תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 15:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ברצלונה.
הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
Shacham כתב:
villa crespo כתב:
אני רוצה לראות שאם שחקן של הפועל מבקיע גול כזה בבעיטה חופשית, אוהדי הפועל מתביישים בשחקן כזה.
אתם תגמרו ביציע. חבורה של צבועים.

די נו, אתה טוען שכדורגל זה ספורט לא אובייקטיבי?
עוד מעט גם תגיד שתקשורת הספורט מאוד צהובה וששחקנים היום הם שכירי חרב.

חס וחלילה.
ברור לי שיש דברים שאם שחקן של הפועל יעשה, אני אשמח ואם שחקן של מכבי יעשה, אני אקלל אותו.
אבל אני לא אגיד שהשחקן שלהם מלוכלך וששלנו טהור.
אם לסלים תהיה אפשרות להבקיע גול כזה בדרבי, והוא לא יעשה את זה כי זה "טינופת", צריך לבעוט לו בראש. דזה גם הכי לגיטימי בעולם.

זה תמיד ככה
תארו לכם שאת המשחקים המפגרים של אדל היו עושים שטראובר או מאיר כהן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אדל עושה משחקים מפגרים, שלפעמים די מבזים את הפועל, אבל הוא מעולם לא עשה הצגות שהוא פצוע
ולהתלגל על הדשא אחרי עוד "עצירה" מרהיבה כמו השניים שציינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדל עושה משחקים מפגרים, שלפעמים די מבזים את הפועל, אבל הוא מעולם לא עשה הצגות שהוא פצוע
ולהתלגל על הדשא אחרי עוד "עצירה" מרהיבה כמו השניים שציינת.

את המשחק בב"ש אתה זוכר? זה היה מביש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
כתבתי שהם לפעמים "מבזים את הפועל".
אבל עיקר ה :BOW: שאדל מקבל זה בגלל זינוקים הראויים שכל מטרתם זה למנוע משחקן להגיע לכדור ולמשוך עוד 10 שניות.
ושוב זה מבזה, אבל אי אפשר להשוות את זה לעברות (ולהתחזות זה עבירה בכדורגל) שמאיר כהן ושטראובר עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
אמרת שהוא לא מתגלגל על הדשא אחרי עצירה שהוא עשה, וזה קרה, לא פעם אחת, במשחק הזה בצורה קיצונית, מטופשת ודיי מגעילה. בסוף גם שילמנו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנת את מה שכתבתי.
לא זכור לי שאדל "ביים" פציעה, שטראובר כל משחק מביים לפחות 3 כאלו, ומאיר כהן 1 (נגד הפועל 5).

מעבר לזה אני לא חושב שהצגות זה השטויות שR200 התכוון אליהן. אלא יותר הזינוק שלו לשום מקום,
תפיסת הכדור באויר ואז הזינוק יחד איתו לדשא. אלו דברים מלולכלים, אבל בניגוד ל"הצגות" הן לא עבירה
על חוקי המשחק.

השער של מסי חוקי, אבל מסריח, התנהגות של אדל חוקית (ומסריחה פחות מהשער של מסי) ההתנהגות
של הליצ לא חוקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לא הבנת את מה שכתבתי.
לא זכור לי שאדל "ביים" פציעה, שטראובר כל משחק מביים לפחות 3 כאלו, ומאיר כהן 1 (נגד הפועל 5).

מעבר לזה אני לא חושב שהצגות זה השטויות שR200 התכוון אליהן. אלא יותר הזינוק שלו לשום מקום,
תפיסת הכדור באויר ואז הזינוק יחד איתו לדשא. אלו דברים מלולכלים, אבל בניגוד ל"הצגות" הן לא עבירה
על חוקי המשחק.

השער של מסי חוקי, אבל מסריח, התנהגות של אדל חוקית (ומסריחה פחות מהשער של מסי) ההתנהגות
של הליצ לא חוקית.

תסתכל שוב על המשחק בב"ש. תופס כדור בעמידה ונופל על הדשא כאילו זינק לחיבורים.
דוגמאות כאלה יש למכביר. במקרה שעליו נפתח הדיון, מסי הוא לא הראשון ולא האחרון שניצל מצבים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 12:42 
אל דודרינו, השופט השפיע על המשחק בשריקות אחרות, לא בגול של מסי אבל.
זה לא מלוכלך ולא בטיח. דקה 84, הקבוצה רוצה לנצח ויש בעיטה חופשית. מה מסי אמור לחכות לאתלטיקו מדריד? הרי בארסה עושים את זה כל הזמן, אז אתלטיקו היו צריכים להעמיד שחקן ולבקש מהשופט שייתן להם לארגן חומה. לא עשו את זה? שיאשימו את עצמם.
הרי מה שמסי עשה, זה בדיוק, אבל בדיוק, כמו להוציא כדור מהר לאחד הצדדים (כמו שדייגו וקאניג'ה עשו לניגריה ב- 94). זה קורה עשרות פעמים כל שבוע ואף אחד לא מדבר. אז מה ההבדל? שכאן הוא בעט ישר ולא מסר? שכאן היה גול?
כל משחק של הפועל אני רואה את קנדה דופק ספירנט ימינה, בזמן שהיריבה מסדרת חומה, ואני תמיד מוצא את עצמי צועק לשי או סלים שימסרו לו מהר? והם לא עושים את זה, כי הם מעדיפים לבעוט או להרים, לא בגלל שיקולים ספורטיביים. אז מה? אם הם ימסרו לו, הפועל תהיה קבוצה מלוכלכת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
את האשכול פתחתי עם טענות ל 2 אדומים (הכניסה של פאברגס ואדום אחרי 4 צהובים לאלבס),
2 פנדלים (אחד במחצית הראשונה 2 דק' אחרי הגול של ברצלונה אחרי נגיעה יד בנוסף לעבירה שבוצעה ברחבה, והשני
לקראת השריקה אחרי נגיעת יד הרחבה).
2 אופסיידים שנשרקו כאשר שחקן הגנה של בארסה עומד חצי מטר + לפני השחק של אתלתיקו.
הגול של מסי הוא מריח לא בגלל מסי, אלא בגל השופטים.
כאשר אתה עומד צמוד לכדור אתה אמור לקבל צהוב, לכן במקום זה אתה מסמן לשופט שאתה מסדר חומה.
השופט ראה שאתלטיקו מסדרת חומה, ולא רק זה הוא גם 3 שניות לפני זה הסתכל על השוער שלנו (אני אוהד אתלטיקו),
וראה שהוא צמוד לקורה ומכוון את החומה. השופט אפילו לא "שרק" בשביל לאשר את ביצוע הבעיטה אלא עשה את זה
במחטף, כאשר אישר למסי לבעוט בהחבא. הבעיה לכן היא לא ע מסי אלא עם השופט שאת מקצוע מולידתו כבר ציינת כמה
פעמים באשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
גועל נפש
השופט לא שרק,ראו בטלוויזיה והוא סימן למסי עם היד !!!
החומה הסתדרה,השוער מן הסתם לא שמע שריקה כי לא הייתה ומסי בעט
ומן הסתם בספורט5 מצצו למסי כאילו זה השער הכי יפה בהיסטוריה ואפילו לא התייחסו לעובדה שהשוער לא עמד בשער.מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:26 
villa crespo כתב:
אל דודרינו, השופט השפיע על המשחק בשריקות אחרות, לא בגול של מסי אבל.
זה לא מלוכלך ולא בטיח. דקה 84, הקבוצה רוצה לנצח ויש בעיטה חופשית. מה מסי אמור לחכות לאתלטיקו מדריד? הרי בארסה עושים את זה כל הזמן, אז אתלטיקו היו צריכים להעמיד שחקן ולבקש מהשופט שייתן להם לארגן חומה. לא עשו את זה? שיאשימו את עצמם.
הרי מה שמסי עשה, זה בדיוק, אבל בדיוק, כמו להוציא כדור מהר לאחד הצדדים (כמו שדייגו וקאניג'ה עשו לניגריה ב- 94). זה קורה עשרות פעמים כל שבוע ואף אחד לא מדבר. אז מה ההבדל? שכאן הוא בעט ישר ולא מסר? שכאן היה גול?
כל משחק של הפועל אני רואה את קנדה דופק ספירנט ימינה, בזמן שהיריבה מסדרת חומה, ואני תמיד מוצא את עצמי צועק לשי או סלים שימסרו לו מהר? והם לא עושים את זה, כי הם מעדיפים לבעוט או להרים, לא בגלל שיקולים ספורטיביים. אז מה? אם הם ימסרו לו, הפועל תהיה קבוצה מלוכלכת?

כן. אתה אמור להמתין עד שהם יסדרו חומה, בטח אם הם לא מבזבזים זמן ועובדים על סידור החומה חמש דקות (מה שלא היה כך). ככה זה עובד בעולם הספורטיבי. כמו שאם יש שחקן פצוע אתה עוצר את המשחק ומחכה שיוציאו אותו החוצה. כמו שאם הקבוצה הוציאה כדור כדי שיטפלו בשחקן, אתה מחזיר לה את הכדור. ספורטיביות בסיסית.
ולא, זה לא קורה כל הזמן. קבוצות אחרות לא עושות את הדברים האלו כל הזמן. וכן, אם הפועל יבעטו לשער בזמן שהקבוצה האחרת מסדרת חומה זה יהיה מהלך מלוכלך.

מה שמדהים זה שצריך להסביר לך את הדברים הבסיסיים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:33 
זה כן קורה כל הזמן. אולי לא תמיד בועטים לשער, אבל מוציאים כדור מהר הצידה, לשחקן שבסוף ייתן רוחב ולא מחכים שהקבוצה השנייה תהיה מוכנה.
קיבלנו גול כזה בפ"ת (לא זוכר אם זה היה ארבייטמן או שזה יהיה משחק אחר) והאחרונים שבאתי אליהם בטענות אלה שחקני פ"ת על חוסר ספורטיביות, כי קבוצה שפיגור 1-0 לא צריכה לחכות. באתי בטענות לשופט (שזמן מחלוקת נתן למשחק להמשיך) ולהפועל, שהפקירו את ההגנה.
וכמו שאמרתי, בכל משחק, אבל כל משחק, עומרי קנדה רץ ימינה ברגע ששי או סלים עומדים ליד הכדור והייתי מאד שמח אם היו מוסרים לו ולא מחכים לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 16:33 
זה כן קורה כל הזמן. אולי לא תמיד בועטים לשער, אבל מוציאים כדור מהר הצידה, לשחקן שבסוף ייתן רוחב ולא מחכים שהקבוצה השנייה תהיה מוכנה.
קיבלנו גול כזה בפ"ת (לא זוכר אם זה היה ארבייטמן או שזה יהיה משחק אחר) והאחרונים שבאתי אליהם בטענות אלה שחקני פ"ת על חוסר ספורטיביות, כי קבוצה שפיגור 1-0 לא צריכה לחכות. באתי בטענות לשופט (שזמן מחלוקת נתן למשחק להמשיך) ולהפועל, שהפקירו את ההגנה.
וכמו שאמרתי, בכל משחק, אבל כל משחק, עומרי קנדה רץ ימינה ברגע ששי או סלים עומדים ליד הכדור והייתי מאד שמח אם היו מוסרים לו ולא מחכים לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
ויה קרספו, לשים שחקן על הכדור שימנע חידוש משחק זו עבירה שדינה צהוב.
מכיוון שכך, על השופט לאפשר לקבוצה לסדר חומה, באם יש צורך (כן, אני מודע לשטח האפור שנוצר פה. לכן אין פה מקרה של שחור-לבן).
אם אני אנסה לתת לך כלל אצבע, אז בשביל לחדש משחק בלי אישור שופט, צריך לעשות את זה מהר אחרי השריקה לעבירה. דגש על מהר. אבל אם כבר המשחק נעצר, והשוער התחיל לסדר חומה, שופט שמאפשר לשחקן לבעוט הוא אדיוט גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: