תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 11:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טוהר חיימוביץ' חתם בבאר יעקב
הודעהפורסם: 12 פברואר 2012, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
בוריס כתב:
עומרי קנדה כתב:
חבל שיש רק טוהר אחד.

לגמרי. ומה עם אדון יפתח בוכמן שאין הרבה הבדל בינו לבין שמעון גרשון, לצערי, עצם זה שהוא בקבוצה שמתמודדת ישירות מולנו על העלייה

:bang: :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2012, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19280

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
יש לסיכום ערך משפטי? האם העובדה שהוא סיכם איתם, אבל לא חתם (כך כתוב בספסל) מאפשרת להם לתבוע אותו?
נשמע לי כמו שטויות. הרי בכדורגל, למשל, זכורים לי הרבה מאד מקרים בהם שחקנים קיבלו בשניה האחרונה רגליים קרות (או שכל, או מה שלא יהיה) ודפקו ברז לקבוצות. אם לא הייתה חתימה - לא זכור לי מקרה של תביעה.

אגב, אם יתברר שהוא עשה את זה בכוונה - סטייל הודעות תנחומי הפציעה המפוברקת של טוהר ע"י יואב בר ערב משחק העונה מול הפועל ר"ג - הוא מלך עוד יותר ממה שחשבתי.

(אבל למען הסר ספק - באר יעקב לוקחת אליפות בכל מקרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
הסיבה האמיתית שטוהר חיימוביץ לא עבר לבאר יעקב
היא כיון שהוא הורחק בליגה ב בדרבי העודפים והורחק ע"י בית הדין של האגוד ל-2 משחקים נוספים מעבר לעונש האוטומטי פלוס 2 משחקים על תנאי.
את הנ"ל הוא הסתיר מבאר יעקב וכשנודע להם הם שינו לו את החוזה כיון שהגבלות העונש של האגוד לא מצאו חן בעיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:04 
גיא ברזל כתב:

קשקוש בלבוש. באר-יעקב חשבו שהם עושים תרגיל מה-זה-חכם, ועכשיו שזה התפוצץ להם בפנים, הם זועקים את זעקת "הקוזאק הנגזל". פרשייה זו, אגב, רק מוסיפה לרושם שלי שמדובר במועדון מתגרה וקנטרני, ללא סיבה ברורה לעין- תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, "יהיה שמח"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:21 
נשמע לי די דבילי והזוי הסיפור הזה.
הרי טוהר ידע היטב כשחתם או סיכם שם שזה עלול לפגוע בהפועל.
לא נראה שהוא היה צריך אחרי החתימה שמישהו יגיד לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
למשיהו פה יש ספק שתוך יומיים הם מחתימים איזה לברון ג'יימס מגויר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 11:13 
nirog כתב:
הסיבה האמיתית שטוהר חיימוביץ לא עבר לבאר יעקב
היא כיון שהוא הורחק בליגה ב בדרבי העודפים והורחק ע"י בית הדין של האגוד ל-2 משחקים נוספים מעבר לעונש האוטומטי פלוס 2 משחקים על תנאי.
את הנ"ל הוא הסתיר מבאר יעקב וכשנודע להם הם שינו לו את החוזה כיון שהגבלות העונש של האגוד לא מצאו חן בעיניהם.

אז איך אתה מסביר את הציטוט בספסל של אנשי באר יעקב, שלא מזכירים את מה שאתה אומר? למה שהם יסתירו את זה?

וגם:
הפועל כתב:
למשיהו פה יש ספק שתוך יומיים הם מחתימים איזה לברון ג'יימס מגויר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
ההחתמה של טוהר, או כל שחקן אחר, היא לא לשני משחקים. היא לעונה שלמה. ככה שאם הוא היה מורחק לשני משחקים של באר יעקב (יעני - גורר את העונש שלו ללאומית, אם אני מבין נכון), זו ממש לא בעיה בשבילם, במיוחד לאור העובדה שהם אח"כ מקבלים אותו לשאר העונה כאחד ש(מבחינתם) רוצה להתנקם בארז. כלומר, זה שיקול ממש לא סביר.

אם, לעומת זאת, הטענה היא שהם לא אוהבים את העובדה שהוא ביצע עבירה בלת"ס שבעקבותיה הוא הורחק לשני משחקים נוספים ע"י בית הדין ולא טרח להודיע להם (יעני, הם לא אוהבים את ההתנהלות שלו) - אז אני חייב להודות שגם הגרסה הזו לא הגיונית, שכן כל מי שמכיר את טהור יודע שהוא חם מזג. אני בספק רב אם הם לא ידעו על העניין הזה לפני (זה התבטא, למשל, בעימות שלו עם ארז) - ואני ממש בספק אם זה מה שיגרום להם לוותר עליו. הרי ע"פ ההגיון הבריא - זה שגורס שהם החתימו אותו כי הוא שחקן טוב ולוחמני, זה בדיוק מה שמחפשים בשחקן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: