לירון האדום כתב:
טוב אז בתור אחד שראה הכל ואף יצא לו לדבר לפני המשחק עם אחד "מהשתולים" הסיפור הוא כזה:
יש חבורה של שלושה אנשים בערך שמתחילת המחאה היו בעד טביב, לפני כמה שבועות שהרמתי שלט דיי להסתה(נגד טביב) הם ניסו להוריד לי אותו.
היום יצא לי לדבר עם אחד מהם שלפני זה נתן הערה שאוהדי הפועל הם אלו שהרסו את הכדורסל!
אחרי זה הוא כבר אמר לי את האמת אני לא יודע מה קורה היום בכדורסל ועוד דברים...
בקיצור הם הרימו היום שלט "וואלה דיי להסתה" (הכוונה לאתר וואלה), אחד מהם גם לפני המשחק אמר לי אתר וואלה הוא כזה וכזה וכזה..
אחרי זה הם שמו אותו על הבטון שיש בין המעבר ליציע התחתון, מישהו הוריד להם את זה, התחילו אגרופים ויריקות הגיעו המאבטחים והרחיקו אותם מהמגרש.
עוד לפני זה הם הניפו את השלט באוויר היה גם בלגן וגם שם הורחק מישהו מהמגרש.
*מסתבר שאחד שאני מכיר שיושב לפניי שנים טוען שהוא מכיר אותם והם באמת אוהדי הפועל והם גרים באזור... ככה שהם כנראה סתם טיפשים ואנטים.
את הטיעון של אחד מהם על כל מה שקורה אני אחסוך ממכם.
הם יושבים באותו מקום מהיום שעברתי לשער 2 (2001)....
מדובר בשני אחים וחבר שניאנדרטלים זו מחמאה עבורם.
כל הסיפור איתם הוא פשוט. כל מה ששער 5 יעשו, הם הפוך!
אם שער 5 יוביל מפגן תמיכה בטביב ואני בטוח שהם יתחילו לקלל אותו.
אחד מהם ״מקורב״ לאבוקסיס וקצת מוזר לי הקטע שלהם עם טביב אחרי מופע תחילת העונה ובחירת המאמן אבל....
פשוט צריך להתעלם. בעיני השלט שלהם ממש היה משרת תמחאה- עלוב, נראה מוזמן והיה תלוי 25 שניות,
מה להם ולוואלה. אני לא סגור שהם יודעים לקרוא
הדבר המצחיק הוא שהסיבוב השני של הבלאגן, שאליו הגיעו חברה גם משער 5 , התחיל בכלל כשמישהו מיציע ההזמנות, בתחתית שער 2 הוריד להם תשלט. אפילו מקבלי הזמנות, אוכלי חינם.......