IdanTheLittle כתב:
kobster כתב:
הנושא הזה כבר עלה כמה פעמים בזמן האחרון.
גל יוסף הוא אח של טל יוסף וחבר של בן כהן, שניהם מכנופית רמת עמידר של עמיר מולנר.
בן כהן ישב כבר בכלא על הריגה והוא חבר טוב מאוד של יובל נעים וירון קוריס ואפילו שיחק פעם עם הפועל ר"ג במשחק אימון מול בני יהודה.
גל יוסף קנה את רוב החובות של ארקדי ולמעשה מחזיק אותו בביצים והוא זה שמנהל בפועל את בית"ר. הוא הסיבה שהחבר'ה החמודים מארה"ב ברחו מפה מהר, הוא הסיבה שאבירם ברוכיאן עבר לפולין ובית"ר לא ראתה שקל מזה, הוא הסיבה שאמסלם ברח שניה וחצי לפני תחילת העונה ויובל נעים מונה במקומו.
גל יוסף ואבא של לירון דיאמנט גם חברים מאוד קרובים, תחשבו איפה הילד המוגבל הזה שיחק בקריירה שלו (הפועל ר"ג, הפועל ת"א, בית"ר י-ם).
גל יוסף היה כמה פעמים בתחילת העונה בחודורוב ויצא לי לראות אותו ביותר מפעם אחת שם כשהתחילו האימונים. יש הטוענים שהוא זה שעזר לטביב עם ה 6 מיליון שהועברו לטובת מוני הראל (לא הכל נפדה בגלל העיקולים של מוני ע"י נטלי האהובה).
אם זה נכון אגב, יהיה בעייתי להזיז את טביב מהקבוצה כי לא הוא זה שקובע באמת ואף אחד פה לא רוצה ללכת להפגין מול הבית של גל יוסף...
שום דבר כבר לא יפתיע אותי בכדורגל הרקוב שלנו.
מה שכן, לפעמים עדיף לסתום את האף ולהתמקד למשך שעתיים בחבורה באדום שעולה על המגרש בכל שבת בשביל לנסות ולשכוח קצת מהצרות.
אני מקנא בך אם אחרי כל זה אתה יכול לראות משחק ולשכוח מהצרות.
אלו צרות ? משכנתא,עבודה,ילדים,מילואים,לימודים ומיסים ששוחטים אותך מכל הכיוונים. מעמד הביניים בישראל 2012, לא צרות פחות גדולות, תאמין לי.
בשביל זה יש את הפועל ואת השעתיים האלו שהעולם יכול להישרף מבחינתנו, בשביל זה העצבים על טביב החלאה שגם את האסקפיזם הזה הוא מנסה להרוס לנו.
למרות כל החרא מסביב, אנחנו ננצח. אין אופציה אחרת.