תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 14:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי (מידע +דיונים) 23-2-2012
הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
אדום כתב:
יש מצב שאת הפועל ובית"ר מנהלים אותם אנשים?
מרגש.

בטח מרגש, לפחות בבית"ר הקהל עושה משהו
(אם אפשר, בלי לקפוץ עליי עם תגובות רגשניות)

בנתיים הם לא עושים כלום חוץ מפעם או פעמים להפגין בעשרות בודדות מול הבית של קורנפיין ואולי לשרוף פח או שניים אחרי המשחקים(שזה לא זיעזע אף אחד חוץ מלפגוע שוב בשם שלהם כאוהדים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
אדום כתב:
מרגש.

להגיד שאנחנו לא עושים כלום זה כמעט פשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
כלום במובן המשפיע
בינתיים אצלהם קורנפיין מחפש לברוח .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
אדום כתב:
מרגש.

נו באמת
זה מה שאתה רוצה שהקהל של הפועל יעשה?
כל שבוע לזרוק אבנים ולתקוף בדרכים אחרות את אוטובוס הקבוצה? מה הקהל של בית"ר עושה נגד ההשתלטות העבריינית על הקבוצה שלו?
כלום. הרבה פחות מהקהל של הפועל שאתה נהנה להשמיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
כלום במובן המשפיע

תאמין לי שהדבר האחרון שמדאיג אותו בביטר, זה האוהדים ששורפים פח ומקללים אותו. מה גם שהוא לא בעלי ביטר, הוא כולה על תקן מנהל שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
כלום במובן המשפיע

תאמין לי שהדבר האחרון שמדאיג אותו בביטר, זה האוהדים ששורפים פח ומקללים אותו. מה גם שהוא לא בעלי ביטר, הוא כולה על תקן מנהל שם.

מתערב איתך שאם כולם שם היו בעדו היום הוא לא היה חושב בכלל לצאת משם .
האוהדים זה המועדון . (גם אצלנו כמובן, השאלה מה אנחנו עושים עם זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
ראין עם משה סיני:

מה אוהדי הפועל רצו ממך?
"אם אותם אנשים אינטילגנטיים ישאלו אותי את השאלות הכי קשות אני אענה את התשובות הכי כנות, הדבר הכי חזק אצלי זה היושר. כואב לי שדברים לא ישרים, שמשקרים, זה לא הרוב אבל".

מה דעתך על המחאה נגד טביב?
"המסקנות שלי לגביו מגובשות, אני לא כועס עליו ולא התאכזבתי ממנו, הוא עושה את הדברים כמו שהוא מבין, ימים יגידו".

טביב טעה?
"הוא טועה בהרבה דברים. אחרי שאמרתי לא להפועל תל אביב פגשו אותי שלושה אוהדים שנחשבים הגרעין הקשה ואמרו לי שהם מעריכים אותי מאוד, ושמעט מאוד אנשים היו נגדי, רק כדי שאני אדע".

עוד תחזור להפועל?
"אם אני אחזור זה רק עם ראש מורם ולהתעסק מקצועית. אם לא, אמצא את מקומי במקום אחר. אנחנו נישאר בליגה".

http://www.one.co.il/Article/195778.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
גנב דעת.
רד ליגה עם הקבוצה המגעילה שלקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה לסיני בהצלחה, רחוק מאיתנו.
ה"כוכב" היחיד שהייתי מחזיר למשרת המאמן זה את גילי, בטח שעם מה שהוא עושה השנה בהפועל פ"ת.
קודם שיהיו בעלים נורמאלים ולא בית משוגעים כמו בתקופה שהוא אימן או חלאה עבריינית כמו שקורה עכשיו, ואז שיחזור וימשיך את מה שהפסיקו לו מוקדם מדי.
רק בלי "זרים שטרם נראו בארץ"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
בלי שום קשר לסיני מכבי פ"ת זו קבוצה מגעילה שהלוואי שתעלם מנוף הספורט הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ה"כוכב" היחיד שהייתי מחזיר למשרת המאמן זה את גילי, בטח שעם מה שהוא עושה השנה בהפועל פ"ת.
קודם שיהיו בעלים נורמאלים ולא בית משוגעים כמו בתקופה שהוא אימן או חלאה עבריינית כמו שקורה עכשיו, ואז שיחזור וימשיך את מה שהפסיקו לו מוקדם מדי.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
kobster כתב:

:HEART2:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

מצד אחד יכול להיות שמגיע לגילי הזדמנות שניה בגלל המחסור במאמנים טובים והעבר שלו (כשחקן) בהפועל.
מצד שני אסור לשכוח שהוא יצר בהפועל את אחת הקבוצות הכי חלשות ופחות מאומנות שהייתה בשנים האחרונות. (אפילו פחות מגיא לוזון לפי דעתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
kobster כתב:

מצד אחד יכול להיות שמגיע לגילי הזדמנות שניה בגלל המחסור במאמנים טובים והעבר שלו (כשחקן) בהפועל.
מצד שני אסור לשכוח שהוא יצר בהפועל את אחת הקבוצות הכי חלשות ופחות מאומנות שהייתה בשנים האחרונות. (אפילו פחות מגיא לוזון לפי דעתי)

חכה, תכף יבואו הגנבי דעת שיספרו שהקבוצה עם גילי הייתה קבוצה מרכז טבלה מאוזנת.

אגב, בית"ר ירושלים באותו זמן השנה, הייתה קבוצה מרכז טבלה מאוזנת. מוזר מה קרה לה.

בחיים לא להחזיר את גילי. נכשל. די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
בעיני,ויכול להיות בהחלט שאני טועה, גילי לא קיבל הזדמנות הוגנת להצליח. הוא בנה קבוצה לא טובה בעליל עם חוסר כשרון משווע בחלק ההתקפי, ובעיקר נפל בשלושת הזרים הברזילאים הגרועים שהביא.
יאמר לזכותו שהוא הגיע למערכת כ"כ רקובה ודוחה, עם "גורמים בהנהלה" שלא הפסיקו להתסיס ולהרוס ושחקנים שלא קיבלו משכורת בצורה סדירה.
עם תקציב סביר, בעלים נורמאלי ובעיקר הפקת לקחים מהפעם הקודמת, בהחלט הייתי רוצה לראות אותו לפני כל מיני אלישע לוי טייפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 00:27 
kobster כתב:
בעיני,ויכול להיות בהחלט שאני טועה, גילי לא קיבל הזדמנות הוגנת להצליח. הוא בנה קבוצה לא טובה בעליל עם חוסר כשרון משווע בחלק ההתקפי, ובעיקר נפל בשלושת הזרים הברזילאים הגרועים שהביא.
יאמר לזכותו שהוא הגיע למערכת כ"כ רקובה ודוחה, עם "גורמים בהנהלה" שלא הפסיקו להתסיס ולהרוס ושחקנים שלא קיבלו משכורת בצורה סדירה.
עם תקציב סביר, בעלים נורמאלי ובעיקר הפקת לקחים מהפעם הקודמת, בהחלט הייתי רוצה לראות אותו לפני כל מיני אלישע לוי טייפ.

אתה מדבר על גילי לנדאו? הוא הגיע לקבוצה מסודרת, עם תקציב סביר, עם הנהלה סבירה, עם קהל תומך. הקריירה שלו כמאמן הנה מאד אפורה. אפשר להגיד שהעונה שלו עם הפועל פ"ת זה שיא הקריירה שלו. לא משנה אם יירדו או ישארו, גילי מתפקד מצויין . אולי כי אין עליו ציפיות. כאשר הגיע אלנו עסק בעיקר בהצהרות תקשורת והשתדל להיות שנון במשפטיו. אצלנו נכשל, נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
moshiko, אי אפשר "להאשים" אותי שהייתי בעד גילי באותה תקופה - מי שהיה בפורום מ-2004 אולי זוכר שתמיד טענתי שהאחריות לבלגן התחלקה שווה בשווה בינו ובין אבוקסיס - אבל הוא קיבל קבוצה שהתפרקה מרוב שחקניה המובילים עונה קודם, שהביאה תחליפים שהיו "הבטחות" אבל התגלו כמגוחכים, ושהכאוס בהנהלה היה כבר גלוי לגמרי (עגיב בחוץ, השלושה האחרים בדרך).

משזה נאמר, גילי לנדאו לא מאמן רציני ומעולם לא היה כזה. לראות בו מועמד ראוי על סמך העונה הנוכחית עם פתח תקוה שווה ערך להבאה שלו על סמך העונה ההיא עם קרית גת. שאגב, להזכיר, נגמרה בירידת ליגה בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 00:54 
ערן כתב:
moshiko, אי אפשר "להאשים" אותי שהייתי בעד גילי באותה תקופה - מי שהיה בפורום מ-2004 אולי זוכר שתמיד טענתי שהאחריות לבלגן התחלקה שווה בשווה בינו ובין אבוקסיס - אבל הוא קיבל קבוצה שהתפרקה מרוב שחקניה המובילים עונה קודם, שהביאה תחליפים שהיו "הבטחות" אבל התגלו כמגוחכים, ושהכאוס בהנהלה היה כבר גלוי לגמרי (עגיב בחוץ, השלושה האחרים בדרך).

משזה נאמר, גילי לנדאו לא מאמן רציני ומעולם לא היה כזה. לראות בו מועמד ראוי על סמך העונה הנוכחית עם פתח תקוה שווה ערך להבאה שלו על סמך העונה ההיא עם קרית גת. שאגב, להזכיר, נגמרה בירידת ליגה בכל זאת.

אכן קיבל ירושה קשה אך...ברגעים כאלה מתגלה מנהיג בגדולתו. גילי לא היה כזה. יש לזכור שכדי להיות מוצלח בהפועל פ"ת מספיק להיות נקודה מעל לקו האדום. כדי להיות מוצלח בקבוצה צמרת נדרש משהו מעבר לזה. אני טוען שכעת, גילי מתפקד מצויין. יתכן כי פועל ללא ציפיות שרובצות מעליו.

ולגבי יוסי: בכל מערכת ארגונית יש גורם אנושי מוביל שעלול להיות מנהיג מכשיל. חוכמתו של מנהל חדש הנה לגייסו לצידו. להשאירו ללא הכרעה זה מתכון לפיצוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
אמנם הייתי חייל ולא ראיתי הרבה משחקים, אבל דווקא זכור לי ששיחקנו לא רע כל כך וחוסר מזל בשילוב בלאגן גרם לפיטורים המוקדמים שלו.
זכור לי במעורפל משחק עם הפועל פ"ת שנגמר 2-2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום חמישי (מידע +דיונים) 23-2-2012
הודעהפורסם: 24 פברואר 2012, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אמנם הייתי חייל ולא ראיתי הרבה משחקים, אבל דווקא זכור לי ששיחקנו לא רע כל כך וחוסר מזל בשילוב בלאגן גרם לפיטורים המוקדמים שלו.
זכור לי במעורפל משחק עם הפועל פ"ת שנגמר 2-2?

הובלנו 2-0 וכפיר אודי השווה בצמד אחרי שעלה כמחליף.
העונה ההיא נטחנה עד דק, היו יותר מדי אשמים במצב הקטסטרופלי שהקבוצה הגיעה אליו, לא מעט מכך בשל החלטות ניהוליות כושלות גם לאחר פיטוריו של גילי.
השורה התחתונה צריכה להיות האם אחרי הפיאסקו שהיה בעונה ההיא גילי ראוי להזדמנות אמיתית נוספת, עם הנהלה נורמלית וסגל סביר.
אולי זה גם קשור לרגעי האושר שחוויתי עם גילי כשחקן, אבל מבחינתי התשובה חיובית. אני מת לראות אותו שוב בהפועל, יש לי תחושה חזקה שזה יגמר אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: