chimpfive כתב:
kobster כתב:
בגלל שהוא אמר שהמחאה לא עוזרת הוא צריך ללכת לקיבינימט ?
על זה שהוא היה לחוץ לעזוב בשניה האחרונה של חלון ההעברות בידיעה שאין לו מחליף הוא צריך ללכת לקיבינימט.
ועדיין, במועדון שיד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה, הייתי לוקח בערבון מוגבל כל מה שיוצא מ"גורמים" במועדון.
מקווה שאתה מבין שלא רק שהאשימו אותו סתם על זה שלא הגיע למשחק, הם גם לא שמרו לו בכלל כרטיס והוא קנה בעצמו אחד כזה. בקטע הספציפי הזה הוא יצא יותר צדיק מהאפיפיור, זה לא עצר את חכמי חלם מלהפריח האשמות שווא.
כשאני קורא את מה שאת כותב, אני לא יכול שלא להיזכר במה שערן העלה, אתם איבדתם את זה לגמרי.
טוטו תמוז יצא נגד אותם אוהדים שהיום מלאי סימפטיה אליו. פירגנתי לו שהוא רצה לצאת לאירופה, אין לי שום בעיה וחבל לי שלא יצאה העסקה. אבל כל ההתנהלות שלו היא אחיזת עיניים, דברים שמזכירים לי את הבוס שלו. בפרוש לוקח טרמפ על המחאה, ואתה ועוד אוהדים לצערי עיוורים לענין. אז כן, הוא הוא יכול ללכת לקיבינמט, והכוונה בכך שאני אדיש לחלוטין לגבי השחקן הזה, ישחק, לא ישחק, המועדון מתנכל לו, החבר שלו בגד בו, זו באמת בעיה שלו.
אתה יכול להסתכל אחורה ולראות מה אני חושב עליו -
שכיר חרב. הפועל היתה לפניו ותהיה אחריו, ממש כמו טביב.
אני לא קונה דיבורים של שחקנים, בטח ובטח העונה שהם יודעים שכל הקהל חם על טביב והם תולים את היכולת שלהם במחאה או בכל דבר אחר שלא קשור לכדורגל. השחקנים מדברים לאוזניים שלנו כדי לקבל "חסינות" במגרש וזה לא מהיום.
עיוור אני ממש לא, אכלנו יותר מדי חרא בכדורגל ברבע המאה האחרונה כדי ללכת שולל אחרי שחקן זה או אחר.
לא משנה את העובדה שבקטע הזה מי שניסה להאשים אותו רק יצא יותר מטומטם. לא רק שטוטו היה במשחק הוא גם קנה בעצמו כרטיס בגלל שליהי/הלל/השם יודע מי לא דאגו לו לאחד כזה מראש כמו כל שחקן של הפועל.