NARKOTIKA כתב:
ציני ומגניב. כרגיל.
וללא מעט רעל. ("גנים" עלק) גם כרגיל. לא בא להשתחצן, אבל אני בטוח שבכל מה שנוגע למנה שכלית אני עובר אותך, ביי פאר. אופס השתחצנתי. לא יודע למה אני יורד לרמה שלך.
אתה מוזמן להשתחצן כמה שתרצה, זה מקובל עלי, ואפילו יותר מזה, לא כל כך מטריד אותי.
בכל מקרה, בגלל בעיית הראיה שלך ושל משפחתך, אני אצטט לך את תגובות הפורום, וככה אולי נצליח ליצור רוב על המשפחה והחבר.
Yobov כתב:
פנדל ב10000 אחוז
Gili כתב:
NARKOTIKA כתב:
אתם יודעים שלא היה פנדל בחיים, כן?
טוב אחי.
אבו-כובע כתב:
שופט אפס,אבל היה פנדל וגם היה אדום.
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:
NARKOTIKA כתב:
אתם יודעים שלא היה פנדל בחיים, כן?
לא, אבל לפחות אחרי שהחכמנו שאין לך מושג ברוב הנושאים, עכשיו אנחנו מבינים שהבעיה היא בראיה.
תפיסה ברורה בחולצה, זה לא בכלל לא משנה כמה זה הגביל את אייגבור, זה פאול. ואם אתה ממש מתעקש אני יכול לצטט לך מספר החוקים.
פעם ראשונה שאייגבור עושה משהו חכם, ופשוט הרגיש את התפיסה ונפל.
פנדל.
אאוץ' ממש הכאבת לי. ובאמת אני בטוח שדיברתי איתך על עוד כמה נושאים חוץ מעולם הכדורגל (לא).
נחמד החלוקת ציונים שלך למי אין מושג ולמי יש. אתה שפיץ.
ולעניין: ישבו איתי עוד 3 אוהדי הפועל, חבר, אבא, ודוד.
זה לא פנדל נקודה. הייתה תפיסה לשניה אחת ואיגבור זרק את עצמו.
תפיסה זה פנדל. גם לשנייה.
יותר מזה, 20 שניות קודם אותו שחקן תפס לאיגיבור את הרגליים תוך כדי נפילה והשופט לא שרק.
Royi כתב:
פנדל ואדום מהברורים ביותר שראיתי בזמן האחרון.
bergkamp כתב:
איך שאיגייבור חטף את הכדור צעקתי "תיפול".
פנדל של אלף אחוז, והגיע לאיגייבור רק בגלל שסופסוף זכינו לראות אותו מבצע פעולה חכמה בהתקפה ונופל כשצריך ליפול. תפיסה בחולצה זה פנדל, אבל הרבה פעמים לא שורקים בגלל שהשחקן לא נופל.
ואוראל גרינפלד? שיפוט נוראי ומתנשא, צהובים בלי סוף על תגובות אמוציונליות לשריקות שלו. והילד הזה מנסה להראות שהוא גבר ע"י כרטיסים למי שמתרגז על הטעויות שלו.
אותי הכי הרגיזה השריקה לעבירה בתוספת הזמן שסידרה לראשון הזדמנות אחרונה. עבירה שרק השופט יודע מאיפה הוא המציא אותה.