gigs כתב:
Kyahs כתב:
gigs כתב:
הבעיה העיקרית של הכתבה בטלויזיה + העברתה לאתרים השונים מיד אח"כ בתמצית היא שלא נתנו
את המקום לראשי המחאה לתת תגובה כמו שצריך (להביא מסמך בלי להראות אותו אפילו זה אפילו לא פיפס...).
אני חושב שחיביים מישהו שכן מבין בתקשורת סוג של יועץ שיכול וכל היום מה שהוא עושה
זה לשפר את תדמית המחאה בתקשורת הראשית ובאתרי הספורט השונים.
לדוגמא היום כתב עורך אתר טלספורט כתב בפייסבוק (שלא הרבה אנשים קוראים אבל עדיין):
"עורך טלספורט בפנייה אל אוהדי הפועל תל אביב. אני מאוד מנסה להבין מה יש לכם נגד אלי טביב. בשיא הרצינות ובלי התלהמות. מאוד אשמח לקבל כאן הסברים נורמאלים. בלי דברים כלליים. לא לכתוב: הוא מנהל לא טוב. אלא הסברים. למה? מה הוא עשה? אני מאוד מבקש בלי קללות וכד"
צריכים להגיב לו כמה שיותר ולהסביר גם לאנשים קטנים ומפגרים כמוהו מה אנחנו עושים!
http://www.savehapoel.com אני מכיר את האתר וגם כל מי שנמצא פה, מי שלא מכיר זה כל הצופים בטלויזיה והיתר שלא ממש
מוערבים ויודעים מה קורה באמת, יש אנשים שאני מכיר שהם אוהדי כורסא שאיכפת להם יותר מהנצחונות
ולא מבינים למה אנחנו רוצים להעיף את טביב. בשביל אנשים כאלו צריכה לבוא העבודה התקשורתית הקצת יותר
מקצועית לדעתי
אתה לא מבין אותי.
התשובות לאנשים האלו נמצאות באתר הזה. עורך אתר טלספורט, מי שזה לא יהיה, שמבקש בפייסבוק מאוהדי הפועל להסביר לו למה הם נגד טביב, צריך לקבל כתשובה את האתר הזה. יש בו את כל הסיבות, מפורטות בצורה נהדרת ומסבירות הכל, גם למי שמעורב בכדורגל הישראלי וגם למי שלא.
אם הבן-אדם הוא באמת עיתונאי ספורט (למרות שזה בספק) שייקח את 20 הדקות שהוא היה מקדיש לשיחה בפייסבוק עם אוהדים, ויקדיש אותם להסתובבות באתר.