לירון האדום כתב:
kobster כתב:
לירון, ארקדי נשאר בלי יותר מדי כסף נזיל אחרי הכמות שהוא שפך פה בכלום זמן. יש כאלה שטוענים שבשביל להעביר את תקציב הקבוצה בשנה של אחרי הדאבל שלהם הוא היה צריך ללכת לשוק האפור ומשם נפגשו דרכיהם שלו ןשל גל יוסף. לא בעיה לקנות חוב, אתה יודע, ומבחינת גאידמק זה גם התאים לו שהכל מרוכז מול גוף אחד ומכאן גם התשלום המגוחך שנפסק לו לאחרונה (3 מיליון ש"ח) כשבפועל הוא חייב הרבה יותר אבל לגל יוסף.
אגב, התשובה לכל השאלות שלך זהה - כן.
אוגוסטוס, כמוך כמוני. אני מאוד מקווה שלא נגלה שטביב בכלל לא יכול למכור את הקבוצה כי זו לא החלטה שלו בכלל. אם מה שאנחנו חושדים בו הוא אמיתי, זה קצת מעבר לכוחותינו. יכול להיות שיש פה פול גז בניוטרל, אני מקווה מאוד שלא.
נראה לי קצת מופרך(או שאני פשוט נאיבי).
מדוע גל יוסף לא קנה בעצמו את ביתר למשל או את הפועל? (משהו מונע ממנו לעשות זאת).
בוא נצא מנק' הנחה שגל יוסף הלווה 6 מיליון לטביב.
א. מדוע טביב היה צריך את ההלוואה הזאת?
מדוע שטביב יילך לשוק האפור כדי לקחת הלוואה בשביל לקנות קבוצה?
גם אם אתה נאיבי, אתה לומד משפטים. הנאיביות תעבור לך מהר...
גל יוסף לא יכול לקנות בעצמו קבוצה כי אז הוא זה שיצטרך לתת הסברים והוא זה שיהיה תחת מעקב. כל עוד הוא עובד מאחורי הקלעים ומכבס את הכסף שלו ושל החברים ההגונים שלו, זה מצב אפטימלי מבחינתו.
ברור אם כך מה היה האינטרס המשותף שלו ושל גאידמק שהוא זה שיקנה את החובות של גאידמק ועם התקציב המנופח והשערוריתי של בית"ר בשנים האחרונות מי יודע לאיפה הלך הכסף.
עד כאן בית"ר, שישרפו מבחינתי.
לגבינו, גל יוסף מעורב בהפועל, זה ברור וידוע לכולם. כמה הוא מעורב אני לא חושב שיש מישהו שיודע. גם אף אחד לא באמת יודע איך נעלמו להם משהו כמו 30 מיליון שקל מהקופה שלנו מצד שני כי אין דו"חות מפורטים על מה קרה מהרגע שטביב השתלט על הפועל.
האם גל יוסף נתן לטביב את הכסף עבור הפועל זה עדיין לא ידוע. מה שכן, ברור לנו שטביב ישמח לא להוציא כסף מהכיס ועל הדרך גם לקחת חלק מהקופה אליו. לא יודע אם זה קרה או קורה. דבר אחד בטוח, ואת זה כולנו מבינים אני מניח, אם אכן גל יוסף עומד מאחורי טביב זה מעמיד אותנו בבעיה גדולה עם המחאה שלנו.