תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 18:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 243 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל - מחזור 25 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 01:23 
שחר, בסופו של דבר הם מקום ראשון בהפרש גדול הרבה מאוד בזכות המאמן. קשה מאוד לשחק מולם, שלא לדבר על להבקיע מולם.
השיפור המטאורי של כל כך הרבה שחקנים בקבוצה והעובדה שהם ממשיכים לנצח גם כשחסרים להם שחקנים - זו עבודה של מאמן.
תראה כמה שחקנים שכבר כמה שנים ברמה בינונית מטה ומדלגים מקבוצה לקבוצה, פתאום הם מהטובים בליגה בתפקידם - גרזיץ', גזל,בדש, אבוחצירא ,חסארמה..
ועוד שחקנים משומקום - גבאי, צדק..
בחירת הזרים הטובים..
אתה לא יכול להגיב בכזה זלזול לדברים של אנשים פה שבסופו של דבר הנקודה שלהם היא שקרית שמונה כל כך מוצלחים בזכות המאמן שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 01:35 
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה כי רב"ש יודע לתרגם סיסמאות וקלישאות כדורגל למערך קבוצתי שעובד. כשזה קורה זה כאילו פשוט

ברור כי זה באמת סיסמא שקבוצה שמבקיעה הרבה יותר שערים היא קבוצה שמשחקת כדורגל התקפי גרוע יותר מזו שהבקיעה פחות ממנה.
סיסמא מנצחת ממש.

אתה דיי מרמה עם הניגון הזה על הכיבוש שערים.
כל ההבדל בינינו לבין ק"ש זה ששחטנו קבוצות קטנות (5-0 הפועל פ"ת, 6-0 ראשל"צ, 7-3 נתניה עם 8 שחקנים).
נגד קבוצות שידעו לעמוד מולנו כמו שצריך על המגרש, כבשנו שער אחד אם בכלל, וספגנו 1 או 2.

+ ששיחקנו נגדם ב10 שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שוב אתה מסלף. בשום מקום לא כתבתי גאונות, אם כבר כתבתי שאתה צודק שהגול שלהם הוא די בסיסי בכדורגל, רק חבל שאף קבוצה אחרת בארץ לא מבצעת מהלכים כאלה.
התנועה שלהם ללא כדור והתיאום בין רוצ'ט למאטוביץ' זה עבודה של מאמן אם עדיין לא הבנת. בשביל לעשות את זה לא צריך להיות מוכשר. הבנת המשחק אליה התכוונתי היא של רב"ש.
זה שלא תמיד יוצאים שערים מהנעת הכדור המסודרת שלהם, זה כי השחקנים שלהם לא מאוד מוכשרים ולכן הם גם לא מעט פעמים מפשלים בפעולות שלהם עם הכדור.
רואה איך זה מסתדר יופי?

לא זה לא. אם הם מניעים כדור כ"כ יפה והם מבקיעים כמות שערים קטנה בהרבה משל הקבוצה שלנו, שלא יודעת (לטענתך) לבצע גולים בסיסיים בכדורגל, אז כנראה שעדיף לשחק ללא תיאום, ללא תנועה בלי כדור וללא הבנת משחק.

שטויות.
הפועל העונה, בעיקר בתקופת קשטן, הסתמכה על יכולות אישיות.
בימים שזה הולך להם - זה הולך בגדול. בימים שזה לא הולך - אי אפשר לעשות כלום.
ק"ש לעומת זאת הסתמכה על משחק קבוצתי, שיוצר מצב של יציבות, וגם אם שחקן תופס יום חלש - המשחק של כל השאר מחפה על זה.

התוצאה- קצב הבקעה גדול בהרבה לנו, אבל קצב צבירת נקודות נמוך בהרבה.

דרך אגב, זה לא הופל את רב"ש למאמן אגדי.
זה רק הופך אותו למאמן יותר טוב מרוב אלו שבביצה המקומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ליגת העל - מחזור 25 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 01:55 
אנטיגונה כתב:
הבדיחה היא שהפלייאוף, שאמור להיות השיא של העונה, הולך להיות גארבג' ארוך ומשעמם.
ועוד הגדילו את מספר המשחקים ל-7 בפלייאוף.
ובאיזה עיתוי ביטלו את הקיזוז...
לוזון בטח דופק את הראש בקיר.
גם התרגיל שלו להגדיל את הפלייאוף ל-8 בשביל להכניס לשם את הקבוצה שלו לא צלח.

על תיהיה כל כך בטוח בשני הנושאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 01:55 
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
כדורגל הוא משחק לא פשוט להבנה, אבל ברגע שאתה מבין אותו הביצוע הוא פשוט מאוד.
רוצ'ט נכנס לאמצע, מפנה את האגף למאטוביץ' שבורח לשומר שלו והופ - יש מצב לגול. פשוט, יעיל ויפה.
ק"ש השיגו המון שערים העונה מהמהלך הכל כך אלמנטרי הזה (כולל הגול נגדנו אם אני זוכר נכון).
למי שעוד צריך הוכחה שרב"ש הוא ההבדל בין ק"ש לכל קבוצה אחרת בליגה.

וואו !!!החלפת מקומות בהתקפה. באמת צריך ללמד את המאמנים בליגת העל שמאמנים שנים רבות בכל המחלקות ועברו מאות השתלמויות איך עושים את זה. איך אף אחד לא חשב על זה קודם? גאוני!!111!!!!

א. זה שפרשנים ומאמנים זורקים את המושג הזה לא אומר שהם יודעים איך לגרום לזה לקרות. זה שקול לכל אלה שאומרים: "תניעו כדור", "תעשו לחץ", "תעשו תנועה" וכו'.
ב. אתה מסתלבט עלי? האיש שניסה לשכנע את הפורום שלאריה קינגסטון הוא שחקן המאה ופשוט פספוס ענק שלנו? :LAGUH!:

WTF? מה הקשר ללאריה קינגסטון עכשיו? אתה רוצה תפתח עליו אשכול נפרד בשביל "לרדת" עליי..וגם שם אני אוכיח לך שאתה טועה..
זו התשובה העניינית היחידה שאתה מסוגל לנפק?

אתה מעיז לדבר על לנפק תגובה עניינית? רוב התגובות שלך הן אישיות. אולי פשוט תנסה להתעלם מכל האנשים שמנסים לדבר אשכרה על כדורגל ולא על סטטיסטיקת שחקנים אפריקאיים, ותזרום, כמו שלא מתנשאים על דברים מביכים שאתה כותב, לא יזיק אם תנהג אותו דבר כלפי אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 02:17 
יאלה, הם כולה הפסידו 2 נק׳ ועדיין לא הפסידו. הם לא קבוצה של גאונים, הם פשוט משחקים עם משמעת טקטית הגנה של כל ה11, ומשחק אגפים מצוין ויוצרים המון מצבים מול השער, משחק לחץ וכושר מעל כל הקבוצות בליגה, כדורגל מודרני קוראים לזה, לא הכדורגל היפה שראינו מהפועל. אז הקבוצה המוגבלת שלך הבקיעה 10 שערים יותר, אבל הם הבקיעו הרבה שערים בלפחות 3 אם לא 4 משחקים ששיחקנו נגד קבוצות ב 10 שחקנים. הפועל תל אביב לא משחקת כדורגל, היא משחקת פוטבול עם מסירות לרסיבר טוטו או שדמארי עושה מהלך אישי מכלום, מדי פעם יוצא מהלך כדורגל אחד ואנחנו מצליחים לייצר 4 מצבים במשחק.
אני גם לא סובל את השחצן רב״ש, אבל מה לעשות אתה רואה שק״ש מאומנת, הפועל רחוקים מזה שנות אור, ואנחנו נאבד נק׳ נגד מכבי תל אביב ק״ש חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 04:56 
OM כתב:
שחר, בסופו של דבר הם מקום ראשון בהפרש גדול הרבה מאוד בזכות המאמן. קשה מאוד לשחק מולם, שלא לדבר על להבקיע מולם.
השיפור המטאורי של כל כך הרבה שחקנים בקבוצה והעובדה שהם ממשיכים לנצח גם כשחסרים להם שחקנים - זו עבודה של מאמן.
תראה כמה שחקנים שכבר כמה שנים ברמה בינונית מטה ומדלגים מקבוצה לקבוצה, פתאום הם מהטובים בליגה בתפקידם - גרזיץ', גזל,בדש, אבוחצירא ,חסארמה..
ועוד שחקנים משומקום - גבאי, צדק..
בחירת הזרים הטובים..
אתה לא יכול להגיב בכזה זלזול לדברים של אנשים פה שבסופו של דבר הנקודה שלהם היא שקרית שמונה כל כך מוצלחים בזכות המאמן שלהם.

יש מספר יתרונות לק"ש: יציבות ניהולית לאורך שנים, מאמן שמתמיד בקבוצה (להוציא הנפילה שלו במכבי ת"א), קבוצה שאין ציפיות גדולות לגביה, אין קבוצה אחרת שרודפת אחריה. יחד עם זאת אינני בטוח שמכל שלל השחקנים של הסגל, יהיו בנבחרת בסופו של דבר יותר משניים אולי שלשה. יש שם תלכיד מעולה ללא ספק. יש שיטת משחק וידו של המאמן מורגשת. יחד עם זאת בעונה עם עוד קבוצה במרדף אמיתי אחריה, לא בטוח שהיו מתמידים בפער כזה גדול. ואני עוד לא בטוח שסיפור האליפות העונה סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 07:59 
joshsoos כתב:
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
כדורגל הוא משחק לא פשוט להבנה, אבל ברגע שאתה מבין אותו הביצוע הוא פשוט מאוד.
רוצ'ט נכנס לאמצע, מפנה את האגף למאטוביץ' שבורח לשומר שלו והופ - יש מצב לגול. פשוט, יעיל ויפה.
ק"ש השיגו המון שערים העונה מהמהלך הכל כך אלמנטרי הזה (כולל הגול נגדנו אם אני זוכר נכון).
למי שעוד צריך הוכחה שרב"ש הוא ההבדל בין ק"ש לכל קבוצה אחרת בליגה.

וואו !!!החלפת מקומות בהתקפה. באמת צריך ללמד את המאמנים בליגת העל שמאמנים שנים רבות בכל המחלקות ועברו מאות השתלמויות איך עושים את זה. איך אף אחד לא חשב על זה קודם? גאוני!!111!!!!

א. זה שפרשנים ומאמנים זורקים את המושג הזה לא אומר שהם יודעים איך לגרום לזה לקרות. זה שקול לכל אלה שאומרים: "תניעו כדור", "תעשו לחץ", "תעשו תנועה" וכו'.
ב. אתה מסתלבט עלי? האיש שניסה לשכנע את הפורום שלאריה קינגסטון הוא שחקן המאה ופשוט פספוס ענק שלנו? :LAGUH!:

WTF? מה הקשר ללאריה קינגסטון עכשיו? אתה רוצה תפתח עליו אשכול נפרד בשביל "לרדת" עליי..וגם שם אני אוכיח לך שאתה טועה..

אתה מעיז לדבר על לנפק תגובה עניינית? רוב התגובות שלך הן אישיות. אולי פשוט תנסה להתעלם מכל האנשים שמנסים לדבר אשכרה על כדורגל ולא על סטטיסטיקת שחקנים אפריקאיים, ותזרום, כמו שלא מתנשאים על דברים מביכים שאתה כותב, לא יזיק אם תנהג אותו דבר כלפי אחרים.

אתה עוד מעיז לדחוף את האף? אתה שמסוכסך פה עם חצי פורום על רקע אישי עוד מעיז להטיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 08:11 
חלאס ילדות. אפשר להסכים ואפשר שלא.
מושיקו סיכם את הדברים יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 08:16 
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שוב אתה מסלף. בשום מקום לא כתבתי גאונות, אם כבר כתבתי שאתה צודק שהגול שלהם הוא די בסיסי בכדורגל, רק חבל שאף קבוצה אחרת בארץ לא מבצעת מהלכים כאלה.
התנועה שלהם ללא כדור והתיאום בין רוצ'ט למאטוביץ' זה עבודה של מאמן אם עדיין לא הבנת. בשביל לעשות את זה לא צריך להיות מוכשר. הבנת המשחק אליה התכוונתי היא של רב"ש.
זה שלא תמיד יוצאים שערים מהנעת הכדור המסודרת שלהם, זה כי השחקנים שלהם לא מאוד מוכשרים ולכן הם גם לא מעט פעמים מפשלים בפעולות שלהם עם הכדור.
רואה איך זה מסתדר יופי?

לא זה לא. אם הם מניעים כדור כ"כ יפה והם מבקיעים כמות שערים קטנה בהרבה משל הקבוצה שלנו, שלא יודעת (לטענתך) לבצע גולים בסיסיים בכדורגל, אז כנראה שעדיף לשחק ללא תיאום, ללא תנועה בלי כדור וללא הבנת משחק.

במילים אחרות, אתה לא מסוגל להגיע למסקנה לבד אז אעזור לך. אתה מבלבל את המח. הפועל תל אביב קבוצה הרבה יותר טובה בחלק ההתקפי מהקריית שמונה ברצלונה שלך, גם כשקשטן אימן אותם וגם שירזי. לקריית שמונה יש משחק מאורגן, הגנה שקטה ובעיקר מומנטום והרבה בטחון וגם הלחץ שהם מתמודדים איתו לא דומה למה שיש בתל אביב וכל ההתלהבות המגוחכת שלך ממהלכים שרואים כל יום בכדורגל מוגזמת בצורה מטורפת ולא קשורה בכלל לעובדות בשטח.

בוא אני אעזור לך, אתה טמבל ואין לך מושג בכדורגל (ראית איזה יופי? גם אני יודע לתקוף אישית).
פעם אחרונה!!! כי באמת שאני כבר קרוב ליאוש.
הפועל לא מבקיעים יותר גולים כי עדיף לשחק ללא תיאום וללא תנועה בלי כדורגל. הם מבקיעים יותר גולים כי יש גם אלמנט של כישרון אינדיבידואלי בכדורגל ולפעמים זה שווה יותר גולים מכל הנעת הכדור שבעולם.
כשאתה מעיף כדור מהבלמים לטוטו (שיטת המשחק של הפועל מתחילת העונה) זה לא כדורגל, זה לא הנעת כדור, זה לא כלום. למה יצא מזה לא מעט גולים? כי טוטו, חלוץ על בליגה שלנו, מספיק מוכשר כדי לייצר גולים גם כשהוא לא מקבל כדורים נורמליים.
לק"ש אין חלוצים ברמה הזאת והם לא מסוגלים להבקיע בעקביות כמו טוטו ודמארי. זה לא משנה את העובדה שק"ש משחקת בצורה הרבה יותר חכמה ונכונה מהפועל.
טוב די, לילה טוב ושאלוהים יעזור לך.

אני לא התכוונתי באמת לכך שהפועל משחקת ללא תיאום, אלא מההתלהבות המופרכת שלך מכל גול של ק״ש ומהזלזול במאמנים ובאנשי המקצוע. יש לה יתרון ניכר על שאר הקבוצות בחלק ההגנתי ועל זה אי אפשר להתווכח וגם לא ניסיתי. אבל בכל מה שקשור להתקפה, היא קבוצה מוגבלת מאוד, עם או בלי כשרון, אפשר לחשוב שטוטו מקבל כדורים בחצי דוהר לבד עד השער וכובש, לחילופין אפשר לחשוב שלחיפה או למכבי אין ״כשרון״ בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
הסוס המצחין והסמרטוט ממגרש הילדות רבים מי יותר מתנשא.

זה טוב.
תנו לנו עוד.
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:01 
הבנתי שאתה לא טוען שעדיף לשחק ללא תיאום. בניגוד אליך מסתבר, אני בהחלט מסוגל להבין את הנקרא.
בקיצור, אם אתה רואה את ק"ש ולא מבין שהם עולים על הפועל בהרבה בכל הקשור להנעת כדור אז באמת שאין לי על מה לדברהאיתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:21 
הוקיץ' כתב:
הבנתי שאתה לא טוען שעדיף לשחק ללא תיאום. בניגוד אליך מסתבר, אני בהחלט מסוגל להבין את הנקרא.
בקיצור, אם אתה רואה את ק"ש ולא מבין שהם עולים על הפועל בהרבה בכל הקשור להנעת כדור אז באמת שאין לי על מה לדברהאיתך.

אני טוען דבר אחד בסיסי ומאוד פשוט, קבוצה שמבקיעה בערך רבע יותר מהשערים מקבוצה אחרת בדגימה של 25 מחזורים, היא קבוצה התקפית טובה יותר..כתבו פה שהשחקנים שלה פחות מוכשרים, כתבו פה שאנחנו כבשנו הרבה נגד "קבוצות קטנות", שהיא "יכולה לכבוש יותר" אבל היא מוותרת על כך, שהגולים שלנו בפוקסים, שהם שולחים פחות שחקנים בהתקפה (איך זה מסתדר עם זה שמצד שני אתה כותב שאצלנו מעיפים כדורים חלוצים?), שאנחנו מנצחים נגד 10 שחקנים (כמו בשבת למשל?) שהם יודעים לעשות החלפת מקומות בניגוד לשאר הליגה.
בשורה התחתונה, כמו תמיד בכל הדיונים הטקטים הפלספנים האלה, אני בכלל לא מדבר על כדורגל, אלא על עובדות. עם המספרים האלה אי אפשר להתווכח. קריית שמונה קבוצה טובה יותר, קריית שמונה קבוצת הגנה טובה יותר, הפועל תל אביב קבוצת התקפה טובה בהרבה מקריית שמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:32 
במצב נורמלי , שהפועל מגובשת עם הנהלה תומכת ויציבה , הייתי עוד מאמין שאפשר לחזור מהפער הזה. שני מפגשים מולם ( אפשרות לשניהם בבלומפילד ) אפשר עם דחיפה של 12-13 אלף אדומים לנצח אותם פעמיים.
במחזור הקרוב 3 נק' נגד סכנין ( מה שלא יקרה ) מכניס אותם ללחץ מסוים , לא קל לנצח במושבה את פ"ת.
אבל קרית שמונה השנה נהנית לא רק מקבוצה הטובה בליגה , אלא גם מחולשת הגדולות וכל הבזיון שקורה מסביבן. שילוב של דברים שקורים פעם בהרבה מאוד שנים והם נהנים מזה השנה. לכן הם יקחו , לא בגלל שהם גדולים על הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:35 
שחר כתב:
אתה עוד מעיז לדחוף את האף? אתה שמסוכסך פה עם חצי פורום על רקע אישי עוד מעיז להטיף?

אני לא מסוכסך עם חצי פורום, בניגוד לך תרבות הדיון בפורום חשובה לי ואני מעיר פה ושם כשהקיצים כלים לאנשים שמפריעים לה, אז הפלא ופלא הם לא מתים עלי. אני לא יוזם אף פעם עניין אישי, אלא מגיב לו. אתה מאלה שיוזמים ומפריעים עם הירידות האישיות והטון המזלזל שלך על חצי עולם. הבנו כבר מזמן שאתה לא מחזיק מניתוחים על כדורגל, שיטות, הנעת כדור וכו', סבבה, אני חושב שאין לך מושג קלוש בכדורגל ובכל זאת לא חשבתי לכתוב את זה בפורום אחרי כל הודעה שלך כי אין לזה קשר וחצי קשר לדיון.

הוקיץ', עזוב אותך, זה כמו להתווכח עם שלמה שרף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
2 מפגשים בבלומפילד לא משאיר להפועל סיכוי. הרי ראשון אי אפשר לסיים ואם נסיים שלישי זה אומר להפסיד יותר נקודות מאשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:40 
joshsoos כתב:
שחר כתב:

אני לא מסוכסך עם חצי פורום, בניגוד לך תרבות הדיון בפורום חשובה לי ואני מעיר פה ושם כשהקיצים כלים לאנשים שמפריעים לה, אז הפלא ופלא הם לא מתים עלי. אני לא יוזם אף פעם עניין אישי, אלא מגיב לו. אתה מאלה שיוזמים ומפריעים עם הירידות האישיות והטון המזלזל שלך על חצי עולם. הבנו כבר מזמן שאתה לא מחזיק מניתוחים על כדורגל, שיטות, הנעת כדור וכו', סבבה, אני חושב שאין לך מושג קלוש בכדורגל ובכל זאת לא חשבתי לכתוב את זה בפורום אחרי כל הודעה שלך כי אין לזה קשר וחצי קשר לדיון.

הוקיץ', עזוב אותך, זה כמו להתווכח עם שלמה שרף...

תמונה

תעיף מבט מידי פעם, לא יזיק.
קטונתי באמת מלבקר טקטיקן כמוך שכל שני וחמישי מבקר את פרגי הטירון.

איך אומר אחד החברים שלך (אני כבר לא זוכר מי מהם..)

ד"ש מאבידור :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
המשתמש עזרא חייב לארגן פגישת פיוס בין י.כוס לשחר המלפפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:44 
שבתאי יחבס כתב:
2 מפגשים בבלומפילד לא משאיר להפועל סיכוי. הרי ראשון אי אפשר לסיים ואם נסיים שלישי זה אומר להפסיד יותר נקודות מאשדוד.

סיכוי קלוש נכון , אבל תיאורתי אפשרי.
עד סוב הסיבוב נשארו חמישה מחזורים. אשדוד צוברת נניח 13 נק' , הפועל 11 וקרית שמונה 7.
הטבלה נראית כך

ק"ש 63
אשדוד 58
הפועל 57

אתה מארח את קרית שמונה ויכול לסגור את הפער ל 3 נק'.

נכון אני חי בסרט , אבל תיאורטית עם קבוצה בריאה הייתי מאמין. במצב הנוכחי ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:46 
שאתה תדבר על מראה, ילד קטן....
מה יש לך אלא להמציא שטויות על דברים שאני כביכול כותב ( אין ספק שכל עמוד ועמוד של האשכול האנגלי מלא בביקורת שלי על פרגי... ) ואני כבר לא מדבר שאתה עד עכשיו לא מבין מה זה פורום ומה עושים בו. מה שבטוח, זה שאכן קטונת מלבקר אחרים, על כל דבר בערך. תכיר, זה פורום, אנשים כותבים את דעתם בנושאים שנפתחים, ככה העסק עובד, לא בדקתי אבל אולי אפילו בפורומים באפריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
מ 25 משחקים רק בשמונה קבוצת הקש הבקיעה יותר משער בודד. מ 17 המשחקים בהם הבקיעה שער אחד או פחות יש להם שמונה נצחונות 1-0.
מצד שני, רק בשלושה משחקים הקש לא הבקיעה, בעוד שהפועל לא הבקיעה כלל בשבעה משחקים...
שוב: 14 משחקים של שער בודד (מהם 8 נצחונות 1-0), 3 של אפס שערים ו 8 של יותר משער. זאת פשוט קבוצה של שער אחד במשחק.
אין ספק שמבחינת נקודות עדיף שהגולים יהיו מפוזרים כל כך טוב על המשחקים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 10:03 
joshsoos כתב:
שאתה תדבר על מראה, ילד קטן....
מה יש לך אלא להמציא שטויות על דברים שאני כביכול כותב ( אין ספק שכל עמוד ועמוד של האשכול האנגלי מלא בביקורת שלי על פרגי... ) ואני כבר לא מדבר שאתה עד עכשיו לא מבין מה זה פורום ומה עושים בו. מה שבטוח, זה שאכן קטונת מלבקר אחרים, על כל דבר בערך. תכיר, זה פורום, אנשים כותבים את דעתם בנושאים שנפתחים, ככה העסק עובד, לא בדקתי אבל אולי אפילו בפורומים באפריקה.

יש לי דברים יותר חשובים בחיים מלחפש מה כתבת באשכול של הכדורגל האנגלי ואני מניח שבאמת יש הודעות שבהן אתה לא כותב נגדו ביקורת (יש בי הערכה רבה על כך) כמו שאני מניח שיש הודעות שבהן לא כתבת ששכטר גרוע מאבידור, שאין לו טכניקה וכו'.

לגבי תרבות דיון, תודה על העצות, אם לריב עם כל העולם ואשתו בקהילת אוהדים זה פורום, אני כנראה באמת לא מבין מה זה פורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
זה חסר סיכוי. לא לשכוח שחוץ ממרחק 10 הנקודות המשמעותי, הוא הופך למשמעותי עוד יותר, כשרואים איך אנחנו משחקים ואיך קבוצות ליגה ז' מגיעות נגדנו כל כך בקלות למצבי הבקעה ובהתקפה אנחנו נראים מאוד מסורבלים ולא מתוכננים בשיט.
אם אין לנו את דמארי, אז בעצם אין לנו בכלל משחק התקפה. הוא לא קיים. להוסיף לזה שלהגיע להזדמנות מול קרית-שמונה זה מאוד מאוד קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
ק״ש יאבדו עוד הרבה נקודות. מספיק בשביל שהפועל תוכל לחזור. השאלה אם הפועל תצליח להוציא הרבה נקודות כי איך שנראים עכשיו הסיכוי נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 10:48 
שחר כתב:
joshsoos כתב:
שחר כתב:
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:

שחר עזוב אותך זה זבלה שחושב שהוא המציא את הכדורגל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו מדברים על כדורגל (מנסים לפחות), אבל יכול להיות שהישועה שלנו תבוא מכיוון אחר.
מפורסם עכשיו על מתיחות בין רב"ש לשרצקי. שרצקי נורא רוצה לסגור עכשיו עם רב"ש ורב"ש מחכה להצעה מחיפה.
מה זה משדר לשחקנים שלהם שהמאמן לא רוצה להמשיך?
מה זה אומר כלפי המחוייבות של השחקנים עצמם למועדון? גם הם צריכים מעכשיו להתחיל לחפש קבוצה?
בקיצור, משהו ביציבות המטורפת שם עלול להיסדק בקרוב.

חבל שעם המצב של הפועל כרגע גם אם ק"ש יפסידו 4 משחקים רצוף אנחנו לא נקח אליפות.
העיקר שטוטו ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 10:59 
IdanTheLittle כתב:

העיקר שטוטו ביציע.

לא יקרה בחיים. לא בגלל שק"ש כאלה גדולים.
בגלל שהליגה פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אנחנו מדברים על כדורגל (מנסים לפחות), אבל יכול להיות שהישועה שלנו תבוא מכיוון אחר.
מפורסם עכשיו על מתיחות בין רב"ש לשרצקי. שרצקי נורא רוצה לסגור עכשיו עם רב"ש ו רב"ש מחכה להצעה מחיפה .
מה זה משדר לשחקנים שלהם שהמאמן לא רוצה להמשיך?
מה זה אומר כלפי המחוייבות של השחקנים עצמם למועדון? גם הם צריכים מעכשיו להתחיל לחפש קבוצה?
בקיצור, משהו ביציבות המטורפת שם עלול להיסדק בקרוב.

העיקר שטוטו ביציע.

יתכן ולרב"ש כבר יש הצעה מחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם שחר, הפועל ת"א יא קבוצת התקפה הרבה יותר טובה מק"ש, הבעיה היא שמשחק ההתקפה של הפועל פחות
טוב. איך זה מסתדר? התשובה פשוטה וכבר אמרתם את זה, כמות הכשרון שיש להפועל ברגל היא פי 3 מזה שיש לק"ש.
ויכול להיות שפה בדיוק נעוצה ה"גדולה" של רב"ש. השחקנים שלו כל-כך מוגבלים שהם לא מאמינים שהם מסוגלים לעבור
שחקן, לכן הם מראש לא מנסים. כאשר אתה לא מנסה אצה אומנם לא מצליח אבל גם לא נכשל. בשביל לכפא על חוסר
הכשרון הזה ק"ש פשוט רצה יותר למדות מסירה, כי הם יודעים מראש ש1:1 השחקן שעם הכדור לא יעשה.
אפשר לבנות ככה קבוצה מאוזנת וחזקה, וזה מה שרב"ש עשה, אבל זאת תהיה קבוצה מאוד מוגבלת כאשר היא תצתרך
להתמודד עם קבוצות מעבר לליגת פח שלנו. כן יהיה קשה לנצח אותה, אבל לה יהיה הרבה יותר קשה לנצח קבוצות
כדורגל אמיתיות. אני לא יכול להגיד שהאליפות תלויה בנו כי היא לא, אבל במידה ונתחיל לשחק כדורגל היא לא רחוקה
כמו שזה נראה, כי יש לנו הרבה יותר מה למכור מלק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2012, 20:09 
קטן 1:0 דקה 8

*הדשא בחיפה נראה חדש לגמריי ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 243 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: