villa crespo כתב:
עמי נאווי כתב:
הכל יפה וטוב, רק שאין לך קשר למציאות.
בוא נתחיל בפירוק היישות "אתם". למי אתה מתכוון, אם אפשר לשאול?
לך ולכמה מסביבך שמחליטים מתי לשיר ומתי לנוח ואז עוד באים בביקורת לשירים.
אני מחליט מתי לשיר? אני מחליט מתי לנוח? אני מחליט על השירים? אתה לא מתבייש לכתוב כזה דבר?
villa crespo כתב:
צריך לשיר 90 דקות. אם יש איזה שיר שלא מתאים לך אידיאלוגית, מילא, אבל בגלל שלא אהבת כמה מילים או מנגינה, אז אתה תחכה שיהיה שיר שאתה אוהב בפלייליסט?
צריך לשיר 120 דקות. זה ש"אתם" (הנה, אתה רואה, גם אני יכול לייחס אותך לאיזה גוף כללי ועמום) זורקים זין כבר שנתיים בשירי שחקנים
לא אומר שלא צריך לשיר להם כמו שצריך.
לכל אחד מותר לא לאהוב דברים. אנחנו לא במפלגה הקומוניסטית ואפילו אין פה ענין ש ל"משמעת סייעתית". אני דווקא שר את רוב או כל השירים,
גם אלה שאני פחות אוהב. אבל, ופה אני יודע שאתה מסכים איתי, אני גם משתדל להיות בקונטקסט עם המשחק. ואם הקוון מזיין אותי, אני אפסיק,
במחילה ממך ומשאר חבריך (שוב, אותו גוף עמום), ואקלל את האמא של הקוון. כי זה יותר חשוב. ועל הזין שלי שממשיכים לשיר. זה לא קייטנה.
villa crespo כתב:
זכותך, אבל זה בדיוק כמו רוב מוחלט של הקהל. למעט 50 איש ששרים ושרו גם היום.
ואף אחד לא תיכנן לשיר את השיר 45 דקות, אבל אפשר לחשוב איזו אלטרנטיבה טובה יותר הייתה כבר? גם ככה אותם אנשים היו שרים, אז מה זה משנה?
וזו בדיוק הבעיה שלך. שחור לבן. קצת מזכיר כאלה שחוזרים בתשובה ומנסים להראות שהם יותר טהורים מטהורים. אז נמצאו 50 צדיקים שמעודדים ללא הרף.
כל הכבוד להם. באמת. עכשיו נותרה בידך הבחירה האם להמשיך לרטון על זה ששאר האיצטדיון לא מצטרף אליך כמו בארגנטינה, או לנסות דרכים ושיטות אחרות,
קצת יותר בכיוון הלך הרוח במידל איסט, ולהביא את האנשים העצלנים-זבלים-אפסים-מנוולים-עוכרי שירה והפועל האלה לפתוח את הפה שלהם.
איך אמר קפטן פלנט? the power is yours.