תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 17:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמוז לא בסגל עד שיתנצל בפני טביב על דבריו
הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
כן, בואו נעשה מטוטו תמוז מוביל המאבק.

לא רק שהוא רצה לברוח באמצע העונה, לא רק שהוא ורק הוא הפיל בטיפשותו את ההעברה שלו, הוא גם ניצל את זה שיש בלגן במועדון להוציא על טביב את התסכול שלו וידע שהוא יזכה בתמיכה בלתי מסויגת מצד כל האוהדים האוטומטים בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:06 
לירון האדום כתב:
עם כל הכבוד לטוטו תמוז, לדעתי טוב שלא שיחק מול יבנה, והוא צריך להיות על הספסל גם במשחק מול ראשון...
לא להיות מחוץ לסגל אבל כן להעניש אותו.
עם כל השנאה שלי לטביב, שטוטו לא ירכב על גל המחאה, הוא לא טלית שכולה תכלת !!
אנחנו האוהדים נמחה ונפגין, הם השחקנים שישחקו ויביאו תוצאות!!
אם הם מתכוונים להמשיך לא לשחק כדורגל, אז שיגידו לי מראש כדי שאני לא אגיע למשחקים.

כל מילה!!!
שטוטו לא יוציא את העצבים שלו על טביב בזה שהוא בחר לסחוט את מונאקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:07 
כשטוטו יבין מהאוהדים שאנחנו לא לוקחים את הצד שלו, הוא יתנצל כמו גדול וגם ישלח בונבוניירה לדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
אם טוטו יושבת, אנחנו מתקרבים למטרה:
לא להגיע למסגרת ארופאית
ובכל יגדל הסיכוי שטביב ימכור הקבוצה לבבו קובו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:22 
nirog כתב:
אם טוטו יושבת, אנחנו מתקרבים למטרה:
לא להגיע למסגרת ארופאית
ובכל יגדל הסיכוי שטביב ימכור הקבוצה לבבו קובו

סמרטוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:24 
JustZiv כתב:
כשטוטו יבין מהאוהדים שאנחנו לא לוקחים את הצד שלו, הוא יתנצל כמו גדול וגם ישלח בונבוניירה לדנה.

אבל קרה בדיוק ההיפך.
במקום להבהיר לו שזה שאנחנו שונאים את טביב, לא אומר שאנחנו לוקחים את הצד שלו, כי בסופו של דבר הוא ניסה לברוח, הוא כן שיתף פעולה עם טביב בהתחלה ורק בסוף זה התפוצץ.
במקום לדלג על שיר השחקן שלו, כדי שיבין שאנחנו לא סמרטוטים (עלק), אז הוא יבוא ויזיים אותנו ואז גם יקבל על זה כפיים.
אז עכשיו טוטו תמוז רואה שהקהל איתו ונגד טביב, אז הוא מרשה לעצמו לתפוס עלינו טרמפ.
שיזדיין מי שעודד אותו בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:24 
שחר כתב:
לירון האדום כתב:
ערן כתב:

לא רק שהוא רצה לברוח באמצע העונה, לא רק שהוא ורק הוא הפיל בטיפשותו את ההעברה שלו, הוא גם ניצל את זה שיש בלגן במועדון להוציא על טביב את התסכול שלו וידע שהוא יזכה בתמיכה בלתי מסויגת מצד כל האוהדים האוטומטים בקהל.

מסכים איתך !
לא יקרה כלום אם טוטו ילמד את הלקח.
זה שהוא השחקן הכי טוב של הפועל לא נותן לו את הפריבלגיה לצאת נגד טביב ולהאשים אותו בדברים שהוא עצמו הפיל.
שנית- כמו שאמרתי, אני לא מצפה מהשחקנים שבתוך המועדון שייצאו נגד טביב, הם מקבלים כסף(ובזמן) כדי לשחק ולהביא תוצאות !
אנחנו באים בשביל לעודד ולמחות- אז שהם יתחילו לשחק כדורגל ויילחמו על הדשא או לחילופין שלא יבואו לשחק ויחרימו אימונים ומשחקים.
אנחנו הקהל ניהיה גם בשנה הבאה וגם עוד 3 שנים, הם השחקנים לא כל כך בטוח...

אתם מבלבלים , זה בכלל לא המי, אלא הדרך.
אם רוצים להעניש את טוטו על עבירת משמעת בהשעייה, ניחא. למרות שאני באמת לא מבין מה הביג דיל.
אבל אם התנאי להכלל בסגל זו התנצלות והתרפסות בפני הרודן, אז אין פה בכלל שאלה בצד שבו צריך לבחור, לא ראיתי שטוטו תמוז לא שיחק או לא נלחם על הדשא עד עכשיו, לדעתי הוא אחד השחקנים שהכי השקיע השנה בהפועל תל אביב.
אני בכלל לא לוקח צד במאבק הזה ולא יודע מי אשם ( למרות שההיסטוריה של טביב מוכיחה שברוב הפעמים הוא משקר) אבל הגישה המגעילה הזו של להכריח שחקנים להתנצל בפומבי ולהשפיל אותם שייכת לארצות ועולמות אחרים, בטח לא להפועל תל אביב.

עם כל הכבוד לטוטו, הוא עצמו גרם לזה !
הוא עצמו ניסה לעוף מהפועל ולא לעזור לנו בהמשך העונה.
מעניין אם הינו מקום 1 עם פער של 12 נק' על השניה הוא גם היה רוצה לעזוב?
טוטו ניסה לעזוב את הפועל, לא הצליח לו והחליט לצאת נגד טביב בגלל שיש לו את "הגב" של האוהדים.
מצטער, אני שונא את טביב, אני רוצה שהוא יעזוב את הפועל ומהר(וכל אחד יודע את זה)..
אבל לא על כל דבר אני אגיד טביב אשם טביב מניאק, יש מספיק דברים שהוא אשם וחרא בהם.
במקרה הזה אני דיי מצדיק את טביב(כמה שקשה לי לכתוב את זה פיכס)- כאשר מישהו יוצא נגד בעל הבית שלו, נגד הבוס שלו הוא צריך לשלם על זה.
אף בוס לא יסכים לכך שהעובד שלו יוצא נגדו בפרהסיה ויעבור על כך בשתיקה.
טוטו בישל את זה לעצמו ועכשיו שיתמודד בלי עזרת הקהל !

ושוב- אם השחקנים מתכוונים שלא לשחק כדורגל טוב ולהאשים את טביב בזה שיגידו לפני, אני מגיע לכל משחק, מבזבז זמן יקר שלי במקום ללמוד למבחנים בשביל ללכת עם הפועל לכל חור, אם הם מתכוונים להמשיך ולזלזל שיודיעו לי מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:32 
טוטו תמוז לא מוביל המאבק וטוטו לא שה תמים. אבל טוטו צריך לעמוד בפני ועדת משמעת ולקבל עונש.
איזה מן דבר זה שהוא "מושעה עד שלא יבקש סליחה באופן פומבי מטביב" ? או שתענישו אותו, או שתתנו לו לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:32 
טוטו זה לא העניין כאן,
טביב מנסה לחנך שחקן טלא משנה מי צודק ומי לא,
בעיני הבעלים של קבוצה,השחקן עשה עבירת משמעת -תעמיד אותו לדין תקנוס אותו וכד',
כל ההתניות הללו הם משחקי כוח וזאת על הגב המקצועי של הקבוצה.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:33 
אז פתאום טוטו תמוז הוא מנהיג פועלים שיוצא בראש חוצות כדי למוטט את הדיקטטור?
טוטו תמוז גיבור תרבות של אוהדי הפועל ת"א? שיא חדש בטמטום בחסות המאבק בטביב.
שירזי,ללא שום קשר ליכולת המקצועית שלו או לנסיבות בגללן הגיע אלנו, פועל נכון.
אם טוטו כזה שחקן שחשוב לו הצדק בעולם, שיתמקד במה שטוב : לבעוט כדורים.

לא לתת למאבק בטביב שובל של תירוצים לשחקנים (שאינם עובדי קבלן להזכירכם) להתרשל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:35 
אסור להוציא שחקן מהסגל בגלל אמירות נגד ההנהלה?
רגע, אז למה שביט לא סיים את הקריירה בהפועל?

בשביל שתהיה לי דעה בעניין אני צריך לדעת מה קרה שם במונאקו, אם טוענים שבכלל טוטו ותאבת הבצע הכשילו את המעבר, אז מה זה נותן לו לצאת ככה על טביב? מצד שני יש את גרסת מונאקו.
דעה מוצקה אין לי, רק אומר דבר כזה, אם טביב נגד אש"ף אני עם אש"ף !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:35 
למי שחושב שטביב יתקפל כשיהיה דרבי, אז כמו שכתבתי באשכול אחר אצל טביב העיקרון והעקשנות חזקים מהכל, אם זה נכון וטביב באמת החליט שטוטו לא משחק עד שהוא מתנצל אז אני מאמין שהוא לא ישחק יותר אלא אם יהיה איזה פיוס.
אני לא יודע מי אשם בזה שטוטו לא עבר למונאקו וגם לא מעניין אותי, מה שחשוב זה שבגלל ההתנהלות השטותית הזאת הפועל נפגעת. טוטו טעה - אז שיעלה לועדת משמעת וייענש, ושלא ישחקו משחקי כבוד על חשבון הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:38 
ראצ'ו כתב:
טוטו תמוז לא מוביל המאבק וטוטו לא שה תמים. אבל טוטו צריך לעמוד בפני ועדת משמעת ולקבל עונש.
איזה מן דבר זה שהוא "מושעה עד שלא יבקש סליחה באופן פומבי מטביב" ? או שתענישו אותו, או שתתנו לו לשחק.

טוטו תמוז מוסר לך תודה על הטרמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
טוטו לא צריך להתנצל, כי הדיקטטורה הזאת מגעילה ואין לה לקשר לכדורגל. יש מספיק דרכים לחנך שחקנים. יחד עם זאת, טוטו טמן לעצמו את הבור הזה, עכשיו שישאר בו ולא יקח טרמפ על המחאה כי זה מתאים לאינטרסים שלו. זה בדיוק מסוג הדברים שאנחנו מנסים להלחם בהם.

שיקפצו שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:42 
טוטו שמוטו , את מי הוא מעניין בכלל ???? עוד שחקן שבא להצליח בהפועל ולהמשיך קדימה , בדברי הימים יזכרו שהוא היה מלך שערים וזהו .
אבל במקום להתמקד בטוטו או בכל שחקן אחר שבאמת מעניין לי את ה .... אנא הקפידו לפרש נכון את המקרה הספציפי הנ"ל , ממתי התנצלות פומבית זו הדרך להעניש שחקן ???? לרשום שוב פעם על הקטע עם איראן ?
הלוואי והצרות שלנו היו שחקן שרוצה לעבור באמצע העונה לקבוצה אחרת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
אם טביב נגד אש"ף, אני עם אש"ף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 15:09 
על הזין שלי טוטו.
אותי מענינים רק המועדון ולא מה מה יהיה ואיך תגמר העונה אלא העתיד שלו בשנים הקרובות.
כשאני רואה פה חלק מההודעות אני מתחיל לחשוב שטביב באמת טיפוס ממולח.
אם אנשים מתעסקים ומשקיעים אנרגיות בשחקנים וחושבים על אירופה בסוף העונה ואולי גם גביע אז כנראה שהאצבע הקטנה של טביב עובדת לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 15:11 
חתול אדום כתב:
על הזין שלי טוטו.
אותי מענינים רק המועדון ולא מה מה יהיה ואיך תגמר העונה אלא העתיד שלו בשנים הקרובות.
כשאני רואה פה חלק מההודעות אני מתחיל לחשוב שטביב באמת טיפוס ממולח.
אם אנשים מתעסקים ומשקיעים אנרגיות בשחקנים וחושבים על אירופה בסוף העונה ואולי גם גביע אז כנראה שהאצבע הקטנה של טביב עובדת לא רע .

תסביר בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 15:46 
נניח שטביב היה אומר בראיון הנוכחי "לאור בלה בלה בלה ועד שהאוהדים לא יישרו איתי קו אני לא אעשה דבר למען וטובת המועדון. מבחינתי שיחלש ויתדרדר עד שיעלם ולא תהייה כוונתי עד יומי האחרון להעביר לאחר את הבעלות על השם והמותג "הפועל תל איביב"
רק לצורך הדיון תאר לעצמך שזאת האמירה שלו, כנס לראש הזה.
מה היית עושה? היה איכפת לך מהתוצאות של המשחקים העונה? היה איכפת לך אם שחקנים מתאמצים או לא? ממש היה משנה לך אם ניקח גביע?
או שהיית מבין שעכשיו צריך להלחם בשביל העתיד של המועדון.

ככה אני מתייחס לשילטונו של טביב.
אם אתה או משהו אחר לא חושבים ככה, אז לדעתי, זה בגלל שתמונת המצב שמתקבלת אצלכם (שהיא פונקציה ישירה של מה ששומעים מטביב ורואים איך הוא מתנהג ובמילים אחרות איך שהמועדון מתנהל) היא לא נוראה כל כך.
אם אני ארשה לעצמי לחשוב אחרת. להתייחס למצב בצורה פחות חמורה לא צריכה להיות לי סיבה להתפלא אם המועדון הזה יגמור כמו קבוצת הכדורסל ואף גרוע מזה (לפחות שאול מכר את השם)
אם אוהד כמו רוי, שאני מכיר מעריך ומאוד מכבד אומר שהוא יעשה בשנה הבאה מנוי כשטביב הוא הבעלים אז כנראה שטביב מצליח במשהו.
אם עונה הבאה, תחת טביב, לא תהיה ירידה דרסטית במספר עושי המנוי, מבחינתי זו הצלחה אדירה של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמוז לא בסגל עד שיתנצל בפני טביב על דבריו
הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
מאוד רלוונטי לסיפור הנקודתי של תמוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 15:51 
בעייני זה רלוונטי בעיניך לא. מותר.
לא כל האצבעות שוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 16:11 
אם ניצן שירזי נותן יד לפגיעה מקצועית בקבוצה כשהוא יודע בודאות שמדובר פה במשחקי אגו. אז הוא פסול בדיוק כמו הכלב שיושב לו על הראש.
ניצן צריך להוכיח שהוא לא נותן ל"מלחמות" האלה להשפיע על הקבוצה [למרות שזה לא יתכן] ולהעמיד את ההרכב הטוב ביותר שהוא יכול בכל משחק.

לא מדובר בעבירת משמעת או בחוסר מקצועיות הבנאדם אמר שהוא מרגיש נבגד - זה כל הפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
טביב עברין מורשע שכבר החריב מועדון פאר אחד בישראל ואופ"א רוצה לחקור את ההתנהלות שלו בהפועל.

כל השאר לא מענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 16:16 
יש כמה דרכים להעניש שחקן במסגרת מועדון.
התנצלות פומבית היא לא חלק מאותן דרכים - תשהה אותו, תקנוס אותו, תזרוק אותו מהמועדון אבל מה הקטע של להשפיל אותו? אולי גם יבקש ממנו למרוח את הגוף בדבק ונוצות?
חוץ מזה מי אמור להיות בועדת המשמעת של תמוז? היו"ר? המנכ"ל?
ניצן שירזי לצערי יוצא כאן סמרטוט כי אם זה כל כך עקרוני לו תמוז לא היה כבר מול אשדוד בהרכב אחרי שלא התאמן כל השבוע והראש לא היה עסוק בכדורגל.
לדעתי (הלא פופולרית) אסור לנו לזכות בשום תואר העונה אם אנחנו רוצים איזשהו סיכוי ריאלי להעיף את טביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
ונכנס בצורה לא חוקית לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 16:26 
נקודתי טוטו יכול ללכת להתנייק עד סוף העונה
נקודתי שירזי בן זונה
נקודתי טביב שטן

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 10 פברואר 2012, 18:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
טוטו חתיכת זבל בגלל מה שהוא עשה בחלון ההעברות, אבל אין שום קשר לנושא. הכל על שירזי במקרה הזה, ואם הוא מספסל את טוטו הוא חתיכת בן זונה. כמו שלא היה צריך לתמוך במה שטוטו עשה על חשבון הקבוצה רק כי הוא נגד טביב, לא צריך גם לבטל את זה ששירזי מספק את גחמותיו של הנוכל על חשבון הקבוצה רק כי זה נגד טוטו. לכעוס על טוטו בגלל מה שהוא עשה (או רצה לעשות לקבוצה) לקבוצה למרות טביב, אבל לא לכעוס על שירזי בגלל מה שהוא עושה לקבוצה בגלל טוטו, זו צביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
טוטו חתיכת זבל בגלל מה שהוא עשה בחלון ההעברות, אבל אין שום קשר לנושא. הכל על שירזי במקרה הזה, ואם הוא מספסל את טוטו הוא חתיכת בן זונה. כמו שלא היה צריך לתמוך במה שטוטו עשה על חשבון הקבוצה רק כי הוא נגד טביב, לא צריך גם לבטל את זה ששירזי מספק את גחמותיו של הנוכל על חשבון הקבוצה רק כי זה נגד טוטו. לכעוס על טוטו בגלל מה שהוא עשה (או רצה לעשות לקבוצה) לקבוצה למרות טביב, אבל לא לכעוס על שירזי בגלל מה שהוא עושה לקבוצה בגלל טוטו, זו צביעות.

:ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
מגוחך לחשוב בנקודת הזמן הזו שטביב חושב באיזושהי צורה על טובת המועדון.
טביב הוא איש שמונע מאגו, מה שמעניין אותו זה איך הוא יוצא מכל הסיפור הזה ומה חושבים עליו.
יש כאן שחקן שהעליב אותו אישית, הוא יכנס בו אישית ולא מעניין אותו העניין המקצועי.
שירזי הוא בסך הכל צינור שרוצה גם להתחנחן לבוס ולזכות בחוזה לשנה הבאה, בצדק מבחינתו האישית.
כשזה השילוב כרגע במועדון, הסיפור עם טוטו זה דוגמא לאחת התוצאות האפשריות.
גם אם טוטו לא יהיה בסגל למשחק הקרוב, כולם יחפשו סולם לרדת מהעץ בשביל להראות כלפי חוץ כאילו טוטו התנצל ויחזור לסגל.
אלא אם כן טוטו יחליט לשבור את הכלים ולא לשחק את המשחק הזה. יש כאן סיכון מבחינתו לא לראות דשא ולפגוע בסיכוי שלו לצאת לאירופה בתום העונה פלוס להדביק לשם שלו תגית של טראבל-מייקר. לא יקרה.
בתרחיש הסביר ננצח מחר את ראשון בלעדיו, יהיה קרקס תקשורתי, טוטו עאלק יתנצל ויחזור הישר להרכב מול סכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: