villa crespo כתב:
רוי האדום כתב:
מישהו יכול להסביר לי בכמה נקודות פשוטות מה טוב בזה בדיוק? והאם נצטרך לנדוד למקום אחר בזמן השיפוצים של הזוהמה הצהובה בהדר יוסף?
אני אגיד לך.
ככה תוכל להכניס 1,000 איש למגרש של 3,500 מקומות, במקום שיהיה צפוף וכולנו נזיע.
חוץ מזה, כלום.
הקרחות רק יגדלו, האקוסטיקה בטח תהיה גרוע עוד יותר, הכסאות בטח ימשיכו להיות צהובים וחולדאי יגיד שהוא הבטיח וקיים.
ויש כאן אנשים שעוד שמחים מזה. לך תבין.
מסכים עם העניין של ראש העירייה, מי שיהיה חתום על ההרחבה הזו בסופו של דבר ויעשה ממנה אירוע גדול (גזירת סרט וכיו"ב), הוא הדיקטטור בכבודו ובעצמו.
אנשי מחלקת הספורט בראשותו של מספר 3 בהרס אולם אוסישקין - מוטי אמברם, יעשו ככל שביכולתם על מנת שהדיקטטור יראה באמצעי התקשורת בקרבת אוהדי הפועל ותוכרז על "סולחה".
מי שמכיר את התנהלותו של האיש הזה יודע שזהו בדיוק הרגע שהוא מחכה לו.
רק מהסיבה הזו אני מעדיף שלא תהיה הרחבה בכלל ושנמשיך לשחק באולם המחורבן הזה עד אשר הוא יעזוב את בניין העירייה.
לא צריך טובות מהבנאדם הזה, ובטח שאין מה לשבח את העירייה על ההרחבה, כי בסופו של דבר משחקות שם עוד קבוצות בענפי ספורט שונים והם יחזירו את ההשקעה שלהם בסופו של דבר.
אני טוען זאת כבר מספר שנים, כל עוד ראש העירייה ומנהל מחלקת הספורט בעירייה נמצאים בתפקידם לא יהיה אולם ביתי בלעדי לקבוצת הפועל תל אביב כדורסל.
כמו כן, אין להתעלם מהמאמץ שעשו מספר אנשים בעניין הרחבת האולם ומגיעה להם מילה טובה, אך אל לנו לשכוח שאלון סולר שדחף למהלך, בסופו של דבר מקבל את כל המשאבים הנחוצים ממנכ"ל העירייה מנחם לייבה שהוא עושה דברו של ראש העירייה כך שבסופו של דבר חזרנו לאותו מקום.
סכום שכזה - 25 מיליון שקלים (על פי פרסומים באמצעי התקשורת), לא יוצא מקופת העירייה ללא החלטת היסמנים בראשותו של ראש העירייה במועצת העיר.
ברור שיהיו פה אנשים שיחלקו על דבריי, ואני מכבד כל דעה שנכתבה ושתיכתב בעניין הזה, אך מרבית האנשים אינם מודעים לכך שאנשים מסוימים הקריבו מזמנם וממרצם על מנת שראש העירייה לא ישכח לעולם את הריסת אולם אוסישקין הי"ד, ובגללם אני כותב את הדברים הללו.