תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 01:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שירצקי
הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
אברם 2.0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 21:34 
רב"ש ימשיך
יש סיכום בעל פה עם שירצקי
חיפה יילכו כנראה על עטר, נתניה על השרברב, מכמבי על קשטן
אנחנו? מקסימום נחליף בובה אחת בבובה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
יופי ונגר, איזה הרכב פחדני

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
רב"ש ימשיך
יש סיכום בעל פה עם שירצקי
חיפה יילכו כנראה על עטר, נתניה על השרברב, מכמבי על קשטן
אנחנו? מקסימום נחליף בובה אחת בבובה אחרת

גיא עזורי פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 21:40 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 21:41 
יובל כתב:

בלאד הורחק על פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
יובל כתב:

:WHOME:

:D

חשבתי שזה האשכול על ליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 21:46 
אין לי ספק שהשרברב יהיה המאמן של טביב בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שהשרברב ילך לעכו ואלי כהן יבוא אלינו ויותר חשוב מכך, עם בעלים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2012, 09:53 
אדום נחמד כתב:
היתה תקופה שחשבתי שכולם אותו חרא.
עכשיו אנחנו מבינים. יש חרא, ויש טביב.

לגמרי. נרד עוד רמה של פרטים (ואפשר לרדת עוד 2 רמות):
מספיק שטביב הוא הבעלים היחיד שיחסית לכל האחרים אינו אוהד את קבוצתו ולא דוחף אותה.
ועוד:
1 טביב הוא מנהל ירוד אם בכלל מנהל.
2 ההתנהלות של טביב עבריינית במספר היבטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2012, 09:58 
gigs כתב:
אם אני קשטן אני היום נוסע לאיזי וחותם איתו לעונה הבאה,
כי במכבי הוא רק יסבול ואת חיפה הוא לא יקבל, בק"ש הוא יכול לקבל קבוצה
אלופה שתשחק באירופה עם תקציב סביר שקט בלי קהל ועם איזה רכב שיבקש
כדי לנסוע כל יום לק"ש...

קשטן צריך תקציב.
בעלים כמו שירצקי לא מתאים לו גם בגלל רמת המעורבות. (אבל, שירצקי בניגוד לטביב יודע איפה לעצור ומכניס נשמה במקום את הצד האפל של האנרגיה).

קשטן הוא אחד מהבודדים שיכול להצליח במכב*.
כי מה שנחוץ שם זה יותר מי שינער את המערכת ופחות ידע ספציפי בכדורגל. ולמרות שהזדקן עדין מה שנשאר לו זה הרבה יותר מאשר כמעט כל מאמן ישראלי אחר.
מאמן מחו"ל ? שינסו, לי אין התנגדות כמו גם למנהל מקצועי מעורב מעל קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2012, 16:03 
אופי בסופו של דבר מנצח. לרן בן שמעון אופי שעלול להכשיל אותו. הסאגה בק"ש טרם הסתיימה.
קשטן? פתאום תראו שכל הכותבים כאן שרצו "לא משנה כבר" מישהו אחר שיחליף אותו, יבינו שמדובר על איש מקצוע שעלול להחזיר את מכבי ת"א למסלול ההצלחות. לא ברור איך קשטן יתפקד עם מנהל מקצועי מעליו.
עטר? על הנייר לפחות, המאמן עם הסיכוי הטוב ביותר להחזיר כדורגל שמח ויצירתי לכל קבוצה בה יעבוד. יעקב שחר לא אוהב שהאוהדים מכתיבים לו מי ישחק או מי המאמן אבל במקרה של עטר, אין לו ברירה.
אצלנו? להמ ששירזי לא ימשיך? בתנאים שיש אצלנו, לא רואה מישהו אחר שיכול לעשות משהו שונה באופן מהותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2012, 19:40 
תקשיב מושיקו, אתה משכתב היסטוריה כאילו אוהדי הפועל פיטרו את קשטן, ולא רק שלא פיטרנו אותו נתנו לו קרדיט שמעטים קיבלו, אם מאמן יותר נחות היה עושה לאבוקסיס את תרגיל הדלת האחורית שהוא עשה אני אישית לא הייתי נותן לו שנייה מנוחה, לייבש את טועמה בגלל הוראה מלמעלה, כשהשתלבותו של טועמה כשחקן מוביל הייתה תחת חסותך?
כל ביקורת שהייתה לאוהדים של הפועל על קשטן הייתה מוצדקת, ולמרות זאת פיטוריו לא היו מוצדקים, למה לא נלחמנו עליו? תביט מעלה בהודעה שלי ותבין, ותזכור שאפילו שומי קיבל מאיתנו מפגן תמיכה, כולל פיצוץ אימון, כשהוא רב עם מוני ושקלו לפטרו (אני לא מדבר על הפיטורים עצמם אלא על כמה חודשים לפני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2012, 23:31 
danired כתב:
תקשיב מושיקו, אתה משכתב היסטוריה כאילו אוהדי הפועל פיטרו את קשטן, ולא רק שלא פיטרנו אותו נתנו לו קרדיט שמעטים קיבלו, אם מאמן יותר נחות היה עושה לאבוקסיס את תרגיל הדלת האחורית שהוא עשה אני אישית לא הייתי נותן לו שנייה מנוחה, לייבש את טועמה בגלל הוראה מלמעלה, כשהשתלבותו של טועמה כשחקן מוביל הייתה תחת חסותך?
כל ביקורת שהייתה לאוהדים של הפועל על קשטן הייתה מוצדקת, ולמרות זאת פיטוריו לא היו מוצדקים, למה לא נלחמנו עליו? תביט מעלה בהודעה שלי ותבין, ותזכור שאפילו שומי קיבל מאיתנו מפגן תמיכה, כולל פיצוץ אימון, כשהוא רב עם מוני ושקלו לפטרו (אני לא מדבר על הפיטורים עצמם אלא על כמה חודשים לפני).

לא כתבתי בשום מקום שאוהדי הפועל ת"א פטרו את קשטן. חלק מאוהדי הפועל ת"א פתחו במאבק חזיתי נגד קשטן מהיום הראשון שלו בקבוצה. גידפו אותו גם שהיינו במקום הראשון. כתבו כאן (לא אתה) שכל מאמן אחר ולא משנה מיהו, יהיה עדיף על פניו. טענו כאן שהתפרקות של המועדון התחזקה כאשר ענבר את אוסידון התפטרו. לעומתם טענתי שפיטוריו של קשטן סלקו את השפוי היחיד במערכת. אוהדים רבים כולל אתה, התמקדו בביקורת המקצועית לגבי תפקודו. הבקורת יתכן היתה נכונה אבל קשטן היה יותר ממאמן, היה אקמול פלוס למערכת. לא תרופה תמידית אבל הקלה רגעית. גם זה היה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
קשטן היה יותר ממאמן, היה אקמול פלוס למערכת. לא תרופה תמידית אבל הקלה רגעית. גם זה היה משהו.

אם זה נכון, אז טוב שהוא לא פה.
לא צריך אף אחד שיטייח את התחלואות שטביב גורם למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2012, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
moshiko כתב:
קשטן היה יותר ממאמן, היה אקמול פלוס למערכת. לא תרופה תמידית אבל הקלה רגעית. גם זה היה משהו.

אם זה נכון, אז טוב שהוא לא פה.
לא צריך אף אחד שיטייח את התחלואות שטביב גורם למועדון.

קשטן היה עלה התאנה של אלי טביב, שכמעט כמו כל דבר אחר שעשה מאז הבמבי לא פספס את ההזדמנות לירות לעצמו ברגל, לפטר את קשטן, להינעל על סיני כמאמן ולהתחיל בעצמו את כדור השלג שאנחנו רואים היום.
מעבר לויכוח המקצועי על קשטן (אני אישית חושב שהוא הוציא אולי 30 אחוז מהפוטנציאל בקבוצה) וההוכחה שכל זיווג שנולד החטא סופו לכישלון, הדבר היותר משמעותי שקרה מאז הפיטורים הוא שטביב נותר חשוף מול האוהדים והתקשורת (שהרי ניצן הוא בובה ותו לא) ועם זה הוא כבר לא יכול להתמודד.
צר לי בשביל כל תומכיו של טביב, אבל בעצם פיטוריו של קשטן טביב תקע פה גול עצמי יותר מרשים מהבחור מאקטובה מולנו בשנה שעברה.
כמו אז, גם היום, גול עצמי שסימל את תחילת הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2012, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
danired כתב:

לא כתבתי בשום מקום שאוהדי הפועל ת"א פטרו את קשטן. חלק מאוהדי הפועל ת"א פתחו במאבק חזיתי נגד קשטן מהיום הראשון שלו בקבוצה. גידפו אותו גם שהיינו במקום הראשון. כתבו כאן (לא אתה) שכל מאמן אחר ולא משנה מיהו, יהיה עדיף על פניו. טענו כאן שהתפרקות של המועדון התחזקה כאשר ענבר את אוסידון התפטרו. לעומתם טענתי שפיטוריו של קשטן סלקו את השפוי היחיד במערכת. אוהדים רבים כולל אתה, התמקדו בביקורת המקצועית לגבי תפקודו. הבקורת יתכן היתה נכונה אבל קשטן היה יותר ממאמן, היה אקמול פלוס למערכת. לא תרופה תמידית אבל הקלה רגעית. גם זה היה משהו.

אני חשבתי (ועדיין) שלמאמן כמו קשטן (כמו שהוא היום) אין מקום בקבוצה כמו הפועל.
יחד עם זאת, טענתי שאין טעם לפטר אותו, שכן אין מאמן שיכול להצליח תחת טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2012, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
עם כל זה שקשטן "הציל את המערכת מקריסה", בששת משחקי הליגה האחרונים שלו, רובם נגד קבוצות תחתית, הוא צבר 6 נקודות. עם כמה ששירזי לא מאמן וסמרטוט ובן זונה, הוא השיג 10 נקודות בחמישה משחקים (בערך באותה רמת קושי), קצב צבירת נקודות כפול מהקצב במשחקים האחרונים של קשטן. כלומר, ניתן לראות שלמרות שהקבוצה עדיין נראית איום, החלפת המאמן כן הביאה לשינוי לטובה מבחינה מקצועית וההתדרדרות המקצועית שהייתה בסוף תקופת קשטן נעצרה.
לסיכום, מה שקרה, לפי העובדות הכי פשוטות: לפני חמישה מחזורים קשטן פוטר והוחלף, ובערך באותה נקודת זמן כל בעלי התפקידים הניהוליים עזבו את הקבוצה, כשעד עכשיו לא הובאו אנשים במקומם. מאז, על המגרש המצב יותר טוב משמעותית, בעוד שמבחינה ניהולית מצב המועדון מתדרדר בצורה הכי קשה שיכול להיות. כמו בחוברות האלה בכיתה ג', שיש שתי עמודות וצריך לחבר כל מושג מעמודה אחת למושג מהעמודה השנייה, ככה אפשר לעשות במקרה הזה: שני מהלכים שהתרחשו - מהלך מקצועי לגיטימי ושגרתי של החלפת מאמן, והתפטרות חסרת תקדים של כל ההנהלה, ושתי תוצאות שקרו בעקבותיהם - התאוששות מקצועית וקריסה ניהולית. פשוט מאוד.
אבל מה, יש מי שינסה לשכנע בכל מחיר שדווקא הפיטורין של קשטן הם שדרדרו את מצב המועדון. כלומר, לנסות לשכנע שהפיטורין, שדווקא עזרו לקבוצה מבחינה מקצועית, היו טעות קשה (ועוד שהאוהדים אשמים בה), רק בגלל אג'נדה מסוימת. מה שמצחיק זה שמי שעושה את זה, הוא הראשון לקפוץ בכל פעם שאוהדים מעדיפים שהקבוצה תיכשל על המגרש כי הם מאמינים שזה מה שטוב לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: