 הזה היה בסדר גמור. השלישית אשדוד הפסידה כבר בב"ש, בהפועל ת"א עסוקים בכתישה פנימית ובקרבות מבית לבית, ופער 14 הנקודות נראה בלתי מחיק.

ק"ש שיחקה כמעט לרוחב, וגם כשהיא כבר תקפה, שחקניה לא בדיוק חיפשו את השער, אלא רצו ימינה או שמאלה לאיזור קווי האורך. ואז, עמוק בזמן פציעות, מהרמה חסרת שחר, שיר צדק הסתבך בנגיחה שלו, נוגע ביד ומסדר פנדל לבית"ר. איך מתעתע לו הגורל ושוב איש בית שאן עושה עבורה חסד. בפעם שעברה זה חיסל לאלי כהן אליפות עם הפועל ת"א, ואתמול זה אולי סידר לו הישרדות עם בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע למי שלא ראה את הפנדל לראות אותו שוב, ובכמה הילוכים חוזרים.
http://www.one.co.il/Article/196216.html
מסריח, מסריח, מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אני מציע למי שלא ראה את הפנדל לראות אותו שוב, ובכמה הילוכים חוזרים.
http://www.one.co.il/Article/196216.html
מסריח, מסריח, מסריח.
עדיף פה כי אפשר לדלג לסוף:
http://www.sport5.co.il/%D7%AA%D7%A7%D7 ... oryID=3495

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
מגוחך לשמוע את פרימו קופמן ובעיקר מאיר איינשטיין ב103.
כשהם יוצאים מנקודת הנחה שק"ש הם נשמות טהורות, בטח שאי אפשר לנצח אותם. בטח לא בצורה שבה מאיר (שמבייש את שם משפחתו) צורח בעצבים כל פעם שלא מסכימים איתו. פוהרילס עלה לשידור וניסה רק להסביר שלק"ש לא אכפת היה מתוצאת המשחק, אפילו התעקש שאין לזה קשר למצב של בית"ר, אבל גם הוא קיבל צעקות.
ואף אחד לא אומר את הדבר היחיד שמסריח- התקשורת שנותנת יד לדברים האלה. לכתבות על אוהדי ק"ש שמקווים שביתר תנצח, על אוהדי בני יהודה ביתר ומכבי ערב הפליאוף לפני שנתיים שאמרו כולם שמעדיפים שקבוצותיהם יפסידו לחיפה, וזה רק דוגמאות. התקשורת מעודדת את הנורמה הכושלת הזו, ובסוף יוצאת כנגד ק"ש היום ומכבי דאז כשמאשימים אותם בחוסר מאמץ. נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
זה היה פשוט מופע איימים ב-103FM.
קופמן החלאה המטונפת, שרק לפני חודש כתב טור על זה ששחקנים מוכרים משחקים במדינה שלנו, פתאום צורח על יואב כץ שרומז שישנם משחקים לא כשרים, שהוא שקרן והוזה. חתיכת קוף שמן דו פרצופי.
על פרימו בכלל אין מה להרחיב. חתיכת אינטרנסט לקקן מגעיל.
וכל הכבוד על הטור של פוהרילס, אבל הוא יצא סמרטוט והתחיל להתרפס בפנים שחקני ק"ש שהוא לא באמת התכוון למה שהוא כתב. או שהוא קיבל כמה טלפונים מאיימים הביתה או שהוא מפחד מתביעת דיבה.
ואיך לעזאזל נתנו לרוצ'ט ככה לצעוק עליו 2-3 דקות? איזה שכונה.

אתמול נמכר עוד משחק במדינת ישראל, וכולם מכסים על התחת אחד של השני.
זה בחיים לא יגמר. הכל בשם הקומבינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2012, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
יש הבדל בין מכירת משחק לבין סתם לא להתאמץ. אני לא מאמין שמי מאנשי ק"ש לקח כסף או טובותב הנאה בשביל להפסיד.
הם פשוט לא התאמצו. זה מסריח באותה מידה, אבל קשה יותר להוכיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: