redead כתב:
Redfan כתב:
שאלה לפותח האשכול, אתה אוהד צעיר או ותיק?
זכור לך שהפועל פעם לקחה אליפות אחרי שסגרה פער כזה (בלי קיזוז)?
אני לא כל כך זוכר את הדאבל של 99/00, נדמה לי שלקראת הסיבוב השלישי כבר היינו דיי צמודים לחיפה ואז עברנו אותם.
אם זכרוני לא מטעה אותי , את רוב עונת 99/00 אנחנו העברנו במקום הראשון
ככה או ככה למקום או לפער אין שום חשיבות
אנחנו קבוצה פח עם סגל סופר מוגבל ומאמן סמרטוט
לחשוב כרגע על אליפות זה יותר מצחיק מהמחשבות של אוהדי מכבי על אליפות כל חודש מחדש אחרי איזה ניצחון חסר חשיבות נגד קבוצה חלשה
בעונת 99/00 חיפה הובילו עד לאמצע העונה , כולל ניצחון במשחק האחרון של המילניום הקודם בקללה (קלשצ'נקו).
ההתפרקות שלהם, כפי שכבר ציין גבעתיים באשכול מקביל, הגיעה בדרבי הגביע כשבניון סירב להתחלף ואלי כהן איבד את חדר ההלבשה לחלוטין. משם נוצר כביכול ראש חץ של 3 קבוצות (אנחנו יחד עם הפועל פ"ת וחיפה) כשאנחנו כבר צברנו מומנטום וביטחון בעיקר אחרי התצוגה המופלאה באורווה והניצחון על הפועל חיפה (בזמנו האלופה) במקדש כשכולם הבינו אחרי השער של ראצ'וניצה שהאליפות שלנו.
התקווה היחידה שלנו נכון לעכשיו ובדומה לעונת 99/00, היא משבר לא מקצועי אצל המוליכה כרגע.
אם רב"ש ושירצקי ילכו ראש בראש, אי אפשר לדעת מה זה יעשה חמועדון שעד עכשיו היה מוגן לחלוטין מפני התקשורת ועכשיו שקצת יוצא צהוב החוצה, כולם מתנפלים על זה בחדווה ושמים אותם בפוקוס.
המטרה היא להגיע למשחק מולם במחזור האחרון בסיבוב עם הפרש של 6-7 מהם. אם זה יקרה, הכל תלוי בנו.