תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 20:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל יוסף לקורנפיין: אם תלך, קצרה יבוא
הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
מדוע גל יוסף לא קנה בעצמו את ביתר למשל או את הפועל? (משהו מונע ממנו לעשות זאת).
אם אני הייתי גל יוסף, גם אני לא הייתי קונה.
בשביל לקנות ולעמוד בחזית, אם אני יכול לקבל אותו דבר, ולשים איזה מישהו אחר שיחטוף את האש?

לירון האדום כתב:
מדוע טביב היה צריך את ההלוואה הזאת?
כי לא כל אחד יכול להיות עם 6 מיליון שקלך נזיל תוך שבוע. במיוחד עבריין מורשע כמו טביב, שאף אחד לא יודע באמת מה הונו.

לירון האדום כתב:
מדוע שטביב יילך לשוק האפור כדי לקחת הלוואה בשביל לקנות קבוצה?
אולי כי הבנק בחיים לא היה נותן לו את הסכום הזה? בשביל לקחת 6 מיליון צריך להראות שיש לך יכולת להחזיר את הסכום.
ואולי כי הוא כבר היה כבול לשוק האפור מעסקים קודמים, והוא רק בובה של מישהו ששולט בעיניינים מאחורי הקלעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גל יוסף לקורנפיין: אם תלך, קצרה יבוא
הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
kobster כתב:
לירון, ארקדי נשאר בלי יותר מדי כסף נזיל אחרי הכמות שהוא שפך פה בכלום זמן. יש כאלה שטוענים שבשביל להעביר את תקציב הקבוצה בשנה של אחרי הדאבל שלהם הוא היה צריך ללכת לשוק האפור ומשם נפגשו דרכיהם שלו ןשל גל יוסף. לא בעיה לקנות חוב, אתה יודע, ומבחינת גאידמק זה גם התאים לו שהכל מרוכז מול גוף אחד ומכאן גם התשלום המגוחך שנפסק לו לאחרונה (3 מיליון ש"ח) כשבפועל הוא חייב הרבה יותר אבל לגל יוסף.
אגב, התשובה לכל השאלות שלך זהה - כן.

אוגוסטוס, כמוך כמוני. אני מאוד מקווה שלא נגלה שטביב בכלל לא יכול למכור את הקבוצה כי זו לא החלטה שלו בכלל. אם מה שאנחנו חושדים בו הוא אמיתי, זה קצת מעבר לכוחותינו. יכול להיות שיש פה פול גז בניוטרל, אני מקווה מאוד שלא.

נראה לי קצת מופרך(או שאני פשוט נאיבי).
בוא נצא מנק' הנחה שגל יוסף הלווה 6 מיליון לטביב.
א. מדוע טביב היה צריך את ההלוואה הזאת?

גם אם אתה נאיבי, אתה לומד משפטים. הנאיביות תעבור לך מהר...
גל יוסף לא יכול לקנות בעצמו קבוצה כי אז הוא זה שיצטרך לתת הסברים והוא זה שיהיה תחת מעקב. כל עוד הוא עובד מאחורי הקלעים ומכבס את הכסף שלו ושל החברים ההגונים שלו, זה מצב אפטימלי מבחינתו.
ברור אם כך מה היה האינטרס המשותף שלו ושל גאידמק שהוא זה שיקנה את החובות של גאידמק ועם התקציב המנופח והשערוריתי של בית"ר בשנים האחרונות מי יודע לאיפה הלך הכסף.
עד כאן בית"ר, שישרפו מבחינתי.
לגבינו, גל יוסף מעורב בהפועל, זה ברור וידוע לכולם. כמה הוא מעורב אני לא חושב שיש מישהו שיודע. גם אף אחד לא באמת יודע איך נעלמו להם משהו כמו 30 מיליון שקל מהקופה שלנו מצד שני כי אין דו"חות מפורטים על מה קרה מהרגע שטביב השתלט על הפועל.
האם גל יוסף נתן לטביב את הכסף עבור הפועל זה עדיין לא ידוע. מה שכן, ברור לנו שטביב ישמח לא להוציא כסף מהכיס ועל הדרך גם לקחת חלק מהקופה אליו. לא יודע אם זה קרה או קורה. דבר אחד בטוח, ואת זה כולנו מבינים אני מניח, אם אכן גל יוסף עומד מאחורי טביב זה מעמיד אותנו בבעיה גדולה עם המחאה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 13:37 
אני בדר"כ לא נאיבי, אבל אני גם לא תומך נלהב שכל תיאוריות הקונספירציות שתמיד צצות להם.
בכל מקרה אם באמת גל יוסף עומד מאחורי טביב, אז אפשר לסגור את הכדורגל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 13:42 
העיתונאי שיכתוב את הכתבה שתחשוף את כל הסיפור יהיה ראוי לכל פרס עיתונאי אפשרי.
עצוב כמה הכל שקוף ולאף אחד זה לא מזיז.
ממליץ לקרוא בבלייזר האחרון את הכתבה של עמיר זוהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
gigs כתב:
הבעיה היא לא רק שגל יוסף הוא חבר של טביב ופושע... הוא גם בעלים של קבוצה נוספת בישראל הכח רמת גן
ולהזכירכם מחזיק בחלק מהכרטיס של טוטו.
כמובן שבהתאחדות שלנו הכל נראה בסדר וחוקי, אבל משהו פה מסריח מהראש!!

רציתי לבדוק את עניין גל יוסף באתר ההתאחדות, וגיליתי משהו שונה לגמרי:
ברשימת חברי הנהלת ההתאחדוץת מופיעה עו"ד קרן נהרי: http://football.org.il/Association/Abou ... UTE_TYPE=1.
למקרה שהשם לא מוכר, זו עורכת הדין של כמה מראשי הפשע בישראל. הנה דוגמה:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000698519
האם יש קשר? לא יודע. אבל מה בדיוק מכשיר את עו"ד נהרי להיות חברת הנהלה בהתאחדות לכדורגל?

על פי הכתוב באתר ההתאחדות, עו"ד נהרי היא כיום 'חברת כבוד' בהנהלת ההתאחדות.
לא יודע עד כמה זה קשור, אבל קרן נהרי נשואה לעו"ד תמיר גילת, לשעבר שוער במכבי ת"א.
לדבריה, ההיכרות בינה לבין בעלה נוצרה דרך זאב רוזנשטיין (אללה ירחמו) ואברהם מלצמן, הבעלים של מסעדת 206 ואוהד מכבי ידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 14:05 
gigs כתב:
הבעיה היא לא רק שגל יוסף הוא חבר של טביב ופושע... הוא גם בעלים של קבוצה נוספת בישראל הכח רמת גן

מאיפה יצאה הידיעה שגל יוסף הנו בעלים של חלק מכרטיסו של טוטו? בישראל רק מועדונים יכולים להיות בעלים של כרטיסי שחקן. אם האיש מימן בשחור את אחד המעורבים (ביתר או הפועל ת"א) זה כבר משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 14:09 
moshiko כתב:
gigs כתב:

מאיפה יצאה הידיעה שגל יוסף הנו בעלים של חלק מכרטיסו של טוטו? בישראל רק מועדונים יכולים להיות בעלים של כרטיסי שחקן. אם האיש מימן בשחור את אחד המעורבים (ביתר או הפועל ת"א) זה כבר משהו אחר.

כבר שמתי בתגובה לשאלה הזאת שלך לפני כמה זמן את הכתבה הבאה: http://sports.walla.co.il/?w=/7/1889406 , ומשום מה אתה מתקשה להבין:
ציטוט:
קורנפיין נשאל לגבי עתידה של הקבוצה העונה ומצבה בליגה, ואמר: "אני חושב שהסגל הנוכחי יכול להישאר בליגה, אבל נצטרך להתחזק כי יש לנו בעיה בהתקפה. מספר החלוצים שעומד לרשותנו הוא לא מספיק. לא בכדי אנחנו הקבוצה שהבקיעה הכי מעט שערים העונה. ברור שאם לא נוכל להתחזק, לא נרים ידיים. אני חושב שגם בסגל הנוכחי אנחנו יכולים להוציא יותר, יש לנו שחקנים שיכולים וצריכים להוציא יותר, ולממש יותר את הפוטנציאל שלהם. אני לא חייב להסכים עם כל מה שהמאמן אומר". יושב ראש הקבוצה גם נשאל על קשריו וקשרי הקבוצה עם גל יוסף, הבעלים של הכח עמידר רמת גן, ואמר: "גל יוסף באמצעות הכח רמת גן רכשו מאיתנו אחוזים מהכרטיס של טוטו תמוז, הוא שילם לנו כסף וזה הקשר היחיד שלו לבית"ר ירושלים, שוב דבר מעבר לזה" .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 14:16 
Kyahs כתב:
moshiko כתב:
gigs כתב:

כבר שמתי בתגובה לשאלה הזאת שלך לפני כמה זמן את הכתבה הבאה: http://sports.walla.co.il/?w=/7/1889406 , ומשום מה אתה מתקשה להבין:
ציטוט:
קורנפיין נשאל לגבי עתידה של הקבוצה העונה ומצבה בליגה, ואמר: "אני חושב שהסגל הנוכחי יכול להישאר בליגה, אבל נצטרך להתחזק כי יש לנו בעיה בהתקפה. מספר החלוצים שעומד לרשותנו הוא לא מספיק. לא בכדי אנחנו הקבוצה שהבקיעה הכי מעט שערים העונה. ברור שאם לא נוכל להתחזק, לא נרים ידיים. אני חושב שגם בסגל הנוכחי אנחנו יכולים להוציא יותר, יש לנו שחקנים שיכולים וצריכים להוציא יותר, ולממש יותר את הפוטנציאל שלהם. אני לא חייב להסכים עם כל מה שהמאמן אומר". יושב ראש הקבוצה גם נשאל על קשריו וקשרי הקבוצה עם גל יוסף, הבעלים של הכח עמידר רמת גן, ואמר: "גל יוסף באמצעות הכח רמת גן רכשו מאיתנו אחוזים מהכרטיס של טוטו תמוז, הוא שילם לנו כסף וזה הקשר היחיד שלו לבית"ר ירושלים, שוב דבר מעבר לזה" .

לא זכרתי. תודה. דרך אגב: פיפא חוקרת מקרה לא זהה אך דומה של קניית שחקנים באמצעות קבוצות שלא מעורבות ישירות בקריירה של השחקן. זה קורה עם שחקנים מברזיל שבאופן מוזר שייכים לקבוצה זניחה מאורוגואי (רנטיסטס) שאין לה איך לגמור את החודש אבל הנה "בעלים" של שחקנים שנמכרים בעשרות מיליוני אירו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 16:04 
זה קשור גם למוני הראל? או שמוני הראל זה צד בפני עצמו? אין לו שום קשר לגל יוסף נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לומר שהפועל שייכת לעולם התחתון המחזיק בטביב כבובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אפשר לומר שהפועל שייכת לעולם התחתון המחזיק בטביב כבובה?

זו אחת התיאוריות. לא חושב שמישהו מכותבי הפורום באמת יודע מה הולך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
לירון האדום כתב:
אם אני הייתי גל יוסף, גם אני לא הייתי קונה.
בשביל לקנות ולעמוד בחזית, אם אני יכול לקבל אותו דבר, ולשים איזה מישהו אחר שיחטוף את האש?

לירון האדום כתב:
מדוע טביב היה צריך את ההלוואה הזאת?
כי לא כל אחד יכול להיות עם 6 מיליון שקלך נזיל תוך שבוע. במיוחד עבריין מורשע כמו טביב, שאף אחד לא יודע באמת מה הונו.

לירון האדום כתב:
אולי כי הבנק בחיים לא היה נותן לו את הסכום הזה? בשביל לקחת 6 מיליון צריך להראות שיש לך יכולת להחזיר את הסכום.
ואולי כי הוא כבר היה כבול לשוק האפור מעסקים קודמים, והוא רק בובה של מישהו ששולט בעיניינים מאחורי הקלעים?

להקפיא המחאה מול טביב המסכן
ולפתוח במחאה מול גל יוסף
:SHOCK3: :WHOME: :PIHUK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 17:52 
גם אם אלוהים יעמוד אחרי טביב זה לא ימנע את המחאה !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
גם אם אלוהים יעמוד אחרי טביב זה לא ימנע את המחאה !!!

אם מה שהם אומרים פה נכון, ואין ספק שעושה סדר בהרבה עניינים לא ברורים, אז הבעיה שלנו הרבה יותר גדולה מטביב.
לצערי אם זה נכון, מה שיקרה בקרוב, זה שאולי באמת נצליח לגרש את טביב, אבל גל יוסף לא ישחרר את הפועל כ"כ מהר. ישלחו איזה שליח אחר שכביכול יקנה את הקבוצה והניהול ימשיך להיות מושחט.

רק בעלים מטעם האוהדים יפתור את הבעיה, ולא יהיה פשוט להגיע למצב הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 19:30 
אנשים אוהבים להסחף ולשים שמות מפוצצים מאחורי דברים וזה גם נשמע טוב כשמספרים לחברים.
תכלס, ממה שאני מתרשם, טביב הוא לא עבריין מהסוג שמתארים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אנשים אוהבים להסחף ולשים שמות מפוצצים מאחורי דברים וזה גם נשמע טוב כשמספרים לחברים.

טביב הוא לא האישיו פה. אם זה באמת רק הוא שעומד מאחורי המועדון אז אין סיבה לדאגה.
אם גל יוסף עומד מאחוריו ומעורב אפילו רבע ממה שהוא מעורב בבית"ר אנחנו בבעיה.
אין באמת מי שיודע מה מתנהל מאחורי הקלעים ויכול לחשוף את זה אולי מלבד מוני הראל ודורון אוסידון. לא סביר שמישהו מהם יפתח את הפה כי זה גם עלול בסיטואציה מסוימת לסבך אותם.
נקווה שבאמת הכל שמועות ואנחנו מנהלים מאבק מול הבן אדם הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

כבר בכפ"ס טביב נתפס בנסיונות להלבין הון באמצעות הקבוצה.
אני לא חושב שיש סיכוי שנצליח להפטר רק מההתנהלות של היום. או ש"נפטר" מטביב ונקבל בובה שלו(קצרה או ספיר) או של גל יוסף, או שנעשה מהפכה כוללת בכדורגל הישראלי.
יכול מאוד ליהיות שבשביל האפשרות השנייה נצתרך לשתף פעולה עם כל האוהדים שסובלים מהתופעה הזאת(הפועל קטמון/ירושליים, הפועל רמת גן, הכח רמת גן, מכבי והפועל פתח תקווה, צפררים חולון, ולמרות שעולה לי קיא בגרון כשאני כותב את זה, בית"ר ירושליים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 23:04 
לירון האדום כתב:
אשמח אם מישהו ייעשה לי קצת סדר.
איך בידיוק גל יוסף "קונה חובות של ארקדי" ?
מה יוצא לגל יוסף שהוא הביא את הכסף לטביב שיקנה את הקבוצה ממוני?
איך בידיוק גל יוסף רואה כסף מזה?
מדוע הוא צריך להפעיל אנשים?

לירון - לקנות חוב זה מאד פשוט. זה בדיוק כמו נכיון צ'קים. אתה ממחה למישהו את הזכות שלך לקבל כסף תמורת תשלום נמוך יותר מזה שמגיע לך ואז החייב לא חייב לך את הכסף אלא למי ששילם לך את החוב במקומו.

גל יוסף לא היה יכול לעבור את הועדה שיש בהתאחדות ולא היה יכול לקנות קבוצה בעצמו. אז הוא משתמש בטביב.

נערך לאחרונה על ידי רדנקו בתאריך 20 פברואר 2012, 23:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
הפתרון הוא מאד פשוט, מאד ברור, ומאד קל לניסוח:
נדרשת שקיפות מלאה בכדורגל הישראלי. שכל קבוצה תחויב בפרסום נתונים כספיים מלאים, כאילו היה מדובר בחברה ציבורית (הנסחרת בבורסה).
ברגע שתהיה שקיפות מלאה, לא ניתן יהיה להלבין כספים, לא יהיו אנשי קש, ולא יהיה עולם תחתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שבן אדם שמזייף כרטיסים בכ"ס בשביל לגנוב כמה עשרות אלפי שקלים הוא בעל הון
שקניית קבוצה עבור 6 מיליון ש"ח זה כסף קטן עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
נדרשת שקיפות מלאה בכדורגל הישראלי. שכל קבוצה תחויב בפרסום נתונים כספיים מלאים, כאילו היה מדובר בחברה ציבורית (הנסחרת בבורסה).
ברגע שתהיה שקיפות מלאה, לא ניתן יהיה להלבין כספים, לא יהיו אנשי קש, ולא יהיה עולם תחתון.

יותר מחברה ציבורית-עמותה שרוב(אם לא כל) הכנסותיה הן מכספי הציבור(מנויים, כרטיסים, ההתאחדות, הטוטו, תקצובים מהעיריות ואגודות הספורט).

אגב, יכול ליהיות שבעצם מוני היה חייב להכניס את גל יוסף בדמות טביב כי זה קנה את החובות שהיו למוני בזמנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
yos כתב:

יותר מחברה ציבורית-עמותה שרוב(אם לא כל) הכנסותיה הן מכספי הציבור(מנויים, כרטיסים, ההתאחדות, הטוטו, תקצובים מהעיריות ואגודות הספורט).

אגב, יכול ליהיות שבעצם מוני היה חייב להכניס את גל יוסף בדמות טביב כי זה קנה את החובות שהיו למוני בזמנו?

למוני לא היה כסף לערבויות ובשביל זה הוא היה צריך את טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2012, 23:38 
אם כל זה נכון,מדובר פה בהרבה יותר מבעיה נקודתית כמו טביב,אלא בעיה מערכתית ולא נותר אלא לשתף פעולה (גם עם בית"ר) עם אוהדי הקבוצות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2012, 00:31 
האשכול הזה הזכיר לי כתבה שקראתי לפני שנה , לא לבעלי לב חלש וכן לאוהבי הקונספירציות .

מה אם הכל, אבל הכל, מכור בכדורגל הישראלי
http://www.mysay.co.il/articles/ShowArt ... ePI=aaakct

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2012, 15:57 
מה שלא ברור - מידת ההשפעה של גל יוסף.
בהנחה שזה לא עולם פשע ואיומים, אז היא מוגבלת כל זמן שטביב חייב לו. זו בעיה רצינית אבל לא קריטית - אם ימאס לטביב מהפועל / יקבל הצעת רכש שתראה לו, אז לכאורה יוכל באותה הזדמנות להפסיק להיות חייב לגל יוסף.
ולסיכום - להמשיך ולחזק (גל יוסף. למי שלא רוצה, לדוגמא, את נעים כמאמן) את המחאה נגד טביב.

מה ברור מידע אישי- מה קצרה יעולל לבית"ר.
גאידמק / גל יוסף, לכו על זה. בבקשה, בבקשה, בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
שווה הקפצה:

ערן כתב:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 18:15 
גבעתיים כתב:
מה שלא ברור - מידת ההשפעה של גל יוסף.
בהנחה שזה לא עולם פשע ואיומים, אז היא מוגבלת כל זמן שטביב חייב לו. זו בעיה רצינית אבל לא קריטית - אם ימאס לטביב מהפועל / יקבל הצעת רכש שתראה לו, אז לכאורה יוכל באותה הזדמנות להפסיק להיות חייב לגל יוסף.
ולסיכום - להמשיך ולחזק (גל יוסף. למי שלא רוצה, לדוגמא, את נעים כמאמן) את המחאה נגד טביב.

מה ברור מידע אישי- מה קצרה יעולל לבית"ר.
גאידמק / גל יוסף, לכו על זה. בבקשה, בבקשה, בבקשה.

זה לא כזה פשוט. במידה וגל יוסף באמת שולט על אלי טביב ומפעיל אותו,יכול להיות שאלי טביב גם לא יעזוב לעולם,כיוון שהוא יודע מה מחכה לו במקרה שהוא עוזב מגל יוסף.
לפני כמה ימים הייתה כתבה על גל יוסף,אמנם כתבת יח"צ בעיקר אבל גם ממנה עלו דברים מדאיגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 18:20 
מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
מברוק לפז חסדאי. העיתונאי היחיד עם אשכים בין רגליו.
http://sports.walla.co.il/?w=/471/2511214

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
מברוק לפז חסדאי. העיתונאי היחיד עם אשכים בין רגליו.
http://sports.walla.co.il/?w=/471/2511214

:ROSE:
אחלה כתבה ובעיקר נכון לכתוב אותה.
הכתב רק צריך להיות קצת יותר עירני עכשיו ולחשוד באופנועים שמתקרבים לו לרכב יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: