תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סדרי מכירת הכרטיסים לבאר יעקב
הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
כן
מתי אתה מופיע לאיזה משחק?

מצטער כנראה אני לא ממש אוהד כי אני לא מלווה את הקבוצה באש ומים כמו כולכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 12:39 
אתה לא מלווה אותה גם ביבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 12:41 
אנטיגונה כתב:
הטיעון של אין זמן לא מקובל עלי.
השאלה היא אם צריך וראוי שיהיה רישום כזה והעדפה לאנשים שמגיעים למשחקי חוץ.
מקריאה בפורום הכדורגל בשנים האחרונות, יש כמעט קונצנזוס לגבי הקריטריון הזה ולא מעט ביקורת שלא עושים רישום כמקובל בקבוצות מתוקנות בעולם.
ומי שאין לו זמן שלא יהיה בהנהלת העמותה, או ינסה להסביר מדוע אין צורך בכך, למרות התמיכה הדי רחבה של האוהדים.

אני מתנצל בשם כל חבריי להנהלה שלא העמדנו עמדת רישום בכניסה לאולם בכל משחק חוץ בכדי להבטיח שיהיה בידינו רישום מסודר של כל האוהדים שהגיעו למשחק. אני מקווה שחברי ההנהלה הבאה יידעו שתפקידם כולל גם את המשימה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
זה העניין, שאת הכדורגל אפשר לבקר בצורה קשה במשך שנים על כך שלא עושים את הרישום הזה, אבל חלילה לא את הכדורסל, ששם זה קל הרבה יותר ובראש ההנהלה יושבים אוהדים שמבינים שזה חשוב לרוב האוהדים.

ולא שהיה צריך לעמוד במשחקי החוץ ולערוך רשימה.
יש דרכים פשוטות יותר, כמו בקשה מאלה שהגיעו למשחק החוץ להציג את הכרטיס במשחק הבית הבא אצל אחראי הרישום, והוא אמור לקחת את הכרטיס ולהוסיף לרשימה וי אחד לחבר העמותה בעל הכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 12:54 
האמת? לא צריך רישום במקרה הזה.
כולם יודעים פחות או יותר מי האוהדים שמגיעים למשחקי חוץ ולא יכול להיות שום מצב בעולם שהם לא יהיו בבאר יעקב.
יש כמה עשרות אוהדים כאלה.
לא יכול להיות, למשל, שאנטיגונה לא יהיה במשחק, כי הוא לא זכה בהגרלה, בזמן שכשלא היה ביקוש, הוא הגיע לכל חור.
אני למשל מתכנן להגיע לבאר יעקב ובתור אחד שהעונה החסיר הרבה משחקים, אין לי ספק שישנם אוהדים שמגיע להם להיות שם לפניי.
אבל בפורום הזה אסור לקבוע מי אוהד ומי לא ולמי מגיע ולמי לא. כולם שווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 12:55 
במקום כל ההתנצחות המיותרת הזאת בואו ונחשוב ביחד איך משיגים עוד כרטיסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
האמת? לא צריך רישום במקרה הזה.
כולם יודעים פחות או יותר מי האוהדים שמגיעים למשחקי חוץ ולא יכול להיות שום מצב בעולם שהם לא יהיו בבאר יעקב.
יש כמה עשרות אוהדים כאלה.
לא יכול להיות, למשל, שאנטיגונה לא יהיה במשחק, כי הוא לא זכה בהגרלה, בזמן שכשלא היה ביקוש, הוא הגיע לכל חור.
אני למשל מתכנן להגיע לבאר יעקב ובתור אחד שהעונה החסיר הרבה משחקים, אין לי ספק שישנם אוהדים שמגיע להם להיות שם לפניי.
אבל בפורום הזה אסור לקבוע מי אוהד ומי לא ולמי מגיע ולמי לא. כולם שווים.

אין ויכוח אני חושב שלאוהדים שמגיעים מגיע זכות הראשונים השאלה היא איך מצבעים זאת
אני חושב שהרעיון האחרון של אנטיגונה של הצגת הכרטיס במשחק הבית שלאחר מכן לאנשים שגם ככה יושבים בקופה ולקיחת הכרטיס וסימון וי לא יגזול יותר מדי מזמנם הינו רעיון מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
הלו, יש משתמשים בפורום ומחוץ לפורום שהיו ביותר משחקי חוץ העונה ממני, ובטח בעונות האחרונות.
אבקש לציין זאת ולתת לאותם אנשים קדימות לפניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
ד"א למרות כל הנאמר לעיל אנשים כמו ברזל ורדנקו לא ראוים להכנס גם למשחק באולם של 5000 מקומות ללא ביקוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
ד"א למרות כל הנאמר לעיל אנשים כמו ברזל ורדנקו לא ראוים להכנס גם למשחק באולם של 5000 מקומות ללא ביקוש

המשתמש R200 עושה טיהור אתני לאוהדי הפועל הטובים שיש...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 13:12 
ר200 צריך שני כרטיסים בשביל להכנס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 13:28 
אנטיגונה (אין לי מושג מי מסתתר מאחורי הכינוי), אין שום בעיה עם ביקורת רק שראוי לזכור על איזה ארגון אנחנו מדברים.

פעולות בסיסיות וחיוניות הרבה יותר, כמו מכירת כרטיסים, מכירת מרצ'נדייז, סדרנות באולם, טלהמרקטינג, הדפסות ועוד נעשות על ידי מתנדבים. זה הפך למובן מאליו מבלי לתת את הדעת לכך שכל פעולה שמציעים להוסיף מחייבת עוד מתנדבים.

אתה מוכן לקבל על עצמך את ארגון הנושא? לפתוח עמדה לפני כל משחק בית ולנהל את הרישום? לעמוד ולהזכיר לחברים לבוא להפקיד את הכרטיס של המשחק שהתקיים לפני שבוע?

אם כך, אתה מוזמן להתקשר ונפתח ביחד את המתודה ואת היישום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
r200 כתב:

המשתמש R200 עושה טיהור אתני לאוהדי הפועל הטובים שיש...

המשתמש R200 רצח את ארלוזורוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 13:33 
ורק למען הרקורד, אני הייתי המנחה האקדמי של אחד המשתמשים פה שהגיש עבודה במסגרת לימודי המחשב שלו ושעסקה בקביעת סדרי עדיפויות במכירת כרטיסים מטעם העמותה כאשר הביקוש עולה על ההיצע. יום אחד היא גם תמומש תוך מתן עדיפות על פי קריטריונים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 13:34 
יונתן לרנר כתב:
אנטיגונה (אין לי מושג מי מסתתר מאחורי הכינוי), אין שום בעיה עם ביקורת רק שראוי לזכור על איזה ארגון אנחנו מדברים.

פעולות בסיסיות וחיוניות הרבה יותר, כמו מכירת כרטיסים, מכירת מרצ'נדייז, סדרנות באולם, טלהמרקטינג, הדפסות ועוד נעשות על ידי מתנדבים. זה הפך למובן מאליו מבלי לתת את הדעת לכך שכל פעולה שמציעים להוסיף מחייבת עוד מתנדבים.

אתה מוכן לקבל על עצמך את ארגון הנושא? לפתוח עמדה לפני כל משחק בית ולנהל את הרישום? לעמוד ולהזכיר לחברים לבוא להפקיד את הכרטיס של המשחק שהתקיים לפני שבוע?

אני מוכן להרתם לענין הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
יונתן לרנר כתב:

אני מוכן להרתם לענין הזה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
הבטחות של עו"ד...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 13:50 
אתה צודק בסקפטיות שלך כלפי עו״ד
אבל צריך לזכור שלכל כלל יש גם יוצא מן הכלל
ועד שלא תנסה לא תדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
1. אפשר גם להציע אופציה נוספת - צילום/סריקה של הכרטיס ושליחה במייל לעמותה.
כמובן לרשום את מספר הכרטיס ולבדוק שלא עושים בו שימוש ביותר מפעם אחת.

2. כל מי שמתנדב בעבר, בהווה או בעתיד ראוי לתודות ולתשבוחות.
יחד עם זאת, למרות שכולנו אוהדים, לא צריך לשכוח שאני רק אוהד ואתה ונוספים מנהלים של הקבוצה והעמותה, ולכן בסוגיות כאלה טבעי שאם יש לי ביקורת אפנה אותה למנהלים, ונראה לי פחות טבעי מצד המנהלים לזרוק את הכדור חזרה אליי.
ואגב, זאת היתה ביקורת שמטרתה שהדברים ישתנו מהעונה הבאה.
לגבי המשחק הספציפי הקרוב, אחזור ואומר שהיה ראוי והכרחי לצמצם את רשימת הזכאים להגרלה ולתת עדיפות לחברי עמותה + מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע לבכות או לצחוק מהקריטריונים שאתם נותנים פה, בבקשה קטלגו אותי אם מגיע לי או לא.
השנה כמעט ולא הגעתי למשחקים בגלל עבודה שנופלת לי בימי שלישי בעיקר, לפני השנה הזאת הייתי מגיע כמעט לכל משחק שהיה מאז הקמת העמותה בליגה ב' לכל חור שהצליחו להמציא בהיסטוריה ואני אציין שאני לא תושב המרכז.
וכמובן שאני חבר עמותה ומשום מה גם מחזיק ב2 מנויי ליגה + מנוי לבלקנית.

עכשיו מישהו רוצה להגיד לי אם מגיע לי או לא ע"פ הקריטריונים?
יש הגרלה זה העולם נתמודד גם עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
בשנה שעברה היה משחק (לא זוכר איזה)שנתנו כרטיסים רק למי שהגיע למגידו(כי היה משחק של הכדורגל באירופה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
אני לא יודע לבכות או לצחוק מהקריטריונים שאתם נותנים פה, בבקשה קטלגו אותי אם מגיע לי או לא.
השנה כמעט ולא הגעתי למשחקים בגלל עבודה שנופלת לי בימי שלישי בעיקר, לפני השנה הזאת הייתי מגיע כמעט לכל משחק שהיה מאז הקמת העמותה בליגה ב' לכל חור שהצליחו להמציא בהיסטוריה ואני אציין שאני לא תושב המרכז.

במצב הנוכחי, היות ואתה חבר עמותה ובעל שני מנויים, אז לפי הקריטריונים שלי היית זכאי להירשם להגרלה, כמו כל חברי העמותה + מנויים.

במצב האופטימלי, למשחק חוץ נותנים עדיפות ל-70 האוהדים שהגיעו להכי הרבה משחקי חוץ העונה.
ככה זה עובד בעולם וככה זה צריך לעבוד גם אצלנו.
העבר לא משנה וגם לא נסיבות אי ההגעה, מוצדקות ככל שיהיו.
למשחק חוץ עם ביקוש מעבר לקיבולת מסתכלים רק על הגעה למשחקי החוץ באותה עונה שבה מתקיים המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:07 
אני לא חושב שצריך בכלל מעקב אחרי הסיפור הזה. אם אנחנו כל כך קהילה, אז לחברי הקהילה צריך להיות מנגנון פנימי של מוסר כלשהו.
לי באופן אישי זה ברור שאני בכלל לא מעמיד את עצמי להגרלה מכיוון שזה לא יהיה הוגן כלפי אוהדים אחרים שמגיעים להרבה יותר משחקים ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
אתה ראוי לציון בש"ר (בלי ציניות), אבל זה נאיבי ובלתי אפשרי לפעול לאור הנחה שמרבית האוהדים וחברי העמותה יתנהלו כמוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סדרי מכירת הכרטיסים לבאר יעקב
הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:19 
אתם כולכם בושה. במיוחד סבא קורמן. כל אחד כותב מה שנוח לו, ככה לא נגיע רחוק. נקוונ שייעשה צדק בהגרלה, ושאלוהים יהיה איתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:21 
הבן של רונית כתב:
לי באופן אישי זה ברור שאני בכלל לא מעמיד את עצמי להגרלה מכיוון שזה לא יהיה הוגן כלפי אוהדים אחרים שמגיעים להרבה יותר משחקים ממני.

אתה לא,וזה יפה,אבל אתה לא מייצג לדעתי.
אני די בטוח שרוב האנשים שהיו מגיעים למשחק הזה (במידה ולא היתה בעיית כרטיסים) - הם כאלה שלא באים בד"כ למשחק חוץ. אין מה לעשות.
בדיוק כמו שבחצי גמר הגביע היו 5 אלף איש, שרובם לא היו בשום משחק (בית או חוץ) באותה עונה,או אי פעם מאז הקמת אוסישקין.
אז אם היתה מגבלה שם,אז כולם היו צריכים לקבל אותה עדיפות בהגרלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סדרי מכירת הכרטיסים לבאר יעקב
הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
הבן של רונית כתב:
אני לא חושב שצריך בכלל מעקב אחרי הסיפור הזה. אם אנחנו כל כך קהילה, אז לחברי הקהילה צריך להיות מנגנון פנימי של מוסר כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
הבן של רונית כתב:

אבל לא כולם ככה.
גם אני ויתרתי בעונה שעברה על כל המשחקים המבוקשים, כי לא הגעתי לכל שאר המשחקים, ואם לחצי הגמר לא היו מתפנים בסוף כרטיסים לשער 3 שהחזירו נתניה, אז גם בחצי הגמר לא הייתי נוכח.
וברור שאם הייתי רוצה הייתי משיג כרטיס לכל משחק, אבל זה לא צריך להיות ככה, ואם לא הגעתי למשחקים בעונה שעברה אז לא מגיע לי שום עדיפות, גם אם ברשימת ההגעות למשחקי כדורסל של הפועל ב-30 השנים האחרונות, אם היתה רשימה כזאת, הייתי ממוקם איפשהו בעשירייה הראשונה (לא כולל אנשים שהלכו לעולמם, או לחלופין אנשים שמבחינתם ענף הכדורסל הלך לעולמו ואין להם כוונה לשוב לאולמות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:27 
אנטיגונה כתב:
אבו-דגל כתב:

במצב הנוכחי, היות ואתה חבר עמותה ובעל שני מנויים, אז לפי הקריטריונים שלי היית זכאי להירשם להגרלה, כמו כל חברי העמותה + מנויים.

במצב האופטימלי, למשחק חוץ נותנים עדיפות ל-70 האוהדים שהגיעו להכי הרבה משחקי חוץ העונה.
ככה זה עובד בעולם וככה זה צריך לעבוד גם אצלנו.
העבר לא משנה וגם לא נסיבות אי ההגעה, מוצדקות ככל שיהיו.
למשחק חוץ עם ביקוש מעבר לקיבולת מסתכלים רק על הגעה למשחקי החוץ באותה עונה שבה מתקיים המשחק.

בדיוק.
למרות שאני כן הייתי עושה שיקלול של 3 עונות אחרונות.
בסופו של דבר הסטטיסטיקה מתיישרת והאנשים כנראה יהיו אותם אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתכוון להגיע.
מכיון שאין שום "יוקרה" במשחק ומכיון שהמטרה היא לעזור להפועל הקריטריון היחיד צריך להיות קהל שתומך ועוזר לקבוצה.
(ולא, זה לא רק מי ששר - גם מי שיודע לצעוק על השופטים בזמן ולנסות להוציא את השחקנים והמאמן של היריבה מאיפוס בטראש טוק).

זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: