לירון האדום כתב:
ערן כתב:
כן, בואו נעשה מטוטו תמוז מוביל המאבק.
לא רק שהוא רצה לברוח באמצע העונה, לא רק שהוא ורק הוא הפיל בטיפשותו את ההעברה שלו, הוא גם ניצל את זה שיש בלגן במועדון להוציא על טביב את התסכול שלו וידע שהוא יזכה בתמיכה בלתי מסויגת מצד כל האוהדים האוטומטים בקהל.
מסכים איתך !
לא יקרה כלום אם טוטו ילמד את הלקח.
זה שהוא השחקן הכי טוב של הפועל לא נותן לו את הפריבלגיה לצאת נגד טביב ולהאשים אותו בדברים שהוא עצמו הפיל.
שנית- כמו שאמרתי, אני לא מצפה מהשחקנים שבתוך המועדון שייצאו נגד טביב, הם מקבלים כסף(ובזמן) כדי לשחק ולהביא תוצאות !
אנחנו באים בשביל לעודד ולמחות- אז שהם יתחילו לשחק כדורגל ויילחמו על הדשא או לחילופין שלא יבואו לשחק ויחרימו אימונים ומשחקים.
אנחנו הקהל ניהיה גם בשנה הבאה וגם עוד 3 שנים, הם השחקנים לא כל כך בטוח...
אתם מבלבלים , זה בכלל לא המי, אלא הדרך.
אם רוצים להעניש את טוטו על עבירת משמעת בהשעייה, ניחא. למרות שאני באמת לא מבין מה הביג דיל.
אבל אם התנאי להכלל בסגל זו התנצלות והתרפסות בפני הרודן, אז אין פה בכלל שאלה בצד שבו צריך לבחור, לא ראיתי שטוטו תמוז לא שיחק או לא נלחם על הדשא עד עכשיו, לדעתי הוא אחד השחקנים שהכי השקיע השנה בהפועל תל אביב.
אני בכלל לא לוקח צד במאבק הזה ולא יודע מי אשם ( למרות שההיסטוריה של טביב מוכיחה שברוב הפעמים הוא משקר) אבל הגישה המגעילה הזו של להכריח שחקנים להתנצל בפומבי ולהשפיל אותם שייכת לארצות ועולמות אחרים, בטח לא להפועל תל אביב.