תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 14:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תאילנד, טיסות פנים בתאילנד וכל המסביב
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 12:05 
עוד שבועיים אני טס עם חבר לתאילנד.. כולה 3 שבועות ככה שאין לנו יותר מידי זמן להתחרבש שם.
הכל צריך לתקתק.

רציתי לדעת לגבי הטיסות פנים מאלה שהיו שם והניסיון שלהם - מה מומלץ?
אני מניח שלהזמין שם בשדה תעופה זה הרבה יותר יקר(כמו כל טיסה...).
הציעו לי בוואלה טורס 300 דולר ל3 טיסות פנים. שווה?
יש משהו יותר כדאי? ואיזה חברה מומלצת או שהכל אותו דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תאילנד, טיסות פנים בתאילנד וכל המסביב
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 12:18 
מבחינת החברות הכל די אותו דבר, תאי היא החברה הכי גדולה שם אבל זה ממש שטויות כי זה טיסות קצרות ויש עוד כמה חברות.
מבחינת לסגור- אין טעם לסגור בנמל"ת אני אישית סגרתי דרך הקשר הישראלי הם סגרו לי ממש הכל והדפיסו את הכרטיסים וזה היה ממש נוח אבל זה גם בגלל שלא תכננו את המסלול מראש.
אני לא כ"כ זוכרת את המחירים אבל לי 300 דולר ל 3 טיסות נשמע ממש סביר |(אם אני לא טועה זה גם אזור המחירים של ארה"ב) תנסה להסתכל באתרים של החברות עצמם ולראות את המחירים ולהשוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 13:26 
המחיר של הטיסות פנים משתנה באיזה תקופה ומאיפה לאיפה .. יש טיסת פנים שבהלוך יכולה לעלות לך 3000 בהט ובחזור 8000 בהט..
לדעתי הכי טוב תעשה כמו שאני עשיתי.. כנס למשרדי נסיעות של התאילנדיים (כן,הם יותר זולים מההישראלים שבאים לעשות קופה) ותסגור אצלהם
כמובן אחרי שביררת אצל כמה משרדים את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 13:29 
אם אתה טס לאיים, תוודא שהטיסה מביאה אותך עד לאי עצמו.
לפחות כשאני הייתי בתאילנד (לפני 11 שנים), היו טיסות עד לאי והיו טיסות עד למקום שנקרא SURAT THANI, שזה ביבשה, ומשם היה צריך לקחת מעבורת של איזה כמה שעות עד לאי. זה הרבה פחות נוח.
אבל זה גם תלוי לאיזה אי אתה טס, כי לא בכל אי יש שדה תעופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:52 
יש לך 3 חברות שאתה יכול לטוס איתן : בנקוק אירווייס, תאי ואסיה אייר.
אסיה אייר הכי זולים, אבל לא בטוח שהם מגיעים לאיים, אני טסתי איתם לצפון...

תברר על תאי ועל בנקוק אירווייס, ואם אתה באמת טס רק ל-3 שבועות, הייתי מעביר את כל השלושה שבועות באיים למעט יומיים אחרונים בבנקוק.
תברר באינטרנט ותקנה ישר מהאתרים של החברות טיסה האלה.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 17:40 
אני כמעט בטוח שלבנגקוק אירווייז יש מונופול על שני קווים: אחד לסיאם ריפ (קמבודיה), והשני שהוא קשור אליכם ,לאחד האיים. נראה לי לקוסומוי. בגלל זה הם הכי יקרים. תאי אייר גם לא זולים במיוחד.
אני ממליץ לקנות רק כרטיס אחד לטיסה פנימית בתאילנד מהארץ כדי שישר תגיעו לאיים. שם כבר תזרמו תראו מה הולך, כי אתם לא יודעים כמה זמן אתם רוצים להיות בכל מקום. בנוסף הכרטיסים שקונים בסוכנויות המקומיות יהיו זולים יותר מהכרטיסים שתקנו מסוכנות ישראלית בארץ.
את הכרטיס לטיסה הפנימית הראשונה לאיים אני ממליץ לקנות באתר של אייר אסיה. הם הכי זולים.
בלי קשר, האלטרנטיבה של אוטובוס גם אפשרית. דווקא בתאילנד יש מיניבוסים איכותיים ונוחים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 01:28 
בעיקרון הכיוון הוא איך שאנחנו נוחתים לטוס ישר לצפון, להיות שם 3-4 ימים ומשם לאיים. בכל זאת אם אנחנו כבר בתאילנד למה שלא נבדוק קצת את הצפון? קצת גיוון מהאיים.
העניין הוא שהציעו לנו את הנושא הזה הזה של כרטיסיה של 3 טיסות פנים ב300 דולר וזה נראה הכי משתלם ולמה- נכון שהטיסות מבנגקוק לצפון אפשר למצוא גם ב50 דולר אבל הקטע הוא שהטיסות מהצפון לדרום קופצות ל150 עד 200 דולר ואז כבר שווה לקנות את הכרטיסיה.

לגבי הנושא של לקנות כרטיסי טיסה מהסכנויות התאילנדיות - בגלל שיש לנו רק 3 שבועות איך שאנחנו נוחתים אנחנו רוצים לקחת טיסה לצ'אנגמיי ולא לבזבז זמן בבנגקוק ולכן עולה השאלה האם אפשר לסגור כרטיסי טיסה מהסוכנויות התאילנדיות כבר מהארץ? יש איזה אתר תאילנדי באנגלית שאני יכול לארגן דרכו את הנושא או שאני חייב להגיע לשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תאילנד, טיסות פנים בתאילנד וכל המסביב
הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 01:59 
כמו שאמרו, זה לא משנה כל עוד המטוס שלך יתרסק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 09:56 
red_o כתב:
בעיקרון הכיוון הוא איך שאנחנו נוחתים לטוס ישר לצפון, להיות שם 3-4 ימים ומשם לאיים. בכל זאת אם אנחנו כבר בתאילנד למה שלא נבדוק קצת את הצפון? קצת גיוון מהאיים.
העניין הוא שהציעו לנו את הנושא הזה הזה של כרטיסיה של 3 טיסות פנים ב300 דולר וזה נראה הכי משתלם ולמה- נכון שהטיסות מבנגקוק לצפון אפשר למצוא גם ב50 דולר אבל הקטע הוא שהטיסות מהצפון לדרום קופצות ל150 עד 200 דולר ואז כבר שווה לקנות את הכרטיסיה.

לגבי הנושא של לקנות כרטיסי טיסה מהסכנויות התאילנדיות - בגלל שיש לנו רק 3 שבועות איך שאנחנו נוחתים אנחנו רוצים לקחת טיסה לצ'אנגמיי ולא לבזבז זמן בבנגקוק ולכן עולה השאלה האם אפשר לסגור כרטיסי טיסה מהסוכנויות התאילנדיות כבר מהארץ? יש איזה אתר תאילנדי באנגלית שאני יכול לארגן דרכו את הנושא או שאני חייב להגיע לשם?

האתר של air asia
אני לא יודע לגבי הקווים שיש להם בתוך תאילנד. שווה לבדוק. אם אתם נוסעים לצפון כדאי לנסוע לפאי (3 שעות נסיעה צפונה מצ'יאנג מאי), המון אנשים שאני מכיר התלהבו מאוד מהמקום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 21:39 
ברגר כתב:
כמו שאמרו, זה לא משנה כל עוד המטוס שלך יתרסק

תמות!
או שתתחתן כבר והאישה תתחיל להעסיק אותך במקום להתרוצץ ממשחק למשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: