תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 19:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הראיון עם טביב בישראל היום
הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
כיפה אדומה כתב:
villa crespo כתב:
רוי האדום כתב:
איך נתקענו עם המזדיין הזה, איך?
דיכאון איימים

איך?
אתה יודע בדיוק איך. אם לא ,תחשוב על מישהו שיושב עכשיו בבית, עם הכסף שהוא לקח לנו, וצוחק לכולנו בפרצוף.
צריך עכשיו להתרכז רק בטביב, אבל אם הכלב הבן-זונה הנרקומן, עם כל החברים שלו ביציע, יחזור אי פעם להפועל, לא רק הפועל תתרסק, אלא גם הקהל, כי תהיה כאן מלחמה שעוד לא הייתה כאן.
חולדאי, שאול, טביב, מוני הראל. פושעי הפועל לדין.

:ROSE:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 12:53 
תמשיכו עם הפרחים.

ואיך מוני הגיע להפועל?בגלל תאומים..איך תאומים הגיע להפועל? בגלל ההסתדרות.
מסקנה, חיים רמון הרס את הפועל.

וברצינות, מה יעזור להמשיך לעסוק בעבר?

כולם בני זונות וזה מה שיש עכשיו, החרא הזה יותר גרוע מכל מה שהיה בעבר, אפילו ממוני ואני לא מתבייש לכתוב את זה.
מה שחשוב עכשיו זה להשקיע את כל האנרגיות כדי להעיף אותו לכל הרוחות כמה שיותר מהר.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 10 פברואר 2012, 12:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הראיון עם טביב בישראל היום
הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
אם זה מדבר כמו שאול, משקר כמו שאול וגונב כמו שאול - זה שאול.
ושהליצן שצחק עליי כשרשמתי פה שהמועדון שלנו מתפורר לנו בידיים שיציג את עצמו.

נערך לאחרונה על ידי הרוש הודף בתאריך 10 פברואר 2012, 13:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 12:56 
mkorman1 כתב:
villa crespo כתב:
רוי האדום כתב:
איך נתקענו עם המזדיין הזה, איך?
דיכאון איימים

איך?
אתה יודע בדיוק איך. אם לא ,תחשוב על מישהו שיושב עכשיו בבית, עם הכסף שהוא לקח לנו, וצוחק לכולנו בפרצוף.
צריך עכשיו להתרכז רק בטביב, אבל אם הכלב הבן-זונה הנרקומן, עם כל החברים שלו ביציע, יחזור אי פעם להפועל, לא רק הפועל תתרסק, אלא גם הקהל, כי תהיה כאן מלחמה שעוד לא הייתה כאן.
חולדאי, שאול, טביב, מוני הראל. פושעי הפועל לדין.

כל מילה

כן, ורק בקטנה על זה ששניכם תמכתם בו מאוד במבי.
זאת גם הסיבה שאנחנו תקועים איתו היום.

אם הייתם מזהים את הסרטן בזמן, ולא מחליטים לתת לו עוד צ'אנס אחרי אלפי שקרים, וגם אם כולנו יודעים שמוני הוא לא מלאך, היום לא היינו במצב הזה.
אבל כמובן שהייתם צריכים חצי שנה כדי להתעורר.
לא רק מוני רצה את טביב לפני שנתיים. גם אתם.

אז אמרתי לכם שאנחנו עוד נאכל הרבה מהדייסה שאנחנו מבשלים. אמרתם לי שאני מקשקש בביצים.

לפחות תוסיפו גילוי נאות. ואין לי כוונה להתנצח יותר כי היום יש לנו מטרה משותפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 12:57 
שחר כתב:
תמשיכו עם הפרחים.

ואיך מוני הגיע להפועל?בגלל תאומים..איך תאומים הגיע להפועל? בגלל ההסתדרות.
מסקנה, חיים רמון הרס את הפועל.

וברצינות, מה יעזור להמשיך לעסוק בעבר?

כולם בני זונות וזה מה שיש עכשיו, החרא הזה יותר גרוע מכל מה שהיה בעבר, אפילו ממוני ואני לא מתבייש לכתוב את זה.
מה שחשוב עכשיו זה להשקיע את כל האנרגיות כדי להעיף אותו לכל הרוחות כמה שיותר מהר.

!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 12:59 
אגב, רק בישראל מישהו יכול להגיד "אני משקיע מכיסי בקבוצה" ואחרי שקצת לוחצים עליו מתברר שהכסף היחיד שהוא שם בקבוצה הוא כדי לרכוש אותה.

ממתי זה נחשב השקעה?
כשאתה קונה חברה זה נחשב שהשקעת בא? עוד לא. רק קנית אותה. זה כמו נכס.
אלוהים אדירים איזה טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אגב, רק בישראל מישהו יכול להגיד "אני משקיע מכיסי בקבוצה" ואחרי שקצת לוחצים עליו מתברר שהכסף היחיד שהוא שם בקבוצה הוא כדי לרכוש אותה.

ממתי זה נחשב השקעה?
אלוהים אדירים איזה טמבל.

הכי מבדר שהוא טען שהוא היה יכול במצב מסויים, לתת 5 מיליון דולר מכיסו(במקרה שלא היינו מעפילים לבתים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 13:01 
על זה כבר צחקתי בעמוד הראשון.
תתעורר.
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

ממתי זה נחשב השקעה?
אלוהים אדירים איזה טמבל.

מי לא היה עושה את הרכישה הזאת?
לשים 6 מ' בשביל לקבל קופה של פי עשרה מזה?
כבר מחר הייתי לוקח הלוואה מהבנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
NARKOTIKA כתב:

ממתי זה נחשב השקעה?
אלוהים אדירים איזה טמבל.

הכי מבדר שהוא טען שהוא היה יכול במצב מסויים, לתת 5 מיליון דולר מכיסו(במקרה שלא היינו מעפילים לבתים)

אני בטוח שהוא לא היה עושה את זה, אלא מנסה למכור שחקנים ולהגיע למצב שלא צריך לממש את הערבויות. הוא יודע טוב מאוד ש-
1.הוא בא להפועל לא בשביל לשים כסף, אלא בשביל לקחת כסף.
2. לקנות קבוצה ולהשקיע בה כסף זה ממש לא אותו דבר.

מעניין אם אחרי הראיון הזה ישארו עוד אוהדים שמאמינים לו,
או שתמשיך לשמוע מאנשים בבלומפילד "טביב השקיע מליונים בהפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 13:07 
הפתאטיים האלה יאכלו את זה כמו דייסה ויגידו שהוא סיכן בשביל הקבוצה 5 מליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
המשפט החשוב ביותר שטביב אומר בראיון הזה:
הקבוצה לא למכירה !!
לכל אלו שטוענים מדוע אף אחד לא קונה את הקבוצה, אי אפשר לקנות משהו שהוא לא למכירה !
והנה טביב אומר אני לא מוכר את הקבוצה היא לא למכירה !
טביב החליט לצאת למלחמה עם האמירות שלו שאנחנו צריכים להיות כמו מכבי וכמו חיפה, הוא רוצה מלחמה והוא ייקבל אותה !!
היתי מציע משחק אחד לזרוק מוטות עם ניצן שירזי, לשרוק בוז צורם בירידה למחצית.
להגיע לאימון ולפוצץ את האימון, להגיע למשחק ולא לעודד 90 דק', ואם אפשר גם לבוא עם חולצות שחורות(את כל הדברים האלו עושים אוהדי מכבי ואוהדי חיפה)..

לא מתאים לך ליפול בזה.
לכל אחד יש מחיר.
"הקבוצה לא למכירה" זה חלק ממו"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 13:32 
"שילמדו מאוהדי מכבי "

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2507871

צביקה שרף להנהלה :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 13:40 
IdanTheLittle כתב:
לירון האדום כתב:
הקבוצה לא למכירה !!
לכל אלו שטוענים מדוע אף אחד לא קונה את הקבוצה, אי אפשר לקנות משהו שהוא לא למכירה !
טביב החליט לצאת למלחמה עם האמירות שלו שאנחנו צריכים להיות כמו מכבי וכמו חיפה, הוא רוצה מלחמה והוא ייקבל אותה !!
להגיע לאימון ולפוצץ את האימון, להגיע למשחק ולא לעודד 90 דק', ואם אפשר גם לבוא עם חולצות שחורות(את כל הדברים האלו עושים אוהדי מכבי ואוהדי חיפה)..

לא מתאים לך ליפול בזה.
לכל אחד יש מחיר.

לכל דבר יש מחיר, אבל למה שמישהו יישלם פי 2 או פי 3 על השווי האמיתי של המוצר?
קצת קשה לשכנע אנשי עסקים לבוא לקנות את הקבוצה שהבעלים מצהיר אני לא רוצה למכור את הקבוצה.
אחרי שתמרר לו את החיים(בדרך חוקית) לא תיהיה לו בריירה למכור את הקבוצה וגם להכריז על כך בנוסף גם המחיר יירד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 13:41 
אלי טביב רוצה שניהיה כמו אוהדי מכבי וחיפה שיושבים בשקט ומעודדים את הקהל כל הזמן?
http://www.one.co.il/Article/195080.html- זורקים ביצים על השחקנים ויורקים עליהם
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 11948.html מוט ברזל נזרק על אלישע
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4132946,00.html אוהדי חיפה ריססו כתובות נגד ערבים...

טביב :LAGUH!:
e.t. go home

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 13:58 
אני שומע הרבה על זה שהוא מתגאה בניצחון על זהבי בבוררות, אז הללכתי ובדקתי.
זהבי תבע את הפועל ב880 אלף שקל, הפועל תבעו את זהבי ב927 אלף שקל.
את תביעת הפועל הבורר דחה, והפועל נדרה לשלם לזהבי כ485 אלף שקל ושימו לב למה הבורר החליט לחייב את הפועל לשלם רק חלק מהשכר:
ציטוט:
אני לוקח בחשבון כי השחקן משתכר סכום הרבה יותר גבוה מאשר השתכר בהפועל. גם אם אסחט עד דק, לא אוכל לקבל פרשנות הקבוצה בנוגע למענק החתימה, אך רואה צודק ונכון לחייב הקבוצה רק כחלק מיתרת מענק החתימה".

הבנתם? את התביעה שהגיש טביב הבורר דחה, התביעה של זהבי זכתה ולא קיבלה את מלוא הסכום רק בגלל שהבורר ראה את משכורתו הנוכחית גבוהה משמעותית מהסכומים להם הורגל.
ובזה מתגאה אדון טביב, אחרי זה אני לא יכול להאמין שיש לו תומכים אמיתיים, מזכיר את התומכים שהיו למינוי סיני לפני כמה שנים בשער 4 למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:01 
NARKOTIKA כתב:

כן, ורק בקטנה על זה ששניכם תמכתם בו מאוד במבי.
זאת גם הסיבה שאנחנו תקועים איתו היום.

אם הייתם מזהים את הסרטן בזמן, ולא מחליטים לתת לו עוד צ'אנס אחרי אלפי שקרים, וגם אם כולנו יודעים שמוני הוא לא מלאך, היום לא היינו במצב הזה.
אבל כמובן שהייתם צריכים חצי שנה כדי להתעורר.
לא רק מוני רצה את טביב לפני שנתיים. גם אתם.

אז אמרתי לכם שאנחנו עוד נאכל הרבה מהדייסה שאנחנו מבשלים. אמרתם לי שאני מקשקש בביצים.

לפחות תוסיפו גילוי נאות. ואין לי כוונה להתנצח יותר כי היום יש לנו מטרה משותפת.

אני מאד שמח שאתה לא רוצה להתנצח, אבל זה לא אומר שאתה יכול לזרוק כאן שקרים ולברוח.
אני רציתי את אלי טביב? אני?
מהרגע הראשון אמרתי שזו קומבינה מלוכלכת של מוני הראל, שבסוף תתפוצץ לנו בפנים. מפתיע, אבל צדקתי. גרתי 16 שנה בכפ"ס. אני יודע טוב מאד מי זה אלי טביב.
אבל אתה רוצה ללכת אחורה ולהגיד מי אמר למי ומי הזהיר ממי? אז אני כברכמה שנים יוצא נגד מוני הראל ואומר שהוא סרטן להפועל. אני יצאתי נגדו כשהוא השתמש בכתבי החצר ובקהל כדי ללחוץ על סגול להביא לו את הקבוצה בחינם (והיום כולם יודעים למה היה כ"כ חשוב לו לקחת את הפועל). אני קיבלתי איומים לטלפון בגלל שהעזתי לצאת נגדו. אז אל תבוא ותגיד לי מי זה אלי טביב ומי זה מוני הראל.
אז אני אבהיר שוב. אני ממש לא הייתי בעד אלי טביב בבמבי הזה. אפילו כתבתי אז:
villa crespo כתב:

ותאמין לי שאני רציתי שמוני הראל ייקח את הקבוצה. לא כי הוא טוב יותר. ממש לא, הוא הרבה יותר גרוע לדעתי. מהסיבה הפשוטה שאותו היה הרבה יותר קל להעיף אח"כ..

אבל אחרי שמוני הראל הפסיד בבמבי, לקח כסף שלא מגיע לו, והפקיר את גורלנו בידיים של טביב, אז אירגון אולטראס הפועל הוציא, בצדק, הודעה שמוני הראל צריך לשחרר את הקבוצה ולתת לטביב לנהל אותה. לא כי טביב טוב להפועל, אלא כי מוני הראל רצה למשוך את את עסקת הבמבי לבתי המשפט, כשהיה ברור לכולם שאין לו קייס בכלל ובינתיים הקבוצה בכלל לא התנהלה, כי הם לא דיברו ביניהם. אז היה עדיף לקבל את טביב עכשיו ולפחות שהקבוצה תתנהל, פחות או יותר, בקייץ, מאשר שזה יקרה חודש אחרי. זה הכל.
לא אני ולא אולטראס הפועל בחר את טביב. מוני הראל עשה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:05 
היה בית משפט וכבר אז היה צריך להפעיל לחץ על טביב.

הסוגייה של להיות נגד שני האנשים אבל לא לרצות את מוני יותר מבחינתי נחשבת באותה תקופה כמו תמיכה בטביב.
באותו זמן זה היה או זה או זה.

גם אני לא רציתי את מוני, אבל בדיוק כמו שכתבת, אותו היה יותר קל להעיף אחר כך. מצטער אם הזיכרון שלי מעורפל מי כתב בדיוק מה מתי, אבל בגדול, אתם הייתם 2 המשתמשים המרכזיים שיצאנו נגד מוני, וכתוצאה מכך, אם תרצה או לא, זאת הייתה תמיכה בטביב.

אולי טביב זכה בבמבי בצורה חוקית. אולי למוני לא היה שום סיכוי. אבל את המחאה היינו צריכים להתחיל מאותה מסיבת עיתונאים ערורה. אני קראתי אז לטרור בוולפסון. (טרור במונחים שלי- לחץ אדיר, לא אלימות). אבל אתם לקחתם את זה בשלוות נפש. היום אנחנו אוכלים חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

הסוגייה של להיות נגד שני האנשים אבל לא לרצות את מוני יותר מבחינתי נחשבת באותה תקופה כמו תמיכה בטביב.

גם אני לא רציתי את מוני, אבל בדיוק כמו שכתבת, אותו היה יותר קל להעיף אחר כך. מצטער אם הזיכרון שלי מעורפל מי כתב בדיוק מה מתי, אבל בגדול, אתם הייתם 2 המשתמשים המרכזיים שיצאנו נגד מוני, וכתוצאה מכך, אם תרצה או לא, זאת הייתה תמיכה בטביב.

אולי טביב זכה בבמבי בצורה חוקית. אולי למוני לא היה שום סיכוי. אבל את המחאה היינו צריכים להתחיל מאותה מסיבת עיתונאים ערורה. אני קראתי אז לטרור בוולפסון. (טרור במונחים שלי- לחץ אדיר, לא אלימות). אבל אתם לקחתם את זה בשלוות נפש. היום אנחנו אוכלים חרא.

מילת המפתח היא "היה".
עכשיו יש מצב אחר, וכדאי שלא נתעסק בחשבונות ישנים על מי הבין קודם את גודל האסון, אלא בלסלק את הוירוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:15 
NARKOTIKA כתב:

אבל אני אומר לך שאני העדפתי שמוני ייקח את הקבוצה. לא טביב. ואני לא אומר את זה היום, אמרתי גם אז.
ויצאתי על מוני הראל, כי אנשים ציירו כאן תמונה שיש כאן מאבק בין טוב לרע. אם כולם היו חושבים כמוני, אז לא הייתי צריך לכתוב כלום ולא לשכנע אף אחד. כמו שהיום אין לי מה לכתוב כאן כמה שטביב רע להפועל, כי זה ברור לכולם.
וטרור לא טרור, ברגע שמוני הראל הכניס את טביב ואז השאיר לו את הקבוצה, לא היה לנו הרבה מה לעשות.
וזה שאתה יכול להגיד כאן שאת המאבק הזה היינו צריכים להתחיל כבר אז, זה נחמד. הזמן גם הוכיח שצדקת בהאשמות שלך (לא שהיה קשה לנחש שזה מה שיקרה, כן?), אבל גם היום אני אומר שלא יכלת להתחיל מאבק כזה אז. מה לעשות?
הרי רק לפני חודשיים, עם כל המחדלים הכ"כ ברורים של טביב, עדיין היינו צריכים לשכנע את רוב הקהל למה טביב לא טוב להפועל, אז מה היה קורה אם היינו יוצאים נגדו בהתחלה. היו אומרים שאנחנו סתם אנשים של מוני, קומץ קטן, שלא מוכן לקבל תימני בהפועל ולא היו מבינים מה אנחנו רוצים ממי שהביא דאבל וליגת האלופות להפועל. עכשיו כבר כמעט לכולם ברור מי זה אלי טביב וזה מקל על המחאה והעברת המסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:30 
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:

ואני לא אומר את זה היום,
הרי רק לפני חודשיים, עם כל המחדלים הכ"כ ברורים של טביב, עדיין היינו צריכים לשכנע את רוב הקהל למה טביב לא טוב להפועל, אז מה היה קורה אם היינו יוצאים נגדו בהתחלה. היו אומרים שאנחנו סתם אנשים של מוני, קומץ קטן,

בדיוק. זאת הבעיה.

ואני לא זוכר ש"העדפת" את מוני (כמו שאני "העדפתי") ואם כן, אז מתנצל, מכיוון שאני לא בטוח ב100 אחוז. לגבי מקרומן, אני לא מצטער על שום מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
IdanTheLittle כתב:
לירון האדום כתב:
הקבוצה לא למכירה !!

לא מתאים לך ליפול בזה.
לכל אחד יש מחיר.

לכל דבר יש מחיר, אבל למה שמישהו יישלם פי 2 או פי 3 על השווי האמיתי של המוצר?
קצת קשה לשכנע אנשי עסקים לבוא לקנות את הקבוצה שהבעלים מצהיר אני לא רוצה למכור את הקבוצה.
אחרי שתמרר לו את החיים(בדרך חוקית) לא תיהיה לו בריירה למכור את הקבוצה וגם להכריז על כך בנוסף גם המחיר יירד.

מבחינת טביב הכרזה על מכירת הקבוצה = "האוהדים יותר גברים ממני"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
העצוב בכל הסיפור הוא שטביב לא רואה את הבעייתיות, גם במצב הנוכחי.
הוא קצת מגיב למחאה נגדו ולאישומים שגם אנשי תקשורת פשוטים שולחים לעברו.. זה הכל.

אין כאן מהפכות.
הייתי שמח לראות אותו אפילו מכנס מסיבת עיתונאים ויוצא על כולם בקללות. ככה היה אפשר להבין שהוא לפחות בתוך כל החרא, הוא מתעסק במה שקורה בהפועל.

אבל כלום. נאדה.
ראיון טיפשי אחרי חודשים של בלאגן כבר.

נתראה בתחילת העונה הבאה כשהוא יסביר למה לא הביא רכש וכו'.. שהוא מאחל בהצלחה לקבוצה ומקווה לראות את הקהל איתו טייק234234.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי אין לו בכלל מושג שהמחאה נגדו זה הרוב הגדול, וישנם מאוד בודדים ומעטים שנשארו בעדו.
הוא ממש מאמין לעצמו. והוא גם נדפק לגמרי עם הזמן.
שתמות במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
למען הציבור " הכל היה בסדר, הכל יהיה בסדר, הכל בסדר" הוא לא משפט שלי.
זו היתה התשובה האוטומטית של שאול על מצב הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הראיון עם טביב בישראל היום
הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
Bill Lawrence כתב:
לדעתי אין לו בכלל מושג שהמחאה נגדו זה הרוב הגדול, וישנם מאוד בודדים ומעטים שנשארו בעדו.
שתמות במהרה.

אתה טועה, לא מדובר במשוגע או טיפש. אסור לזלזל או להמעיט בערכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הראיון עם טביב בישראל היום
הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 18:02 
עמי נאווי כתב:
Bill Lawrence כתב:
שתמות במהרה.

אתה טועה, לא מדובר במשוגע או טיפש. אסור לזלזל או להמעיט בערכו.

תסלח לי אבל אתה טועה.
אלי טיפש הוא לא כזה גאון כמו שעושים אותו. אני לא אומר שצריך לזלזל בו חלילה אבל הוא אדם הרבה פחות חכם ממה שנהוג לחשוב.
תשאל כל עיתונאי שמסקר את הפועל שמדבר איתו בקביעות וכולם יגידו לך את זה.
הנטייה של הפורום ליחס לו כל מיני תכניות מתוחכמות ותיאוריות קונספירציה עיוותו את המציאות. הוא אדם פשוט כמו הרוב. ממש לא חכם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 18:09 
עדיף לכולנו שנחשוב שהוא גאון וחכם ולא נזלזל בו (גם אם הוא טיפש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 18:35 
לאליעזר טביב יש חכמה, אבל זאת לא החכמה שהאנשים פה מתכוונים אליה.
לאלי טביב אין השכלה או תואר באוניברסיטה, אבל אל לנו לזלזל בחכמת הרחוב של הבחור.
זה סוג של חכמה, שהרבה אינטליגנים פה נפלו בפח שלה.
בגלל הזלזול של חלקנו בבחור ובעיקר באימפולסיביות שלו, קשה לכולנו לאמר מה צפוי בהמשך.
הבחור חי לפי קפריזות רגעיות ומשנה את דעותיו מרגע לרגע.
באותה מידה שהוא נתן הוראה להשבית את תמוז, הוא יכול מחר בבוקר לשנות אותה.
(אני עדיין טוען שטביב וקצב הפילו במכוון את תמוז, על מנת לגזור קופון גדול בקייץ)

הייתרון שלנו, שהוא חי את הרגע ולא ממש זוכר מה הוא אמר לפני שניה.
מתשאל טוב, היה עושה בזה שימוש נפלא בראיון עם האובייקט.
טקטיקה ידועה של הסחת דעת הנחקר, הבעת סימפטיה למצבו הקשה ואז להכות ברגע שהוא "רדום".

לא סתם אני טוען שאם נצליח להגיע עימו לעימות ישיר בשידור חי , באותו רגע המחאה תנצח.
זה לא ייתרחש כי המדברר שלו שומר עליו.
צריך בכל דרך שהיא להוציא אותו מהשיווי משקל. באותו רגע הוא יאבד כיוון.

בכל מקרה אני מציע ממש לא לזלזל באובייקט.
הראיון הטלויזיוני היום, היא דרך מצויינת לפענח, לא רק את התוכן, אלא בעיקר את שפת הגוף, שטף הדיבור ולראות את מצב האוייב.
הצעתי לאנשי המחאה:
1. תקליטו את הראיון, ותצפו בו מספר פעמים.
2. במהלך הצפיות, שחלק יעבדו על התוכן וחלק על שאר ההיבטים (מקום הראיון, לבוש, שפת גוף, דיבור וכד')
3. תרשמו דף עבודה, שיסכם את הראיון ומצבו של האובייקט.

חשוב מאוד לעשות פיענוח להמשך המאבק.

שיהיה לכולנו סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2012, 18:39 
אלי טביב פשוט איש טיפש ואני אומר שזה עוד מאז הראיון ששמעתי ברדיו לפני שנתיים.

הייתי בשוק מהתשובות שלו, ואז זה היה בתקופה טובה של הפועל שהכל זרם כמו שצריך. התקשורת עשתה עלינו אמבוש (אני באמת לא זוכר למה) והוא הגיע כאילו בתור נציג מטעמנו.

היו לו תשובות של ילד בכיתה א'. שאלו אותו אותה שאלה כמה פעמים וזה לא שהוא התחמק, הוא פשוט לא הבין את השאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: