מועמר קדאפי כתב:
kobster כתב:
אני אולי לא אובייקטיבי, אבל טור מעולה שראוי לקבל יותר קרדיט.
הלוואי ונזכה לראות באתר שאמור להיות אתר אוהדי הפועל ת"א יותר טורים כאלה ופחות כמו של אלבלינג הדמגוג הנרקיסיסט.
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3446 אמירוס
ציטוט:
יותר מתמיד, אני גאה להיות חלק מן הקהל שהצמיח מתוכו אהבה, נחישות ומסירות כאלה...
אין לך סיכוי מול זה, דיקטטור מוג לב. אתה תלך. ומוטב מוקדם ממאוחר
אתה ושאר האנשים שעסקו השבוע בהשמצת "אדום עולה", מביניהם בעיקר עומר חרמש, יותר ממוזמנים לשלוח טור ולהביע בו את עמדתכם.
משתמע מההודעות שלכם שהאתר מחליט לסנן טורים מסויימים שמביעים דעות מסויימות, וזה על גבול המעליב.
מעולם לא קיבלנו לידינו טור והחלטנו שלא להעלאתו בשל דעה מסויימת - בין אם היא בעד או נגד טביב, וכך נמשיך גם בעתיד.
זאת מבלי להתייחס כלל לעובדה שהאתר הצהיר מעל כל במה אפשרית את עמדתו נגד הבעלים, ודרכי הפעולה שלנו במחאה.

קודם כל, מבחינתי הכוונה ממש לא היתה להשמיץ את האתר ולהוריד מהחשיבות שלו, ואם זה מה שהובן קבל את התנצלותי.
אין לי בעיה עם דעות נגד המחאה, זה לגיטימי ומובן, איש איש ומה שהוא חושב
שטוב להפועל.
אבל, כשאדם שקורא לעצמו אוהד עסוק בעיקר בלהקניט, להתנשא ולזלזל (גם ביציע ולא באתר, אגב) באותם אנשים שהם אוהדים כמוהו, אני מוצא טעם לפגם בעיקר שזו לא הפעם הראשונה וכבר נפתח אשכול בהקשר הטור הקודם שלו,שהיה הרבה דברים מלבד לרצות את טובת הפועל.
שכל אחד יביע את דעתו, רק בואו נשתדל לא לעבור את "קו הבלאד" - הנקודה שבה אתה מפסיק להיות שונה בדעה אלא פרובוקטור לשם הפרובוקציה.