תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 14:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול התסכול הרשמי
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אותי מתסכל בעיקר זה הפוטנציאל שהיה בקבוצה הזו לפני שנתיים ולעומת זאת המצב היום , יותר מתסכל שעוד ידעתי שזה יקרה ואין שום דבר שיכולתי לעשות (בגבולות החוק ) ועכשיו זה נראה כמו סרט שרואים בפעם השנייה.
איך בן אדם אחד שמחליט במודע או לא במודע להרוס ,משפיע על כל כך הרבה אנשים אחרים .
אתה צודק, למרות שגם עם מוני היה קורה אותו דבר.
עוד ב2009, באמצע עוד הצגה של שכטר וחברים, אמרתי לעצמי ולסובבים אותי משהו בסגנון: "צריך לנצור את הרגעים האלה, קבוצה כזו לא תהיה עוד הרבה שנים".
הפועל זו לא ברצלונה, והיה ברור ששחקנים יעופו לחו"ל ויתחיל בלאגן. כמובן שלא ציפיתי לבירא עמיקתא שכזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 01:36 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר מדברים על השיר החדש (ואם הוא באמת חדש) - זה שיר של מכבי, הם שרים אותו כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול התסכול הרשמי
הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 01:37 
שרים אותו כבר שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 04:39 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
unknown כתב:
אי אפשר לשפוט שום מאמן שהיה מגיע במצב הנוכחי לגבי יכולות האימון שלו.
אין ספק שניצן התגלה כסמרטוט רצפה בצל העובדה שהוא עדיין מסכים לאמן בתנאים האלו ועוד לתמוך בבעלים.
בכל מקרה, לגבי יכולות האימון, אי אפשר לשפוט מאמן שלא קיבל חיזוק בינואר, יש לו אש תמידית מסביב לקבוצה ושהקבוצה שלו מקבלת תנאים מסביב כמו של קבוצה בלאומית...

לא מוכן לקבל את ההתסייגות הזו מ2 טעמים:
א. אם ניצן לא יכול וחושב שהוא לא מקבל מה שהוא צריך בשביל לתפקד - אז שיתפטר. ואם הוא לא מתטר, אז הוא אחראי.
ב. עם חיזוק, בלי חיזוק, בלי זרתותח או עם גל שיש - טוטו תמוז השחקן הכי חשוב שלך בהתקפה. אם אתה לא מעלה אותו בהרכב, אתה אנטי-מאמן.
עומרי קנדה הוא המגן הימני הכי טוב בהפועל ולדעתי בין ה2-3 הכי טובים בארץ. זה לא שהוא גאון, אבל יחסית למה שיש בארץ הוא טוב מאוד.
אתה לא משחק איתו? אתה אנטי מאמן. הלאה. שי אבוטבול - אולי ראוי לחולצת הרכב. אולי לא. אבל אם אתה מצהיר בריש גלי שאתה לא כולל אותו בסגל
כי הוא תובע את הקבוצה - אתה אוטומטית אנטי-מאמן. ולסיום: אם עד היום לא הבנת שלאלה לא יכול לשחק כנף, אתה אחושרמוטה אנטי-כדורגל.

unknown כתב:
ולגבי התיסכול,
מודה, אני לא הגעתי היום. אני פשוט כבר מזמן איבדתי את העניין. בקושי למשחקי בית כבר יש לי חשק לבוא העונה. אני בטח לא הוליך להוציא כסף על כרטיס מבוגר, לבזבז כמה שעות טובות של לימודים באמצע התקופת מבחנים ולסבול מכל שניה.
עד שהרודן לא יחזור, אני לא רואה מה הולך להניע אותי באמת לרצות להגיע למשחק (אלא אם כן זה דרבי).
לא ממש ברור לי למה כתבת שאין לך חשק לבוא העונה, אבל אני משער שזה קשור לאיכות הכדורגל, וחוסר המחויבות של השחקנים וטביב לקבוצה.
זכותך, כמובן, לעשות את השיקולים שלך, אני לא בא בטענות. בראיה סוביקטיבית שלי, הגורמים האלה הם זרים למערכת השיקולים של האם להגיע למשחק או לא.
אולי זה ישתנה לי מתישהו בעתיד או עם הגיל, אבל בינתיים אני לא מצליח להבין את התירוצים האלה.

א. כמו שאמרתי, אין ספק שניצן יצא סמרטוט רצפה, אבל זה עדיין לא אומר שבקבוצה תקינה הוא יכול להיות מאמן טוב.
אין ספק שהוא הוכיח חוסר עמוד שידרה, אבל עדיין זה לא אומר כלום לגבי היכולות המקצעויות שלו. גם אם היית מביא עכשיו את מוריניו או פרגוסון באותו מצב הם לא היו יכולים להצליח. יש אש מסביב למועדון ותנאים ברצפה. זה לא מצב לעבוד בו.

ולגבי החוסר חשק שלי, פשוט העונה הזו גמורה מבחינתי. אני לא מאמין שאנחנו מסוגלים להצליח, אבל זו הבעיה הפחות רצינית. אני לא כ"כ מעוניין להצליח. אם נתחיל לרוץ לאליפות, המחכה מעט תשכח...
ובלי קשר, זו בעיה גם שאתה יודע שאם תצליח, ונגיד תיקח אליפות, הכסף שוב לא יוקצה למקומות הנכונים (לאחד מחשבונותיו של טביב) וסתם ניכנס שוב למעגל שאלוהים יודע מתי נצא ממנו.
עדיף לסיים את הסיפור כמה שיותר מהר.
ושאין לי רצון שהקבוצה תצליח יותר מידי, אז גם אין לי חשק לבוא למשחקים.
אבל, כמו שאמרתי, ביום שהוא יחזור לארץ מבטיח לחזור להגיע לכל משחק עד שהוא יגורש, פשוט כרגע אני מרגיש שזה בזבוז אנרגיות וכסף (שאין לי) לשווא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
unknown כתב:
אין ספק שניצן התגלה כסמרטוט רצפה בצל העובדה שהוא עדיין מסכים לאמן בתנאים האלו ועוד לתמוך בבעלים.
בכל מקרה, לגבי יכולות האימון, אי אפשר לשפוט מאמן שלא קיבל חיזוק בינואר, יש לו אש תמידית מסביב לקבוצה ושהקבוצה שלו מקבלת תנאים מסביב כמו של קבוצה בלאומית...

א. אם ניצן לא יכול וחושב שהוא לא מקבל מה שהוא צריך בשביל לתפקד - אז שיתפטר. ואם הוא לא מתטר, אז הוא אחראי.
ב. עם חיזוק, בלי חיזוק, בלי זרתותח או עם גל שיש - טוטו תמוז השחקן הכי חשוב שלך בהתקפה. אם אתה לא מעלה אותו בהרכב, אתה אנטי-מאמן.
עומרי קנדה הוא המגן הימני הכי טוב בהפועל ולדעתי בין ה2-3 הכי טובים בארץ. זה לא שהוא גאון, אבל יחסית למה שיש בארץ הוא טוב מאוד.
אתה לא משחק איתו? אתה אנטי מאמן. הלאה. שי אבוטבול - אולי ראוי לחולצת הרכב. אולי לא. אבל אם אתה מצהיר בריש גלי שאתה לא כולל אותו בסגל
כי הוא תובע את הקבוצה - אתה אוטומטית אנטי-מאמן. ולסיום: אם עד היום לא הבנת שלאלה לא יכול לשחק כנף, אתה אחושרמוטה אנטי-כדורגל.

unknown כתב:
ולגבי התיסכול,
מודה, אני לא הגעתי היום. אני פשוט כבר מזמן איבדתי את העניין. בקושי למשחקי בית כבר יש לי חשק לבוא העונה. אני בטח לא הוליך להוציא כסף על כרטיס מבוגר, לבזבז כמה שעות טובות של לימודים באמצע התקופת מבחנים ולסבול מכל שניה.
עד שהרודן לא יחזור, אני לא רואה מה הולך להניע אותי באמת לרצות להגיע למשחק (אלא אם כן זה דרבי).
לא ממש ברור לי למה כתבת שאין לך חשק לבוא העונה, אבל אני משער שזה קשור לאיכות הכדורגל, וחוסר המחויבות של השחקנים וטביב לקבוצה.
זכותך, כמובן, לעשות את השיקולים שלך, אני לא בא בטענות. בראיה סוביקטיבית שלי, הגורמים האלה הם זרים למערכת השיקולים של האם להגיע למשחק או לא.
אולי זה ישתנה לי מתישהו בעתיד או עם הגיל, אבל בינתיים אני לא מצליח להבין את התירוצים האלה.

א. כמו שאמרתי, אין ספק שניצן יצא סמרטוט רצפה, אבל זה עדיין לא אומר שבקבוצה תקינה הוא יכול להיות מאמן טוב.
אין ספק שהוא הוכיח חוסר עמוד שידרה, אבל עדיין זה לא אומר כלום לגבי היכולות המקצעויות שלו. גם אם היית מביא עכשיו את מוריניו או פרגוסון באותו מצב הם לא היו יכולים להצליח. יש אש מסביב למועדון ותנאים ברצפה. זה לא מצב לעבוד בו.

ולגבי החוסר חשק שלי, פשוט העונה הזו גמורה מבחינתי. אני לא מאמין שאנחנו מסוגלים להצליח, אבל זו הבעיה הפחות רצינית. אני לא כ"כ מעוניין להצליח. אם נתחיל לרוץ לאליפות, המחכה מעט תשכח...
ובלי קשר, זו בעיה גם שאתה יודע שאם תצליח, ונגיד תיקח אליפות, הכסף שוב לא יוקצה למקומות הנכונים (לאחד מחשבונותיו של טביב) וסתם ניכנס שוב למעגל שאלוהים יודע מתי נצא ממנו.
אבל, כמו שאמרתי, ביום שהוא יחזור לארץ מבטיח לחזור להגיע לכל משחק עד שהוא יגורש, פשוט כרגע אני מרגיש שזה בזבוז אנרגיות וכסף (שאין לי) לשווא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
unknown כתב:

unknown כתב:
ולגבי התיסכול,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
לחובבי הסטטיסטיקה.
קשטן בתקופתו הוציא 36 נק' מ 60 אפשריות- 60%.
שירזי עם 12 מ 21, כ 57%.

מה שכן, בתקופה המקבילה בסיבוב הראשון קשטן הביא 11 נק', אחת פחות משירזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:

מה זה "קבוצה תקינה"? יש לו סגל יותר טוב מרוב הליגה. מה יותר תקין בקרית שמונה? אם הוא לא יודע לעשות לשחקנים את ההפרדה, כמו שגוטמן עשה,
אז הוא אנטי מאמן. אתה מתאר סיטואציה תיאורטית שבה אם ישימו את ניצן שירזי להחליף את פפ גווארדיולה אז הכל יהיה בסדר. כמו אברהם גרנט
בצ'לסי - הקבוצות האלה חצי מתנהלות מעצמן.

לגבי החלק השני, צר לי שאתה מאחל להפועל תל אביב כישלון. אני עוד רחוק מאוד מהיום בו אני אקווה שנפסיד.
ומה הקשר אם טביב בארץ או לא? לא הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 10:36 
נאווי, בכנות, לא יודע איך אפשר להתעסק בעידוד בתקופה הזו. כל הכבוד לאנשים שבאים למשחקים ומעודדים, לא יודע מאיפה יש לכם את הכוחות. מבחינתי, תחושת הניכור שאני חווה העונה ביחס לקבוצה הזו, זה משהו שלא היה לי אף פעם. הפסקתי לבוא כמעט למשחקים, פיתחתי אדישות (יחסית) לגבי מה שקורה במגרש. הפועל ת"א של העונה זה מועדון נטול זהות ונטול נשמה, ואם לא יקרה משהו דרסטי, זה רק ילך ויחמיר.

אני לא אומר את הדברים כביקורת כלפי מי שמבחינתו "עסקים כרגיל", אבל אני על סף ייאוש מהמועדון.

אגב, התחושות האלו לא התחילו היום, אלא כבר במהלך העונה שעברה, שבמקום לנצל את המומנטום ואת הבוסט הכספי שקיבלנו כדי לקבע את המעמד של המועדון ולשחזר את האליפות, הברדק סביב המועדון חגג, שחקנים רק היו עסוקים בכסף, במענקים ובחיפוש קבוצה בחו"ל, טביב ומוני במאבקי שליטה, טביב מסמן לגוטמן את הדרך החוצה, ובמקום שההצלחה תביא לתנופה וצמיחה, נתקלנו בעיקר בתופעות השליליות שנלוות אליה (יחד עם הרבה שחצנות ויוהרה מצד שחקנים ומנהלים במועדון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
נאווי, בכנות, לא יודע איך אפשר להתעסק בעידוד בתקופה הזו. כל הכבוד לאנשים שבאים למשחקים ומעודדים, לא יודע מאיפה יש לכם את הכוחות. מבחינתי, תחושת הניכור שאני חווה העונה ביחס לקבוצה הזו, זה משהו שלא היה לי אף פעם. הפסקתי לבוא כמעט למשחקים, פיתחתי אדישות (יחסית) לגבי מה שקורה במגרש. הפועל ת"א של העונה זה מועדון נטול זהות ונטול נשמה, ואם לא יקרה משהו דרסטי, זה רק ילך ויחמיר.

אני לא אומר את הדברים כביקורת כלפי מי שמבחינתו "עסקים כרגיל", אבל אני על סף ייאוש מהמועדון.

אגב, התחושות האלו לא התחילו היום, אלא כבר במהלך העונה שעברה , שבמקום לנצל את המומנטום ואת הבוסט הכספי שקיבלנו כדי לקבע את המעמד של המועדון ולשחזר את האליפות, הברדק סביב המועדון חגג, שחקנים רק היו עסוקים בכסף, במענקים ובחיפוש קבוצה בחו"ל, טביב ומוני במאבקי שליטה, טביב מסמן לגוטמן את הדרך החוצה, ובמקום שההצלחה תביא לתנופה וצמיחה, נתקלנו בעיקר בתופעות השליליות שנלוות אליה (יחד עם הרבה שחצנות ויוהרה מצד שחקנים ומנהלים במועדון).

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אגב, התחושות האלו לא התחילו היום, אלא כבר במהלך העונה שעברה, שבמקום לנצל את המומנטום ואת הבוסט הכספי שקיבלנו כדי לקבע את המעמד של המועדון ולשחזר את האליפות, הברדק סביב המועדון חגג, שחקנים רק היו עסוקים בכסף, במענקים ובחיפוש קבוצה בחו"ל, טביב ומוני במאבקי שליטה, טביב מסמן לגוטמן את הדרך החוצה, ובמקום שההצלחה תביא לתנופה וצמיחה, נתקלנו בעיקר בתופעות השליליות שנלוות אליה (יחד עם הרבה שחצנות ויוהרה מצד שחקנים ומנהלים במועדון).

תיזהר נועם, בקצב הזה תיכנס מהר מאד לרשימה השחורה של הסיקריקים של "הפקרתם את הקבוצה בזמנים הקשים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

תיזהר נועם, בקצב הזה תיכנס מהר מאד לרשימה השחורה של הסיקריקים של "הפקרתם את הקבוצה בזמנים הקשים"

נועם מבטא בדיוק את הרגשות שלי.
וזה לא שאנחנו מפקירים את הקבוצה. במשחק כמו אתמול לא הרגשתי צורך להגיע, כי לא באמת עניינה אותי התוצאה. מצידי שננצח, מצידי שנפסיד. זה באמת כבר לא משנה לי כל עוד זה לא משחק מול בית"ר או מכבי. אני בהחלט מעריך כל אדם ואדם שהגיע אתמול, לא יודע מאיפה אתם שואבים את הכוחות.
זו בהחלט הרגשת ניקור, שאתה מרגיש שאפילו לשחקנים כבר לא איכפת, ושאתה יודע שגם אם תבוא הצלחה מסחררת פתאום, זה לא יתרום באמת שום דבר למועדון ולעתידו, אלא רק יעזור לטביב לעשות עוד כמה שקלים. קשה, אבל זה מה שעובר לך בראש כשזה הבעלים של הקבוצה שלך.

וכמו שאמרתי, עד שטביב לא יהיה בארץ, למשחקי חוץ כאלו שוליים, אני לא רואה טעם לבוא. אני מרגיש שאני טוחן מים. ביום שהוא יתחיל להגיע למשחקים ואני יוכל לבוא ולעשות עליו לחץ, אני מבטיח לא להפסיד אף הזדמנות. אני באמת ירגיש מחויבות להגיע, לצערי לא ביגלל המשחק עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
בשער- עלי מוהר גיליון העיר 11.11

חידון בחרוזים

שהוא מעין מבחן באינטילגנציה

השבוע פגשתי את בר קולמוסא ששאלני אם אני מוכן להשיב על שאלון קצר, מעין סקר שהוא עורך בין מכריו וידידיו.
למה לא, אמרתי, סבבה, ובר קולמוסא הזדרז ושאל:
מה אתה מעדיף- לצאת עם ג'ניפר לופז לטיול בחיק הטבע - או לראות את הפועל תל אביב-במשחקה עם הפועל באר שבע?
אני רואה שזה חידון בחרוזים אמרתי.
אענה לך בחרוז: דע לך שלקבוצה-אין תומך גדול ממני-ובכל זאת במקרה זה-אעדיף לטייל עם ג'ני.
בר קלומוסא ציין משהו בפנקסו והמשיך לשאול: מה אתה מעדיף-לנסוע לסנט פטסבורג -ולהשקיף שם על נהר הניבה -או לראות את הפועל תל אביב -במשחקה עם הפועל באר שבע?
התפעלתי מן השאלה ואמרתי לבר קולמוסא:אתה מנתח את המציאות באיזמל- כאילו היית כירורג- אני מודה שבמקרה זה- אני מעדיף את סנט פטסבורג.
בר קלומוסא הנהן עניינית והוסיף לשאול: מה היית מעדיף-לשבת מול קיר שסוייד- ולראות איך מתייבש עליו הצבע- או לראות את הפועל תל אביב- במשחקה עם הפועל באר שבע?
על כך עניתי מייד: אני רגיל לאקשן, בהיותי בן העיר- לכן, במקרה זה אעדיף את הקיר.
בר קולמוסא רשם סימן נוסף בפנקסו ושאל: מה היית מעדיף- לחתום ל-20 שנה- כאפסנאי בצבא הקבע- או לראות את הפועל תל אביב נגד הפועל באר שבע?
הירהרתי רגע ועניתי: לא אתפאר. אשיב בצניעות- במקרה זה אני מעדיף את האפסנאות.
אני מבין, אמר בר קולמוסא, ושאל: מה אתה מעדיף- לגור בקוטב הדרומי- עם דוב לבן חסר צבע- או לראות את הפועל תל אביב- במגרש עם הפועל באר שבע?
המ, אמרתי. אם כבר דרומה אז עד הסוף! במילים אחרות, אני מעדיף את הדוב.
יפה, אמר בר קולמוסא,ועוד שאלה קטנטנה: מה אתה מעדיף- לשבת בכלא הסיני- כבול וגלוח קרקפת- לשתות רק מיים דלוחים- לאכול רק לחם עם לפת- לא לקבל שום ד"ש- לא לראות אנשים- לישון על מצע של קש- לעבוד בסלילת כבישים- לשבת כל יום שעה- לבד לבד במקלחת- כשטיפות דולפות על ראשך- ונוזלות קפואות עד התחת- לחטוף גם סטירה משומר- כל שעה ורבע- או לראות את הפועל תל אביב- נגד הפועל באר שבע?
אפשר אולי לברר כמה פרטים לפני שאני עונה?-חקרתי. בבקשה, בבקשה הסכים בר קולמוסא ברוחב לב. ואכן, שאלתי והוא השיב:
קש ישן או חדש-עבש ומעופש!
שום עיתון, מגזין- "עכבר" של בייג'ין.
השומר מה, עדין?- קראטיסט. אלוף סין.
אם כך אמרתי, אחריי שעיינתי- ואת כל הנתונים לעומק בחנתי- ואחריי שעשיתי להם שקלול בדעה צלולה ובראש לא בהול- ואם הסטירה היא באמת כל שעה ורבע- וגם שאר התנאים שם הם תנאים של קבע- אז אני מעדיף לראות את הפועל- נגד הפועל באר שבע!
טפח בר קולמוסא על כתפי ומבטו אוהד וחם. תמיד ידעתי, אמר, שאתה בחור חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
חתיכת מפקיר העלי מוהר הזה. טוב שמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אליפות הדמגוגיה נפתחה ולא סיפרו לי? יש לי כמה מכרים שרצו להרשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
אני סתם רציתי להזכיר שקבוצות הפועל שמשחקות כדורגל משמים עד מייאש זה לא תופעה שהתחילה היום.
אתם יכולים להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:29 
אני באמת זוכר שניהלנו את השיחה הזו, יש לי את זה עוד פה רשום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 15:31 
http://israblog.nana10.co.il/blogread.a ... e=13075567
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
הדבר שהכי מתסכל זה שבשבוע דרבי אנחנו מתעסקים בכל כך הרבה חרא מסביב במקום באיך מרימים את הקבוצה ומשאירים את העיר צבועה בצבע הנכון.
כצאן לטבח, זו ההרגשה, ואין לזה שום קשר ליכולת מקצועית נטו. אין לי ספק שבלי כל הגועל מסביב אנחנו עולים ונותנים להם שלוש בראש.
רק אם נתעשת, ננקה את הרפש שדבק בנו וחזור להיות הפועל , נביא דרבי. זה בידיים ובגרונות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הדבר שהכי מתסכל זה שבשבוע דרבי אנחנו מתעסקים בכל כך הרבה חרא מסביב במקום באיך מרימים את הקבוצה ומשאירים את העיר צבועה בצבע הנכון.
כצאן לטבח, זו ההרגשה, ואין לזה שום קשר ליכולת מקצועית נטו. אין לי ספק שבלי כל הגועל מסביב אנחנו עולים ונותנים להם שלוש בראש.
רק אם נתעשת, ננקה את הרפש שדבק בנו וחזור להיות הפועל , נביא דרבי. זה בידיים ובגרונות שלנו.

במצב רגיל הייתי מסכים איתך, הולכת להיות בעיה רצינית ביגלל שהטינופת בחר לעצמו את הטיימינג הכי גרוע שיש לחזור.
מה עושים במצב כזה לעזאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 16:40 
קלדרון כתב:
אני סתם רציתי להזכיר שקבוצות הפועל שמשחקות כדורגל משמים עד מייאש זה לא תופעה שהתחילה היום.
אתם יכולים להמשיך.

אתה צודק, אבל:

א. זו לא רמת הכדורגל שמתסכלת אותי. להיפך, זו הידיעה שמה שמתרחש במגרש זה כרגע החלק המשני בענין. מה שקורה בחוץ פשוט הוציא ממני את כל החשק ללכת למשחקים.

ב. אין לי את החוסן הנפשי שהיה לי פעם. אני פשוט לא מסוגל לסבול את תחושת התסכול וחוסר האונים שכרוכה בלראות את הקבוצה שלי מנסה לחבר שלושה פאסים ולא מצליחה. האמת שכבר בתחילת העונה כשקשטן מונה היה לי ברור שהשנה אני אסבול מאד ביציע ושלא אצליח לעמוד בזה.

ג. מילא היכולת המחורבנת. תוסיף לזה את העובדה שמבחינה מקצועית העונה הזו די גמורה ואפשר ללכת לים. אם עוד היה על מה להלחם, מן הסתם הייתי גורר את עצמי בכח למגרש.

והטור של עלי אחד הגדולים, בלי ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
kobster כתב:

במצב רגיל הייתי מסכים איתך, הולכת להיות בעיה רצינית ביגלל שהטינופת בחר לעצמו את הטיימינג הכי גרוע שיש לחזור.
מה עושים במצב כזה לעזאזל?

פשוט מאוד - גם וגם.
את הדרבי הזה נצטרך להביא בעצמנו בתור קהל אבל זה לא סותר את העובדה שחייבים להמשיך במאבק בכל הכוח לפני המשחק, במחצית ובסיום.
אלי טביב צריך להבין את השורה התחתונה - אנחנו הפועל, הוא לא.[
ננצח גם על המגרש וגם מחוצה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 19:58 
הפועל, אני שואל ברצינות, מה נחשב בעינייך הפקרה של הקבוצה או אוהדי הצלחות?
כלומר, מבחינתך אוהד שלא בא למשחקים כשלא הולך, הוא טוב בדיוק כמו אוהד שבא תמיד?
אגב, אני ממש לא אומר שזה המקרה כאן, כי באמת יש כאן מצב בעייתי (אני גם חושב שבמצב הקיים אסור לקנות מינויים שנה הבאה), אבל אי אפשר להתעלם מכך שהמכנה המשותף לכל העונות שבהן משתלטת על האוהדים "תחושבת מיאוס" היא שהקבוצה לא מצליחה. הרי למה לפני חודשיים אותם אוהדים כן באו למשחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 20:35 
כלום לא הולך.
אין מאמן,אין שחקנים על בעלים אני בכלל לא מדבר.
שחקנים מדליפים מחדר הלבשה,מכפישים שחקנים,לא רצים,לא נלחמים.
זאת לא הקבוצה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
red in blood כתב:
נכון, אבל בהתחשב בזה שאתה לא יכול להחליף את הקהל - תחליף את השיר.
כבר היו לא מעט מקרים שהחלפת שיר גרמה להרבה יותר אנשים לשיר, או לשיר יותר חזק.

וואלה?
דווקא אני מכיר הרבה שירים שמחזיקים יותר זמן מהרבה אוהדים.
חוץ מזה, אז היינו מחליפים שיר ואז?
כולם היו מעודדים? כמו שיש כאלה שיש להם בעיה אידיאולגית קשה לשיר שיר מארגנטינה, אז היו קמים להם (או יושבים להם) כאלה שיש להם בעיה לשיר שיר יווני וכך הלאה.
זה לא נראה לכם מגוחך להתחשב במי שמחליט מתי בא לו לעודד ומתי לא?
מי שרוצה לעודד, שיעודד 90 דקות ומי שלא, שיצטרף כשבא לו.

מה הקשר בעיה אידיאולוגית?
מי דיבר על זה?

אמרתי דבר פשוט - השיר בא לשרת את הקהל, לא ההפך.
לא שרים מספיק את השיר (טוב ככל שיהיה)? תחליף שיר.
שרים הרבה את השיר? תשאיר אותו.
זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 21:01 
אבל לא שרו את השיר מספיק חזק כי יש 50 איש שמעודדים.
עובדה שבחצי השני שרו בדיוק באותה עוצמה ובדיוק אותם אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אבל לא שרו את השיר מספיק חזק כי יש 50 איש שמעודדים.
עובדה שבחצי השני שרו בדיוק באותה עוצמה ובדיוק אותם אנשים.

לגבי המחצית השנייה זה פשוט לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
הפועל, אני שואל ברצינות, מה נחשב בעינייך הפקרה של הקבוצה או אוהדי הצלחות?
כלומר, מבחינתך אוהד שלא בא למשחקים כשלא הולך, הוא טוב בדיוק כמו אוהד שבא תמיד?
אגב, אני ממש לא אומר שזה המקרה כאן, כי באמת יש כאן מצב בעייתי (אני גם חושב שבמצב הקיים אסור לקנות מינויים שנה הבאה), אבל אי אפשר להתעלם מכך שהמכנה המשותף לכל העונות שבהן משתלטת על האוהדים "תחושבת מיאוס" היא שהקבוצה לא מצליחה. הרי למה לפני חודשיים אותם אוהדים כן באו למשחקים?

אני מתנצל מראש על ההודעה הארוכה, אבל זה נושא מכובד שראוי לזה.

זה נושא סבוך מאד ותלוי בנסיבות קודם כל.
לצורך העניין אני לא באתי להפועל שאול פחות או יותר ממתי שהרסו את אוסישקין.
אני לא מחשיב את עצמי אוהד הצלחות. ואני גם לא מחשיב את מי שלא בא בשנתיים לפני כן כאוהד הצלחות.
כי זה פשוט היה גועל נפש לבוא, והגעלתי את עצמי כשבאתי למשחקים. כשהמשכתי לבוא מתי ששאול חזר זה היה מתוך הרגל, ולא האשמתי אף אחד שלא בא.

אני משתדל באופן כללי לא לקיים מדרג ברור ומדויק לאוהדים. זה פשוט דיון פילוסופי שעדיף לא להיכנס אליו. קשה מאד לצאת ממנו טוב.
למשל אריק איינשטיין כבר בקושי יוצא מהבית, לא להפועל ולא לכלום. שנים.
אז מה? אני נכון להיום אוהד יותר גדול מאריק איינשטיין? אם נשאר כרטיס אחד לדרבי בהדר יוסף, מי צריך לקבל אותו קודם, אני או אריק איינשטיין? וואלה סביר להניח שאפילו במצב תיאורטי שהיה לי כזה כרטיס, והיו אומרים לי שאריק איינשטיין מבקש אותו הייתי נותן לו אותו בידיים רועדות ומספר על זה אחר כך לנכדיי וניניי עוד שנים קדימה.
מדרגי

ואגב עצם העובדה שאתה מכתיר את העונה הנוכחית ככישלון, מראה בעצם שגם אתה לא באמת חושב שמדובר באוהדי הצלחות שמביעים עכשיו תחושת מיאוס -
אנחנו מקום שני, עם נצחון בדרבי, שלב בתים בליגה האירופית, עדיין בגביע. נכון הכדורגל מחורבן. אז מה? הוא ככה כבר 25 שנה בערך למעט חריגות קטנות.
מה שהופך את העונה הזאת לכישלון בעיני האוהדים (וגם בעיני, עוד לפני ששיחקנו בה דקה של כדורגל) זה הגועל נפש שמסביב. ואי אפשר להאשים אף אחד שלא בא במצב כזה.
בסופו של דבר אנחנו באים לספורט כדי להיות חלק מקהילה. לפעמים הקהילה מצליחה, לפעמים לא. אבל היא תמיד קהילה.
אבל כשאתה בא ומגלה שלוקחים לך את הקהילה מתחת לידיים, זה כבר לא מעניין אותך בכלל אם מצליחים או לא, כי אם זה מה שבאמת היה מעניין אותם הם היו הולכים לקהילה מצליחה יותר וזהו.
אז חלק נלחמים, והרוב שבשבילו יש דברים יותר חשובים לבזבז עליהם את מעט שעות הפנאי מאשר לנהל קרב ציבורי של שנים על מועדון ספורט, פשוט לא באים. קשה באמת להאשים אותם. אנשים לא מבזבזים את שעות הפנאי שלהם על יציאה לרחוב על דברים הרבה הרבה יותר חשובים מאשר הבעלים של מועדון הספורט האהוד עליהם.

מה שחשוב להבין שאובדן תחושת הקהילה זאת הסיבה שאנשים באמת לא באים.
זה מה שגרם להם לא לבוא להפועל שאול. זה מה שגרם להקמת הפועל אוסישקין וקטמון וכו'. זה מה שגרם לאוהדים של אוסטריה זלצבורג לעזוב את רד בול זלצבורג, אפילו שהיא מצליחה מאד מקצועית ולרדת למעמקי הליגה השביעית באוסטריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 20:03 
לא צריך לדרג אוהדים ולשמחתי, להבדיל ממכבי, אין אצלנו מגלומניה ולא אהבה עצמית.
אבל מבחינתי כן יש קריטריונים ברורים לאוהד טוב ואוהד פחות טוב.
אוהד שמגיע למשחקים, הוא טוב יותר מאוהד שלא מגיע.
אוהד שמעודד, הוא טוב יותר מאוהד שלא מעודד.
אוהד שקונה מינוי, הוא טוב יותר מאוהד שמקבל הזמנות.
אוהד שמעורב בקבוצה (לפעמים גם להחרים עוזר יותר מלהגיע. תלוי במצב ובעיקר במטרה), הוא טוב יותר מאוהד אדיש.
וכך הלאה.

למה?
כי אם כולם יתנהגו זהה, אז אם אף אחד לא יגיע למשחקים, לא יהיה קהל לקבוצה.
ואם אף אחד לא יעודד, אז לא יהיה עידוד לקבוצה.
ואם אף אחד לא יקנה מינוי (או כרטיס), אז לא יהיה כסף לקבוצה.
ואם אף אחד לא יהיה מעורב בנעשה בקבוצה, אז לא תהיה קבוצה.
ובתכל'ס, לא חידשתי שום דבר ואמרתי את המובן מאליו. לא חושב שגם מישהו יכול לא להסכים עם זה.
כלומר, במילים אחרות, כולם יודעים שהדברים האלה חשובים, אבל לא כולם עושים אותם, כי הם יודעים שאחרים עושים את זה בשבילם ובשביל הקבוצה שלהם.
הם רוכבים על אותם אוהדים.

ולעניין שלנו, למה לי זה תענוג גדול להגיע למשחקים של הפועל העונה?
ממש לא, אבל זה התפקיד של הקהל זה לדחוף את הקבוצה והשחקנים שלו. במקביל למלחמה על עתיד המועדון.
אם מישהו יגיד לי שהמלחמה שלו היא בכך שהוא לא מגיע (לדעתי אם זה לא נעשה בצורה מאורגנת והמונית, אין לזה שום השפעה), אז מילא. זו הדרך שלו.
אבל מי שמגיע כשבא לו ולא מגיע כשלא בא לו ומאשים את האווירה, אז זה לגיטימי, אבל בוא נקרא לילד בשמו - הוא עושה לעצמו הנחות ומוותר על הקבוצה.
ואני, חלילה, לא מאשים כאן מישהו באופן ישיר. יכול להיות שלמישהו באמת נמאס ולא בא לו להגיע, אבל הוא גם לא מחפש תירוצים ואומר שנמאס לו.
רק לפני סיבוב הניהול היה אותו ניהול והביזיון היה אותו ביזיון ואנשים כן באו, אז מה השתנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
המשפט הראשון שלך סותר את כל השאר.
מה שאתה עושה זה בדיוק לתאר את שיטת הדירוג שלך לאוהדים.

אני בא למשחקים, מעודד, קונה מנוי ופעיל (בצורה כזו או אחרת).
אני לא אוהד יותר טוב מאחד שנשאר בבית, מגיע רק כשמקבל הזמנה, יושב כל המשחק ומעולם לא היה חלק ממאבק ציבורי של הפועל.
אני עושה את הדברים הללו כי אני רוצה, לא כי זה עושה אותי אוהד יותר טוב.
כי אני חושב שזה אומר לפעול נכון יותר, ואנסה לשכנע אחרים בזה. ואם הם בוחרים עדיין שלא - שיהיה בהצלחה. הם עדיין ישארו אוהדים טובים בדיוק כמוני.

הדבר היחיד שקובע האם אוהד הוא אוהד טוב יותר או פחות, זה מה שיושב לו בלב, ועל זה הוא היחיד אשר יוכל להעיד.

דרך אגב, כן יש לי 2 סוגים של אנשים שאני לא רוצה ביציע: גזענים ואלימים.
והם לא רק שאוהדים פחות טוב, הם אנשים פחות טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: