kobster כתב:
ציטוט:
אז לשטראובר יש ביצים, אבל פעם הוא כמעט ויתר עליהן. זה קרה כשהיה שחקן צעיר שניסה להשתלב בהפועל תל אביב; באימון השחרור לקראת שבת שיחקו הוא והחבר'ה טניס־רגל, מין תרגיל הרפיה שמאמנים מעבירים לשחקנים. "התרוממתי לכדור", הוא מספר בקור רוח, "ואחד השחקנים מהקבוצה השנייה כנראה היטה לכיווני את המקל שעליו נמתח הגומי". עכשיו אתם בטח יכולים לנחש מה קרה: "נחתתי על המקל", הוא מאשר.
"בהתחלה לא הרגשתי כלום, סתם כאב כזה שנעלם. לבשתי טייטס, מעליהם מכנסיים ועוד טרנינג. לא היה קרע במכנסיים ולא כלום, אז הייתי בטוח שזה רק שריטה או משהו. הורדתי את הטרנינג, והכל נראה בסדר. הורדתי את המכנסיים, אין בעיה. כשהורדתי את הטייטס, התעלפתי. כל הכלי דם וכל הבלגן, הכל נשפך החוצה. מה שהחזיק אותם במקום היה הטייטס. זה היה מחזה לא נעים. כל מי שבא לראות אותי ישר ברח. מיד הזמינו אמבולנס והזניקו אותי לחדר ניתוח, שם כבר חיכו לי עם אפידורל. עשו לי יותר מ־50 תפרים". יותר מ־50 תפרים בביצים, אנחנו ממלמלים בכאב. "הרופאים קוראים לזה שק אשכים", הוא מתקן, "בואו נשמור על שפה ראויה".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3591958,00.htmlויש גם את השוער ההוא מאשדוד שחטף זעזוע מוח ו"השתגע" (לא תתפוס אותי זוכר את הפרטים)