g11g כתב:
לא כל מי שלא שש להפיל את כל החולי בעולם על טביב הוא אמיר דן, חאלס עם המשטרת מחשבות הזו, לא כל תגובה שלא מסתיימת בET GO HOME הכותב שלה מקבל צ'ק עבור טוקבקים.
אני לא חושב שזה סטנדרט ראוי. לא לנוער לא לנערים ומקסימום כמו שמישהו כתב כאן לקבוצת חיות הבר של הפועל.
עדיין, זה הסטדנרט הנמוך והעלוב של רובן המוחלט של מחלקות הילדים והנוער בארץ ואף מתחת לזה.
זה עצוב עלוב ובגלל זה הכדורגל שלנו לא מתקדם.
הלכלוך זה גועל נפש, לא יודע להגיד איך זה נראה בשנים קודמות, אבל הכותרת "כאן מתאמנת מחזיקת הגביע" מתייחסת בעיקר לשאר התמונות.
כמו שאמרתי אני חושב שהבחור יודע לבד לעשות טעויות גדולות מאלה, ובעיני זה מצטייר כהטפלות בניגוד למספר נקודות שונות שמצדיקות את המחאה.
ואני מאוד מסכים עם זה שמוני אשם, ואפילו מאמין שמוני בלי כסף היה רע מטביב הנוכחי עבורנו.
אוקיי, אז אתה משווה אותנו לנוער של בית"ר ר"ג שצריך להתאמן ככה?
הבעלים שלהם לא שילשל לכיסו כמה עשרות מיליונים על חשבון המועדון בלי להתאמץ. ביגלל זה לאף אחד לא תיהיה בעיה אם הוא לא ישקיע.
אתם לא מבינים את הנזקים לטווח ארוך שהטינופת הזו עושה לנו.
אתה היית שולח את הילד שלך לשחק בנוער שלנו אם היית רוצה שיצא ממנו שחקן מקצועי? אם אני הייתי רואה שעל כזה דשא הוא צריך להתאמן הייתי מעדיף לשלוח אותו להתאמן במכבי או בבני יהודה. שם משחקים על דשא, לא כדורגל חופים...
אגב, אני בטוח שבחיים שלך לא שיחקת כדורגל בקבוצה.
ואני בטוח שבחיים שלך לא התעניינת בקבוצת הכדורסל של הפועל. לפחות לא בשנים היפות בחסות שאול.