red in blood כתב:
Redfan כתב:
red in blood כתב:
Redfan כתב:
לא ברור למה באמת לבן סהר יש מקום בסגל, איך גוטמן העדיף אותו על תמוז?
איזה מן זימון זה? אני מקוה שיפול האסימון בסוף והוא ירד מכמה "ליגיונרים"בשקל וחצי שגם ככה בקושי משחקים בקבוצות שלהם...יש שחקנים מהליגה הלאומית שיכולים להיות יותר מועילים לנבחרת מבן סהר, ואני לא מגזים, גם כשהיה בהפועל לא ראו ממנו משהו מיוחד, סתם בלון נפוח מאוד בינתיים, מקוה בשבילו שהוא יאכיל את כולם בהרבה כובעים אבל בינתיים זה ממש ממש לא זה.
זה קשור יותר לסגנון משחק מאשר ליכולת.
איזה סגנון תגיד לי? מה הוא כבר עשה בשנה האחרונה שמגיע לו להיות בנבחרת?
גוטמן רוצה לעלות או רוצה שוב קמפיין של כמעט כמו אברם גרנט?
באמת לא ברור לי התלות בשחקנים שבכלל לא נותנים תפוקה, ובמקרה של בן סהר בכלל לא ברור לי למה בכלל להתעסק עם שחקנים כאלה אנמים, ראינו בדיוק מה עשה בהפועל.
כן, ראינו מה הוא עשה בהפועל:
15 שערים בליגה, שער אחד בגביע ו-4 שערים בליגת האלופות (אחד בשלב הבתים), וכל זה שהוא בכלל משחק באגף ולא כחלוץ.
אכן, לא עשה כלום.
ולגבי הסגנון - גוטמן מעדיף שחקנים שידעו לקבל את הכדור בפריצה קדימה, לא עם הגב לשער כמו טוטו.
עזוב, לא כולם באמת ראו מה הוא עשה בהפועל
רוב האנשים פשוט נשארו עם הדעות הקדומות של ה"ילד זין" שהם כל כך אוהבים וחייבים כל שנה למצוא לפחות אחד כזה,
ובחרו לזכור רק את חצי העונה הראשונה. חצי העונה הראשונה שלו בהפועל, בליגת העל ובכלל כשחקן הרכב בקבוצת בוגרים.
באמת חוצפה מצידו שלקח לו כ"כ הרבה זמן להיכנס לעניינים. הרי כל שנה בא לפה חלוץ שבעונה הראשונה שלו בבוגרים שם 15 גולים.
בן סהר חלוץ עם פוטנציאל אדיר שכל עוד יש לו ביטחון (מה לעשות, לא כולם שכטרים שלא רואים בעיניים) הוא החלוץ הישראלי הכי טוב שיש חוץ משכטר.
הדבר היחיד שבו טוטו עדיף עליו זה האופי. אבל בניגוד לשכטר, האופי האובר-בטוח-בעצמו של טוטו לפעמים גם מוביל אותו לדברים לא חיוביים.